Hemen kötü şeyler düşünmeyin şekerler, iyilerdir bence gün içinde gelir, leynada yok ortalıkta daha :)
ya leynaya alışkınız. O genelde sonradan katılıyor aramıza. Denizi ilk defa sabah göremediğim için takıldım.
Ben biraz çalışayımda işlerim yığılmasın :)
Ben biraz çalışayımda işlerim yığılmasın :)
Canım doktordan doktora değişiyormuş, kimisi 2li test ne kadar iyi çıkarsa çıksın istiyormuş 3lüyü, kimisi de gerek görmüyormuş. Tabi yaşta bir faktör ben 83lüyüm. Yaşı 30 ve üzerinde olanların nerdeyse hepsinden istiyorlarmış 3lüyü. 3lü test yaptırdığın yere göre değişir tabi ama 200 tlyi buluyor sanırım özel laboratuvarlarda.
Ya Leynaya alışkınız. O genelde sonradan katılıyor aramıza. Denizi ilk defa sabah göremediğim için takıldım.
Bu ay çok açıldım benimde dr. özel ikiliyi 165 e yaptırmıştım. Eğer bunlardada bir şey çıkmassa dörtlüyü yapalım derse yok dicem artık ya... bu ne böyle, madem hiç biri güvenilir değil 2 liyi yapma, 3lüyü yap dimi? Üçlüye tam olarak güvenmiyorsan 4 lüyü yap... Bana kalsa hiç birini yaptırmayacağımda.. En nihayetinde içimzide olanı ancak allah bilir... Profösörlerin bile hasta çocuğu doğabiliyorken...
İnsan kendi için olduğu zaman bazı şeyleri önemsemediği oluyor da bebek çocuk için olunca hepsi tam olsun istiyor..
Ay bende. Sonra işten geç çıkıyom. Hep sizin yüzünüzden
Denizim geçmiş olsun. Bulantıyı dert etme, Geçer geçer.
çok şükür iyiymiş 45 dakkaya burda olur :)) leyna nerelerde acaba o en son ağrım var diyordu cuma günü ama iyidir oda inşallah :)
son üç gündür saçma sapan rüyalar görüyorum ve dün akşamki o muhteşem rüyamı sizlerlede paylaşmak istiyorum.. bu hafta cinsiyet öğrenicez, aslında herşey normaldi takiiii eşim cuma gecesi uyumadan önce "farkındamısın biz cinsiyeti hiç merak etmiyoruz? " diyene kadar. o geceden sonra bebeğimiizn cinsiyeti ile ilgili saçma rüyalar görüyorum. dün gece yine heyecanla eşimle birlikte doktorumuza gittik ve fakat oda ne hastanede değil sağlık ocağındayız eşim soruyor doktorumuz nerde falan diye orda kazulet kılıklı bir görevli, doktorların muayene açıp haksız rekabete yol açtıklarını bu yüzden özel hastane ve muayenehanelerin kaldırıldığını artık tüm kadın doğumcuların belli bir sağlık ocağında hizmet vericeklerini söylüyor doktorumuzun adıda turgay şenen (sakaryada bi kadın doğumcu ama ben ona hiç gitmedim rüyama bu adamın girmesi bir işaret olabilirmi acaba) içeri giriyoruz turgay şenen gudubet bi kadınmış meğer neyse epey bekliyoruz çok heyecanlanıyorum poliklinik yatağının üstünde bi minder bide alışveriş merkezlerindeki dedektörlerden var bune hani ultrason diyorum doktor bana devletin öyle her sağlık ocağına ultrason alıcak parası yok uzanın lütfen diyor. göbeğimde gezdiriyor aleti hani cep telefonu cebinizde olur da güvenlikten geçerken bib biibbb diye ötersiniz ya işte öyle ötüyor alet sonra gidip masasına oturuyor noldu şimdi bişi anlamadım diyorum sen anlamasanda olur ben anladım yetmezmi diyor. yani yine öğrenemedim benim neyim olucak
Ya evet hanzadecim, ben suyu bıraktım. Hala çok zorlanarak içiyorum. Hiç içmesem aklıma bile gelmiyor. Su çok tatsız, mide bulandırıcı geliyor bana. Dur yanıma sürahi alayım da zorla içeyim. çatır çatır çatlamayalım.
Bu arada Denizin bugün dr. kontrolü mü vardı?
Bende öğrenemedim yarın gidicem ama söylemez çok garantici, ben şu testleri atlatamadan hamile moduna giremicem sanırım... Bu sefer kaçtım saat 11 oldu hemen işe dalmalıyım :)
aynen benim doktorumda öyle ne zaman cinsiyetini sorsam daha belli olmaz diyor yaaaa 4 aylık oldu. millet 3. ayda belli oluyoda görüyor ne var sende biraz uğraşsan bakıversen neymiş, amaaa yokkk şimdi erkek der 2 hafta sonra kız çıkar falan karizması sarsılır adamcağızın bu sefer diycem ama göremiyosada ben bakim burda ultrasonda bir sürü pipi gördüm orda biraz baksam benimkinin de pipisi varmı yokmu görürüm heralde
merhaba güzel anneler ve minik kelebekleri :80:
Küçük oğlumla biz geldikk:87:
canım bende kendim gördüm ama artık bu hafta kesin görmesi lazım.bide arkadaşıma kız demişlerdi bu hafta erkeğe döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?