ay canım inan görmedim yazdıgını mesaj gelmedi yoksa benmi kaçırdım
canım çok iyiyimde moralim bozuldu gece dün levebaya gittim mercimek tanesi kadr kan gelmişti normalde doktor 3 sürer korkma dedi ama kanamam kesildi dünden beri o korkuttu biraz eve geldim geleli gelen giden bitmedi çocuklarıyla gelenmi dersin hiç bakmıyolarda ya onlarla oturmak zorunda kaldım yatak odasında yatıyorum normalde sizlerede yatarak yazıyorumdikişimi zorladım acaba oturdum ondanmı oldu kafayı yicem şimdi yok kan korkuyorum ya dikişler adepte olamazsa vucuda doktor 10 gün çok önenli dikişler kendini tanımaya çalışıyo vucuda alışıyo dedi şu 10 günü atlatsam allahım acısında bunu bana bagışlasın işşallah
canım içini dökmüşsün iyi yapmışsın ne yaparsak kendimize yaparız unutma bunubak bende çok stresliyim devamlı yatıyorum herşey ayagıma geliyo eşim birşey dese ne olursa sinir oluyorum ondan kendini sıkma birde panik atak hastasıyım kronik hemde 8 senedir sen benim dün hiç birşeyim yokken bir tut nasıl oldum anlatamam çok frenledim allahtan karnımdaki beni engellemese gitmiştim ondan relaks ol ben yatalak insanlar gibi yataga mahkümüm dua ette sen benim gibi degilsin eşime gelince benimkininde bir oyunu var başına otursun dünyayı unutuyo o huyuna sinir oluyorum deprem olsa duymuyo anlıcagın
şimdi ne yapıyoruz ılımlı oluyoruz stressiz oluyoruz bebeklerimizi düşünüyoruz çokmu sinirlendik 10 kadr sayıyoruz oda olmadı başlıyoruz demeye ben sinirli degilim sakinim anladınmı güzel kardeşim ne yaparsak kendimize yapıyoruz strest ölsün mutluluk yaşasın[/Q
aman canım dikkatet kendine hepimiz geçtik o yollardan ben artık kesin inanıyorum sitres çok etkili alllah yardımcın olsun
ben artık merak ediyorum yaa benim bebeiğim kız mı erkek mi diye. randevu tarihi yaklaştıkça öğrenme isteğim artıyor. artık ismini koyalım ona göre seveyiimsöyle bana kıs mısın erkek miii diyorum, ses yok
:))) canım benim doppleri çeken uzman erkek dedi 11. haftaydı daha doktoruma sordum tam 11. haftada o kadar ne görünmez dedi bu hafta sen hazırlama kendini dedi daha 2 hafta sonra bakıcaz dedi. Ben hep kız istiyordum malum halen bi soru işaretim vardün akşam eşim isim düşünsen iyi olur dedi belli olsun öle düşüncem bende kesinleşsin istiyorummmmmmmmmmmmm
Merhabalar; buraya yeni abone oldum kısmetse 8 ekimde olacak bebeğim. şu an 18. haftadayızzz. gecen hafta kontrolumuz vardı ama Cinsiyetini öğrenemedik, göstermedi çok merak ediyorum belli olsa cicişler alacağım bebişime.
haftaya pazar başka bir doktora daha gideceğiz inşallah ozaman öğrenebiliriz. Rabbim herkese kolay doğumlar versinnn.
kızlar çok kötüyüm. nolur yadım edin. dün uzun bi aradan sonra ilk kez kustum. ama mahvoldum. tüm yemek borum boğazım yandı. yutkunamıyorum. devamlı tükürüyorum. su bile içemiyorum. gece boyu ağladım. yatamadım bile yatınca midem de sanki bi tencere alev yemişim gibi yanıyodu. ilaç içmemin bi faydası yokmuş. sadece süt dediler. ama o nu bile yutamıyorum. annecimin değerini gece boyu düşündüm. allahım ne zor bişimiş bu hamilelik.
canım inan haklısın ama şevrem çok kalabalık inan gelen gelene yatk odasında yatıyorum zaten dün az kalktım oturdum onlarla ayıp olmasın diye millet oturmaya gelmiş sanki demedilerki sen git yat ama nerdeniye misafir alıyosun şekerim sen? yada yanında niye biri yok sen niye kalkıyorsun o halde gelene kusura bakmayın müsait değiliz sağolun demelisin benimfikrim :) bir şey olmaz dikişlerinden olmuştur canım korkmao seninle bu defa :)
teşekkür ederim canım bundan böyle öyle herşey bebgim içinPaşam bugün iyisin maşallahın var :) Kendi stresini atmış, başkalarına stres yönetimi eğitimi veriyosunsevindirici bir gelişme bu. senden de aynı performansı bekliyoruz her gün :)
ay canım inan görmedim yazdıgını mesaj gelmedi yoksa benmi kaçırdım
canım çok iyiyimde moralim bozuldu gece dün levebaya gittim mercimek tanesi kadr kan gelmişti normalde doktor 3 sürer korkma dedi ama kanamam kesildi dünden beri o korkuttu biraz eve geldim geleli gelen giden bitmedi çocuklarıyla gelenmi dersin hiç bakmıyolarda ya onlarla oturmak zorunda kaldım yatak odasında yatıyorum normalde sizlerede yatarak yazıyorumdikişimi zorladım acaba oturdum ondanmı oldu kafayı yicem şimdi yok kan korkuyorum ya dikişler adepte olamazsa vucuda doktor 10 gün çok önenli dikişler kendini tanımaya çalışıyo vucuda alışıyo dedi şu 10 günü atlatsam allahım acısında bunu bana bagışlasın işşallah
canım içini dökmüşsün iyi yapmışsın ne yaparsak kendimize yaparız unutma bunubak bende çok stresliyim devamlı yatıyorum herşey ayagıma geliyo eşim birşey dese ne olursa sinir oluyorum ondan kendini sıkma birde panik atak hastasıyım kronik hemde 8 senedir sen benim dün hiç birşeyim yokken bir tut nasıl oldum anlatamam çok frenledim allahtan karnımdaki beni engellemese gitmiştim ondan relaks ol ben yatalak insanlar gibi yataga mahkümüm dua ette sen benim gibi degilsin eşime gelince benimkininde bir oyunu var başına otursun dünyayı unutuyo o huyuna sinir oluyorum deprem olsa duymuyo anlıcagın
şimdi ne yapıyoruz ılımlı oluyoruz stressiz oluyoruz bebeklerimizi düşünüyoruz çokmu sinirlendik 10 kadr sayıyoruz oda olmadı başlıyoruz demeye ben sinirli degilim sakinim anladınmı güzel kardeşim ne yaparsak kendimize yapıyoruz strest ölsün mutluluk yaşasın[/Q
aman canım dikkatet kendine hepimiz geçtik o yollardan ben artık kesin inanıyorum sitres çok etkili alllah yardımcın olsun
no strest no panik ben hiç streslimiyim bakın
günaydın kızlaaar..hanzadecim üzülme canım dün misafirlerim geliyodu benim hazırlayıp yetiştirmeme imkan yoktu o yüzden eşim çiğ köfte aldı gayet de öbür bahsettiğimiz yiyeceği yermiş gibi yedim ve kendimi çok ta güzel kandırdımUff yazmasaydım keşke ya :) keşke ankarada olsaydım gelip afiyetle yerdiniz vallahi çokta memnun olurdum :) Eşine beni şikayet etme bari adamcağız bulamassa isyan etmesin iyice :))
İyi bari ama bidaha yemekten konuşmak yok :)
Merhabalar; buraya yeni abone oldum kısmetse 8 ekimde olacak bebeğim. şu an 18. haftadayızzz. gecen hafta kontrolumuz vardı ama Cinsiyetini öğrenemedik, göstermedi çok merak ediyorum belli olsa cicişler alacağım bebişime.
haftaya pazar başka bir doktora daha gideceğiz inşallah ozaman öğrenebiliriz. Rabbim herkese kolay doğumlar versinnn.
Amiin canım, çok şükür ki rabbim duamı geri çevirmemiş :) o akşam eşim Allah kabul etsin demişti bana bende edicek edicek demiştim :)) Oda kendim için sanmıştı. Bak çok iyisin ve burdasın bebişte gayet iyi. Ha oldu ha olacak derken olduda bitti bile, hoşgeldin canım :) Bundan sora stres üzüntü vs yok sadece bebiş ve sen okiş :)
günaydın kızlaaar..hanzadecim üzülme canım dün misafirlerim geliyodu benim hazırlayıp yetiştirmeme imkan yoktu o yüzden eşim çiğ köfte aldı gayet de öbür bahsettiğimiz yiyeceği yermiş gibi yedim ve kendimi çok ta güzel kandırdım
Bu arada Türkçeyi katletmişim azcık özür diliyorum herkesten. Kızlar mayıs ayı annelerine bakınıyorum 38 bebiş olmuşBizde görecekmiyiz o günleri, çok var dahaaa :26:
az önce bende mayıs annelerine baktım acayip bir duygu olsa gerek birtanesi bu öğle doğuma alınıcakmış :18::18: Ama doğum yapanların hepsi çok mutlu bekleyenler sabırsız Allah bizede ogünleri nasip eder inşallah buarada doğumlar 32-40 hafta arası yani ekimi beklerken bebişlerin bi kısmı eylülde de gelebilir
kızlar bişey sorucam akıntısı olan varmı benim özellikle 3.aydan sonra arttı gibi geldi sizdede varmıııı???
ya ben alıcam ya da hediye aldırcaz artık dayısına mı babannemi anneannemi artıkın bılmıyomm hediye olmazsa ben alcam napalımHımm, maddi yönden külfet olmayacaksa al canım, içinde kalmasın bende çok beğeniyorum ama bizde yer sorunu olduğu için almayı düşünmüyorum bu tarz. Ben geçenlerde bi mağazada gördüm 479 lira etiketi vardı, 379 inmişti. Ama çok güzel görünüyordu
amın inşallah 2, yi yapalım kızlar ya da artık herkes kaçımcıyı yapcaksa yine buluşalım burda ben 3 yıl sonra düşünüyorum inşallahyerin varsa ve hevesliysen al tabi canım, görünüş olarak çok şirin ama işte yer sorunu ve bebişlerimizin çabucak büyüyecek olması tek seçeneğe yönlendiriyor bizi...
bebişler sağlıcakla doğsunlar da nasip olursa 2.yi de yaparız
eğer ilk 6 ay 3 saat se çok iyiymiş 1saat gec gıtsem 1 saat öğlen arası 1 saat te erken çıksam çok iyi olurr ayy inşallah böledirrCanım ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saat yanlış bilmiyorsam eğer... Ama ben zaten ilk dönem doğum izninde olacağım 2. dönem de heyet raporlarıyla geçirmeyi planlıyorum; yani süt iznine ihtiyacım kalmayacak...
yok canım işten çıkmıcam nöbeti tutmucam anlamında çıkar giderim demek istedim nöbete kalamdım dıye işten çıkaracağını sanmıyorum çıkarırsada kendı bılır tazmınatım doğuma kadar yeter belkı doğumdada baya rahat ederimCanım yaa. Eczane akşam geç vakte kadar mı çalışıyormuş?Ya çok kötüymüş. Neyse şunun şurasında 4 ay kaldı dimi.Bu arada işten falan çıkmak zorunlu olmadığı sürece saçmalık olur. Doğum öncesi sonrası 4 ay sigorta+maaş az para değil.
Ya evde hamilelik bence sıkıcı olur. Ben çalışırken haftalar geçmek bilmiyor ki evde otursam saatler geçmek bilmez mi ne?Yani en azından benim gibi ev süpürmekten tut yürüyüş bile yasak olan bir hamile için hiiiç cazip değil. ben çalışmaya razıyım.
kızlar günaydın beni de aranıza alın minietek bakıyomda hep burdasın yakaladım doktorum ekim sonu dedi sezaryan benim şimdiden belli ALLAH nasip ederse ikizlerim olucak
kızlar çok kötüyüm. nolur yadım edin. dün uzun bi aradan sonra ilk kez kustum. ama mahvoldum. tüm yemek borum boğazım yandı. yutkunamıyorum. devamlı tükürüyorum. su bile içemiyorum. gece boyu ağladım. yatamadım bile yatınca midem de sanki bi tencere alev yemişim gibi yanıyodu. ilaç içmemin bi faydası yokmuş. sadece süt dediler. ama o nu bile yutamıyorum. annecimin değerini gece boyu düşündüm. allahım ne zor bişimiş bu hamilelik.
akıntı çoook hem koyu kıvamda hemde iç çamaşırım ıslanır gibi oluyor doktorum günlük ped kulluanma dedi peçete ve pamuk her tuvalete gitmemde değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?