merhaba güzeller hepinize günaydın
Gece biraz rahatsızdım, baş ağrım tuttu yine. Pek iyi uyuyamadım, başım çok ağrıyınca midem de bulanıyor benim. Yeni haftamıza coşkulu bir başlangıç yaptık maalesef. Normalde bulantılarım geçmişti ama bu ağrı tetikledi. şimdi iyiyim, sizler de iyisinizdir umarım. Geçmişe bakıcam hemen.
Kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Ben de uyanamadım hala, yeni kalktım ama:78: gözlerim kapanıyor.. Bi kaç gündür böyleyim aşırı uykum var, var mı sizde de böyle bi şey kızlar.
Gerçi dün pek uyuyamadım geç olmuştu o yüzden ama.. Bu arada herkes iyi mi keyifler nasıl
Geçmiş olsun denizim.. Hayırdır yordun mu kendini acaba, heralde bulantı da baş ağrısına bağlıdır. Benimde dün bulantım vardı akşam bişey yiyemedim. Bizde seni öpüyoruzhadi oku da gel
geçmiş olsun denizcimm..dikkat et kendine...
Denizim baş ağrısı olanın oğlu olur derler, lakin bulantısı çok olanın kızı olur derler. Çözemedim ben senin bıdığın cinsiyetini. Tekrar geçmiş olsun, daha da olmasın inş.
Benim Bulantılarımda hafifledi. Çok şükür. Bu sabah 1 tane ile kapattım günü. Dün hiç olmadı. Size söylemedim ama geçen hafta 2 gün çook rahat-ardından 2 gün berbat durumdaydım. Ama yine de artık bir umudum var. Böyle azala azala bitecek hayırlısıyla inş. Kızımın tepiklerini net hissedene kadar her sabah1 'e dünden razıyım zati.
Kızlar, biliyosunuz ben çatlak kremi almayıp bebe yağı kullanıyordum. Geçenlerde ona rağmen göbüşümdeki pullanma dikkatimi çekti. Ablam tecrübeli olduğundan onunla konuştum. O da ilk hamileliğinde sadece bebe yağı kullanmış ama buna rağmen göbeğin alt ksıımlarında derin çatlakları oluşmuş. Bunu duyduktan sonra Cuma günü çatlak kremi almaya karar verdim. İnternette araştırdım,eski hamiş topiklerine falan baktım benim arkadaşımın daha önce önerdiği Lierac phtylastil jel almaya karar verdim. Aşağıdaki linkte kremi buldum.
Dermomarket Online Sat
Tanesi 51 TL idi. Ben 3'lü aldım 48,5 TL'ye aldım. Kargo bugün elime ulaştı. Hani ürün elime gelmezse sizleride yakmayayım diye şimdi yazıyorum. Şimdi tekrar siteye girdim. Tanesini 48,5 TL'ye düşürmüşler.. Sitenin SSL sertifikası falan güven verici ama yinede ben kapıda ödeme ile aldım ürünü. Bilginiz olsun
Almayı düşünüp hala almayan varsa bence fiyat süper.
Kızlar, biliyosunuz ben çatlak kremi almayıp bebe yağı kullanıyordum. Geçenlerde ona rağmen göbüşümdeki pullanma dikkatimi çekti. Ablam tecrübeli olduğundan onunla konuştum. O da ilk hamileliğinde sadece bebe yağı kullanmış ama buna rağmen göbeğin alt ksıımlarında derin çatlakları oluşmuş. Bunu duyduktan sonra Cuma günü çatlak kremi almaya karar verdim. İnternette araştırdım,eski hamiş topiklerine falan baktım benim arkadaşımın daha önce önerdiği Lierac phtylastil jel almaya karar verdim. Aşağıdaki linkte kremi buldum.
Dermomarket Online Sat
Tanesi 51 TL idi. Ben 3'lü aldım 48,5 TL'ye aldım. Kargo bugün elime ulaştı. Hani ürün elime gelmezse sizleride yakmayayım diye şimdi yazıyorum. Şimdi tekrar siteye girdim. Tanesini 48,5 TL'ye düşürmüşler.. Sitenin SSL sertifikası falan güven verici ama yinede ben kapıda ödeme ile aldım ürünü. Bilginiz olsun
Almayı düşünüp hala almayan varsa bence fiyat süper.
benim de acil önlem almam lazım. benim göbeğimin tam üstü değil de, karnımın yanları pul pul oldu, kalçalarıma doğru iniyor hatta. göbeğim birden bire büyüdü benim. ani gerilmeden oldu sanırımbebe yağı kullanıyorum ben de. yetmiyor anlaşılan. inceleyeyim ben de sayfayı. faydası olur inşallah rumuzcum hayırlı olsun.
Sende de çanlar çalmış denizcim. Ben kimyasal falan olur içinde diye almak istememiştim. Pullanmayı görünce doktorada sordum. Ben genelde Mustela yazıyorum dedi. Bende Lierac nasıl, onu övüyolar dedim. Farketmez o da aynı dedi. Kimyasalmı bunlar dedim, yok doğal dedi. O zaman alayım bari dedim.
Bu arada geçen kasım annelerini okudum bi kaç sayfa. Onlar da sadece göbüş değil, bel , popo ve bacaklara da sürün oralarda çatlıyo demişler. İnşallah oraları çatlatacak kadar kilo almam ama ben bacaklarıma ve totoya bebe yağı sürmeye devam edicem. Yoksa krem 2 gün dayanmaz, dünya bi para yazık ama dimi?
Sende de çanlar çalmış denizcim. Ben kimyasal falan olur içinde diye almak istememiştim. Pullanmayı görünce doktorada sordum. Ben genelde Mustela yazıyorum dedi. Bende Lierac nasıl, onu övüyolar dedim. Farketmez o da aynı dedi. Kimyasalmı bunlar dedim, yok doğal dedi. O zaman alayım bari dedim.
Bu arada geçen kasım annelerini okudum bi kaç sayfa. Onlar da sadece göbüş değil, bel , popo ve bacaklara da sürün oralarda çatlıyo demişler. İnşallah oraları çatlatacak kadar kilo almam ama ben bacaklarıma ve totoya bebe yağı sürmeye devam edicem. Yoksa krem 2 gün dayanmaz, dünya bi para yazık ama dimi?
doğal olduklarını bilmiyordum ben, kimyasal değillerse uygun fiyatlı olanı seçip kullanmaya başlayayım ben de. ama yine de pahalı, bir de küçük oluyor galiba tüpleri. bir haftada bir tüp biter bu gidişle. ya güreşçiler gibi yağlanmayacağız ya da vücudumuzu önemli bölgelere bölüp, krem-yağ kalitesine göre nemlendirme işlemi yapıcaz :) bol suyu da ihmal etmemek lazım tabi. ben çok içiyor suyu, şu saate kadar 2 lt içmişimdir. sen de ihmal etme de perte çıkmadan atlatalım şu süreci
Merhaba kızlarrrrrr...
Ay yine uzun yazmışsınız, okumaya başlarsam 2 saat sürecek gibiBu arada bende mustelaya başladım, bakalım inşallah çatırdamayız. Bende arada bir karnımda pıtpıt bişiler hissediyorum ama bebişim mi değil mi anlayamıyorum. Bir de herkes şimdi bunu sormaya başladı hareketlerini hissediyormuyum diye. Artık hissetmem lazımmış. Bir de bunu stres yapıyorum şimdi salak gibi. Niye hissetmiyorum acaba bişi mi oldu diye. Sizde de oluyor mu böyle saçma sapan korkular kızlar.
Beni de haftasonu gören herkes hissetmeye başladın mı diye sordu. Ama kitaplardan okuduğuma göre 22.ci haftaya kadar hissetmeyebilirmişiz, normalmiş. Genelde 2. gebelikleri olanlar daha erken hissediyorlarmış. Bence senin hissettiğin bebeğin hareketleri olabilir şeker bu arada
ben 1 gün mustelayı sürüyorum, ertesi gün normal vücut nemlendiricisi sürüyorum. Bu arada ben de bel popo kalça göğüslerime fln sürüyorum. Sadece karnına sürenlerin bissürü farklı yerleri çatlamış
Denizcim tüpler küçük değil, büyükler. 1 tüp rahat 2-3 ay gider bence. Benim mustela öyle en azından. Gerçi ben 2 günde 1 sürüyorum. İlerde her gün sürerim herhalde. Yine de çabuk bitmez bence
bebişlere isim buldunuzmu benim kızım olucak herkese adını ne koyucan diyor...varmı bildiğiniz değişik isimler?
benim ikinci doğumum büyük kızımın adı miray yaren hadi isim alışverişi yapalım
bebişlere isim buldunuzmu benim kızım olucak herkese adını ne koyucan diyor...varmı bildiğiniz değişik isimler?
benim ikinci doğumum büyük kızımın adı miray yaren hadi isim alışverişi yapalım
şuan çapımız çok genişlemeden bir iki ay daha bir gün krem, bir gün vücut nemlendirici sürmek bana da mantıklı geldi, iyi fikir. ama bir tüp 2-3 ay gider diyorsan hiç risk almasak da olurmuş. o da olur o da olur ama bir an önce olmalı bende, bugün ya da yarın almalıyım. buna ilaveten yağ karışımları vardı ya, arasıra onları sürüp cildi beslesek de güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?