2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kızlar eşimle yürüyüşe çıktık çok yoruldum hemen ewe döndük :))
Eslemcim paylaşımlar için çok teşekkür ederiz

selam kızlarr...bir gün int yoktu bugün bi baktım 19.sayfa olmuş.herkesde de güzel hbrler varrr..çok şükür....GİZEM80.....demek aynı doktordayız.ama ben seni buralardaan hatırlıyorum.kıbrısda oturuyodun dimi...nasıl memnunmusun drdan klinikden...senin degerinde yüksek çıkmış büyük ihtimal ikiz...bize önce ikiz sonra üçüz dediler.eger biri kendiliginden sonlanmazsa istanbula gidip işlem yaptırmamız gerekiyomuş.hakkımızda hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda kaç tane oldugu önemli degilll...ayın 25de kontroll normalde aynı gündü senle ama üçüz olunca ileriye attı doktor büyüsünler bakalım dedi...ama umarım tanışırız senle ...kimseyle konuşmadık orda ben gülşah hemşireyle muhattabım genelde...bişey oldugunda onu ararım.ben halil beyle devam edicem.eger bi aksilik çıkmazsa hamileligim devam ederse inşallahhh.....sen ne düşünüyosunn..

evet canım kıbrıstayım bende memnunum doktorumdan ama girnede olduğum için gidip gelmem zor oluyor Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah banada 3 embriyo transfer etmişlerdi bakalım komtrole gidince ne çıkıcak sen kaç haftalık oldun hiç belirti hissediyomusun bulantı falan bende hiç bişey yok oyüzden korkuyorum inşallh tanışabiliriz canım

benim hayırlısıyla 8 hafta oldu...cuma gitcm işte...dr kalplerini gördü ama dinletmedii.cumaaa büyük günnn....inşallah hayırlı günde hayırlı hbrler alırı...belirti sadece midem ekşiyo,uyku varr...başka yokkk..dahada yeni ama..banada sonucu bildir.mutlaka...

Kızlar günaydııııııııııın Dün topikte kimseler yoktu biz size küstük
Tubişim hoşgeldin cnm inşş perşembe günü sorun olmayacak sen içini ferah tut
Bugün benim midem bulanıyor ve öğürüyorum erken değil mi acaba psikolojik mi bugün 5+3 olduk ama :26::26:

kızlarrrrrrrr günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugünnnnnnnnn

ilk muayenesini olan arkadaşlar sorum var size ilk muayene vajinal ultrasonmu???????????

yok cnm erken değil bizden erken başlayanlar bile var benimde bikaç sabhtır felaket bulantım oluyo

yok cnm erken değil bizden erken başlayanlar bile var benimde bikaç sabhtır felaket bulantım oluyo

Aaaaaa süper o zaman ben hiç şikayetçi değilim bugünleri çok bekledim :))

Cnm bizim cuma günü randevumuz inşş sorun çıkmaz şimdiden panikledim ben napıcam yaa

Benim 4+5 de felan başladı sanırım canım. Dr sordum erken başlamış dedi ama napim başladı. Zaten dört gözle bekliyordm. Ama benimki bi ilginç mide bulantısı arada unutuyor bulanmayı 1 hafta boyunca bulanıyor son 1.5 gün felan hiç bulanmıyor. Geneldede haftasonlarına denk geliyor. korkuyorum bişeymi oldu nie bulanmıyor die

kızlarrrrrrrr günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugünnnnnnnnn

ilk muayenesini olan arkadaşlar sorum var size ilk muayene vajinal ultrasonmu???????????

ben ilk muayenemi geçen pazartesi oldum. Dr karından baktı, terfi ettin artık dedi.

Cnm bizim cuma günü randevumuz inşş sorun çıkmaz şimdiden panikledim ben napıcam yaa

valla bende mide bulantısından hiç şikayetçi değilim. 8 yıldır her midem bulandığında acaba hamilemiyim deyip tesle biten hüsranım son buluyor artık die seviniyorum

bulansın no problem. yeterki bulansın

Kızlar Dr size eşinizle şey yasak dedimi?

Bizim Dr demedi. Heralde bu kadar zor sahip oldular ben demesemde sabrederler heralde bi 9 ay dedi. Hiç bişey demedi

yaaa ben vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum bazılarının ilk muayenesi vajinalmiiş bilmemki bende hiç sormadım bizim merkezde nasıldır..

yaa bende merak ediyorum ama soramadım bilen varsa yazsın aydınlatsın bizi

tedavi esnasında bastıra bastıra söylüyrlardı. yumurta top. işleminden sonra asla yok. Transferden sonra asla yok. ama artık bişey demiyor

insan utanıyor, soramıyorda. Benim dr bayan eşime dedim sen sor die. olmaz dedi ben soramam

yaaa ben vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum bazılarının ilk muayenesi vajinalmiiş bilmemki bende hiç sormadım bizim merkezde nasıldır..

ben daha bi kere gittim. Vajinal bakmadı canım. İçin rahat olsun bakmaz heralde. onlar bizden daha iyi biliyor herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…