ela
zeyneb
elif naz
berra
kız ismi çok ama bende erkek ismi bulamıyorum
Denizcim badem yağı ya da bebe yağı kullananlar olmuş ama kıllanma yaşayanlar olmuş. O yüzden ben o doğal yağları sürmekten yana değilim pekTüylenme fln olursa diye tırsıyorum açıkçası
Yaaa acayip dolu yağıyor buraya şu an. Hava karardı ki zannedersin saat akşamın 8'i oldu. Cama öyle bir vuruyor ki dolular tırstım. Ya gitti bağdaki çağlalar, erikler.
doğal olduklarını bilmiyordum ben, kimyasal değillerse uygun fiyatlı olanı seçip kullanmaya başlayayım ben de. ama yine de pahalı, bir de küçük oluyor galiba tüpleri. bir haftada bir tüp biter bu gidişle. ya güreşçiler gibi yağlanmayacağız ya da vücudumuzu önemli bölgelere bölüp, krem-yağ kalitesine göre nemlendirme işlemi yapıcaz :) bol suyu da ihmal etmemek lazım tabi. ben çok içiyor suyu, şu saate kadar 2 lt içmişimdir. sen de ihmal etme de perte çıkmadan atlatalım şu süreci
badem yağının tüylenme yaptığını duymuştum ama bebe yağının yaptığını bilmiyordum, deneyerek öğrendim canım. bende de tüylenme yaptı çünkügöbek deliğimin çevresi sakal gibi oldu ki ben çok kullanmıyordum ona rağmen bu vaziyette. kullanmayı kessem kıllanmayı da keser miyim acaba :) kullanmadıysan hiç başlama bebe yağına. vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsun?
badem yağının tüylenme yaptığını duymuştum ama bebe yağının yaptığını bilmiyordum, deneyerek öğrendim canım. bende de tüylenme yaptı çünkügöbek deliğimin çevresi sakal gibi oldu ki ben çok kullanmıyordum ona rağmen bu vaziyette. kullanmayı kessem kıllanmayı da keser miyim acaba :) kullanmadıysan hiç başlama bebe yağına. vücut nemlendiricisi olarak ne kullanıyorsun?
bence kurtuldular hışmımızdan
cam kenarında durma rumuzcum Allah korusun, kırılıp zarar verebilir.
Maşallah sana. bende bugün başladım içmeye...
Ya denizim bence vucüt nemlendiricisi hiç kullanmayalım. Hamile kremine bile ben güvenemiyorum ki normal nemlendiriciye nasıl güveneceğiz?
bebe yağıda kıllanma yapıyo diyoruz, acaba kakao yağını da totoya, bacağa falan sürsek nasıl olur? Kullanan arkadaşlar sizde kıl tüy yaptı mı kakao yağı?
denizcim o bebe yağından değil bebeni kendisinden hemde erkek bebeden ben daha hiçbirşey sürmedim vucuduma göbüşümün etrafı kıl doldu ki hiç yoktu eslem demişti dersin pipiyi görünce erkek çıkmazsa çok pis bozulcam zaten seninki
Daha dün gitmiştim bağa. Badem çağlaları ufaktan olmuştu. Bir kaç tane yedim, sonra kıyamadım. "Hemen büyüyün de sizi yiyeceğim dedim". Babam da yakındaymış kahkahayı patlattı.
bebişlere isim buldunuzmu benim kızım olucak herkese adını ne koyucan diyor...varmı bildiğiniz değişik isimler?
benim ikinci doğumum büyük kızımın adı miray yaren hadi isim alışverişi yapalım
denizcim o bebe yağından değil bebeni kendisinden hemde erkek bebeden ben daha hiçbirşey sürmedim vucuduma göbüşümün etrafı kıl doldu ki hiç yoktu eslem demişti dersin pipiyi görünce erkek çıkmazsa çok pis bozulcam zaten seninki
Vaselinin yeni çıkan bir vücut nemlendiricisi var kakaolu onu kullanıyorum. Çok yağlı birşey değil, iyi geliyor hem de çok hoş kokuyor. O tüyler için doğumda dökülüyor diyenler var inşallah öyle olur
kızlar herkese selamlar, cumartesi doktora gittim ve çoğunuzu pek sevindirecek bir haberim var
ben de bu yatış pozisyonu olayına çok takıyordum kafayı, hep sırt üstü yatarım çünkü. bebeğe kan gitmez diye duyunca kendimi sola sağa yatmaya alıştırmaya çalışıyordum ama bu seferde kollarım uyuşuyordu. doktora sordum sırt üstü yatınca bebeğe kan gitmiyormuş, çok zorlanıyorum dedim. o da güldü, son aylarda sırt üstü yatmak çok iyi değilmiş, zaten istesek de bebek buna izin vermiyormuş, yatamayacakmışız sırt üstü o zaman. şimdi yatabilirsin hiçbir zararı yok, o zaten sana belli eder dediiki gündür çok rahat uyuyorum..
bu arada kilolarından şikayet edenler boyum 1.57 ve 7 kilo aldım, tam 70 kiloyumrica ederim 3 kilo alıp da üzülmeyin, ben daha çok üzülüyorum sonra [/QUOTE
Aman bu dr.larda bi alem. benimkide yan yat diyor ne biliyım walla...kılo konusunda yalnız değilsinseninle çok iyi anlaşacağımız kesin arkadaşım, şu 2-3 kiloları yazmayın lütfen, hele verenlere inanamıyorum walla
Vaselinin yeni çıkan bir vücut nemlendiricisi var kakaolu onu kullanıyorum. Çok yağlı birşey değil, iyi geliyor hem de çok hoş kokuyor. O tüyler için doğumda dökülüyor diyenler var inşallah öyle olur
biz geldiiikkk
Geçmişi okumaya cesaretim bile yok maalesef işleri yarına erteledim çalışırkende aynı zamanda 3 kilo abur cubur yedim patlamak üzereyim akşamada misafirim var yemekli iş arkadaşım o erkenden izin aldı gitti sanki benim eve gidip yemekleri yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?