2011 Ekim Anneleri

Maşallah canım oğluşuna, rapor işini halletmene çok sevindim, sonunda çok şükür. .:)

nöbeti de gene biraz ayak diredi doktor ama biraz çeneye kuvvet dedim yazdırdım sonunda...

benim öğleden sonra dersim yoktu, bugün doğum öncesi izine ayrılan arkadaşımla gittim doktora, kameraya çekti o da ultrason görüntülerini sağolsun...
çıkışta eşimi kandırdık bebek kız diye, şaşırdı önceki muayenede erkek dendiği için, anneme uğradık yemek yapmış onu almaya (ne olduğunu söylemem sakıncalı olabilir) aşağıda paketi beklerken video kaydını izlettim tabii anladı erkek olduğunu... ))

Sana belli etmesede şok olmuştur içten içe eşin, onuda kameraya alsaydın keşke :

Sana belli etmesede şok olmuştur içten içe eşin, onuda kameraya alsaydın keşke :

zaten tam çıktık asansörü beklerken aradı (zaten doktora bizi eşim bırakmıştı, çıkışta da aldı okuldan çıkınca) çıktık diyince, cinsiyeti neymiş kesinleşti mi dedi? kız diyince, ciddi mi falan dedi, ben de niye ki üzüldün mü yoksa dedim, hala kız mı erkek mi? diye soruyordu... )) arkadaşımla beraber azcık cadılık yaptık, hiç beklemezdik demek kız istemiyordun falan diye; eşim de sağlıklı olsun en önemlisi o dedi-ki cinsiyetini öğrenmeden önce de hep öyle derdi...

şaşırdığı bir gerçek ama...

ben çıkıyoruum. herkese keyifli bir akşam diliyorum, yarın ağrısız sızısız bulantısız burda oluruz inşallah :) hepinize iyi akşamlar güzeller

bunu kan tahlilindemi gördü özlem deniz, yoksa ölçümlerdemi? O açıklık kapanabiliyor biliyorsun değilmi?

Evet canım önce sağlıkları tabi önemli olan ama erkeklerin bir çoğunun içinde erkek bebek isteği oluyor bu bir gerçek benim eşimde sağlıklı olsun diyor ama her kontrolde gözleri fal taşı gibi açılıyor :) Biz daha önce kayıp yaşadığımız için bu bebeği çok istiyoruz ve ne olursa olsun o bizim yavrumuz bizden kanımızdan canımızdan bir parça olucak :)

herkese iyi akşamlar kızlarr

nasılsınız

Ben şişkinliken patlamak üzereyim, :) mesai dolduruyorum son yarım saat bitsede evceğizime gitsem, bugün çok çalıştım yarında çok yoğun olucak ama haftasonuna doğru değmeyin keyfime programıma uyabilirsem pazartesiye hiç işim kalmayacak bir hafta boş boş oturucam :) Sen nasılsın bakalım ? :)

Son düzenleme:

bizde sabahtan beri ypğunduk şimdi şimdi boş benım cıkısıma daha 1,5 saat var

çok uykum geldi

çarşamba günü bebeğimin 2 li test kan sonuçlarını alcaz

çok merak ediyorum

Son düzenleme:
bizde sabahtan beri ypğunduk şimdi şimdi boş benım cıkısıma daha 1,5 saat var

çok uykum geldi

çarşamba günü bebeğimin 2 li test kan sonuçlarını alcaz

çok merak ediyorum

İnşallah çok iyidir sonuçların canım bu testler bitsede rahat bri nefes alsak ondna sonra 3 lü, 3 lü yapmayan doktorlar 4 lü istiyormuş ve ardından detaylı ultrason yani 5. ayımız bitene kadar test test test gerlmekten başka bir şey değil yaaa..

Ense boşluğu başka bel boşluğu başka canımcım korkma :) sanmıyorum alltan bakacağını, hem alışın bunlara doğumda ne yapacaksınız :))

bana 7, haftaya kadar hep alttan baktı bırde yumurta takıbıne gıtmıstım ıkı gunde bır alttan baktı gerçi eskiden beri tanıdığım dr du yabancı olsa çekınırdım belkı

Maşallah canım, her şeyin güzel olmasına sevindim. Yeni oğluşumuz hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun inş.

Nöbet için uğraşman iyi olmuş, izra eşim bile dayanamıyor erkek olmasına rağmen ki sen bu halinle yani. Buradaki okulların yapısı bence rapor almaya gayet münasip, hayırlı olsun:)

evet yaa hem duygusalız hem tedırgın hem meraktayız hem uykulu offf

bazen unutuyorum hamıle oldugumu dun tv ye dalmısım yemek yancak dıye bır kalkmısım anında sancı gırdı kasıklarıma

herşeye dikkat etmek gerekiyor ama herşeye değer bebişlerimiz kucaklarımıza sağlıkla bir alalım inşallah

kızlar nasılsınız keyifler nasıl. canlar bugün bütün gün göbek deliğimin altında acı var acaba rahim büyüdüğündenmi acaba cok merak ediyorum

Tatlım 17 haftalık olmuşsun olucak tabiki iyice yayılıyor ufaklık oralara bazen benimde akşama kadar geçmek bilmeyen sabit ağrım oluyor, sonraki gün bir şey olmuyor. Doktorum sonunda aklıma soktu kanama olmadıkça korkma tabiki bu seni yerlere yatırcak iki büklüm yapacak kremp ve kasılma şeklinde çok şiddetli ağrı ise başka, ama sabit yanma acıma gerilme sızı iğneleme gibi ağrılar normal :) ikinci tremesterden sonra daha pis ağrılarımız olucakmış bilginize :)

ya bende eczanede çalışıyorum sabah 8,30 akşam 19,30 çalışıyoruz bırde ayda 2 kez nöbet akşam 11 e 11,30 a kadar burdayım bendemı alsam acaba rapor

Canım senin böyle dediğini de duyduğuma çok sevindim, ha şöyle azcık ye..
Allah kolaylık versin

Aman sen gene unutmamaya çalış yavaş hareketlerle otur kalk dikkat et, az kaldı 5,5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçecek inşallah sonrada doğum sırası yapıcez :)

ya bende eczanede çalışıyorum sabah 8,30 akşam 19,30 çalışıyoruz bırde ayda 2 kez nöbet akşam 11 e 11,30 a kadar burdayım bendemı alsam acaba rapor

Valla canım pek dayanabileceğini sanmıyorum, bence bi düşün sende. ben bile evin içinde olmama rağmen biraz iş yapınca hemen yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum.. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…