ben de son günlerde sabah uyandığımda (haftaiçi saat 6-6 buçuk gibi kalkıyorum) çok aç hissediyorum, evde bir şey yemezsem okula gidince yiyorum, bir de 2. tenefüste saat 10 da bir şeyler yiyorum, meyve ya da çay & bisküvi / peynir ekmek falan gibi... sık yemek sorun değil hatta daha iyi, çok yenmediği sürece tabii...
evet çok şanslıyım maşallah banamide bulantım yeni geçti benim, onun öncesinde ne yemek yapabiliyor, ne yiyebiliyordum. o dönemde öyle iyi geldi ki anlatamam sana. çünkü eşim çok iştahlıdır. bir çorbayla, aperatif bir yemekle geçiştirmeye üzülürdüm açıkçası. aynı binada oturuyoruz, eve gidip,dinlenip yemeğe çıkıyoruz, yemekten sonra da 15-20 dk oturup evimize geliyoruz. normalde eve gelip yemek yapmam, yememiz 21.30 civarı olur, bu durumda 8'de bu fasıl bitmiş oluyor. kolay gelsin sana, iki kişi de sizsiniz, etti mi 5 :)
slm annişler nasılsınızz....şimdi iş yerimden geliyorum patronun kızıyla görüştüm ibrarnamaye dediğim gibi hamilelik dolayısıyla çıkarıyoruz yazmamaışlar imzalamam dedim ayrıca ihbarıda uol ve yemek masrafını koymadan hesaplamışlar onuda dedim..konuştuk baya bi dedim ben hakkımı arıcam...sonra bana dediki kendi aramızda halletmeye çalışalım dedim bana dava açtığımda kacanacağım haklarımı verin açmayayım tmm dedi babamla görüşücem bana bilgi vericekler inş kabul ederler...
canım inşallah uzlaşırlar da dava süreciyle uğraşmadan haklarını alırsın..hayırlısı bakalım..sakın fazla mesai, ulusal bayram vs. haklarım saklıdır diye şerh koymadan imzalama tubacım olurmu?slm annişler nasılsınızz....şimdi iş yerimden geliyorum patronun kızıyla görüştüm ibrarnamaye dediğim gibi hamilelik dolayısıyla çıkarıyoruz yazmamaışlar imzalamam dedim ayrıca ihbarıda uol ve yemek masrafını koymadan hesaplamışlar onuda dedim..konuştuk baya bi dedim ben hakkımı arıcam...sonra bana dediki kendi aramızda halletmeye çalışalım dedim bana dava açtığımda kacanacağım haklarımı verin açmayayım tmm dedi babamla görüşücem bana bilgi vericekler inş kabul ederler...
slm annişler nasılsınızz....şimdi iş yerimden geliyorum patronun kızıyla görüştüm ibrarnamaye dediğim gibi hamilelik dolayısıyla çıkarıyoruz yazmamaışlar imzalamam dedim ayrıca ihbarıda uol ve yemek masrafını koymadan hesaplamışlar onuda dedim..konuştuk baya bi dedim ben hakkımı arıcam...sonra bana dediki kendi aramızda halletmeye çalışalım dedim bana dava açtığımda kacanacağım haklarımı verin açmayayım tmm dedi babamla görüşücem bana bilgi vericekler inş kabul ederler...
yüksek kalorili yiyecekleri sabah ve öğle saatlerinde yiyip, akşama doğru giderek hafifletiyorum. akşam yemeyi çok azalttım belki de bu yüzden sabah saatlerinde çok yiyorum, bu geldi şimdi aklıma. daha yeni başladım çünkü bu sisteme. sık ama az yemeye gayret ediyorum. az önce öğle yemeğinin yanında verilen hoşaftan içiyordum içinden kurt çıktııçoğunu yemiştim, çok az kalmıştı
aynen öyle tatlım bebişimle ettik beş kişiben zaten zırt bırt acıkıyorum akşamdan kalnları silip süpürüyorum gündüz akşama kadar hooop akşama bi daha hazırlık sen çalışıyosun sanırım tabiki iyi yapıyosun kaynanada yemekle bende iki kişi olsam öle yapardım inan k.b cnm
canım inşallah uzlaşırlar da dava süreciyle uğraşmadan haklarını alırsın..hayırlısı bakalım..sakın fazla mesai, ulusal bayram vs. haklarım saklıdır diye şerh koymadan imzalama tubacım olurmu?
Ohh ellerine sağlık. Umarım aranızda halledebilirsiniz. Benim bir davam var şu anda, basit bi konu olmasına rağmen o kadar geriyor ki beni anlatamam. Yok tebligat gelmiş koş muhtara al, yok süre geçmeden cevap yaz. Yok bu cevaba cevap yazılmaz otur kararı bekle. Hayır bişey anlasam yapmak zoruma gitmez de bişey de anlamıyorum. Velhasıl zor işler. Umarım mahkemeye düşmeden halledersin.
olsun olsun ondada vardır bir vitamin yoksa hoşafa katarlarmıydı hiçşifa olsun i nşallah düşünme onu hoşafta ne güzeldi dimi soğuk soğuk ooohhh
olsun olsun ondada vardır bir vitamin yoksa hoşafa katarlarmıydı hiçşifa olsun i nşallah düşünme onu hoşafta ne güzeldi dimi soğuk soğuk ooohhh
yasa da hamilelik nedeniyle çıkış diye bi madde yok, kimse hamileyken işten çıkarılamaz, onlar seni başka bi nedenden dolayı işten çıkarma gösteriyolardır, ve risk alıyolar bunu yaparak..İhbar alman için de bildirimsiz iş sözleşmesinin feshi yapılması gerekir.
inşş...evet senin dediğin geldi aklıma imzalamadım onlar personel performansla alakalı birşeyler yazmışlar dedim bu nasıl olurya adam bana işten çıkarırken hamileliğimi öne sürdü çocukmuyum ben dedim.diyoki sen bunu imzalamazsan ben noterle gönderirim olur bende ozamana kadar başımın çaresine bakarım dedim...
otomatiğe bağlanmış senin düzenin :) bir döngü artık, mütemadiyen evde yemek yeniyor ve yemek yapılıyor :) ohh ne güzel, evde yaşandığı belli valla. bizim ev bazen terkedilmiş perili köşk gibi oluyor. fırınım yandı, fırınım olsa pasta börek yapıp kendimi daha çok ev kadını gibi hissedicem ara ara da olsa yaparım azar azar bi şeyler. fırın alıcam izne ayrılınca :)
evet çalışıyorum. bu şekilde gayet de iyi götürüyoruz, yaklaşık bir yıldır böyle sürdürüyoruz sıkıntı yaşamadık şimdiliksen de kendine ve bebişine iyi bak
hahahah kıymalı hoşaf he o da güzeldiiiiLEYNAAA
iki saattir okuyorum hoşafın neli olduğunu anlamaya çalışıyorum sen vitamin falan demişssinya aman Allahım yeni, anladımmmm
çok iğrenç olcak ama kıymalı hoşaffff
cnm hoşaf istedi gerçekten
biz ne diyoruz mutlu anne mutlu bebek onun için hoşafından çıkan kurt a bile minik kurtçuk dersen daha sevimli olurbak bak dalga geçiyo bi de. benim burda zavallı midem eski günlerine döndü sen daha vitamin diyosun :) başta çok güzeldi evet ama göz göze gelince hiç güzel gelmedikorktum bi de salak gibi. küçük bi şey ama bi tuhaf oldum.
kaşarlı patatesi nasıl yaptın cnm eline sağlık
iyi yapmışsın canım içini ferah tut..eğer bi kaç defa daha böyle iş davası açılmışsa ve kaybetmişlerse emin ol tutuşmuşlardır.çünkü genelde işverenler davaları kaybediyor.iş kanunu işçiden yana sadece dava süreci biraz uzayabiliyor.seninde bebeğin doğacağı ve ihtiyaçlarınız artacağı için bir an önce alacaklarını alman en hayırlısı...
İşin garibi bunu diyen kadın da ev hanımı. İçimi acıtan noktada kadına adam gibi cevap veremedim. Arkadaşıma benim yüzümden zarar gelmesin diye. Ama tabi o pis kadının yanında ağlamadım, eve geldim evde minik bi sinir krizi geçirdim.İşin en acısıda ben hep evdeyim. Dr. yalnızca hftda bir iki kere dışarı çıkmama izin veriyor. Bir iznim bu aptal kadın yüzünden ... gibi geçti.
evet saçma salak bi sebep yazmışlar deli oldumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?