2011 Ekim Anneleri

sorma güzelim sorma, ankaralı anniş güya ama görüşemedik bir türlü bi sor bana niyeeee, çünkü çekiniyorum, korkuyorum beni de yer çocuumu da yeer :18:

acı ama gerçek, kıymalı hoşaf bi de örtbas edicez diye üzüm ve kayısıyla doldurmuşlar içini, minnak bi şey ama kaçar mı benden, gördüm hemen. yarın geldiklerine vericem ellerine. numuneyi (?/*?)saklayıp yarın bize versinler demişler. kriminal şubeye gitcek yavrucak.

işşteee buu. harikasın tubba tebrik ederim. aslansın sen kapplansın

ben sana ne diyim kahkahalarla güldüm hemde resmi daire de herkes bana baktı hoohhhhh ne güzel bir yorumdur bu böyle kızz nerden aklına geldi
valla ben genelde ne olursa yiyorum biraz önce bi akradaş tabakla bişey getirmiş peçetesini kaldırdım içinde ne var diye bakmadan yemeye başladım allahtan kuruyemiş miş
yanık yemeyi çok severim hatta ekmekleri tost makinasında kızartmak yerine direk ocağın ateşinde ısıtıyorum daha orijinal oluyor mutlu bebek mutlu anne tablosu çiziyoruz şurda herhal:86:

evet doğru diyosun diyoki bana 2 kişi çalışıyoruz benim yanımdaki kız 5 yıldır çalışıyo orda onu benim yerime alıcakmış onun yerinede daha deneyimli birini sokucaklarmış işe...benle alakalı bi durum yokmuş ben yanlış anlıyomuşumm..

vay vay vay kimler gelmiş hoşgeldin cnm hapis cezan bittimi

canım allah razo olsun kadınlar külübünden eşim konuştu rica etti sag olsun onlarda evime dönmemi sagladılar yaşasın çok mutluyum inanın mutlululgumu sizlere anlatamam allah bir daha atyırmasın işşallah artık yanlış hata yapmıcam

valla böyle tatlı tatlı konuşursanız hepinizi yerim canlarım benimmmmm

paşacık hoşgeldin neler yaptın anlarsana sana 5 dk önce mesaj atmıştım faceden kalp kalbe karşıymış

peki sen işten ayrılmayı istiyomusun? yoksa seni zorla mı çıkarmaya çalışıyo bunlar

bu arada ekranın yanında yarı çıplak kadın resimleri çıkıyor benim bilgisayarım yarı umumi böyle şeyler ayıp kaçar bizim burda kk çekin şu kadınları nütfennnn:84:

bence sen acilinden bir avukatla konuş....senin bu tarz bir davada neler kazanabileceğini öğren....benim bilidğim tüm maşşalarını artı 10 maaşa kadarda tazmanita gibi bişiler valla

oh ne güzel şen kahkalarınla inlettin he ortalığı daim olsun canım benim neşen
ay okurken bian "peçeteyi yedim" yazdın sandım
maşallah leynam iştahına 41000 kere yarasın yavruna bende yanık ekmek severim ama yanık yemek sevmem

bence sen acilinden bir avukatla konuş....senin bu tarz bir davada neler kazanabileceğini öğren....benim bilidğim tüm maşşalarını artı 10 maaşa kadarda tazmanita gibi bişiler valla

advocate ile konuştum o baya anlatı sağolsun evet zaten kabul etmezlerse direk bulucam bi avukat..

hoşgeldinnn canımmm hemmen cesaret kupamı takdim edeyimmm
teşekkür ederim
paşacık hoşgeldin neler yaptın anlarsana sana 5 dk önce mesaj atmıştım faceden kalp kalbe karşıymış
canım inan yeni açtım faceyi yatıyorum devamlıama bebek ve bende çok iyiyiz az sızı oluyo okadar kanamda kesildi
aayyy:) kıss hoşgeldin.
cezan infaz edildi mi :) geçmiş olsun :)
bak sana gelince madalya vericem dedim, ödülü hak ettin. sağlığına kavuşuyormuşsun, büyük geçmiş olsun.
sagol bebem inan kaç gündür sizden ayrıyımya canım çok acımıştıokuyupta cevap verememek çok kötü oluyo allah razı olsun kadınlar kulübünden çok yaşasınlar anlayışları içinde teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…