2011 Ekim Anneleri

ay evet şimdide kendime üzüldüm 1,5 saat yol git gel ayakta sıkış tıkış biri sevabına kocamla beni doyursun

oy zeytin teyzesi yesin anasınıda nazlı kızınıda
Ne kızmı

kutumuz henüz açılmadı o benim gönlümün kız ı

kızlar 4 lü test hakkın da bi bilginiz var mı benim nöral tüp değerlerim yüksek çıktı çok korkuyrum aranızda da böyle bi durum yaşayan var mı

kutumuz henüz açılmadı o benim gönlümün kız ı

leyna ben seni yarı yolda bırakıyorum canım, benim göyynüm erkeğe kaydı son günlerde. bir rüya gördüm hayalim değişti :) ultrasonda erkek görünce kocacım çok mutlu oluyordu rüyamda, çok etkilendim bundan. bu konuda isteğini belirten tek kelime etmemişti ama öyle mutluydu ki, ben de erkek olsun diye geçiriyorum şimdi içimden ama Allah bilir tabi, kısmet artık.

kızlar 4 lü test hakkın da bi bilginiz var mı benim nöral tüp değerlerim yüksek çıktı çok korkuyrum aranızda da böyle bi durum yaşayan var mı

benim bilgim yok henüz özlemcim biz daha 15 gün sonra 3'lü yaptırıcaz. değerlerimizi yazdık biz hep, çok yüksek çıkan olmadı ama sınıra yakın arkadaşlarımız da vardı. senin kaçtı değerin? ciddi bir problem yoktur ve her şey yolunda gider inşallah

tatlım ben denizin sanıyodum ama seninmiydi ya 6 sındaki randevu merak ettim ben hala erkek diyorum senin yavru için
6 sındaki randevu benim canım denizinki 16sıydı sanırım az kaldı çok heyecanlıyım
amaaan bende belli oldu zannettim zeytinim denizin kutusundan erkek çıkarsa bak leynanın kutusu kız gibiymiş sen yavaş yavaş yer yap
heh bakalım son 4 gün geri sayım başladı
amaniinn sen neler söylüyosun ne hayallerimiz vardı seninle neyse hadi gönlün kaymış ne diyim erkek olsun kız olsun en hayırlısı olsun inşallah canım...

canım haftadan haftaya değişyormuş değerler şimdi kağıtlarım yanımda değil birde grafik çizimi vardı biraz yüksek görülüyordu 4 boyutlu ultrasona gitçez 12 mayısta ama 10 gün nasıl geçecek ya bişey varsa diye içim içimi yiyor ekim ayı gelsinde kavuşayım artık yavruma hep stres hep stres....

merhaba özlem...benimde bilgim yok..sadece dr.beyin gelişimi ile ilgili bir test olduğunu söylemişti.. Kalbini ferah tut...normal hamilelikmi senin yoksa tüp bebekmiydi..

Eyttttttttttt be açılın
Eyt im gelmiş Hoşgelmiş

Hoş buldum canım azcık geçmiş okuyayım dedim başedemedim. Geri geldim son sayfaya. Zor bir gün geçirdim yanımdaki arkadaşım fenalaştı bayıldı çok korktum:18: anca kendime gelebildim. Sizler nasılsınız bakalım?

Ben cumartesi bebişimi gördüm ama busefer kafa aşşağı gördüm Nasıl utandım anlatamam benim doktorum 60-65 yaşlarında tonton bir amca bana tecrübeli tanıdıklarım doğuma kadar alttan kontrol olmaz demişlerdi bende relaks relaks gidiyordum. Cumartesi bir gittim hazırlan dedi yardımcısı kızcağız, nasıl yani dedim rahimden ultrason çekiceklermiş. Kaçmak istedim bi an ama bebişimi görünce hiçbişi kalmadı bende utanç mutanç

selam bayanlar naber nasılsınız?bebeısleer ne alem de.. ya dun kıtapcıda gebelıkle alakalı bır kıtab gectı elıme..kıtapta 3 . aydan ıtıbaren bebegın ılk hareketlerının artık anne tarafından farkedılebılecgı yazıyordu.. karnında gaz dan baska bırsey hısseden varmı..

bu azimle görürsün canım :)

Boşa demiyorum bilgeana diye maşallah hanzadem

Estağfirullah ahestem hepimizin bildiği şeyleri bazen tekrarlamak iyi oluyor :)

Canım inşallah bir şey yoktur korkma, ben bu testlerden bri şey anlamıyorum, 2 li, 3 lü , 4 lü madem güvenilir niye 3 ayrı test??? Hepside hemen hemen aynı ölçümlerin iyi ise korkma bak bir iki arkadaş daha risk grubuna yakındı şimdi iyiler :)

Haklısın hep stres hep stres, amin inşallahçabucak geçerde kavuşuruz :)

hoşgeldin eyt ciğim neden alttan baktı ben onu anlayamadım amacı neymiş?

Kızlar dışarı çıktım bir iki iş için, hem öğle yemeğimide dışarıda yerim dedim. Hava nasıl sıcak anlatamam yanıyor resmen herkesin elinde dondurma alsammı almasammı diye söylene söylene geldim almadım ama yemeği çok kaçırdım sanırım ilk defa, herkes yerken bende iştahlandım sanırım dışarıda nefes alıcak yerim kalmadı. Pat diye patlayacağım galiba

Bu arada PAŞAM umarım serklaj çok iyi geçmiştir ve evde dinleniyorsundur. Canım dün akşam sana çok dua ettim. Şu an haber alamıyorum ama içimden çok iyi olduğun geçiyor kendine çok dikkat et ve Allaha emanet ol..

Son düzenleme:
hoşgeldin eyt ciğim neden alttan baktı ben onu anlayamadım amacı neymiş?

Canım ben ikili test için 19/04/2011 de doplere girdim ve kan testini sonuçlardan sonra isteyecekti. Ama dopler saat 4 te çekildi bebişinde mesanesi boşmuş 1 saat dolması bekledik geç kaldığım ve sonrada işyerinden izin alamadığım için sonuçları 30/04/2011 de götürünce bu değerler tutmaz dedi ve rahimden ultrasyona bakıcaz dedi kafasını felan ölçtü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…