Günaydın mutlu sabahlar anneler ve minnak yavrular. Hayırlı haftalar olur inşallah.
ben güne hafif moralim bozuk başladım. 60,5'de 60,9'a çıkmışımBu aralar sadece 1-2 hafta kilomu sabit tutabiliyorum. :44:Sabah yürüyüş parkımızın önünden geçiyorum. Hanımlar ne güzel yürüyüş yapıyor, nasıl özeniyorum nasıl. Ama en fazla boğazımı tutarak kilomu sabitleyebileceğim için haftaya diyetisyene başlamayı düşünüyorum.:97:
Aşkolsun rumuzcum aramızda 400 gramın lafı mı olur güzelim
günaydın annişlerrr....3 lü testi yaptıranınız var mı? birde doktorum 20.haftada ayrıntılı ultrasonda istedi erken değilmi?
günaydın edutcum henüz yaptırmadım, 16. haftada yapılacaktı sanırım. bizim daha var gitmemize...
yeşimle senin boyun uzundu ama dimi canım? Öyle hatırlıyorum sanki. Yani eğer öyleyse siz kaldırabilirsiniz ama benim boyum 1.61. Yusyuvarlak, tostoparlak bir anne oluveririm
Şirin senii. çok tatlı olmuşsundur eminim yanından geçenler de eğilip yanağından bir makas almak isteyecektir ilerleyen dönemde.
İkilim benimde iyi çıktı, ama doktorum yinede istedi, ayrıntılıya kendi doktorum bakıcak başk abir yere yönlendirmedi kendisi prof gerekli cihazlarıda var. Kaç para acaba öğrenmek lazım, 3 lü test ne kadar?
benim de iyi çıkmıştı ama yine de yapıyor doktorum. ne derse tamam diyorum ben, hipnotize mi etti acaba beni :) ücretini sorarım gitmeden önce muhasebeden ön bilgi alırım sanki.
Ya evet hanzadecim, ben suyu bıraktım. Hala çok zorlanarak içiyorum. Hiç içmesem aklıma bile gelmiyor. Su çok tatsız, mide bulandırıcı geliyor bana. Dur yanıma sürahi alayım da zorla içeyim. çatır çatır çatlamayalım.
Bu arada Denizin bugün dr. kontrolü mü vardı?
ben suyu çok içiyorum. buna rağmen pul pul dökülüyor vücudum. hele göbeğim harita gibi olmaya başladı sanki. hatta öyle çok pullaştı ki, deri değiştiriyorum sanki. bebe yağı sürdüm haftasonu ama yeterli olmuyor. şu karışım tariflerini alıcam sizlerden tekrar. kimyasal çok krem almıycam sanırım.
kontrolüm yoktu canım, evden çıkamadım bir türlü. yarı baygın haldeydim, 16 mayısta gidicem kısmetse.
denızın randevusu a 16 yada 19 mayıstı yanlıs hatırlamıyosam
evet canım hafızan süper, 16 mayıs inşallah.
Yok ya 6 sında değilmiydi
yeşilcim sanırım leyna nın 6 sıydı.
Belki işleri yoğundur, ptsi sendromuna kapılarak uyanamamış ve işe geç kalmış da olabilir tabi
pazartesiyi evde geçirebilmek çok güzel olurdu. bu günü hiç sevmezdim önceden, gerçi şimdi minnoşumla bizim hafta dönümümüz, pazartesilere denk geldiği için daha çok sever oldum :)
ben bi mesaj atim olmıycak böyle bende meraklandım
kalp kalbe karşıymış. ben de sana yazmak için telefona elimi atıyordum, bip biipp mesaj sesi geldi çok mutlu oldum
valla benim 2li test için gittiğim yer 85 tl ödemiştim..ankara denge ye gitti...3lü 95 demişlerdi galiba
ikili testi 108 tl ye yaptırdım.
Denizim geçmiş olsun. Bulantıyı dert etme, Geçer geçer.
sağol rumuzcum çok teşekkür ederim. rutin bulantı değildi, o kısmı atlattım Allahtan geçti çok şükür.
Tedbir bizden takdir allahtan kısaca hayırlısı olsun inşallah kimse olumsuz sonuç almaz testlerinde :)
amin hanzadecim inşallah kimse olumsuz sonuç almaz...
şimdilik çıkıyorum fıstıklar bir saat kadar işim var, gelince görüşürüz öptüm sizi şekerler...