2011 Ekim Anneleri

kuzum benimmm ah keşke yakın olsaydık ben senide doyururdum bebeni de hatta kocanı bile kuzum yaa neyse ekmek arası yapın bari peynir zeytin ya da bi çorba yapıver adama sevabına

Bencede arkadaşım bu konuda da artık kendimi kasamayacağım. Bebişlerimizede yarasın inşallah

ahh canım yaa. keşke yakın olsaydık, ben çağırırdım vallahi yerdik beraber. pazar akşamı sabahlamak da ne büyük özveridir yaa takdir ettim eşini
kuşum sen pratik bir şeyler hazırla iyisi mi tost, makarna filan. ama meyve ve yoğurdunu ihmal etme. akşam yemeği çok önemli değil zaten, tıka basa yenmese de olur ama şuan çok açım diyosun... bu kötü oldu. işten çıkmadan bi şeyler atıştır ki yolda bayılmayasın dikkat et canım kendine de oğlumuza da.

Hormonlardan dolayı bazı bayanlarda kıllanma artıyormuş bu da var tabi. Yani kullandığımız kremlerden olmayabilir.

Bebe yağını ben herzaman kullanırım. Banyodan sonra, yazın hergün, güneşlendikten sonra falan ama hiç kıllanma yapmamıştı. şimdi benim göbeğimde de minik minik kıllar var. ya progestan kullandım o yaptı, ya da hamilelikten...

Aranıza yeni katıldım. Ben de 14 hafta 5 günlük Burada bir aile arkadaş ortamı oluşmuş ne güzel. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımaz almayı nasip eder inşallah...

valla ben eşiminkileri de giyemem adamın beli benimkinden ince ben de ne yaptım belinin lastiği eskimiş bir pijamam vardı, ona booooolllllca bi lastik geçirdim, şimdi çok rahat

Aranıza yeni katıldım. Ben de 14 hafta 5 günlük Burada bir aile arkadaş ortamı oluşmuş ne güzel. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımaz almayı nasip eder inşallah...

Hoşgeldin safire.
Evet biz kocaman, sıcak, samimi bir aile olduk
Hayırlı olsun bebeğin

zeytin teyzenden başka kimse bize hoşgeldin demiyor gel kızım gidelim biz
hıhhh

oy denizim leynam yemiş kadar oldum çok tatlısınız
Cumartesi doktordan sonra bir başladı çalışmaya 2 saatte bir 10 dk molalarla bu sabaha kadar çalıştı sabah teslim edip izin alıcam demişti zaten gözleri kan çanağıydı Aradım öğlene doğru iyim vazgeçtim izin almaktan bugün alırsam yarına birikcek yarın geç çıkıcam en iyisi eve gider gitmez yatarım toparlanırım dedi zavallım bende kendimi düşünüyorum ne bencilim dimi

hıhhh

hoşgeldin canım ama ev sahibi siz sayılırsınız ben 5 günde bir anca giriyorum bana kimse hoşgeldin demiyor
haydi kızlar yemeğimi ocağa koyayım, size güzel sohbetler, iyi bakın yavrularınıza..

hop hooop asıl erkek çıkarsa ben ve oğlum bozulcaz

he he he ben madara olmiimde sen dalyan gibi oğluna kız bulursun zeytinim merak etme veya arkadan hemen bi kız doğurup denizin oğluna yetiştirirsin

hıhhh

anaaaaa leyna kutundan kızmı çıktı hayırlı olsun cnm ben kaçırmışım bu haberi

Allah güç kuvvet versin çalışsın ama çok da yorulup hasta etmesin kendini. Onun iyi olması lazım ki size daha çok yetişebilsin. çok fazla sorumluluğu var yazık üzüldüm şimdi. bugün sen ona destek ol da dinlensin canım. ama bunu yaparken sen de çok yorulma. zaten kıtalararası yol gidiyosun sabah akşam offf hayat çok zor

benim oğlana kızmı bu topiktemi hiç sanmam kapanın elinde kalıyor ayol

hoşgeldin canım ama ev sahibi siz sayılırsınız ben 5 günde bir anca giriyorum bana kimse hoşgeldin demiyor
haydi kızlar yemeğimi ocağa koyayım, size güzel sohbetler, iyi bakın yavrularınıza..

Duruunn gitmeyiinn :84::84:
yazdım sanıyordum,düşünüp atladım demek ki:44: Hoşgeldiniz güzeller sefalar getirdiniz

ayyy hamilemiyiz neyiz hemen kırılıyoruz... HOŞGELDİK HEPİMİZZZZ

ben değil de kızım küscekti size nerdeyse hoşbulduk gönlünüzde olduğumu biliyorum da latife yaptım işte
sibelciğim kırılmam ben işin şakası o naz yaptık biz kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…