Maşallah canım oğluşuna, rapor işini halletmene çok sevindim, sonunda çok şükür. .:)
cinsiyeti kesinleşmiş, için rahatlamıştır hard_disc gözün aydın :) sağlıcakla gelsin inşallah bebeğin.
11+1 de gittim ben, gözükmemişti. belki de gördü söylemedi, bilmiyorum yani.
nöbetten yırtmışsınsevindim, darısı tüm öğretmen arkadaşların başına inşallah..
nöbeti de gene biraz ayak diredi doktor ama biraz çeneye kuvvet dedim yazdırdım sonunda...
benim öğleden sonra dersim yoktu, bugün doğum öncesi izine ayrılan arkadaşımla gittim doktora, kameraya çekti o da ultrason görüntülerini sağolsun...
çıkışta eşimi kandırdık bebek kız diye, şaşırdı önceki muayenede erkek dendiği için, anneme uğradık yemek yapmış onu almaya (ne olduğunu söylemem sakıncalı olabilir) aşağıda paketi beklerken video kaydını izlettim tabii anladı erkek olduğunu... ))
Sana belli etmesede şok olmuştur içten içe eşin, onuda kameraya alsaydın keşke :
normal gebelik canım bu beyin gelişimi değilmiş tatlım omuriliğinin bir bölümünün açık kalma durumuymuş doktorum da beni hiç bilgilendirmiyor sabahtan beri gözlerim ağrıdı pc başında araştırma yapmaktan eğer gerçekten varsa gebelik sonlandırılıyormuş... ne haldeyim artık siz düşünün... ilk bebeğim 8 haftalık düşmüştü nasıl üzülmüştüm bir ay sonra bu yavruma hamile kaldım ve 3 ayı atatınca yavrum bana tutundu diye sevinirken şimdide bu çıktı... Allah hepimizi korusun.
zaten tam çıktık asansörü beklerken aradı (zaten doktora bizi eşim bırakmıştı, çıkışta da aldı okuldan çıkınca) çıktık diyince, cinsiyeti neymiş kesinleşti mi dedi? kız diyince, ciddi mi falan dedi, ben de niye ki üzüldün mü yoksa dedim, hala kız mı erkek mi? diye soruyordu...)) arkadaşımla beraber azcık cadılık yaptık, hiç beklemezdik demek kız istemiyordun falan diye; eşim de sağlıklı olsun en önemlisi o dedi-ki cinsiyetini öğrenmeden önce de hep öyle derdi...
şaşırdığı bir gerçek ama...
herkese iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız
Ben şişkinliken patlamak üzereyim, :) mesai dolduruyorum son yarım saat bitsede evceğizime gitsem, bugün çok çalıştım yarında çok yoğun olucak ama haftasonuna doğru değmeyin keyfime programıma uyabilirsem pazartesiye hiç işim kalmayacak bir hafta boş boş oturucam :) Sen nasılsın bakalım ? :)
kızlarrrrrrrrrrr :18:
Bana 16 haftamda yanni 14 mayıstaki kontrolümde omuriliğinde boşluk varmı yokmu ona bakıcaz dedi alttanmı bakar acaba
bizde sabahtan beri ypğunduk şimdi şimdi boş benım cıkısıma daha 1,5 saat var
çok uykum geldi
çarşamba günü bebeğimin 2 li test kan sonuçlarını alcaz
çok merak ediyorum
Ense boşluğu başka bel boşluğu başka canımcım korkma :) sanmıyorum alltan bakacağını, hem alışın bunlara doğumda ne yapacaksınız :))
Merhabalar hanımlar...
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hoşgelmişler...
Bugün doktor randevumuz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, her şeyi tam, elleri ayakları, kulağı, gözü & burnu oluşmuş dedi... Ense kalınlığı da normalmiş... Erkek olduğu kesinleşti... Üç hafta sonra üçlü test için gel dedi...
Bu arada nöbet için raporumu aldım, artık nöbet tutmayacağım okulda...
İnşallah çok iyidir sonuçların canım bu testler bitsede rahat bri nefes alsak ondna sonra 3 lü, 3 lü yapmayan doktorlar 4 lü istiyormuş ve ardından detaylı ultrason yani 5. ayımız bitene kadar test test testgerlmekten başka bir şey değil yaaa..
kızlar nasılsınız keyifler nasıl. canlar bugün bütün gün göbek deliğimin altında acı var acaba rahim büyüdüğündenmi acaba cok merak ediyorum
Maşallah canım, her şeyin güzel olmasına sevindim. Yeni oğluşumuz hayırlı olsunAllah sağlıkla kavuştursun inş.
Nöbet için uğraşman iyi olmuş, izra eşim bile dayanamıyor erkek olmasına rağmen ki sen bu halinle yani. Buradaki okulların yapısı bence rapor almaya gayet münasip, hayırlı olsun:)
Ben şişkinliken patlamak üzereyim, :) mesai dolduruyorum son yarım saat bitsede evceğizime gitsem, bugün çok çalıştım yarında çok yoğun olucak ama haftasonuna doğru değmeyin keyfime programıma uyabilirsem pazartesiye hiç işim kalmayacak bir hafta boş boş oturucam :) Sen nasılsın bakalım ? :)
evet yaa hem duygusalız hem tedırgın hem meraktayız hem uykulu offf
bazen unutuyorum hamıle oldugumu dun tv ye dalmısım yemek yancak dıye bır kalkmısım anında sancı gırdı kasıklarıma
herşeye dikkat etmek gerekiyor ama herşeye değer bebişlerimiz kucaklarımıza sağlıkla bir alalım inşallah
Aman sen gene unutmamaya çalış yavaş hareketlerle otur kalk dikkat et, az kaldı 5,5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçecek inşallah sonrada doğum sırası yapıcez :)
ya bende eczanede çalışıyorum sabah 8,30 akşam 19,30 çalışıyoruz bırde ayda 2 kez nöbet akşam 11 e 11,30 a kadar burdayım bendemı alsam acaba rapor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?