canım ben lise üniversite hep 49 kiloydum, sonra evlenirken 55e çıktım, 63le hamile kaldım şimdi 70imaman ne yapalım yani, annem bana 56 kiloyla hamile kalmış 25 kilo almış, ben bir yaşındayken 54e düşmüş.. şimdi 51 yaşında ve 56 kilo onu örnek alacağım kendime
bende gelimmi leyna şuan çok açım
Eşim sabahladı işleri yetiştirmek için az evvel konuştuk eve gider gitmez uyuycam dedi
demekki yemek yapmıycak evde yemekte yok :85:
Açız akşam oğlumlan sevabıına beni yemeye çağırın :84:
Bugün siz bana yarın kocam size yapar ne var yani
Hormonlardan dolayı bazı bayanlarda kıllanma artıyormuş bu da var tabi. Yani kullandığımız kremlerden olmayabilir.
Aranıza yeni katıldım. Ben de 14 hafta 5 günlük Burada bir aile arkadaş ortamı oluşmuş ne güzel. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımaz almayı nasip eder inşallah...
ya bende tek ben tüylendim sanıyodum yakında kocamla karışcam vallahi .bide 15 günde bir epilasyona giderim tüyü hiç sevmem ya ben çok itici oldum geçen gün pijamaların beli sıktı eşiminkini giydim napim
Bencede arkadaşım bu konuda da artık kendimi kasamayacağım. Bebişlerimizede yarasın inşallah
Aranıza yeni katıldım. Ben de 14 hafta 5 günlük Burada bir aile arkadaş ortamı oluşmuş ne güzel. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımaz almayı nasip eder inşallah...
ahh canım yaa. Keşke yakın olsaydık, ben çağırırdım vallahi yerdik beraber. Pazar akşamı sabahlamak da ne büyük özveridir yaa takdir ettim eşini
Kuşum sen pratik bir şeyler hazırla iyisi mi tost, makarna filan. Ama meyve ve yoğurdunu ihmal etme. Akşam yemeği çok önemli değil zaten, tıka basa yenmese de olur ama şuan çok açım diyosun... Bu kötü oldu. Işten çıkmadan bi şeyler atıştır ki yolda bayılmayasındikkat et canım kendine de oğlumuza da.
zeytin teyzenden başka kimse bize hoşgeldin demiyor gel kızım gidelim biz
hıhhh
hıhhh
hıhhh
hop hooop asıl erkek çıkarsa ben ve oğlum bozulcaz
hıhhh
oy denizim leynam yemiş kadar oldum çok tatlısınız
Cumartesi doktordan sonra bir başladı çalışmaya 2 saatte bir 10 dk molalarla bu sabaha kadar çalıştı sabah teslim edip izin alıcam demişti zaten gözleri kan çanağıydıAradım öğlene doğru iyim vazgeçtim izin almaktan bugün alırsam yarına birikcek yarın geç çıkıcam en iyisi eve gider gitmez yatarım toparlanırım dedi zavallım bende kendimi düşünüyorum ne bencilim dimi
Hıhhh
he he he ben madara olmiimde sen dalyan gibi oğluna kız bulursun zeytinim merak etme veya arkadan hemen bi kız doğurup denizin oğluna yetiştirirsin
anaaaaa leyna kutundan kızmı çıktı hayırlı olsun cnm ben kaçırmışım bu haberi
hoşgeldin canım ama ev sahibi siz sayılırsınız ben 5 günde bir anca giriyorum bana kimse hoşgeldin demiyor
haydi kızlar yemeğimi ocağa koyayım, size güzel sohbetler, iyi bakın yavrularınıza..
Duruunn gitmeyiinn :84::84:
yazdım sanıyordum,düşünüp atladım demek ki:44: Hoşgeldiniz güzeller sefalar getirdiniz
ayyy hamilemiyiz neyiz hemen kırılıyoruz... HOŞGELDİK HEPİMİZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?