allah razı olsun canım artık ayrılmamacasına geri döndüm
edut
yslzytn
hanzadee
holihopp
seyma4
rumuz17
eyt
denisss_ruj
sinem_ahmet
ttubba
usluem
herkeze teker teker teşekkür edrim hanzadem inan yazdıgını okurken göz yaşlarımı tutamadım rabbim kabul etsin işşşallah dualarımızı kardeşim herkezede teşekkür ederim iyiki varsınız hayatımda özlemişim sizleri
anı bır hareket falan mı yaptın ?enfeksıyon kapmamaya dıkkat et..
benim arada oluyor kuzum bi sancı giriyo sızıdan ziyade geçiyo sonra arada yokluyor ama bunu yazarken oldu meselaRahat ol paşam
canım günde 3 liter su içiyorum enfeksiyona karşıEveet paşam ve korkuları yine ve yeniden aramızda, hoşgelmişler :) Kızz sen ameliyattan yeni çıktın, tabiki sızlıycak dikişlerin, bizim dikişimiz yok bizim bile sızlıyo. rahat ol biraz, korkma endişe edecek bir şey yoktur.
etsiz çiğ köfte yiyormusunuz siz bizim evin karşısında var dadandık eşimle bayılıyorum valla..
Hanzade dur yapmaaaaa
şaka şaka yap yap sonra adam yiyince oturup ağlama ama
Oyyyyyyyyyy mercimek köftesii
üstüne limon sıkar kıvırcığın arasına koydummu bi lokmada sıkıştırırım ağzıma
Amanın paşam gelmiş. Hoşgeldin ve geçmiş olsun canım. Artık sağlama aldın işi. hadi hayırlısıyla doğuma kadar sık dişini. Allah'ım hepimize sağlık, sıhhat versin.
Hanzadem kıskandım seni valla. Benim bu aralar öğle yemeğinden sonra nasıl uykum oluyor nasıl anlatamam. hele banyodan sonra uyumayı nasıl severimmm. Evde de yemek yokBilmem anlatabiliyo muyum niye kıskandığımı?
hihhh mercimek köftesi mi? Bayılırım
Kızlaaaar. Bu ara yine saldınız heee. Canım istedi, hadi nolcak şimdi? Nolcaaaaak
Zaten bazen yemek anlatıldığını kestirirsem okumadan geçiyom o sayfayı.
onlar noterle gönderirlerse bende geri imzalamayıp gönderirsem dava direk açılmış olmazmı yani sonuçta olmayan şeyi noter tastikleyip gönderiyolar
uff onu eşim istedi diye yapıcaktım ben sevmem o yüzden kimse sevmez diye düşündüm :s naapsam yaa vallahi çok üzüldüm millet ne yapayım diye sormuş bende düşüncesizce atladım ah eşek kafam :s:s:s
ben yidim valla 1 kere, olsa yine yerim çok acı değilse afiyet olsun yarasın yavruya
canım hoş buldukamanın paşam gelmiş. Hoşgeldin ve geçmiş olsun canım. Artık sağlama aldın işi. Hadi hayırlısıyla doğuma kadar sık dişini. Allah'ım hepimize sağlık, sıhhat versin.
Hanzadem kıskandım seni valla. Benim bu aralar öğle yemeğinden sonra nasıl uykum oluyor nasıl anlatamam. Hele banyodan sonra uyumayı nasıl severimmm. Evde de yemek yokBilmem anlatabiliyo muyum niye kıskandığımı?
hihhh mercimek köftesi mi? Bayılırım
Kızlaaaar. Bu ara yine saldınız heee. Canım istedi, hadi nolcak şimdi? Nolcaaaaak
Zaten bazen yemek anlatıldığını kestirirsem okumadan geçiyom o sayfayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?