2011 Ekim Anneleri

ben de 2. 3. ay bitince baılcak sanıyordum da ondan dedim

yokk canım, belkide ikinci 3. ayın bitiminde renkli ultrason çektirmek isteyenlere çekiliyor onunla karıştırmışsındır. doğmadan önce bebeğinin doğduğunda neye benziyeceğini görmek çok güsel bir duygu olmalı ama renkli ultrason nekdar güvenilir oda tartışılır.

Hayır abartılı yemiyorum da yaa. tek abarttığım meyve porsiyonum. ki onu da öyle çok çok abartılı yemiyorum. Ara öğün ve ana öğün tarzında yemeye çalışıyorum.Hala kepekli veya tam buğday ekmeği yiyorum. Sadece önceden sabah kahvaltısında çok az yiyebilirdim ama şimdi çok acıktığım için normal insan gibi yemeye başladım. Yok yok ben kendi başıma çıkamam bu işten, diyetisyenime gitmeliyim. Sporsuz nasıl kilo sabitlenir öğreneyim ben.

yalnız değilsin rumuzcum dün tartıldım ve 800 gr aldığımı gördüm üstelik buaralar doymak nedir bilmiyorum iştahım çok açıldı dün okadar çok şey yedimki eşim bütün gün dalga geçti eğer bian önce dikkat etmezsem bir kaç haftada 3-4 kilo alıcak gibi görünüyorum

esfa geçtiğimiz hafta aynı şikayetler bendede vardı, buyüzden senin gibi endişelenmiştim ama aynı şeyi yaşayan kızlar bunun normal olduğunu bikaç güne geçeceğini yazdılar söyledikleri gibide 3 gün içinde geçti. sanırım ayaklarını uzatarak oturusan daha iyi hissedeceksin birazda gaz bu ağrıyı arttırıyor gibi geldi bana umarım ağrın en kısa zamanda geçer

yeşimle senin boyun uzundu ama dimi canım? Öyle hatırlıyorum sanki. Yani eğer öyleyse siz kaldırabilirsiniz ama benim boyum 1.61. Yusyuvarlak, tostoparlak bir anne oluveririm

ya ben ara öğüne çok dikkat etmiyorum meyve yiyorum sadece ama akşamları abarttım bu aralar dün akşam sadece meyve yedim yattım...eşim çok dolaştı peşimde ama yemedim...çünkü annemde saat 3 gibi götürmüştüm lokmaları...birde pilav ve makarna ben pek yemezdim şimdi aklım pilav ve makarnada...obez olucam obezzz :)))

yeşimle senin boyun uzundu ama dimi canım? öyle hatırlıyorum sanki. Yani eğer öyleyse siz kaldırabilirsiniz ama benim boyum 1.61. Yusyuvarlak, tostoparlak bir anne oluveririm

ilahi rumuzum benim yanımda sen selvi boyluymuşsun ben 1,53 üm

günaydın annişlerrr....3 lü testi yaptıranınız var mı? birde doktorum 20.haftada ayrıntılı ultrasonda istedi erken değilmi?

Günaydın canım ayrıntılı ultrason 18 ila 22 haftalar arasında yapılıyor erken değil, bende yaptıracağım 20. haftamda 3 lü testide 20 gün sonra. Henüz yaptırmadım.

Günaydın canım ayrıntılı ultrason 18 ila 22 haftalar arasında yapılıyor erken değil, bende yaptıracağım 20. haftamda 3 lü testide 20 gün sonra. Henüz yaptırmadım.

benimki yapıldı...perşembe alıcaz sonuçları

Ben cuma günü aynısını yaşadım. Haftasonuda gayte iyiydim. Oluyor canım böyle ara ara, hiç ağrısız sızısız mı geçiyordu hamileliğin? Bebeğin o tarafta ise sen hissetmesende gerilmesi ayaklarını dayaması hareketleri ağrı yapabiliyor.. Sen yinede rahatlamak istiyorsan dr. görün.

yeşimle senin boyun uzundu ama dimi canım? Öyle hatırlıyorum sanki. Yani eğer öyleyse siz kaldırabilirsiniz ama benim boyum 1.61. Yusyuvarlak, tostoparlak bir anne oluveririm

keşke uzun olsaydımmm ama benim boyum sade ve sadece 1.58 üstelikte belim incedir ama kalçam vardır eğer çok kilo alırsam ve kalçam büyümeye devam ederse hedef tahtalarına benziycem:26::26:

Kilo alan iştahı açık arkadaşlar ekmeği ve hamu rişini kesmeniz yeterli, ekmeğe yumulmayın doymuyoruz diye ekmekle bastırmaya çalışmayın.

Birde 2 litre suyu mutlaka için su tok tutuyor toksinleride vücudunuzdan atıyor ayrıca çatlakların oluşmamasında en önemli etken bakım kremlerinden ziyade içtiğimi zsu için vücudu dıştan nemlendirmek yerine içten gereken sıvı miktarını dengelemek lazımmış :) Tabiki önce bebişlerin sağlığı ama bunun doğumdan sonrasıda var aman diyim, gerçi birbirimizi kaybetmessek inşallah kilolarımızıda beraber veririz :))

keşke uzun olsaydımmm ama benim boyum sade ve sadece 1.58 üstelikte belim incedir ama kalçam vardır eğer çok kilo alırsam ve kalçam büyümeye devam ederse hedef tahtalarına benziycem:26::26:

Klasik Türk kadınıyız Aynen bende senin gibiyim canım. Daha doğrusu gibiydim. Benim göbek yanlardan büyüdüğü için ince bel falan kalmadı. Ama şükrediyorum, çünkü totom zaten yeterli çapta.
Bizim bir arkadaş hamileliğinde göbeğinden çok totodan almıştı kiloyu da kocası "Sen heralde bebeği totonda taşıyorsun" diye dalga geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…