2011 Ekim Anneleri

offf kızlar ya günlerdir giremiyodum bi girdim mercimekli köfteler, çiğ köfteler... Canım çekti yaaaa

Herkes iyidir umarım
canım beni sorarsan iyiyim buarda çok şükür yedim domatesli pilavı

canım çig köfte birde kereviz hurma yemeyim dogumu başlatıyo bende kıpırdama yok sizlerde varmı

yaa mercimek köftesine bayılırım hamileliğinden beri bı erik istedi canım bı de şimdi mercimek koftesi valla esimi görevlendirdim bulmaya gidicek simdi hanzade ank.da olsan kaçışın yok sizdeydim bu aksam

canım sen onada yeşil sogan maydonoz koyucan oda sakıncalı doktorum dediki maydonoz yeşil sogan yemeklik sogan nane baharat yeme salamdan tutta sucuga kadr bebege zararı varmış hasretkaldım yeşillige

istemiyodum tabiki çalışıcaktım çıkma gibi bi niyetim yoktu..ama bu olaylardan snra dönmem olmaz zaten dönemiyomuşum galiba..

canım geçmiş olsun. bende 2 hafta önce "performans düşüklüğü" bahanesiyle ve "ing dili yetersiziliği" gerekçesiyle işten çıkarıldım. bu arada anadolu lisesi ve ardından ingilizce ağırlıklı, yabancı hocaların olduğu bir üniversiteden mezunum ve 2002 yılında londrada yaşadım... yani hepsi bahane... en az 4 en çok 8 maaş tazminat + 4 ay maaş talebiyle (ve yasal faizlerini) almak için dava açabilirsin. ben bu cuma açıyorum... sen de sakın peşini bırakma.. başta istifa etmem için çok üstüme geldiler ama vazgeçmedim. sen de vazgeçme. bu uyanıklara pabuç bırakma!

Son düzenleme:

Onu dün yedik hanzadem. Bugün ben en iyisi çat kapı bir yere gideyim.

estağfurullah canımcım. O kadar da değil. Üzülme sen üzülme. Ben çok güzel yapamıyom ama kayınvalidem mükemmel yapar. Hımm, bak dur sen ben en iyisi kaynanama yıkılayım Mercimek köftesini de söyleyeyim, belki yapar.

Yaa mercimek köftesine bayılırım hamileliğinden beri bı erik istedi canım bı de şimdi mercimek koftesi valla esimi görevlendirdim bulmaya gidicek simdi Hanzade ank.da olsan kaçışın yok sizdeydim bu aksam

Dimi yaaa. Benim en sevdiğim arkadaşlarım hep Ankara'ya taşındı. Topikte de bir sürü Ankara'da oturan iyi insanlarla karşılaşınca acaba dedim Ankara'ya mı taşınsam. Seneye KPSS sınavına giricem inş. Burada kadro açılmazsa ve puanım Ankara'ya tutarsa taşınırım yaf.

ooo mesai bitmiş. Ben kaçar arkadaşlar.
hepinizi öptm. Yarın umarım güzel bir gün olur hepimiz için.
(Domatesli pilavım daha sık gir sende, merakta bırakma bizi emi?)

Bizim de yarın okulda kermes var, bildiğin hengame yani...
Neyseki ben kırtasiye standındayım, onlar çabuk bitiyor, yiyecek içecek bölümü daha yorucu...

kızlar ben cıkıyorum bugun coook yoruldum keske gıtmeseydı alısverıse bıraz dınlenıcem sonra oglumu uyutup dızı ızleyıp yatıcam hepınızı kocaman optum :79:

çok doğru söylüyosun cnm benim en şanssız yanım daha 8 aylık çalışanım ve çalışan sayısı 30dan az bundan yırtıyolar ama yinede hakkım varmış açıcam bende mrk etme tabi eğer anlaşamazsak...

canım hoş bulduk
Hanzade görmüyonmusun kuzum beni

Canım benim sen beni görmüyomusun peki sana cevap yazdım hoşgeldin dedim :))) benim msj lar hep böyle arada gidiyor zeynepte görmüyordu bir ara :)

E olcak o kadar senin yükün iki kat daha fazla :)

Yaa mercimek köftesine bayılırım hamileliğinden beri bı erik istedi canım bı de şimdi mercimek koftesi valla esimi görevlendirdim bulmaya gidicek simdi Hanzade ank.da olsan kaçışın yok sizdeydim bu aksam

Uff yazmasaydım keşke ya :) keşke ankarada olsaydım gelip afiyetle yerdiniz vallahi çokta memnun olurdum :) Eşine beni şikayet etme bari adamcağız bulamassa isyan etmesin iyice :))

İyi bari ama bidaha yemekten konuşmak yok :)

Son düzenleme:

paşam paşam paşam :))

Gece gece fena halde sinir krizi geciriyorum
Isten geldim yorgun argin koltukta uyumus kalmisim, yemek yemeden
Esim isten gec gelir beni gorunce sen uyu dedi gitti, ustum ortulu bile degil, usumusum
arkasina bakmadan gitti
Halbuki o gun iste cok zorlandigimi biliyordu, yemek yemedigimi de gordu
Gitti yukariya bilgisayar basina saatlerdir oyun oynuyor
Uyandim basim donuyordu aciktim, o yuzden bagirdim duymadi tabii kulaklik oldugu icin

Sonra mesaj cektim
Olsem kalsam haberi olmayacak, umrunda degil ne bicim adamsin diye
Kiziyor bana o nasil konusmak diye
Gunde 9 saat calisiyorum beyfendi 4 saat calisiyor
evin islerini de bana yikiyor
bu kadar insafsizlik olmaz ya

aglayinca da yanima geliyor neyin var ne istiyosun benden diyor yaa
ben bisey isticem adam o zaman belki harekete gececek
aglamama sinirlenip gitti hala oyun oynuyor
kafayi yicem yaa

gozlerim sisti aglamaktan istah mistah ta kalmadi bisey yemedim bu saate kadar
basim donuyor birazda usutmusum galiba

kusura bakmayin kimsemde yok arayip icimi dokeyim, anca buraya yazdim iste

Son düzenleme:
hanımlar, çok kötü durumdayım. hamileliğimi öğrendiğimden bu yana uyku sorunu yaşıyorum.ilk haftalar mide bulantısı falan en azından gündüzleri uyudugum için gece uyuyamıyorum dıyordum ama tam 7 haftadır gece uykum yok.yok yok yok !!! kaçta yatarsam yatayım 2.5 ile 3.5 arası uyanıyorum.gez dolan 5 gibi tekrar yatıyorum sonra en gec 6 hadi 6.30 ayaktayım.bir daha uyku muyku yok.böyle bir durum yaşayan var mı ? çözüm önerisi olan var mı ? 17.HAFTAMIZDAYIZ

Hayırlı sabahlar kızlarr.. İlk aydınlığınız canım oğlumla benden olsun bu sabah
bize dua edin bugün 3lü testimizin sonucu için gidiyoruz, aynı has. eşim kardiolojiye görüneceği için ben de gitmek istedim yanında estek olurum dimi yavrumuzu da görürüz
Neyse birazdan gelip alır beni, Allaha emanet olun kendinize ve minnaklara iyi bakın emi:80:
Bu arada fazla sohbete dalmayın sonra içinden çıkamıyorum:82:

gunaydın

ıkı gundur basagrısı mıde bulantısından oluyodum gıremedım sıteye hıc dun bıraz oyle gırıp bakıp cıktım bugun ıyım ama allah sukur

aramıza yenı arkadaslar katılmıslar hos geldınız aramıza
cinsiyet ogrene arkadaslarında gozu aydın allah saglıcakla kucaklarınada almayı nasıp etsın
yenı gobus fotograflarıda konulmus sızede masaallah hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…