SAĞLIKLA GELSİN OĞLUŞUNUZ HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH
KIZLAR EKİM ANNELERİ OLARAK DÜNYANIN DENGESİNİ BOZUCAZ OĞLUŞLARIMIZLA
Aminnn inş. herkesin bebişi sağlıklı ve uzun ömürlü olur.
kızlar merhaba ya ben de çok sinirliyim, sinem dolma yapıyo diye dolma yapayım dedim :)) harç arttı onunla da yaprak sardım, o kadar uğraştım. sonra başka bir tencerede pişireyim dedim. en son baktığımda suyu biraz daha vardı beş dakika sonra kaparım altını dedim. bir dalmışım mutfaktan yanık kokusu geliyor, 35 dakika geçmiş. sarma da yanmış tencere de:26: ya öff ne unutkan oldum ya, çok sinirleniyorum kendime, o kadar uğraş sar sonra da tencereyle beraber yak
İşin garibi bunu diyen kadın da ev hanımı. İçimi acıtan noktada kadına adam gibi cevap veremedim. Arkadaşıma benim yüzümden zarar gelmesin diye. Ama tabi o pis kadının yanında ağlamadım, eve geldim evde minik bi sinir krizi geçirdim.İşin en acısıda ben hep evdeyim. Dr. yalnızca hftda bir iki kere dışarı çıkmama izin veriyor. Bir iznim bu aptal kadın yüzünden ... gibi geçti.
kızlar merhaba ya ben de çok sinirliyim, sinem dolma yapıyo diye dolma yapayım dedim :)) harç arttı onunla da yaprak sardım, o kadar uğraştım. sonra başka bir tencerede pişireyim dedim. en son baktığımda suyu biraz daha vardı beş dakika sonra kaparım altını dedim. bir dalmışım mutfaktan yanık kokusu geliyor, 35 dakika geçmiş. sarma da yanmış tencere de:26: ya öff ne unutkan oldum ya, çok sinirleniyorum kendime, o kadar uğraş sar sonra da tencereyle beraber yak
anammm sarmamıııı
sarmayı da çok severim yanık yemeyide sen bana gönder hepsini yerim :))))
anammm sarmamıııı
sarmayı da çok severim yanık yemeyide sen bana gönder hepsini yerim :))))
geçmiş olsun megaira. kolay bir yemek de değil ki öyle hemen tekrardan yapasın.
ben de bayılırım leynammm nem nem nemmmcuma gecesi rüyamda gördüm, ctesi yaptım, nefis oldu ama birkaç tane yiyince hevesim kaçtı. bi daha basit bi şey görücem rüyamda diye şartlandım ama bakalım..
geçmiş olsun megaira. kolay bir yemek de değil ki öyle hemen tekrardan yapasın.
ben de bayılırım leynammm nem nem nemmmcuma gecesi rüyamda gördüm, ctesi yaptım, nefis oldu ama birkaç tane yiyince hevesim kaçtı. bi daha basit bi şey görücem rüyamda diye şartlandım ama bakalım..
şööyle hafif acılı sonraaa bol limonlu mmmm
artık kaynanamın ellerinden öperim sarıversin gelinine
sarmadan heves kaçarmı denizim yaaa al tencereyi önüne çerez gibi ye ohh sonra gelsin kilolar ben en son 65 kiloydum kaç oldum acaba çok merak ettim şimdi
valla canım öyle böyle yanık değil, yenecek tarafı kalmadı, şimdi tencereyi nasıl temizleyeceğimi düşünüyorum kara kara
ıslat tencereyi sıcak suyla koy baklona iyice yumuşasın yarına kadar beklesin bari yoksa tellemeden çıkaramazsın telde tencereni çizer
sağlık olsun canım sıkma canını kısmet işte...
evet denizcim, rumuzcum da bir daha yaparsın kısmet değilmiş demiş, ama hamileliğin başından beri ilk kez ağır bir yemek yapayım dedim, pişman oldum.. amaaann bundan sonra makarna yapıcam ben de, bir de menemen yanına.. uğraştığımla kaldım öf..
bu enerjini toplar, bir daha ve çok daha güzelini yaparsın canım kısmet değilmiş bugünkü. haftasonu bir daha yap ama ocağın başına sandalye çekip otur bu sefer :) pratik bir yemeğe talim bu akşam, afiyet olsun :)
arkadaşlar akşama ne yemek yapıyosunuz aklıma bişi gelmyo bu gün ne yapsan acaba
benim de hevesim kaçmazdı çok çok severim ama sararken de çok yemiştim, onun şişkinliği oldu galiba, hayalimdeki gibi yiyemedim. bizde de tam tersi, ben götürdüm kayınvalidemlere :) değişiklik olsun dedim, orda da yedim biraz, yetti.
hiç göstermiyosun kilonu, gerçekten fotolara bakıyorum bakıyorum ıııh. gerçi facedekiler hamilelik öncesi ama olsun :) kemiklerin iyi demek ki.
Gözün aydın sensen maşallahSağlıcakla gelir inşallah bebeğin.
Eveeet, sıradakiiii.
erkek haberi vermek için kuyruğa girdi millet, maşallahınız var kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?