2011 Ekim Anneleri

Denizcim badem yağı ya da bebe yağı kullananlar olmuş ama kıllanma yaşayanlar olmuş. O yüzden ben o doğal yağları sürmekten yana değilim pek Tüylenme fln olursa diye tırsıyorum açıkçası

badem yağının tüylenme yaptığını duymuştum ama bebe yağının yaptığını bilmiyordum, deneyerek öğrendim canım. bende de tüylenme yaptı çünkü göbek deliğimin çevresi sakal gibi oldu ki ben çok kullanmıyordum ona rağmen bu vaziyette. kullanmayı kessem kıllanmayı da keser miyim acaba :) kullanmadıysan hiç başlama bebe yağına. vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsun?

Yaaa acayip dolu yağıyor buraya şu an. Hava karardı ki zannedersin saat akşamın 8'i oldu. Cama öyle bir vuruyor ki dolular tırstım. Ya gitti bağdaki çağlalar, erikler.

Kız isimleri = ecrin-rana-alara-sena-dilara-sevde-hira-ahsen-cemre-su-nilay-berna.....
Bide -kayra- var ama o erkek ismiii

Yaaa acayip dolu yağıyor buraya şu an. Hava karardı ki zannedersin saat akşamın 8'i oldu. Cama öyle bir vuruyor ki dolular tırstım. Ya gitti bağdaki çağlalar, erikler.

bence kurtuldular hışmımızdan
cam kenarında durma rumuzcum Allah korusun, kırılıp zarar verebilir.

Maşallah sana. bende bugün başladım içmeye...

Ya denizim bence vucüt nemlendiricisi hiç kullanmayalım. Hamile kremine bile ben güvenemiyorum ki normal nemlendiriciye nasıl güveneceğiz?
bebe yağıda kıllanma yapıyo diyoruz, acaba kakao yağını da totoya, bacağa falan sürsek nasıl olur? Kullanan arkadaşlar sizde kıl tüy yaptı mı kakao yağı?

denizcim o bebe yağından değil bebeni kendisinden hemde erkek bebeden ben daha hiçbirşey sürmedim vucuduma göbüşümün etrafı kıl doldu ki hiç yoktu eslem demişti dersin pipiyi görünce erkek çıkmazsa çok pis bozulcam zaten seninki

bence kurtuldular hışmımızdan
cam kenarında durma rumuzcum Allah korusun, kırılıp zarar verebilir.

Daha dün gitmiştim bağa. Badem çağlaları ufaktan olmuştu. Bir kaç tane yedim, sonra kıyamadım. "Hemen büyüyün de sizi yiyeceğim dedim". Babam da yakındaymış kahkahayı patlattı.

evet aslında tüpler marienin söylediği kadar büyükse vücut nemlendiricisi riski almayayım ben. korktum şimdi. onun yerine yağ karışımını tercih ediyorum o zaman ona göre sorayım...

yaa gerçekten miii kıss ben o pipiyi göreyim de recep ivedik gibi bile olurum gerekirse :)
söylediğin olmazsa da canın sağ olsun eslemcim hayırlısı olsun. ama bunu taahhüt aldım valla şimdiden itibaren :)

Daha dün gitmiştim bağa. Badem çağlaları ufaktan olmuştu. Bir kaç tane yedim, sonra kıyamadım. "Hemen büyüyün de sizi yiyeceğim dedim". Babam da yakındaymış kahkahayı patlattı.

ahh kıyamam ben onlar pek miniktir daha yaa. yazık oldu çiftçiye, Allah yardım etsin.
hanselle gratel masalı geldi aklıma cadı, çocukları besledi besledi de kilo alsınlar diye bekleyip yiycekti ya 60: çok pardon sana bi şey demedim canım sadece masal bu

ekin,heves,gazel,zenan,bade,derin,diyar,güneş şimdilik bunlar aklıma geliyor canım ama sen yinede en beğendiğini yaz

kızlar herkese selamlar, cumartesi doktora gittim ve çoğunuzu pek sevindirecek bir haberim var
ben de bu yatış pozisyonu olayına çok takıyordum kafayı, hep sırt üstü yatarım çünkü. bebeğe kan gitmez diye duyunca kendimi sola sağa yatmaya alıştırmaya çalışıyordum ama bu seferde kollarım uyuşuyordu. doktora sordum sırt üstü yatınca bebeğe kan gitmiyormuş, çok zorlanıyorum dedim. o da güldü, son aylarda sırt üstü yatmak çok iyi değilmiş, zaten istesek de bebek buna izin vermiyormuş, yatamayacakmışız sırt üstü o zaman. şimdi yatabilirsin hiçbir zararı yok, o zaten sana belli eder dedi iki gündür çok rahat uyuyorum..
bu arada kilolarından şikayet edenler boyum 1.57 ve 7 kilo aldım, tam 70 kiloyum rica ederim 3 kilo alıp da üzülmeyin, ben daha çok üzülüyorum sonra

hop hooop asıl erkek çıkarsa ben ve oğlum bozulcaz

Vaselinin yeni çıkan bir vücut nemlendiricisi var kakaolu onu kullanıyorum. Çok yağlı birşey değil, iyi geliyor hem de çok hoş kokuyor. O tüyler için doğumda dökülüyor diyenler var inşallah öyle olur

biz geldiiikkk
geçmişi okumaya cesaretim bile yok maalesef işleri yarına erteledim çalışırkende aynı zamanda 3 kilo abur cubur yedim patlamak üzereyim akşamada misafirim var yemekli iş arkadaşım o erkenden izin aldı gitti sanki benim eve gidip yemekleri yapacak

evet daha önce ben de söylemiştim, çok hoş bir losyon ben de çok beğendim. bu arada doğumdan sonra kesin dökülecekmiş. geçen ağda yaptırırken kıza göbeğimdekileri de alır mısın dedim, ben orta çizgidekilerden bahsediyordum o tüm göbeğimi aldı
bu arada bebişimin erkek olduğu da netleşti ama doktor yumurtalıklarını göremedim deyip durdu.. çıkınca eşim de söylenip durdu bu ne biçim doktor erkekte yumurtalık olmaz testis olur diye kendisi biyoloji öğretmeni de ama yine de kesin erkek dedi

ya bende tek ben tüylendim sanıyodum yakında kocamla karışcam vallahi .bide 15 günde bir epilasyona giderim tüyü hiç sevmem ya ben çok itici oldum geçen gün pijamaların beli sıktı eşiminkini giydim napim

Hormonlardan dolayı bazı bayanlarda kıllanma artıyormuş bu da var tabi. Yani kullandığımız kremlerden olmayabilir.

bende gelimmi leyna şuan çok açım
Eşim sabahladı işleri yetiştirmek için az evvel konuştuk eve gider gitmez uyuycam dedi
demekki yemek yapmıycak evde yemekte yok :85:
Açız akşam oğlumlan sevabıına beni yemeye çağırın :84:
Bugün siz bana yarın kocam size yapar ne var yani

Aman bu dr.larda bi alem. benimkide yan yat diyor ne biliyım walla...kılo konusunda yalnız değilsin seninle çok iyi anlaşacağımız kesin arkadaşım, şu 2-3 kiloları yazmayın lütfen, hele verenlere inanamıyorum walla[/QUOTE]

canım ben lise üniversite hep 49 kiloydum, sonra evlenirken 55e çıktım, 63le hamile kaldım şimdi 70im aman ne yapalım yani, annem bana 56 kiloyla hamile kalmış 25 kilo almış, ben bir yaşındayken 54e düşmüş.. şimdi 51 yaşında ve 56 kilo onu örnek alacağım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…