2011 Ekim Anneleri

Canım neden alttan bakılması gerekiyormuş sormadınmı? Artık bebeğinin herşeyi karnından bakılan ultrasonlada görülüyor zaten :44:

merhabalarrr..
cnm pardon ama dr.un seni bilgilendirmiyormu
vajinal muayene etmiş çünkü 11-12. haftadasın sanırım ve bebegin zeka testi iiçin ense kalınlıgı ölçülüyor
yani bunun tıbbi ismi down sendromu..
aynı zamanda da kan alınıyor bir hafta gibi araştırılıyor..

geçmiş olsun canım biz iyiyiz çok şükür oğluşlan
bende daha hiç alt muayne olmadım ve kabusum gibi resmen utanmasamm doktora çıkarken öyle bişi istiycekseniz 1 kontrol öncesi haber verin anca hazır hissederim kendimi diycem ama utanıyorum :78:
bu arada hamileliğimden beri hiç olmadım yoksa öncesinde 2 kabus deneyimim var

Canım neden alttan bakılması gerekiyormuş sormadınmı? Artık bebeğinin herşeyi karnından bakılan ultrasonlada görülüyor zaten :44:

Boyundaki bir boşluğu ölçmeleri gerekiyor onu da daha net görebilmek için alttan bakıyorlar. Benim doktor da öyle yapmıştı. Karından uğraştı uğraştı göremedi sonra alttan baktı.

merhaba irem. ben iyiyim, şükür idare ediyoruz. sen nasılsın? ne çok antibiyotik kullanmışsın, haftasonu okudum gözlerime inanamadım. tekrarlamaz inşallah rahatsızlığın.
ben hareket hissetmiyorum henüz, daha erken sanki bizim için. hissedenler için ne büyük mutluluktur. ben de bekliyorum sabırsızlıkla...

Merhabalar hanımlar...
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hoşgelmişler...

Bugün doktor randevumuz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, her şeyi tam, elleri ayakları, kulağı, gözü & burnu oluşmuş dedi... Ense kalınlığı da normalmiş... Erkek olduğu kesinleşti... Üç hafta sonra üçlü test için gel dedi...
Bu arada nöbet için raporumu aldım, artık nöbet tutmayacağım okulda...

canım bundan sonra alttan ultrasonla bakmazlar zaten, doğuma yakın normal doğum için uygun musun değil misin kontrolü yapacaklar o kadar. Daha uzuuuunca bir süre karından bakacak doktorun.

Canım biliyorum 1,5 hafta önce onun için girdim zaten ama aynı anda kanı vermedim o sonuçlara bakıp aynı gün kan isteyecekti ama ben 11 gün sonra götürdüm ultrasyon sonuçlarını ensesi felan ölçülmüştü ama 1,5 hafta bekleyince hem muayene hemde tekrar ölçtü ama bu sefer kendisi alttan ölçtü. Ben zaten utanmıştım ayrıntı soramadım. İlk defa çatala oturdumda

Gözün aydın şekerim tebrik ederim, Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Keşke benim de cinsiyeti netleşse artık çatlıycam meraktan

Son düzenleme:
14 haftada bellı oldumu cınsıyetı.. benımde 10 gun sonra randevum var ama4. ayı doldurup oyle gıdıyım dıyordum bende kesınkez ogrenebıleyım ve su 3 lu test ıcın bır daha gıtmek durumunda kalmayım dıye..ıyıceden meraklandım sımdı hee...

Ben 12 nisan da gitmiştim önceki kontrolüme, 11 + 3 tük o zaman, doktor o kontrolde demişti erkek gibi görünüyor ama 2-3 hafta sonra kesin söyleyebilirim diye...

bende 5. haftada öğrendim gebeliği kanamam vardı diye bebekler görünmedi kanda çıkmıştı alttan baktılar..
bebekleri görünce utanma falan geçiyor zaten alışıyor insan ..

Maşallah canım oğluşuna, rapor işini halletmene çok sevindim, sonunda çok şükür. .:)

Ben 12 nisan da gitmiştim önceki kontrolüme, 11 + 3 tük o zaman, doktor o kontrolde demişti erkek gibi görünüyor ama 2-3 hafta sonra kesin söyleyebilirim diye...

cinsiyeti kesinleşmiş, için rahatlamıştır hard_disc gözün aydın :) sağlıcakla gelsin inşallah bebeğin.
11+1 de gittim ben, gözükmemişti. belki de gördü söylemedi, bilmiyorum yani.
nöbetten yırtmışsın sevindim, darısı tüm öğretmen arkadaşların başına inşallah..

benim de 11 hafta da söyledi biri kız biri erkek diye
alttan bakılınca daha net ögreniliyormuş 2li test için gitmiştim ense kalınlıgı ölçülürken meraqk ettim sordum uzun süre baktı ve büyük ihtimal biri kız biri erkek ama kendini psikolojik olarak cinsiyetlerine yoğunlaştırma dedi şimdi 25 mayısta gidicem kesin ögrenmeye tabii meraklanıp daha erken gitmezsem

ttubba iş durumun ne oldu? avukat bulabildin mi? görüş aldın mı?
bugün de canını sıkmamışlardır inşallah canım. gelişmeleri aktar ki biz de öğrenelim...

kızlar nasılsınız keyifler nasıl. canlar bugün bütün gün göbek deliğimin altında acı var acaba rahim büyüdüğündenmi acaba cok merak ediyorum

merhaba özlem...benimde bilgim yok..sadece dr.beyin gelişimi ile ilgili bir test olduğunu söylemişti.. Kalbini ferah tut...normal hamilelikmi senin yoksa tüp bebekmiydi..

normal gebelik canım bu beyin gelişimi değilmiş tatlım omuriliğinin bir bölümünün açık kalma durumuymuş doktorum da beni hiç bilgilendirmiyor sabahtan beri gözlerim ağrıdı pc başında araştırma yapmaktan eğer gerçekten varsa gebelik sonlandırılıyormuş... ne haldeyim artık siz düşünün... ilk bebeğim 8 haftalık düşmüştü nasıl üzülmüştüm bir ay sonra bu yavruma hamile kaldım ve 3 ayı atatınca yavrum bana tutundu diye sevinirken şimdide bu çıktı... Allah hepimizi korusun.

boyundaki bir boşluğu ölçmeleri gerekiyor onu da daha net görebilmek için alttan bakıyorlar. Benim doktor da öyle yapmıştı. Karından uğraştı uğraştı göremedi sonra alttan baktı.

kızlarrrrrrrrrrr :18:
Bana 16 haftamda yanni 14 mayıstaki kontrolümde omuriliğinde boşluk varmı yokmu ona bakıcaz dedi alttanmı bakar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…