ben de 2. 3. ay bitince baılcak sanıyordum da ondan dedim
günaydın canım...bende dün 44 beden pantolon aldım ama halimi görmeliydin...korkmaya başladım 3 kilo aldım bu sabah baktığımda...galiba diyetisyene gitmeliyim bende..spor yok ama boğazımızı tutmalıyız... Haklısın..
Günaydın mutlu sabahlar anneler ve minnak yavrular. Hayırlı haftalar olur inşallah.
ben güne hafif moralim bozuk başladım. 60,5'de 60,9'a çıkmışımBu aralar sadece 1-2 hafta kilomu sabit tutabiliyorum. :44:Sabah yürüyüş parkımızın önünden geçiyorum. Hanımlar ne güzel yürüyüş yapıyor, nasıl özeniyorum nasıl. Ama en fazla boğazımı tutarak kilomu sabitleyebileceğim için haftaya diyetisyene başlamayı düşünüyorum.:97:
günaydın arkadaşlar...
ya bişi sorcam... sabah gelirken yolda başladı ağrım hala devam ediyo... böyleeee göbeğimin sol ve biraz alt tarafında bişiler oluyo... eğilsem ağrıyo doğulsam ağrıyo... bıçak saplanıyo gibi bişi... normalde perşembe günü doktora gidecektim ama.. napiim ya... ölüyom ağrıdan... nefes alırken normal ama nefes verirken berbat ağrıyo... böyle bişey yaşayan var mı...
yalnız değilsin rumuzcum dün tartıldım ve 800 gr aldığımı gördümüstelik buaralar doymak nedir bilmiyorum iştahım çok açıldı dün okadar çok şey yedimki eşim bütün gün dalga geçti eğer bian önce dikkat etmezsem bir kaç haftada 3-4 kilo alıcak gibi görünüyorum
hayır abartılı yemiyorum da yaa. Tek abarttığım meyve porsiyonum. Ki onu da öyle çok çok abartılı yemiyorum. Ara öğün ve ana öğün tarzında yemeye çalışıyorum.hala kepekli veya tam buğday ekmeği yiyorum. Sadece önceden sabah kahvaltısında çok az yiyebilirdim ama şimdi çok acıktığım için normal insan gibi yemeye başladım. Yok yok ben kendi başıma çıkamam bu işten, diyetisyenime gitmeliyim. Sporsuz nasıl kilo sabitlenir öğreneyim ben.
yeşimle senin boyun uzundu ama dimi canım? öyle hatırlıyorum sanki. Yani eğer öyleyse siz kaldırabilirsiniz ama benim boyum 1.61. Yusyuvarlak, tostoparlak bir anne oluveririm
yeşimle senin boyun uzundu ama dimi canım? öyle hatırlıyorum sanki. Yani eğer öyleyse siz kaldırabilirsiniz ama benim boyum 1.61. Yusyuvarlak, tostoparlak bir anne oluveririm
ilahi rumuzum benim yanımda sen selvi boyluymuşsun ben 1,53 üm
günaydın annişlerrr....3 lü testi yaptıranınız var mı? birde doktorum 20.haftada ayrıntılı ultrasonda istedi erken değilmi?
Günaydın canım ayrıntılı ultrason 18 ila 22 haftalar arasında yapılıyor erken değil, bende yaptıracağım 20. haftamda 3 lü testide 20 gün sonra. Henüz yaptırmadım.
günaydın arkadaşlar...
ya bişi sorcam... sabah gelirken yolda başladı ağrım hala devam ediyo... böyleeee göbeğimin sol ve biraz alt tarafında bişiler oluyo... eğilsem ağrıyo doğulsam ağrıyo... bıçak saplanıyo gibi bişi... normalde perşembe günü doktora gidecektim ama.. napiim ya... ölüyom ağrıdan... nefes alırken normal ama nefes verirken berbat ağrıyo... böyle bişey yaşayan var mı...
totom yere yakın yani ayağınıızı denk alın heeee
yeşimle senin boyun uzundu ama dimi canım? Öyle hatırlıyorum sanki. Yani eğer öyleyse siz kaldırabilirsiniz ama benim boyum 1.61. Yusyuvarlak, tostoparlak bir anne oluveririm
keşke uzun olsaydımmm ama benim boyum sade ve sadece 1.58üstelikte belim incedir ama kalçam vardır eğer çok kilo alırsam ve kalçam büyümeye devam ederse hedef tahtalarına benziycem:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?