arkadaşlar akşama ne yemek yapıyosunuz aklıma bişi gelmyo bu gün ne yapsan acaba
eyt gelmiş beeeeaaa!!!!!!
cnm kusura bakma baydım ama napiiim seni görünce içimden geliyoooo
biiippp sakıncalı soru :) can çekmeler başlar birazdan. gerçi ben çok tokum, istediğinizi yazabilirsiniz canım istemez şimdi. ben kayınvalidemde yiyorum canım yemek yapmıyorum akşamlarıama haftasonları yapıyorum
mercimek çorbası yanına napsam bende bulamadımmm???
ben dün akşam naptım biliyormusunuz:)) kfc ninki gibi çıtır tavuk, yanında fırında kaşarlı patetas....ikiside çok kaloriliydi ama çokkk güzeldi:))
ben dün akşam naptım biliyormusunuz:)) kfc ninki gibi çıtır tavuk, yanında fırında kaşarlı patetas....ikiside çok kaloriliydi ama çokkk güzeldi:))
oooooooooo ne şanslısın cnm ya kocanda mı orda yiyo çocuk yok tabi bi başım bi peşim dimi ben üç kişi doyuruyorum akşam aç kurt gibi düşüyolar eve ne yaptın diye
slm annişler nasılsınızz....şimdi iş yerimden geliyorum patronun kızıyla görüştüm ibrarnamaye dediğim gibi hamilelik dolayısıyla çıkarıyoruz yazmamaışlar imzalamam dedim ayrıca ihbarıda uol ve yemek masrafını koymadan hesaplamışlar onuda dedim..konuştuk baya bi dedim ben hakkımı arıcam...sonra bana dediki kendi aramızda halletmeye çalışalım dedim bana dava açtığımda kacanacağım haklarımı verin açmayayım tmm dedi babamla görüşücem bana bilgi vericekler inş kabul ederler...
slm annişler nasılsınızz....şimdi iş yerimden geliyorum patronun kızıyla görüştüm ibrarnamaye dediğim gibi hamilelik dolayısıyla çıkarıyoruz yazmamaışlar imzalamam dedim ayrıca ihbarıda uol ve yemek masrafını koymadan hesaplamışlar onuda dedim..konuştuk baya bi dedim ben hakkımı arıcam...sonra bana dediki kendi aramızda halletmeye çalışalım dedim bana dava açtığımda kacanacağım haklarımı verin açmayayım tmm dedi babamla görüşücem bana bilgi vericekler inş kabul ederler...
Kızlar benim çok ciddi bir sorunum var. DoymuyorumAkşamı sadece çorba, yanına meyve ya da yoğurt ile geçiriyorum ama sabah saatlerinde kurt gibi açım aççç :84:
Sabah saat 6 buçuk-7 arası kahvaltı yapıyorum. 8.30'da şirkete gelince bir sandviç yiyorum, peynir, domates, salatalık, biber li oluyor çoğunlukla. ya da yağ ve reçelli. Her gün rutin yapıyorum bunu. buna rağmen şuan çok açım. off çok kilo alıcam ben bu gidişle
hahaha nasılda tutuşmuşlar dava uzun sürecek olmasa hakkını ara derdim ama ever davanın sonunda kazanacağını verecekerse hiç uğraşma bence çok komik ama aramızda halledeli he
aferin güçlü anne güçlü bebek az veya çok haklarını versinler biraz damardan girseydin siz benim hakkımı yediğinizde vicdanınız rahat olacakmı deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?