2011 Ekim Anneleri

hemen oğlumla karşılayalım sizi güzel bayan ve yakışıklı bey
Efem buyrun buyrun hoşgeldiniz

Hoşbulduk efendim bu ne hoş karşılama özlendik galiba ne güzel
eda dr haberlerin güzelmiş canım, yalnız bizim oğlanlar kanka olmuş heralde bizimkinin de durumu aynıydı elleri başında.. Neyi düşünüyorlarsa artık bu kadar

Merhaba güzeller hepinize günaydın
Gece biraz rahatsızdım, baş ağrım tuttu yine. pek iyi uyuyamadım, başım çok ağrıyınca midem de bulanıyor benim. yeni haftamıza coşkulu bir başlangıç yaptık maalesef. normalde bulantılarım geçmişti ama bu ağrı tetikledi. şimdi iyiyim, sizler de iyisinizdir umarım. geçmişe bakıcam hemen.
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

Ben de uyanamadım hala, yeni kalktım ama:78: gözlerim kapanıyor.. Bi kaç gündür böyleyim aşırı uykum var, var mı sizde de böyle bi şey kızlar.
Gerçi dün pek uyuyamadım geç olmuştu o yüzden ama.. Bu arada herkes iyi mi keyifler nasıl

Geçmiş olsun denizim.. Hayırdır yordun mu kendini acaba, heralde bulantı da baş ağrısına bağlıdır. Benimde dün bulantım vardı akşam bişey yiyemedim. Bizde seni öpüyoruz hadi oku da gel

Wuu bana diyenlere bak sennnn
rumuzla sen demek ekmeği götürüyosunuz da haberimiz yokmuş
Bi de bizim adımız çıkmış leynaaa:82:

Boşa demiyorum bilgeana diye maşallah hanzadem

EEE BEN SENİ ÖZLEDİM DÜŞÜNDÜM OĞLUMDA OĞLUŞUNU DÜŞÜNÜYODU DEMEKKİ KARŞILIKLIYMIŞ MAŞALLAH NEDE GÜZEL ANLAŞTILAR

günaydın kızlar iki dündür arada sanki karnımda hafif seyirme gibi hareketlerini hissediyorum sizde başladımı hissediyomuusnuz?

günaydın kızlar iki dündür arada sanki karnımda hafif seyirme gibi hareketlerini hissediyorum sizde başladımı hissediyomuusnuz?

aynı şeyleri bende hissediyorum dün geceden beri ama sanırım bağırsak benimki
ama ben kimseye söylemedim oğlum diye sevinip heyecan yapıyorum güzel oluyo

EEE BEN SENİ ÖZLEDİM DÜŞÜNDÜM OĞLUMDA OĞLUŞUNU DÜŞÜNÜYODU DEMEKKİ KARŞILIKLIYMIŞ MAŞALLAH NEDE GÜZEL ANLAŞTILAR

evett, gönüldennn kuzumm

ya bu arada dr hala erkek demi cinsiyetimiz bi değişiklik olmamış demiş bulundum, gülümseyerek işte pipisi deyip gösterdi tekrar. Rahatladım

senin de için rahatladı demi edacım tescillenince, hayır dert değilde o kadar oğlum diye sevdiktan sonra kız çıkarsa çocuğun ruhsal durumu etkilenmiştir diye kaygım yani

bu arada ne çok şehzade haberi gelmiş, bi de zeytinlimondan kız haberimiz var galiba, Allah bağışlasın kızlar.

Günaydın şeyma, oğluşun hayırlı olsun canım.. Heralde ben de hissediyorum da tam işte emin olamıyor insan Ama bizim oğlan pek sakin, doğana kadar bi takla atarsa yeter bana:87: bi de kalp atışı gibi hissediyomusunuz?

Son düzenleme:

aman hayatım doğuncada uslu olur o.benimki sanki savaş var içerde eminim binmiştir bişeyin üstüne karnımda gezip duruyodur

sağol canım..hafif kelebek çırpması gibi hissettim bugün daha hissetmedim..kalp atışı gibi sürekli hissetmedim arada olup duruyor sonra tekrar devam ediyor

babasıda hissettiğine göre baya sertmiş hareketleri baksana benim daha babası hissetmedi sorup duruyor ben ne zaman hissedeceğim diye

benimki annesine çekmiş .annem anlatıyor bir deva ben annemin karnındayken tepsiyi tezgaha koyuyomuş annem, bir tekme atmışım tepsi düşmüş

Arkadaşlar, ilk bebeğin hareketlerini hissediş göz seğirmesi gibi olurmuş. Pıt pıt kalbi atar gibi hissedilirmiş, haftasonu benim karnımı görenler hissediyor musun gibisinden sordu da. Dedim arada bir kasıklarıma ağrı giriyor fln, dediler öyle olmaz göz seğirmesi gibi olur.. Aklınızda bulunsun kasıklarınızda karnınızda öyle seğirme gibi birşey hissederseniz anlayın ki bebişinizi hissetmeye başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…