hemen oğlumla karşılayalım sizi güzel bayan ve yakışıklı bey
Efem buyrun buyrun hoşgeldiniz
Merhaba güzeller hepinize günaydın
Gece biraz rahatsızdım, baş ağrım tuttu yine. pek iyi uyuyamadım, başım çok ağrıyınca midem de bulanıyor benim. yeni haftamıza coşkulu bir başlangıç yaptık maalesef. normalde bulantılarım geçmişti ama bu ağrı tetikledi. şimdi iyiyim, sizler de iyisinizdir umarım. geçmişe bakıcam hemen.
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
sağol hanzade içimi rahatlattın, bu yazıyı okuduğum dakikalarda elimde koccaman bir ekmek vardı :78::78: lokmalar boğazıma dizildi yazdıklarına çok hak verdim ama ben yinede ne yaptım o ekmeği ısırmaya devam ettim. şimdi söyle bakalım et tırnaktan ayrılırmı tabiside ayrılamaz peki bu durumda ben nasıl ekmeğimden ayrılabilirim
Kilo alan iştahı açık arkadaşlar ekmeği ve hamu rişini kesmeniz yeterli, ekmeğe yumulmayın doymuyoruz diye ekmekle bastırmaya çalışmayın.
Birde 2 litre suyu mutlaka için su tok tutuyor toksinleride vücudunuzdan atıyor ayrıca çatlakların oluşmamasında en önemli etken bakım kremlerinden ziyade içtiğimi zsu için vücudu dıştan nemlendirmek yerine içten gereken sıvı miktarını dengelemek lazımmış :) Tabiki önce bebişlerin sağlığı ama bunun doğumdan sonrasıda var aman diyim, gerçi birbirimizi kaybetmessek inşallah kilolarımızıda beraber veririz :))
Hoşbulduk efendim bu ne hoş karşılamaözlendik galiba ne güzel
eda dr haberlerin güzelmiş canım, yalnız bizim oğlanlar kanka olmuş heralde bizimkinin de durumu aynıydı elleri başında.. Neyi düşünüyorlarsa artık bu kadar
günaydın kızlar iki dündür arada sanki karnımda hafif seyirme gibi hareketlerini hissediyorum sizde başladımı hissediyomuusnuz?
günaydın kızlar iki dündür arada sanki karnımda hafif seyirme gibi hareketlerini hissediyorum sizde başladımı hissediyomuusnuz?
EEE BEN SENİ ÖZLEDİM DÜŞÜNDÜM OĞLUMDA OĞLUŞUNU DÜŞÜNÜYODU DEMEKKİ KARŞILIKLIYMIŞMAŞALLAH NEDE GÜZEL ANLAŞTILAR
bende dün çoktu et tükettim akşam sanki parti vardı karnımda babası ilk defa hissetti inş sağlıklıdır kuzularımız
Günaydın şeyma, oğluşun hayırlı olsun canım.. Heralde ben de hissediyorum da tam işte emin olamıyor insan Ama bizim oğlan pek sakin, doğana kadar bi takla atarsa yeter bana:87: bi de kalp atışı gibi hissediyomusunuz?
Günaydın şeyma, oğluşun hayırlı olsun canım.. Heralde ben de hissediyorum da tam işte emin olamıyor insan Ama bizim oğlan pek sakin, doğana kadar bi takla atarsa yeter bana:87: bi de kalp atışı gibi hissediyomusunuz?
babasıda hissettiğine göre baya sertmiş hareketleri baksana benim daha babası hissetmedi sorup duruyor ben ne zaman hissedeceğim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?