2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar akşama ne yemek yapıyosunuz aklıma bişi gelmyo bu gün ne yapsan acaba

biiippp sakıncalı soru :) can çekmeler başlar birazdan. gerçi ben çok tokum, istediğinizi yazabilirsiniz canım istemez şimdi. ben kayınvalidemde yiyorum canım yemek yapmıyorum akşamları ama haftasonları yapıyorum

buldum yanınada semizotu yapayım bari nasıl olsa balık yiyemiyorum

bu arada süt içermeyen arkadaşlar kavrulmamış badem ve fındıkı doktor bi arkadaşıma tavsiye etmiş dişi çürümüş ve müdahale edilemiyo doğal olarak

Selam güzel anneler, muhabbetten geri kalamamak için geçmişi okuyorum ama bitmek bilmiyor mubarek. Efsa oğluşun hayırlı olsun canım.
Yeşim geçmiş olsun tatlım faranjit için tek çare yatmak bolca dinlen dikkat et kendine.
Zeytincik hiç halim yoktu ama mp4 olayına güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi

Kızlar siz yine yemek yapıp yakıyorsunuz benim ona bile halim olmuyo Dün akşam eve gittim eşofmanlarımı giydim yatağa bi şöyle uzanim dedim gece 11:40 ta gözümü açmışım. Yine uyudum hep uyudum sabah işe geldim kolumu kaldırcak halim yok. Üzülüyorum artık bu halime çoookk :84::84:

Akşam anneme giderim diyordum yemeğe 1 hafta oldu gitmeyeli , kayınvalidem aradı müsaitsen sana gelicem diye ayda yılda bi gelir kırabilirmiyim hiç ama servisede kaldım 7,30 gibi anca giderim eve. Ne yemek yapıcam ve nasıl yapıcam bilmiyorum 2 aydır yemek yapamıyorum Ne düşünüceğimi şaşırdım kaldım :44:

oooooooooo ne şanslısın cnm ya kocanda mı orda yiyo çocuk yok tabi bi başım bi peşim dimi ben üç kişi doyuruyorum akşam aç kurt gibi düşüyolar eve ne yaptın diye

kızlar doktorumuzu aradık şimdi 3lü testimiz iyi çıkmış şükür ama idrarada çok bakteri çıkmış zinnat kullan 5 gün dedi(

ben dün akşam naptım biliyormusunuz:)) kfc ninki gibi çıtır tavuk, yanında fırında kaşarlı patetas....ikiside çok kaloriliydi ama çokkk güzeldi:))

yaaa çok güzel olmuştur eminim nam nam nam nam tavuk olayını hala aşamadım sanki midem bulancakmış gibi geliyo hala

oooooooooo ne şanslısın cnm ya kocanda mı orda yiyo çocuk yok tabi bi başım bi peşim dimi ben üç kişi doyuruyorum akşam aç kurt gibi düşüyolar eve ne yaptın diye

evet çok şanslıyım maşallah bana mide bulantım yeni geçti benim, onun öncesinde ne yemek yapabiliyor, ne yiyebiliyordum. o dönemde öyle iyi geldi ki anlatamam sana. çünkü eşim çok iştahlıdır. bir çorbayla, aperatif bir yemekle geçiştirmeye üzülürdüm açıkçası. aynı binada oturuyoruz, eve gidip,dinlenip yemeğe çıkıyoruz, yemekten sonra da 15-20 dk oturup evimize geliyoruz. normalde eve gelip yemek yapmam, yememiz 21.30 civarı olur, bu durumda 8'de bu fasıl bitmiş oluyor. kolay gelsin sana, iki kişi de sizsiniz, etti mi 5 :)

slm annişler nasılsınızz....şimdi iş yerimden geliyorum patronun kızıyla görüştüm ibrarnamaye dediğim gibi hamilelik dolayısıyla çıkarıyoruz yazmamaışlar imzalamam dedim ayrıca ihbarıda uol ve yemek masrafını koymadan hesaplamışlar onuda dedim..konuştuk baya bi dedim ben hakkımı arıcam...sonra bana dediki kendi aramızda halletmeye çalışalım dedim bana dava açtığımda kacanacağım haklarımı verin açmayayım tmm dedi babamla görüşücem bana bilgi vericekler inş kabul ederler...

evimde yemeğim var ama ben bu gün ablama sipariş verdim yoğurlu kızartma ve çay
onunda bu gün 'gün' ü vardı kalanlarla ziyafet çekcem kendime hehehehe

hahaha nasılda tutuşmuşlar dava uzun sürecek olmasa hakkını ara derdim ama eğer davanın sonunda kazanacağını verecekerse hiç uğraşma bence çok komik ama aramızda halledelim he

Son düzenleme:

aferin güçlü anne güçlü bebek az veya çok haklarını versinler biraz damardan girseydin siz benim hakkımı yediğinizde vicdanınız rahat olacakmı deseydin

ben de son günlerde sabah uyandığımda (haftaiçi saat 6-6 buçuk gibi kalkıyorum) çok aç hissediyorum, evde bir şey yemezsem okula gidince yiyorum, bir de 2. tenefüste saat 10 da bir şeyler yiyorum, meyve ya da çay & bisküvi / peynir ekmek falan gibi... sık yemek sorun değil hatta daha iyi, çok yenmediği sürece tabii...

hahaha nasılda tutuşmuşlar dava uzun sürecek olmasa hakkını ara derdim ama ever davanın sonunda kazanacağını verecekerse hiç uğraşma bence çok komik ama aramızda halledeli he

aynen öyle yapıcam önemli olan hakkımı almak tmm derlerse kabul edicem..sorma aramızda halletmeye çalışalım sorun olmasın dedi bende olmasını istemem dedim ama siz kendi çıkarınızı düşünüyorsanız bende düşünmek zorundayım dedim bakalım haber vericeklerr..

kızlar ben yerime bi arkadaşımı buldum çokta hevesli bugün aradı ben gelicem ama bişey var dedi ne dedim:)))))

benim adetim 4 gün gecikti böyle bişey olsa kabul ederlermi dedi ne kabul etmesi dedim kafayı yerler heralde yerime birini getireyim biray geçince pardon oda hamileymiş diyim çok komik olurdu yarın test yaptırcak bakalım....

burda benden önceki bayanlarda hep hamile kalarak gitmiş bi satış şefimiz vardı ilk geldiğimde buraya gelen herkes hamile kalıyo demişti nasıl yani dedim kopmuştuk demekki doğruymuş

Koltuğun uğuru sanırım

aferin güçlü anne güçlü bebek az veya çok haklarını versinler biraz damardan girseydin siz benim hakkımı yediğinizde vicdanınız rahat olacakmı deseydin

dedim demem mi hiç düşünmedinizmi dedim bu kadın hamile biz çıkarıyoruz bu haliyle bir yerede giremez napar zor durumda kalırmı sende yarın anne olucaksın daha iyi anlarsın dedim patronun kızına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…