2011 Ekim Anneleri

:))) canım benim doppleri çeken uzman erkek dedi 11. haftaydı daha doktoruma sordum tam 11. haftada o kadar ne görünmez dedi bu hafta sen hazırlama kendini dedi daha 2 hafta sonra bakıcaz dedi. Ben hep kız istiyordum malum halen bi soru işaretim var dün akşam eşim isim düşünsen iyi olur dedi belli olsun öle düşüncem bende kesinleşsin istiyorummmmmmmmmmmmm

Bu arada Türkçeyi katletmişim azcık özür diliyorum herkesten. Kızlar mayıs ayı annelerine bakınıyorum 38 bebiş olmuş Bizde görecekmiyiz o günleri, çok var dahaaa :26:

senin hiç olmazsa bir tahminin var canım, erkek denmiş :) bende o da yok. 11+1 de gittim en son, o zaman hiçbir şey söylemedi. bir sonraki kontrolüm 16+0'da olacak kısmetse bir aksilik olmazsa kesin bir şey söylenir herhalde, hayırlısı.

Merhabalar; buraya yeni abone oldum kısmetse 8 ekimde olacak bebeğim. şu an 18. haftadayızzz. gecen hafta kontrolumuz vardı ama Cinsiyetini öğrenemedik, göstermedi çok merak ediyorum belli olsa cicişler alacağım bebişime.
haftaya pazar başka bir doktora daha gideceğiz inşallah ozaman öğrenebiliriz. Rabbim herkese kolay doğumlar versinnn.

kızlar çok kötüyüm. nolur yadım edin. dün uzun bi aradan sonra ilk kez kustum. ama mahvoldum. tüm yemek borum boğazım yandı. yutkunamıyorum. devamlı tükürüyorum. su bile içemiyorum. gece boyu ağladım. yatamadım bile yatınca midem de sanki bi tencere alev yemişim gibi yanıyodu. ilaç içmemin bi faydası yokmuş. sadece süt dediler. ama o nu bile yutamıyorum. annecimin değerini gece boyu düşündüm. allahım ne zor bişimiş bu hamilelik.

Hoşgeldin canım

Geçmiş olsun canım boşuna cennet annelerin ayaklarının altında denmemiş. Zor zanaat bide doğumdan sonrası var

canım inan haklısın ama şevrem çok kalabalık inan gelen gelene yatk odasında yatıyorum zaten dün az kalktım oturdum onlarla ayıp olmasın diye millet oturmaya gelmiş sanki demedilerki sen git yat ama nerdedikişi oldum pazartesi kaynanam ogündür gelmedi annemde haliyle kızdı neden gelmedi diye demiş gel doktor bırakmıyo refakatçi diye bende üzüldüm rica etti eşim annesi ta amasyalardan onun için geldi eşimde panik atak hastası deyince kalsın demiş 62 yasında annem bırakmadı gözümün içine bakıyo demek annelik böyle bir şeymişaglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demişler10 gün kalıcak gidicek memlekete malesef gün aldık erkek kardeşimi evlendiricek aklım sende diyo ama dügünde lazım ne yapsın kadın
Paşam bugün iyisin maşallahın var :) Kendi stresini atmış, başkalarına stres yönetimi eğitimi veriyosun sevindirici bir gelişme bu. senden de aynı performansı bekliyoruz her gün :)
teşekkür ederim canım bundan böyle öyle herşey bebgim içinallahım ayırmasın

günaydın kızlaaar..hanzadecim üzülme canım dün misafirlerim geliyodu benim hazırlayıp yetiştirmeme imkan yoktu o yüzden eşim çiğ köfte aldı gayet de öbür bahsettiğimiz yiyeceği yermiş gibi yedim ve kendimi çok ta güzel kandırdım

canım hoşgeldin rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına aldırsın

ay canım gördüm inan çok utandım kendimdenözüe dilerim affet kardeşinidualarını benden eksik etme bebem inan dualarımdasınız

günaydın herkesee..ya dün akşam geçmişi okuyum dedım..mercimekli köfte okudum herhalde..rüyamdaaa süreklii onu gördumm yaa...:) birisine yaptırıyımda yiyim barii aşerdim diyim...

Bu arada Türkçeyi katletmişim azcık özür diliyorum herkesten. Kızlar mayıs ayı annelerine bakınıyorum 38 bebiş olmuş Bizde görecekmiyiz o günleri, çok var dahaaa :26:

az önce bende mayıs annelerine baktım acayip bir duygu olsa gerek birtanesi bu öğle doğuma alınıcakmış :18::18: Ama doğum yapanların hepsi çok mutlu bekleyenler sabırsız Allah bizede ogünleri nasip eder inşallah buarada doğumlar 32-40 hafta arası yani ekimi beklerken bebişlerin bi kısmı eylülde de gelebilir

genelde erken gelen çok bakalım biz ne olcak çok heyecanlıyım.bide benim burda kimsem yok ne olcak halim bilmem

kızlar bişey sorucam akıntısı olan varmı benim özellikle 3.aydan sonra arttı gibi geldi sizdede varmıııı???

kızlar bişey sorucam akıntısı olan varmı benim özellikle 3.aydan sonra arttı gibi geldi sizdede varmıııı???

Akıntı çoook hem koyu kıvamda hemde iç çamaşırım ıslanır gibi oluyor doktorum günlük ped kulluanma dedi peçete ve pamuk her tuvalete gitmemde değiştiriyorum

ya ben alıcam ya da hediye aldırcaz artık dayısına mı babannemi anneannemi artıkın bılmıyomm hediye olmazsa ben alcam napalım
amın inşallah 2, yi yapalım kızlar ya da artık herkes kaçımcıyı yapcaksa yine buluşalım burda ben 3 yıl sonra düşünüyorum inşallah
eğer ilk 6 ay 3 saat se çok iyiymiş 1saat gec gıtsem 1 saat öğlen arası 1 saat te erken çıksam çok iyi olurr ayy inşallah böledirr
yok canım işten çıkmıcam nöbeti tutmucam anlamında çıkar giderim demek istedim nöbete kalamdım dıye işten çıkaracağını sanmıyorum çıkarırsada kendı bılır tazmınatım doğuma kadar yeter belkı doğumdada baya rahat ederim
kızlar günaydın beni de aranıza alın minietek bakıyomda hep burdasın yakaladım doktorum ekim sonu dedi sezaryan benim şimdiden belli ALLAH nasip ederse ikizlerim olucak

CANIMMM HOŞ GELDİNN SEN ŞİMDİYE KADAR NİYE GELMEDİN Kİ ZATENNN TAMAM ARAMIZDASINN CANIM BEBEKLERININ CINSIYETI BELLI OLDUMU IKILI TEST YAPTIRDIN MI CANIM

Canım bence ağlama artık, insan üzülüp,yıprandıkça daha kötü hisseder kendini. Kusmadan ötürü olan yanma malesef bir gün kadar sürüyor ama ara ara su iç ve en azından ekmeğin içinden biraz yemeye çalış bu boğazındaki acıyı biraz olsun alır ve ağızdaki tükürük hissini azaltır. Birde yatarken 2 yada 3 yastık koy kafanın altına böylece uzandığında mide yanması hissetmezsin yine mide yanması için " rennine" ve " gavsicon " adında iki şurup var bebeğe bir zarar vermiyor. Bu iki şuruptan birini doktorlar genelde çok kötü olduğumuz zamanlarda kullanmamız için tavsiye ediyorlar. Doktoruna bu şurupları sorabilirsin. Umarım en kısa zamanda mide rahatsızlığın geçer.

akıntı çoook hem koyu kıvamda hemde iç çamaşırım ıslanır gibi oluyor doktorum günlük ped kulluanma dedi peçete ve pamuk her tuvalete gitmemde değiştiriyorum

benimde akıntım baya oluyo ama çok sıvı değil gunluk ped kullanıyorum öğlene kadar öğleden sonra ped koymuyorum akşam çamasırımı değiştiriyorum

present geçmiş olsun zor bir durum aç karna bal yesen sütle faydası oldugunu duymustum belkı ıse yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…