Hoş buldum canım azcık geçmiş okuyayım dedim başedemedim. Geri geldim son sayfaya. Zor bir gün geçirdim yanımdaki arkadaşım fenalaştı bayıldı çok korktum:18: anca kendime gelebildim. Sizler nasılsınız bakalım?
Ben cumartesi bebişimi gördüm ama busefer kafa aşşağı gördümNasıl utandım anlatamam benim doktorum 60-65 yaşlarında tonton bir amca bana tecrübeli tanıdıklarım doğuma kadar alttan kontrol olmaz demişlerdi bende relaks relaks gidiyordum. Cumartesi bir gittim hazırlan dedi yardımcısı kızcağız, nasıl yani dedim rahimden ultrason çekiceklermiş. Kaçmak istedim bi an ama bebişimi görünce hiçbişi kalmadı bende utanç mutanç
Canım ben ikili test için 19/04/2011 de doplere girdim ve kan testini sonuçlardan sonra isteyecekti. Ama dopler saat 4 te çekildi bebişinde mesanesi boşmuş 1 saat dolması bekledik geç kaldığım ve sonrada işyerinden izin alamadığım için sonuçları 30/04/2011 de götürüncebu değerler tutmaz dedi ve rahimden ultrasyona bakıcaz dedi kafasını felan ölçtü.
Hoş buldum canım azcık geçmiş okuyayım dedim başedemedim. Geri geldim son sayfaya. Zor bir gün geçirdim yanımdaki arkadaşım fenalaştı bayıldı çok korktum:18: anca kendime gelebildim. Sizler nasılsınız bakalım?
Ben cumartesi bebişimi gördüm ama busefer kafa aşşağı gördümNasıl utandım anlatamam benim doktorum 60-65 yaşlarında tonton bir amca bana tecrübeli tanıdıklarım doğuma kadar alttan kontrol olmaz demişlerdi bende relaks relaks gidiyordum. Cumartesi bir gittim hazırlan dedi yardımcısı kızcağız, nasıl yani dedim rahimden ultrason çekiceklermiş. Kaçmak istedim bi an ama bebişimi görünce hiçbişi kalmadı bende utanç mutanç
Canım neden alttan bakılması gerekiyormuş sormadınmı? Artık bebeğinin herşeyi karnından bakılan ultrasonlada görülüyor zaten :44:
selam bayanlar naber nasılsınız?bebeısleer ne alem de.. ya dun kıtapcıda gebelıkle alakalı bır kıtab gectı elıme..kıtapta 3 . aydan ıtıbaren bebegın ılk hareketlerının artık anne tarafından farkedılebılecgı yazıyordu.. karnında gaz dan baska bırsey hısseden varmı..
geçmiş olsun canımbiz iyiyiz çok şükür oğluşlan
bende daha hiç alt muayne olmadım ve kabusum gibi resmen utanmasamm doktora çıkarken öyle bişi istiycekseniz 1 kontrol öncesi haber verin anca hazır hissederim kendimi diycem ama utanıyorum :78:
bu arada hamileliğimden beri hiç olmadım yoksa öncesinde 2 kabus deneyimim var
merhabalarrr..
cnm pardon ama dr.un seni bilgilendirmiyormu
vajinal muayene etmiş çünkü 11-12. haftadasın sanırım ve bebegin zeka testi iiçin ense kalınlıgı ölçülüyor
yani bunun tıbbi ismi down sendromu..
aynı zamanda da kan alınıyor bir hafta gibi araştırılıyor..
Merhabalar hanımlar...
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hoşgelmişler...
Bugün doktor randevumuz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, her şeyi tam, elleri ayakları, kulağı, gözü & burnu oluşmuş dedi... Ense kalınlığı da normalmiş... Erkek olduğu kesinleşti... Üç hafta sonra üçlü test için gel dedi...
Bu arada nöbet için raporumu aldım, artık nöbet tutmayacağım okulda...
14 haftada bellı oldumu cınsıyetı.. benımde 10 gun sonra randevum var ama4. ayı doldurup oyle gıdıyım dıyordum bende kesınkez ogrenebıleyım ve su 3 lu test ıcın bır daha gıtmek durumunda kalmayım dıye..ıyıceden meraklandım sımdı hee...Merhabalar hanımlar...
Bugün doktor randevumuz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, her şeyi tam, elleri ayakları, kulağı, gözü & burnu oluşmuş dedi... Ense kalınlığı da normalmiş... Erkek olduğu kesinleşti... Üç hafta sonra üçlü test için gel dedi...
Boyundaki bir boşluğu ölçmeleri gerekiyor onu da daha net görebilmek için alttan bakıyorlar. Benim doktor da öyle yapmıştı. Karından uğraştı uğraştı göremedi sonra alttan baktı.
14 haftada bellı oldumu cınsıyetı.. benımde 10 gun sonra randevum var ama4. ayı doldurup oyle gıdıyım dıyordum bende kesınkez ogrenebıleyım ve su 3 lu test ıcın bır daha gıtmek durumunda kalmayım dıye..ıyıceden meraklandım sımdı hee...
Canım biliyorum 1,5 hafta önce onun için girdim zaten ama aynı anda kanı vermedim o sonuçlara bakıp aynı gün kan isteyecekti ama ben 11 gün sonra götürdüm ultrasyon sonuçlarını ensesi felan ölçülmüştü ama 1,5 hafta bekleyince hem muayene hemde tekrar ölçtü ama bu sefer kendisi alttan ölçtü. Ben zaten utanmıştım ayrıntı soramadım. İlk defa çatala oturdumda
Merhabalar hanımlar...
Ben 12 nisan da gitmiştim önceki kontrolüme, 11 + 3 tük o zaman, doktor o kontrolde demişti erkek gibi görünüyor ama 2-3 hafta sonra kesin söyleyebilirim diye...
Ben 12 nisan da gitmiştim önceki kontrolüme, 11 + 3 tük o zaman, doktor o kontrolde demişti erkek gibi görünüyor ama 2-3 hafta sonra kesin söyleyebilirim diye...
merhaba özlem...benimde bilgim yok..sadece dr.beyin gelişimi ile ilgili bir test olduğunu söylemişti.. Kalbini ferah tut...normal hamilelikmi senin yoksa tüp bebekmiydi..
boyundaki bir boşluğu ölçmeleri gerekiyor onu da daha net görebilmek için alttan bakıyorlar. Benim doktor da öyle yapmıştı. Karından uğraştı uğraştı göremedi sonra alttan baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?