allah güç kuvvet versin çalışsın ama çok da yorulup hasta etmesin kendini. Onun iyi olması lazım ki size daha çok yetişebilsin. çok fazla sorumluluğu var yazık üzüldüm şimdi. Bugün sen ona destek ol da dinlensin canım. Ama bunu yaparken sen de çok yorulma. Zaten kıtalararası yol gidiyosun sabah akşamofff hayat çok zor
ay evet şimdide kendime üzüldüm 1,5 saat yol git gel ayakta sıkış tıkış biri sevabına kocamla beni doyursun
he he he ben madara olmiimde sen dalyan gibi oğluna kız bulursun zeytinim merak etme veya arkadan hemen bi kız doğurup denizin oğluna yetiştirirsin
anaaaaa leyna kutundan kızmı çıktı hayırlı olsun cnm ben kaçırmışım bu haberi
oy zeytin teyzesi yesin anasınıda nazlı kızınıda
Ne kızmı
kutumuz henüz açılmadı o benim gönlümün kız ı
kızlar herkese selamlar, cumartesi doktora gittim ve çoğunuzu pek sevindirecek bir haberim var
ben de bu yatış pozisyonu olayına çok takıyordum kafayı, hep sırt üstü yatarım çünkü. bebeğe kan gitmez diye duyunca kendimi sola sağa yatmaya alıştırmaya çalışıyordum ama bu seferde kollarım uyuşuyordu. doktora sordum sırt üstü yatınca bebeğe kan gitmiyormuş, çok zorlanıyorum dedim. o da güldü, son aylarda sırt üstü yatmak çok iyi değilmiş, zaten istesek de bebek buna izin vermiyormuş, yatamayacakmışız sırt üstü o zaman. şimdi yatabilirsin hiçbir zararı yok, o zaten sana belli eder dediiki gündür çok rahat uyuyorum..
bu arada kilolarından şikayet edenler boyum 1.57 ve 7 kilo aldım, tam 70 kiloyumrica ederim 3 kilo alıp da üzülmeyin, ben daha çok üzülüyorum sonra [/QUOTE
Aman bu dr.larda bi alem. benimkide yan yat diyor ne biliyım walla...kılo konusunda yalnız değilsinseninle çok iyi anlaşacağımız kesin arkadaşım, şu 2-3 kiloları yazmayın lütfen, hele verenlere inanamıyorum walla
ay evet, o verenlere bende uyuz oluyorum. hayır, bir çoğunun bulantısı kusması da yok yine veriyor.Gizli gizli yüzme ve pilates mi yapıyorlar yoksa:97:
Aranıza yeni katıldım. Ben de 14 hafta 5 günlük Burada bir aile arkadaş ortamı oluşmuş ne güzel. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımaz almayı nasip eder inşallah...
Hoşgeldin Safire.
Leynada gelmiş, hoşgelmiş. Kuzu işlerin ne kadar çok ki slm bile vermedin sabah?
kızlar 4 lü test hakkın da bi bilginiz var mı benim nöral tüp değerlerim yüksek çıktı çok korkuyrum aranızda da böyle bi durum yaşayan var mı
6 sındaki randevu benim canım denizinki 16sıydı sanırım az kaldı çok heyecanlıyımtatlım ben denizin sanıyodum ama seninmiydi ya 6 sındaki randevu merak ettim ben hala erkek diyorum senin yavru için
heh bakalım son 4 gün geri sayım başladıamaaan bende belli oldu zannettim zeytinim denizin kutusundan erkek çıkarsa bak leynanın kutusu kız gibiymiş sen yavaş yavaş yer yap
amaniinn sen neler söylüyosun ne hayallerimiz vardı seninle neyse hadi gönlün kaymış ne diyim erkek olsun kız olsun en hayırlısı olsun inşallah canım...leyna ben seni yarı yolda bırakıyorum canım, benim göyynüm erkeğe kaydı son günlerde. bir rüya gördüm hayalim değişti :) ultrasonda erkek görünce kocacım çok mutlu oluyordu rüyamda, çok etkilendim bundan. bu konuda isteğini belirten tek kelime etmemişti ama öyle mutluydu ki, ben de erkek olsun diye geçiriyorum şimdi içimden ama Allah bilir tabi, kısmet artık.
benim bilgim yok henüz özlemcim biz daha 15 gün sonra 3'lü yaptırıcaz. değerlerimizi yazdık biz hep, çok yüksek çıkan olmadı ama sınıra yakın arkadaşlarımız da vardı. senin kaçtı değerin? ciddi bir problem yoktur ve her şey yolunda gider inşallah
kızlar 4 lü test hakkın da bi bilginiz var mı benim nöral tüp değerlerim yüksek çıktı çok korkuyrum aranızda da böyle bi durum yaşayan var mı
selammmm 17m rumuzumay evet, o verenlere bende uyuz oluyorum. hayır, bir çoğunun bulantısı kusması da yok yine veriyor.Gizli gizli yüzme ve pilates mi yapıyorlar yoksa:97:
Hoşgeldin Safire.
Leynada gelmiş, hoşgelmiş. Kuzu işlerin ne kadar çok ki slm bile vermedin sabah?
selam verdim kaçtım sabah hatta cee dedim sen duymamaışsın bebeğim
Eyttttttttttt be açılın
Eyt im gelmişHoşgelmiş
aynen benim doktorumda öyle ne zaman cinsiyetini sorsam daha belli olmaz diyor yaaaa 4 aylık oldu. millet 3. ayda belli oluyoda görüyor ne var sende biraz uğraşsan bakıversen neymiş, amaaa yokkk şimdi erkek der 2 hafta sonra kız çıkar falan karizması sarsılır adamcağızın bu sefer diycem ama göremiyosada ben bakim burda ultrasonda bir sürü pipi gördüm orda biraz baksam benimkinin de pipisi varmı yokmu görürüm heralde
Boşa demiyorum bilgeana diyemaşallah hanzadem
canım haftadan haftaya değişyormuş değerler şimdi kağıtlarım yanımda değil birde grafik çizimi vardı biraz yüksek görülüyordu 4 boyutlu ultrasona gitçez 12 mayısta ama 10 gün nasıl geçecek ya bişey varsa diye içim içimi yiyor ekim ayı gelsinde kavuşayım artık yavruma hep stres hep stres....
Hoş buldum canım azcık geçmiş okuyayım dedim başedemedim. Geri geldim son sayfaya. Zor bir gün geçirdim yanımdaki arkadaşım fenalaştı bayıldı çok korktum:18: anca kendime gelebildim. Sizler nasılsınız bakalım?
Ben cumartesi bebişimi gördüm ama busefer kafa aşşağı gördümNasıl utandım anlatamam benim doktorum 60-65 yaşlarında tonton bir amca bana tecrübeli tanıdıklarım doğuma kadar alttan kontrol olmaz demişlerdi bende relaks relaks gidiyordum. Cumartesi bir gittim hazırlan dedi yardımcısı kızcağız, nasıl yani dedim rahimden ultrason çekiceklermiş. Kaçmak istedim bi an ama bebişimi görünce hiçbişi kalmadı bende utanç mutanç
hoşgeldin eyt ciğim neden alttan baktı ben onu anlayamadım amacı neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?