leyna yaaa
kız dolmasını yakmış getir ben yerim diyosun
deniz kurtları götürmüş vitamindir şifa olsun diyorsun (denizim geçmiş olsun bu arada )
bana günlük beslenme programını yazarmısın sen yiğenimi neyle besliyorsun endişelerim var
LEYNAAA
iki saattir okuyorum hoşafın neli olduğunu anlamaya çalışıyorum sen vitamin falan demişssinya aman Allahım yeni, anladımmmm
çok iğrenç olcak ama kıymalı hoşaffff
cnm hoşaf istedi gerçekten
inşş...evet senin dediğin geldi aklıma imzalamadım onlar personel performansla alakalı birşeyler yazmışlar dedim bu nasıl olurya adam bana işten çıkarırken hamileliğimi öne sürdü çocukmuyum ben dedim.diyoki sen bunu imzalamazsan ben noterle gönderirim olur bende ozamana kadar başımın çaresine bakarım dedim...
kızlaar ben geldiim
leyna yaaa
kız dolmasını yakmış getir ben yerim diyosun
deniz kurtları götürmüş vitamindir şifa olsun diyorsun (denizim geçmiş olsun bu arada )
bana günlük beslenme programını yazarmısın sen yiğenimi neyle besliyorsun endişelerim var
performans düşüklüğü yazmışlar sanırım iş akdi feshine, tamamen saçmalık, o çok detaylı bişey, ben 6 yıl bu işi yaptığım için biliyorum yapılan numaraları:)
sen onlara deki; siz benim performansımı ne zaman ve hangi yöntemle ölçtünüz ve bana tebliğ ettiniz:)
ayrıca iş tanımımı bana ne zaman tebliğ ettiniz ve ben ne zaman imzaladım:) öle bakarlar yüzüne boş boş, öderler bütün haklarını, bu iş mahkemeye giderse hesabını vermeleri mümkün değil çok büyük ve kurumsal bir yerde çalışmıyorsan.
vay vay vay kimler gelmiş hoşgeldin cnm hapis cezan bittimi
kızlaar ben geldiim
sorma güzelim sorma, ankaralı anniş güya ama görüşemedik bir türlü bi sor bana niyeeee, çünkü çekiniyorum, korkuyorum beni de yer çocuumu da yeer :18:
acı ama gerçek, kıymalı hoşafbi de örtbas edicez diye üzüm ve kayısıyla doldurmuşlar içini, minnak bi şey ama kaçar mı benden, gördüm hemen. yarın geldiklerine vericem ellerine. numuneyi (?/*?)saklayıp yarın bize versinler demişler. kriminal şubeye gitcek yavrucak.
işşteee buu. harikasın tubba tebrik ederim. aslansın sen kapplansın
evet doğru diyosun diyoki bana 2 kişi çalışıyoruz benim yanımdaki kız 5 yıldır çalışıyo orda onu benim yerime alıcakmış onun yerinede daha deneyimli birini sokucaklarmış işe...benle alakalı bi durum yokmuş ben yanlış anlıyomuşumm..
kızlaar ben geldiim
yok kimse açmamış ama şuan bi davaları var işyerinde işçiler kavga etmişli onla alakalı dava sürrüyo..birde eğer ben dava açarsam bazı şeyler incelenir diyede korkabilirlermi çünkü çoğu kişinin sigortayı alınan maaştan değil asgariden gösteriyorlar...noterle gönderirlerse ne yapayım?
peki sen işten ayrılmayı istiyomusun? yoksa seni zorla mı çıkarmaya çalışıyo bunlar
ben sana ne diyim kahkahalarla güldüm hemde resmi daire de herkes bana baktı hoohhhhh ne güzel bir yorumdur bu böyle kızz nerden aklına geldi
valla ben genelde ne olursa yiyorum biraz önce bi akradaş tabakla bişey getirmiş peçetesini kaldırdım içinde ne var diye bakmadan yemeye başladım allahtan kuruyemiş miş
yanık yemeyi çok severim hatta ekmekleri tost makinasında kızartmak yerine direk ocağın ateşinde ısıtıyorum daha orijinal oluyor mutlu bebek mutlu anne tablosu çiziyoruz şurda herhal:86:
bence sen acilinden bir avukatla konuş....senin bu tarz bir davada neler kazanabileceğini öğren....benim bilidğim tüm maşşalarını artı 10 maaşa kadarda tazmanita gibi bişiler valla
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
teşekkür ederimhoşgeldinnn canımmmhemmen cesaret kupamı takdim edeyimmm
canım inan yeni açtım faceyi yatıyorum devamlıpaşacık hoşgeldin neler yaptın anlarsana sana 5 dk önce mesaj atmıştım faceden kalp kalbe karşıymış
sagol bebem inan kaç gündür sizden ayrıyımya canım çok acımıştıaayyy:) kıss hoşgeldin.
cezan infaz edildi mi :) geçmiş olsun :)
bak sana gelince madalya vericem dedim, ödülü hak ettin. sağlığına kavuşuyormuşsun, büyük geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?