canım beni sorarsan iyiyim buarda çok şükür yedim domatesli pilavıofff kızlar ya günlerdir giremiyodum bi girdim mercimekli köfteler, çiğ köfteler... Canım çekti yaaaa
Herkes iyidir umarım
hanzadecim sende çok hoşsun arada uğra özletme kendini
hımm çiğköfte bikere accık yemiştim kocacım aşmış gelmiş yiyemediğim için bi sürü laf söyledim sen hep böyle iğrenç şeyleri alıp geliyosun yeme sende çok kötü görünüyo diye aslında ben yiyemediğim içindi bütün cıngar yaaa ciddi düşündümde valla allah razı olsun benimkide iyi dayanıyo bana yaaa habire üstüne saldırıyorum gerek sevgi gösterileriyle gerek kızgınlıkla
Bi gideyim de şöyle bi sevgi göstesisinde bulunayım özellikle dün sıkıştım diye adamı azarladım ya çok içime oturdu napcaksa sanki
hadi öpüldünüz bayancıklar ve minnoşlar
yaa mercimek köftesine bayılırım hamileliğinden beri bı erik istedi canım bı de şimdi mercimek koftesi valla esimi görevlendirdim bulmaya gidicek simdi hanzade ank.da olsan kaçışın yok sizdeydim bu aksam
istemiyodum tabiki çalışıcaktım çıkma gibi bi niyetim yoktu..ama bu olaylardan snra dönmem olmaz zaten dönemiyomuşum galiba..
Canım benim hiç anlamazmıyım, bende hep işte olduğum için eve gelince yemek olmadığı için çoook iyi anlıyorum seni. bari bugün evdeyken keyfini çıkarayım dedim, üzüldüm şimdi, Makarna ve cacık ve pilav en fazla 20 dakikanı alır rumuzcum sende pratik olarak onları yaparsın... Eşin cacık yapsın mesela sende makarnayı koy ve kaç hemencecik olur benim haftata içi en az 1 günüm de bu menü var olmassa olmuyor :)
Uff onu eşim istedi diye yapıcaktım ben sevmem o yüzden kimse sevmez diye düşündüm :S naapsam yaa vallahi çok üzüldüm millet ne yapayım diye sormuş bende düşüncesizce atladım ah eşek kafam :S:S:S
canım beni sorarsan iyiyim buarda çok şükür yedim domatesli pilavı
off afiyet olsun
Yaa mercimek köftesine bayılırım hamileliğinden beri bı erik istedi canım bı de şimdi mercimek koftesi valla esimi görevlendirdim bulmaya gidicek simdi Hanzade ank.da olsan kaçışın yok sizdeydim bu aksam
canım geçmiş olsun. bende 2 hafta önce "performans düşüklüğü" bahanesiyle ve "ing dili yetersiziliği" gerekçesiyle işten çıkarıldım. bu arada anadolu lisesi ve ardından ingilizce ağırlıklı, yabancı hocaların olduğu bir üniversiteden mezunum ve 2002 yılında londrada yaşadım... yani hepsi bahane... en az 4 en çok 8 maaş tazminat + 4 ay maaş talebiyle (ve yasal faizlerini) almak için dava açabilirsin. ben bu cuma açıyorum... sen de sakın peşini bırakma.. başta istifa etmem için çok üstüme geldiler ama vazgeçmedim. sen de vazgeçme. bu uyanıklara pabuç bırakma!
canım hoş bulduk
Hanzade görmüyonmusun kuzum beni
HANZADECİM sende çok hoşsun arada uğra özletme kendini
hımm çiğköfte bikere accık yemiştim kocacım aşmış gelmiş yiyemediğim için bi sürü laf söyledim sen hep böyle iğrenç şeyleri alıp geliyosun yeme sende çok kötü görünüyo diye aslında ben yiyemediğim içindi bütün cıngar yaaa ciddi düşündümde valla Allah razı olsun benimkide iyi dayanıyo bana yaaa habire üstüne saldırıyorum gerek sevgi gösterileriyle gerek kızgınlıkla
Bi gideyim de şöyle bi sevgi göstesisinde bulunayım özellikle dün sıkıştım diye adamı azarladım ya çok içime oturdu napcaksa sanki
hadi öpüldünüz bayancıklar ve minnoşlar
Yaa mercimek köftesine bayılırım hamileliğinden beri bı erik istedi canım bı de şimdi mercimek koftesi valla esimi görevlendirdim bulmaya gidicek simdi Hanzade ank.da olsan kaçışın yok sizdeydim bu aksam
Onu dün yedik hanzadem.Bugün ben en iyisi çat kapı bir yere gideyim.
En iyisi rumuzum istersen bana gel :)
estağfurullah canımcım. O kadar da değil. Üzülme sen üzülme. Ben çok güzel yapamıyom ama kayınvalidem mükemmel yapar. Hımm, bak dur sen ben en iyisi kaynanama yıkılayımMercimek köftesini de söyleyeyim, belki yapar.
amiin canım, çok şükür ki rabbim duamı geri çevirmemiş :) o akşam eşim allah kabul etsin demişti bana bende edicek edicek demiştim :)) oda kendim için sanmıştı. Bak çok iyisin ve burdasın bebişte gayet iyi. Ha oldu ha olacak derken olduda bitti bile, hoşgeldin canım :) bundan sora stres üzüntü vs yok sadece bebiş ve sen okiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?