2011 Ekim Anneleri

Hanzade dur yapmaaaaa
şaka şaka yap yap sonra adam yiyince oturup ağlama ama
Oyyyyyyyyyy mercimek köftesii
üstüne limon sıkar kıvırcığın arasına koydummu bi lokmada sıkıştırırım ağzıma

Amiin canım, çok şükür ki rabbim duamı geri çevirmemiş :) o akşam eşim Allah kabul etsin demişti bana bende edicek edicek demiştim :)) Oda kendim için sanmıştı. Bak çok iyisin ve burdasın bebişte gayet iyi. Ha oldu ha olacak derken olduda bitti bile, hoşgeldin canım :) Bundan sora stres üzüntü vs yok sadece bebiş ve sen okiş :)

anı bır hareket falan mı yaptın ?enfeksıyon kapmamaya dıkkat et..

benim arada oluyor kuzum bi sancı giriyo sızıdan ziyade geçiyo sonra arada yokluyor ama bunu yazarken oldu mesela Rahat ol paşam

canım günde 3 liter su içiyorum enfeksiyona karşı bebek galiba yeri büyüyo ondan
birde ehhamlı kardişiniz geldi

Amanın paşam gelmiş. Hoşgeldin ve geçmiş olsun canım. Artık sağlama aldın işi. hadi hayırlısıyla doğuma kadar sık dişini. Allah'ım hepimize sağlık, sıhhat versin.

Hanzadem kıskandım seni valla. Benim bu aralar öğle yemeğinden sonra nasıl uykum oluyor nasıl anlatamam. hele banyodan sonra uyumayı nasıl severimmm. Evde de yemek yok Bilmem anlatabiliyo muyum niye kıskandığımı?

hihhh mercimek köftesi mi? Bayılırım
Kızlaaaar. Bu ara yine saldınız heee. Canım istedi, hadi nolcak şimdi? Nolcaaaaak
Zaten bazen yemek anlatıldığını kestirirsem okumadan geçiyom o sayfayı.

Canım benim hiç anlamazmıyım, bende hep işte olduğum için eve gelince yemek olmadığı için çoook iyi anlıyorum seni. bari bugün evdeyken keyfini çıkarayım dedim, üzüldüm şimdi, Makarna ve cacık ve pilav en fazla 20 dakikanı alır rumuzcum sende pratik olarak onları yaparsın... Eşin cacık yapsın mesela sende makarnayı koy ve kaç hemencecik olur benim haftata içi en az 1 günüm de bu menü var olmassa olmuyor :)

Kızlaaaar. Bu ara yine saldınız heee. Canım istedi, hadi nolcak şimdi? Nolcaaaaak

Uff onu eşim istedi diye yapıcaktım ben sevmem o yüzden kimse sevmez diye düşündüm :S naapsam yaa vallahi çok üzüldüm millet ne yapayım diye sormuş bende düşüncesizce atladım ah eşek kafam :S:S:S

onlar noterle gönderirlerse bende geri imzalamayıp gönderirsem dava direk açılmış olmazmı yani sonuçta olmayan şeyi noter tastikleyip gönderiyolar

Yok canım dava açılmış falan olmaz.ayrıca sen tebellug etmesen veya evde olmasan bile kapıya kağıt yapistirip muhtara teslim ettikleri gün sana tebliğ edilmiş sayiliyor

kolay ki yapması hanzadem üzülme sen

kizlar muhabbetinizi kiskandim valla butun gun calistim hic ugrayamadim, acayipte yoruldum
ne zamandir evde hasta kaliyordum iki gun ise basladim yoruldum hemen adamlar kadin eleman ise aldiklari icin seviniyorlardi teknik bi bolum oldugu icin, simdi ayni duygulari tasiyorlarmi bilemem

yarin ve cuma bosum uzun bi haftasonu sadece uyumak istiyorum

canım hoş bulduk
Hanzade görmüyonmusun kuzum beni

HANZADECİM sende çok hoşsun arada uğra özletme kendini

hımm çiğköfte bikere accık yemiştim kocacım aşmış gelmiş yiyemediğim için bi sürü laf söyledim sen hep böyle iğrenç şeyleri alıp geliyosun yeme sende çok kötü görünüyo diye aslında ben yiyemediğim içindi bütün cıngar yaaa ciddi düşündümde valla Allah razı olsun benimkide iyi dayanıyo bana yaaa habire üstüne saldırıyorum gerek sevgi gösterileriyle gerek kızgınlıkla

Bi gideyim de şöyle bi sevgi göstesisinde bulunayım özellikle dün sıkıştım diye adamı azarladım ya çok içime oturdu napcaksa sanki

hadi öpüldünüz bayancıklar ve minnoşlar

Yaa mercimek köftesine bayılırım hamileliğinden beri bı erik istedi canım bı de şimdi mercimek koftesi valla esimi görevlendirdim bulmaya gidicek simdi Hanzade ank.da olsan kaçışın yok sizdeydim bu aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…