2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

oh iyi yapmışsın cnm gördün yaa için rahatlamıştır. Bende testi salonda masanın üstüne koydup arada bakıyorum

demekki bu bizim durumuzdakilerde şartlandırılmış davranış tarzı bende öyle yapıyorum kocişte diyoki istersen çerçevelettirde asalım diyo ama napiiiiimm bence onlar bile bizim kadar yoğun yaşamıyolar bebek özlemini

Kesinlikle katılıyorum sana eşim bana dedi zaten "bende çok mutlu oldum çok sevindim ama sen bir başka sevindin ne yapsam senin gibi olamam " dedi. Bende zaten beklemiyorum

hayırlı olsun canım.neden korkuyosun ki.değerin çok güzel.dondurulmuş olunca 17.gün mü bakılıyor değere.yani ilk değerin mi 364?

tşk.canım.11.gün 110 13.gün 147 17.günde364 çıktı.bugünde gitmem gerekiyodu aslında.burdaki doktorum gel keseye bakarız dedi.tüp bebeği yaptığımız doktorda 15 gün sonra gel dedi.çalıştığım için gidemedim bugün.

bahar gelicekmisin antalyaya senin dktr kimdi?

kızlarrrrrrrr ben geldim çok şükür bebeğimi gördüm ama daha 2,5 mm :))))) o yüzden kalp atışını göstermedi bize ama herşey yolunda yol sac falan gayet iyi dedi 2 hafta sonra tekrar randavum var

Amiiin amin inş. valla çok zor yaşayan bilir....

maş. harbi çok bariz belli benim ikinci hafif silikti diğeri kadar net değildi

valla bana hiç garip gelmiyor, çok iyi anlıyorum seni canım. Ben eşime diyorum çerçevelettircem bunu diye o testten kaç kere yaptım sayısını hatırlamıyorum, heps hayal kırıklığı olmuşken tadını çıkarmalı valaa

kızlarrrrrrrr ben geldim çok şükür bebeğimi gördüm ama daha 2,5 mm :))))) o yüzden kalp atışını göstermedi bize ama herşey yolunda yol sac falan gayet iyi dedi 2 hafta sonra tekrar randavum var

Hoş geldin canımm. Çok minikmiş annesi kaç haftalık?

ayyy maşallah bebişimize mercimek

07 eslem hani ben ((((((((((((((((((((((((((( 15 ekimmmmmmmmmmmmm

eklerim bitanem hemen güncelliyorum

doktorum kemal beydi canım.
ama antalyaya gelip gitmek yerine burda başka bi doktora gidiyorum.zaten yumurta takibimi de burda kendisine yaptırmıştım.

anladım cnm

Günaydınnn kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Eslemcim nasılsın cnm ?

güüüüüüüüüüüüüüüünnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim bebeğim sen nasılsın

güzel anneelerrrrrrrrrr

İyiyiz cnm iğnemizi olduk geldik :))) Evim çok kirlendi ama birşey yapmaya cesaretiim yok korkuyorum.Annemde tembihledi sakın birşey yapma diyee bizde yatıyoruz

İyiyiz cnm iğnemizi olduk geldik :))) Evim çok kirlendi ama birşey yapmaya cesaretiim yok korkuyorum.Annemde tembihledi sakın birşey yapma diyee bizde yatıyoruz

sakın bişey yapma benimde öyle ama bede dokunmuyorum haftasonu annem yapar napalım olduğu kadar kendine dikkat et

ooo kızlar bugün hiç hareket yok uyuyomusunnuz yaaaa:)))

alın o zaman uyanın artık yav [video=dailymotion;xh2c6a]http://www.dailymotion.com/video/xh2c6a_ata-demirer-abe-kaynana-video-klip_music[/video]

Ne güzel cumartesi çalışmıyosun işyerine söyledinmi?çıkacakmısın işten napcan

Cnm cumartesi günleri 2 haftada 1 çalışıyorum. İş yerinden samimi 2 arkadaşım hariç kimse bilmiyor belli süre söylemeyi düşünmüyorum.Şuan çok erken konuşmak için biliyorsun ben çok korkuyorum.Ama bebeğimi sorunsuz şekilde kucağıma alırsam çalışmak istemiyorum kendim bakmak istiyorum . Tabii eşiminde görüşü önemli ama bana kalsa hiç çalışmam bebeğime bakarım.Sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm konuçtun mu şirketinle ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…