2011 Ekim Anneleri

Bitkisel çaylar var rahat uyumak için onları deneseniz başka da aklıma bir şey gelmiyor.

Günaydın Güzell Anneler ve Bebişleri..
Ben bugün çok mutluyum çünkü yarın sabah 09:00'da randevum var bebeğimi görmeye gidicem Allah kısmet ederse cinsiyetinide öğrenicez, bian önce yarın olsun istiyorummm

Çok geçmiş olsun ben baş ağrısına hiç tahammül edemiyorum Parol içiyorum

GÜNAYDIN kızlaaaaar hayırlı günler olsun inşallah hepinize

cnm hiç üzülme ben artık inanıyorum onlarda bizimle hamilelik zendromuna giriyolar sinirin geçtiğinde al karşına güzelce konuş ona neler yaşadığını anlat bence eminim anlayacaktır dedimya bazen onlarda sendroma giriyo mesela benimkide dün çok gergindi niyeyse ne söylesem tersledi durdu olur böyle durumlar takma

saol cnm benım mıgrenım var ne parol ne mınoset fayda etmıyo bana o yuzden ıcmıyorum onları kendılıgınden gecmesını beklıyorum mecburen 2 gunun sonunda gectı calısırkende cok zorladı benı

Ayyy keşke bu sounlar hamilelikte ortaya çıkmasa migren,diş ağrısı,mide bulantısı.Her anın tadını çıkarabilsek.

günaydın usluem geçmiş olsun. baş ağrısı çekenlere dayanamıyorum ne kötü bir şey olduğunu biliyorum. benim de geceden beri ağrıyor, öyle olunca sabah safralı başladım güne midem çok kötü. benim kronikleşti artık, havaya bağlı sanırım. birkaç gündür hava kapalı, kasvetli, yağmurlu. olumsuz enerji yüklüyüm :)

sanada gecmıs olsun cnm ıns bı an once gecer basagrın ıkı gun benımde ne yedırsem kalmadı mıdemde mahvoldum menopoz donemımde yasıcaklarımızın provasıysa yandım ben sureklı basagrısı cekıcem demekkı (

Kusura bakacak ne var canım yaz tabi rahatlarsın eşinin seni anlaması için hamile kalması lazım sanırım :) Olur böyle arada bugün gelir güzelce gönlünü alır, onlar içinde zor bir dönem biraz bencilce davranmış ama belki kendiside streslki bir gün geçirmiştir.

Günaydın hanımlar, sabah sürünerek çıktım yataktan :)) O nasıl güzel bir uykuydu öyleee haftasonuna bir gün kaldı diye avutuyorum kendimi yoksa hiç çalışmak istemiyor canım... Neyse sizlerede negatif enerji yüklemeyeyim sabah sabah..

Özgemrecan bende ilk dönemlerde yaşadım şu andada her gece mutlaka 1 defa uyanıyorum ama sonra uyumakta zorlanmıyorum... Gündüzleri geç kalkıyorsan vücudun yeterince dinleniyorsada olabilir..

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım eşinede geçmiş olsun :)

paşam paşam paşam :))
ay canım inan görmedim yazdıgını mesaj gelmedi yoksa benmi kaçırdım
Pasam çok geçmiş olsun iyisindir şimdi inşallah.
canım çok iyiyimde moralim bozuldu gece dün levebaya gittim mercimek tanesi kadr kan gelmişti normalde doktor 3 sürer korkma dedi ama kanamam kesildi dünden beri o korkuttu biraz eve geldim geleli gelen giden bitmedi çocuklarıyla gelenmi dersin hiç bakmıyolarda ya onlarla oturmak zorunda kaldım yatak odasında yatıyorum normalde sizlerede yatarak yazıyorumdikişimi zorladım acaba oturdum ondanmı oldu kafayı yicem şimdi yok kan korkuyorum ya dikişler adepte olamazsa vucuda doktor 10 gün çok önenli dikişler kendini tanımaya çalışıyo vucuda alışıyo dedi şu 10 günü atlatsam allahım acısında bunu bana bagışlasın işşallah

canım içini dökmüşsün iyi yapmışsın ne yaparsak kendimize yaparız unutma bunubak bende çok stresliyim devamlı yatıyorum herşey ayagıma geliyo eşim birşey dese ne olursa sinir oluyorumondan kendini sıkma birde panik atak hastasıyım kronik hemde 8 senedir sen benim dün hiç birşeyim yokken bir tut nasıl oldum anlatamam çok frenledim allahtan karnımdaki beni engellemese gitmiştimondan relaks ol ben yatalak insanlar gibi yataga mahkümüm dua ette sen benim gibi degilsin eşime gelince benimkininde bir oyunu var başına otursun dünyayı unutuyo o huyuna sinir oluyorum deprem olsa duymuyo anlıcagın
şimdi ne yapıyoruz ılımlı oluyoruz stressiz oluyoruz bebeklerimizi düşünüyoruz çokmu sinirlendik 10 kadr sayıyoruz oda olmadı başlıyoruz demeye ben sinirli degilim sakinim anladınmı güzel kardeşim ne yaparsak kendimize yapıyoruz strest ölsün mutluluk yaşasın

Gününüz aydın olsun minik prens ve prenseslerin anneleri

ben artık merak ediyorum yaa benim bebeiğim kız mı erkek mi diye. randevu tarihi yaklaştıkça öğrenme isteğim artıyor. artık ismini koyalım ona göre seveyiim söyle bana kıs mısın erkek miii diyorum, ses yok

niye misafir alıyosun şekerim sen? yada yanında niye biri yok sen niye kalkıyorsun o halde gelene kusura bakmayın müsait değiliz sağolun demelisin benimfikrim :) bir şey olmaz dikişlerinden olmuştur canım korkmao seninle bu defa :)

Paşam bugün iyisin maşallahın var :) Kendi stresini atmış, başkalarına stres yönetimi eğitimi veriyosun sevindirici bir gelişme bu. senden de aynı performansı bekliyoruz her gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…