inşallah cnm yaaa Allahım inşallah sonuna kadar problemsiz yaşarız hamileliğimizi ve sağ salim minişlerimizi kucaklarımıza alırız evlerimiz neşe dolar
selam kızlarr...bir gün int yoktu bugün bi baktım 19.sayfa olmuş.herkesde de güzel hbrler varrr..çok şükür....GİZEM80.....demek aynı doktordayız.ama ben seni buralardaan hatırlıyorum.kıbrısda oturuyodun dimi...nasıl memnunmusun drdan klinikden...senin degerinde yüksek çıkmış büyük ihtimal ikiz...bize önce ikiz sonra üçüz dediler.eger biri kendiliginden sonlanmazsa istanbula gidip işlem yaptırmamız gerekiyomuş.hakkımızda hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda kaç tane oldugu önemli degilll...ayın 25de kontroll normalde aynı gündü senle ama üçüz olunca ileriye attı doktor büyüsünler bakalım dedi...ama umarım tanışırız senle ...kimseyle konuşmadık orda ben gülşah hemşireyle muhattabım genelde...bişey oldugunda onu ararım.ben halil beyle devam edicem.eger bi aksilik çıkmazsa hamileligim devam ederse inşallahhh.....sen ne düşünüyosunn..
evet canım kıbrıstayım bende memnunum doktorumdan ama girnede olduğum için gidip gelmem zor oluyor Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah banada 3 embriyo transfer etmişlerdi bakalım komtrole gidince ne çıkıcak sen kaç haftalık oldun hiç belirti hissediyomusun bulantı falan bende hiç bişey yok oyüzden korkuyorum inşallh tanışabiliriz canım
maşallah bizim güzelliklere inşallah kucağınıza almak nasip olur sağlıkla sıhhatleArkadaşlar merhaba;
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
07 ESLEM****************20 EKİM
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
canım bişi sormak istiyorum ilk değerin kaç çıkmıştı benimde perşembe günü kısmetse 17.gün oluyo ve değer normal katlarsa 300lerde bişi bekliyorum yardımcı olursan sevinirim...hayırlı uğurlu olsuniyi akşamlar.topiğin başından beri heycanla sizi takip ediyorum.bende sizin gibi dondurulmuşlarla denedim.şimdilik gebelik var gözüküyo.17.gün değerim 364 çıktı.ama ben yinede çok korkuyorum.21 ekim doğum tarihi olarak gözüküyo. inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.
ayy yerim seni ya merakta edermiiiiiiiiiiiiş biraz geç oldu bu cevap ama yazmadan geçemedimTuğbadan niye hbr gelmedi hatun kendisi tadını çıkarıyo heralde bizim burda meraktan öldüğümüzü bilmiyo tlfonun bilen varsa bi arasın yaaa
tıpkı ben gibi yanii onu saklamayı dşünüyorum ve 8.birde 9.gün negatif çıkan testlerimde duruyor onlarıda saklıcam kısmet olurda bebğim olursa büyüyünce tükür yavrum şu testlere dcemoh iyi yapmışsın cnm gördün yaa için rahatlamıştır. Bende testi salonda masanın üstüne koydup arada bakıyorum
selam kaçaklar sizi buldum işte buldum piyuuuuuuvvvvvvvvtopiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin..
sıcacık hemde her telden çok güzel hamişlerle dolup taşsın
ben çömez olduğum için şimdilik katılamıcam aranıza bliyosunuz değerim bana göre düşük ilerliyo her ne kadar herkes normal desede bi türlü tatmin olamıyo bu deli kızneyyse şekerleirm kısmet olurda perş.günü beklenen sayıyı yakalarsak aranıza gelmeye adayım varmı listenizde tubişe yer
şimdilik herkesi öpüyor tekra tekrar tebrik ediyoumdualarınızı bekliyorum tatlişler allaha emanet olun minişleirnizle
maşallah bizim güzelliklere inşallah kucağınıza almak nasip olur sağlıkla sıhhatle
canım bişi sormak istiyorum ilk değerin kaç çıkmıştı benimde perşembe günü kısmetse 17.gün oluyo ve değer normal katlarsa 300lerde bişi bekliyorum yardımcı olursan sevinirim...hayırlı uğurlu olsun
ayy yerim seni ya merakta edermiiiiiiiiiiiiş biraz geç oldu bu cevap ama yazmadan geçemedim
tıpkı ben gibi yanii onu saklamayı dşünüyorum ve 8.birde 9.gün negatif çıkan testlerimde duruyor onlarıda saklıcam kısmet olurda bebğim olursa büyüyünce tükür yavrum şu testlere dcem
selam kaçaklar sizi buldum işte buldum piyuuuuuuvvvvvvvvtopiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin..
sıcacık hemde her telden çok güzel hamişlerle dolup taşsın
ben çömez olduğum için şimdilik katılamıcam aranıza bliyosunuz değerim bana göre düşük ilerliyo her ne kadar herkes normal desede bi türlü tatmin olamıyo bu deli kızneyyse şekerleirm kısmet olurda perş.günü beklenen sayıyı yakalarsak aranıza gelmeye adayım varmı listenizde tubişe yer
şimdilik herkesi öpüyor tekra tekrar tebrik ediyoumdualarınızı bekliyorum tatlişler allaha emanet olun minişleirnizle
cnm düşük oması önemli değil önemli olan değerin ikiye katlanması bitanem hiç korkma geç tutunmuştur ama ordadır Alalhın izniyle anneciğini bırakmaz sen bol bol dinlen ama arada bir yürü çünkü rahime kan gitmesi gerekiyomuş hadi çabuk senide listeye alıcaz Allah büyüktür...
Kızlar günaydııııııııııınDün topikte kimseler yoktu biz size küstük
Tubişim hoşgeldin cnm inşş perşembe günü sorun olmayacak sen içini ferah tut
Bugün benim midem bulanıyor ve öğürüyorum erken değil mi acaba psikolojik mi bugün 5+3 olduk ama :26::26:
yok cnm erken değil bizden erken başlayanlar bile var benimde bikaç sabhtır felaket bulantım oluyo
Kızlar günaydııııııııııınDün topikte kimseler yoktu biz size küstük
Tubişim hoşgeldin cnm inşş perşembe günü sorun olmayacak sen içini ferah tut
Bugün benim midem bulanıyor ve öğürüyorum erken değil mi acaba psikolojik mi bugün 5+3 olduk ama :26::26:
kızlarrrrrrrr günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugünnnnnnnnn
ilk muayenesini olan arkadaşlar sorum var size ilk muayene vajinal ultrasonmu???????????
Aaaaaa süper o zaman ben hiç şikayetçi değilim bugünleri çok bekledim :))
Cnm bizim cuma günü randevumuz inşş sorun çıkmaz şimdiden panikledim ben napıcam yaa
Kızlar Dr size eşinizle şey yasak dedimi?
Bizim Dr demedi. Heralde bu kadar zor sahip oldular ben demesemde sabrederler heralde bi 9 ay dedi. Hiç bişey demedi
Aaaaaa süper o zaman ben hiç şikayetçi değilim bugünleri çok bekledim :))
Cnm bizim cuma günü randevumuz inşş sorun çıkmaz şimdiden panikledim ben napıcam yaa
yaa bende merak ediyorum ama soramadım bilen varsa yazsın aydınlatsın bizi
yaaa ben vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum bazılarının ilk muayenesi vajinalmiiş bilmemki bende hiç sormadım bizim merkezde nasıldır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?