2011 Ekim Anneleri

yüksek kalorili yiyecekleri sabah ve öğle saatlerinde yiyip, akşama doğru giderek hafifletiyorum. akşam yemeyi çok azalttım belki de bu yüzden sabah saatlerinde çok yiyorum, bu geldi şimdi aklıma. daha yeni başladım çünkü bu sisteme. sık ama az yemeye gayret ediyorum. az önce öğle yemeğinin yanında verilen hoşaftan içiyordum içinden kurt çıktıı çoğunu yemiştim, çok az kalmıştı

aynen öyle tatlım bebişimle ettik beş kişiben zaten zırt bırt acıkıyorum akşamdan kalnları silip süpürüyorum gündüz akşama kadar hooop akşama bi daha hazırlık sen çalışıyosun sanırım tabiki iyi yapıyosun kaynanada yemekle bende iki kişi olsam öle yapardım inan k.b cnm

Ohh ellerine sağlık. Umarım aranızda halledebilirsiniz. Benim bir davam var şu anda, basit bi konu olmasına rağmen o kadar geriyor ki beni anlatamam. Yok tebligat gelmiş koş muhtara al, yok süre geçmeden cevap yaz. Yok bu cevaba cevap yazılmaz otur kararı bekle. Hayır bişey anlasam yapmak zoruma gitmez de bişey de anlamıyorum. Velhasıl zor işler. Umarım mahkemeye düşmeden halledersin.

canım inşallah uzlaşırlar da dava süreciyle uğraşmadan haklarını alırsın..hayırlısı bakalım..sakın fazla mesai, ulusal bayram vs. haklarım saklıdır diye şerh koymadan imzalama tubacım olurmu?

yasa da hamilelik nedeniyle çıkış diye bi madde yok, kimse hamileyken işten çıkarılamaz, onlar seni başka bi nedenden dolayı işten çıkarma gösteriyolardır, ve risk alıyolar bunu yaparak..İhbar alman için de bildirimsiz iş sözleşmesinin feshi yapılması gerekir.

olsun olsun ondada vardır bir vitamin yoksa hoşafa katarlarmıydı hiç şifa olsun inşallah düşünme onu hoşafta ne güzeldi dimi soğuk soğuk ooohhh

otomatiğe bağlanmış senin düzenin :) bir döngü artık, mütemadiyen evde yemek yeniyor ve yemek yapılıyor :) ohh ne güzel, evde yaşandığı belli valla. bizim ev bazen terkedilmiş perili köşk gibi oluyor. fırınım yandı, fırınım olsa pasta börek yapıp kendimi daha çok ev kadını gibi hissedicem ara ara da olsa yaparım azar azar bi şeyler. fırın alıcam izne ayrılınca :)
evet çalışıyorum. bu şekilde gayet de iyi götürüyoruz, yaklaşık bir yıldır böyle sürdürüyoruz sıkıntı yaşamadık şimdilik sen de kendine ve bebişine iyi bak

inşş...evet senin dediğin geldi aklıma imzalamadım onlar personel performansla alakalı birşeyler yazmışlar dedim bu nasıl olurya adam bana işten çıkarırken hamileliğimi öne sürdü çocukmuyum ben dedim.diyoki sen bunu imzalamazsan ben noterle gönderirim olur bende ozamana kadar başımın çaresine bakarım dedim...

evet uğraşmak zordur eminim uzadıkcada uzuyo bitmiyo hemen...inşş tmm derler dediğimee dua edin banaaa hamilelerin duaları kabul olurmuşş...

olsun olsun ondada vardır bir vitamin yoksa hoşafa katarlarmıydı hiç şifa olsun inşallah düşünme onu hoşafta ne güzeldi dimi soğuk soğuk ooohhh

LEYNAAA

iki saattir okuyorum hoşafın neli olduğunu anlamaya çalışıyorum sen vitamin falan demişssinya aman Allahım yeni, anladımmmm

çok iğrenç olcak ama kıymalı hoşaffff

cnm hoşaf istedi gerçekten

Son düzenleme:

bak bak dalga geçiyo bi de. benim burda zavallı midem eski günlerine döndü sen daha vitamin diyosun :) başta çok güzeldi evet ama göz göze gelince hiç güzel gelmedi korktum bi de salak gibi. küçük bi şey ama bi tuhaf oldum.

evet saçma salak bi sebep yazmışlar deli oldumm..

leyna yaaa
kız dolmasını yakmış getir ben yerim diyosun
deniz kurtları götürmüş vitamindir şifa olsun diyorsun (denizim geçmiş olsun bu arada )
bana günlük beslenme programını yazarmısın sen yiğenimi neyle besliyorsun endişelerim var

iyi yapmışsın canım içini ferah tut..eğer bi kaç defa daha böyle iş davası açılmışsa ve kaybetmişlerse emin ol tutuşmuşlardır.çünkü genelde işverenler davaları kaybediyor.iş kanunu işçiden yana sadece dava süreci biraz uzayabiliyor.seninde bebeğin doğacağı ve ihtiyaçlarınız artacağı için bir an önce alacaklarını alman en hayırlısı...

Bizim evde öğrenci evine benziyor artık. Hala kışlıklar kalkacak düşünebiliyo musun? yemek dersen ne bulduk onu yiyoz. Bir tek kendi annem gelin diyor, ona da haftada 1 gidiyorum. Çorbasından tatlısına kadar takım yemek çıkardığı için daha fazla gidemiyorum sıkıntı oluyoz diye. kayınvalidemler yemeği çok geç yiyorlar. Akşam saaat 9 veya 9:30'da. Onlara gidince geberiyom açlıktan. O yüzden gitmek istemiyorum, hoş onlarda çağırmayı akıl edemiyorlar. Ne zaman isterseniz gelin diyorlar ama öyle de olmuyor işte...Dışardan hiç yemek söylemezdik ama artık 2 haftada 1 de dışarıda yiyoruz. geriye kalan günlerde hızlı ve kolay ne yapılırsa onu yapıyorum.

hahahah kıymalı hoşaf he o da güzeldiiii
bende dün yaptım buzlukta vişne vardı bi tencere kaynattım sendede vardır belki karıştır azcık dolabı yoksada kuru kayısı ve siyah üzümü karıştırıp yap inanılmaz güzel olur hoşafı mmmm bak onuda canım istedi
biz ne diyoruz mutlu anne mutlu bebek onun için hoşafından çıkan kurt a bile minik kurtçuk dersen daha sevimli olur

kaşarlı patatesi nasıl yaptın cnm eline sağlık

şimdi kuzu taze patetesi doğradım ince ince, fırın tepsisine dizdim,biraz tuz ve karabiber ekledim üstne süt koydum 30 dak. pişirdikten sonra üstüne kaşar resmdeleyip koydum

yok kimse açmamış ama şuan bi davaları var işyerinde işçiler kavga etmişli onla alakalı dava sürrüyo..birde eğer ben dava açarsam bazı şeyler incelenir diyede korkabilirlermi çünkü çoğu kişinin sigortayı alınan maaştan değil asgariden gösteriyorlar...noterle gönderirlerse ne yapayım?

ben de tam kadın ev hanımı mı çalışmış mı diye geçirmiştim aklımdan... ya bazı eş ya da eş aileleri neden çalışmayan kadını eşlerini sömürüyor gibi görüyorlar anlamıyorum bir türlü... hem çalışsın hem evi dört dörtlük olsun, her işi yapsın hem de oğulları ve tabii kendileri ne derse hoşgörsün kabul etsin isterler... kendi kızlarına da evlenince prenses muamelesi yapılsın isterler...

evet saçma salak bi sebep yazmışlar deli oldumm..

performans düşüklüğü yazmışlar sanırım iş akdi feshine, tamamen saçmalık, o çok detaylı bişey, ben 6 yıl bu işi yaptığım için biliyorum yapılan numaraları:)

sen onlara deki; siz benim performansımı ne zaman ve hangi yöntemle ölçtünüz ve bana tebliğ ettiniz:)
ayrıca iş tanımımı bana ne zaman tebliğ ettiniz ve ben ne zaman imzaladım:) öle bakarlar yüzüne boş boş, öderler bütün haklarını, bu iş mahkemeye giderse hesabını vermeleri mümkün değil çok büyük ve kurumsal bir yerde çalışmıyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…