2011 Ekim Anneleri

Aşkolsun rumuzcum aramızda 400 gramın lafı mı olur güzelim bak bana +2,600 gr fark atıyorum gıkım çıkıyor mu :) aah ahh ne fırtınalar kopuyor aslında içimde :)

günaydın annişlerrr....3 lü testi yaptıranınız var mı? birde doktorum 20.haftada ayrıntılı ultrasonda istedi erken değilmi?

günaydın edutcum henüz yaptırmadım, 16. haftada yapılacaktı sanırım. bizim daha var gitmemize...

yeşimle senin boyun uzundu ama dimi canım? Öyle hatırlıyorum sanki. Yani eğer öyleyse siz kaldırabilirsiniz ama benim boyum 1.61. Yusyuvarlak, tostoparlak bir anne oluveririm

Şirin senii. çok tatlı olmuşsundur eminim yanından geçenler de eğilip yanağından bir makas almak isteyecektir ilerleyen dönemde.

benim de iyi çıkmıştı ama yine de yapıyor doktorum. ne derse tamam diyorum ben, hipnotize mi etti acaba beni :) ücretini sorarım gitmeden önce muhasebeden ön bilgi alırım sanki.

ben suyu çok içiyorum. buna rağmen pul pul dökülüyor vücudum. hele göbeğim harita gibi olmaya başladı sanki. hatta öyle çok pullaştı ki, deri değiştiriyorum sanki. bebe yağı sürdüm haftasonu ama yeterli olmuyor. şu karışım tariflerini alıcam sizlerden tekrar. kimyasal çok krem almıycam sanırım.
kontrolüm yoktu canım, evden çıkamadım bir türlü. yarı baygın haldeydim, 16 mayısta gidicem kısmetse.

denızın randevusu a 16 yada 19 mayıstı yanlıs hatırlamıyosam

evet canım hafızan süper, 16 mayıs inşallah.

Yok ya 6 sında değilmiydi

yeşilcim sanırım leyna nın 6 sıydı.

Belki işleri yoğundur, ptsi sendromuna kapılarak uyanamamış ve işe geç kalmış da olabilir tabi

pazartesiyi evde geçirebilmek çok güzel olurdu. bu günü hiç sevmezdim önceden, gerçi şimdi minnoşumla bizim hafta dönümümüz, pazartesilere denk geldiği için daha çok sever oldum :)

ben bi mesaj atim olmıycak böyle bende meraklandım

kalp kalbe karşıymış. ben de sana yazmak için telefona elimi atıyordum, bip biipp mesaj sesi geldi çok mutlu oldum

valla benim 2li test için gittiğim yer 85 tl ödemiştim..ankara denge ye gitti...3lü 95 demişlerdi galiba

ikili testi 108 tl ye yaptırdım.

Denizim geçmiş olsun. Bulantıyı dert etme, Geçer geçer.

sağol rumuzcum çok teşekkür ederim. rutin bulantı değildi, o kısmı atlattım Allahtan geçti çok şükür.

Tedbir bizden takdir allahtan kısaca hayırlısı olsun inşallah kimse olumsuz sonuç almaz testlerinde :)

amin hanzadecim inşallah kimse olumsuz sonuç almaz...
şimdilik çıkıyorum fıstıklar bir saat kadar işim var, gelince görüşürüz öptüm sizi şekerler...

ya göz seğirmesi değilde sanki orda kalp atıyo gibi oluyo elini koy biraz bekle bir enerji hisssediyosun

kızlar selamlar :80:
çok yeniyim burda sistemi halen çözmeye çalışıyorum
benimde karnımda bebişim var ama halen kızım yada oğlum diye sevemiyorum cumartesi dr kontrolüm var inşallah öğreniriz cinsiyetini
bu arada bi kızım var ama bakalım göbişimdeki nee :44:

benimde göz seğirmesi gibi hissettim normalde hiç hissetmediğim bişeydi..

Annemde öyle diyor, iyi işte seni yormaz diyor.
Kız zeynep senin oğlan doğüduğunda hiperaktif bişey çıkmasın

cuma günü baktım bunda tık yok yarım saat elimi koydum karnıma yok hareket korktum.sonra ultroson cihazı hafif bastırıyo ya öyle bastırıp salladım bir.ayyy sert bişey bir ittirdi beni.eşim dedi bu yere göğe zor sığar diye.

Kızlar göbişleriniz pek güzelmiş, maşallah sizee
Çok kıskandım bi ara ben de ekleyim ben de gidip gelip kocaya gösteriyorum çıkmış mı diye

Hoş geldiniz.. Hayırlı olsun bebeğiniz, Allah kalbinize göre versin inş.
Bi kızınız varmış ne güzel, Allah yavrularınızı size bağışlasın. Bu arada bebek ne kadar oldu?

Tünaydın kızlar ;

mutlu haftalar olsun gerçi bugün pazartesi ay sonu benim sendromum var işlerde çok yoğun ama hayırlısı huzurlu bi hafta geçiririz inşallah..

Biçok anne bebişiyle iletişime geçmiş ne güzel baya hisedenler var darısı biran önce hissedemeyenlerin başına ama erkekler çok daha pasifmiş bu hareket konusunda eee topictede erkek çoğunlukta biraz daha beklemek gerekebilir.

Bu arada gelip gidip tartılıyorum hala kilo almamışım şimdi bi arkadaşla konuştuk 7. ayında bende 5ten sonra almaya başladım dedi acele etme zaten yeterince alıyosun dedi banada geç kalmışım gibi geldi

selam canım...sen şimdi kiloyu yazınca aklıma gelene bakın siz...çok samimi bir arkadaşım var 21 yıllık kankam olur...2 ay arayla hamile kaldık...13 kilo almış neyse ben daha 3 kilo aldım....)))) eee herhalde 2 aydada 10 kilo almam yani.. Yok canımmm almam tabi :))

yok cnm o fazla almış toplam süreçte doktorlar 1-12+1 kilonun normal olduğunu söylüyorlar hatta bunu aylarada bölmüşler benim arkadaşıma doktor geçen ay 1 kilo fazla amışsın bu ay sadece 2 kilo alabilirsin demiş

eslem hoşgeldinnn

Kızlar işe güce bakıyosunuz heralde, bende çıkıyorum eşim geliyor bi de acıktım mutfağa gidiyorum.
Hadi öptüm sizi, gün içinde gelirim inş

Canım şimdi bir çare buldum. Hayat su sitesinde "su içme hatırlatıcı" var.Benim gibi devamlı bilgisayar başında olanlar aşağıdaki linkten programı indirsinler.

Untitled Page
Her saat başı, sağ alt köşeden baloncuk konuşma şeklinde belirip "suyunuzu içtiniz mi" diyor. Yanıma sürahiyi de koydum. Zorla içeceğim. Yok bulantımı artırısa içine limon atarım.

Wuu bana diyenlere bak sennnn
rumuzla sen demek ekmeği götürüyosunuz da haberimiz yokmuş
Bi de bizim adımız çıkmış leynaaa:82:

Amanınnn kuyruklu yalan. Ben ekmeğin bile kepeklisini yiyom dedim. Pazar günü tost yaptım onu bile küçücük yedim, yarım ekmeklik tost yesem iyi olurdu ammaa:90:

hoşgeldin prenses hanııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…