oh iyi yapmışsın cnm gördün yaa için rahatlamıştır. Bende testi salonda masanın üstüne koydup arada bakıyorum
demekki bu bizim durumuzdakilerde şartlandırılmış davranış tarzı bende öyle yapıyorum kocişte diyoki istersen çerçevelettirde asalım diyo ama napiiiiimm bence onlar bile bizim kadar yoğun yaşamıyolar bebek özlemini
Kesinlikle katılıyorum sana eşim bana dedi zaten "bende çok mutlu oldum çok sevindim ama sen bir başka sevindin ne yapsam senin gibi olamam " dedi. Bende zaten beklemiyorum
olamazlar şekerim her durumda yükü kadın taşır zaten bende kendi ailemden kimse bilmiyo tüp bebek yaptırdığımızı Allahım daim eder tamamına erdirir inşallah
hayırlı olsun canım.neden korkuyosun ki.değerin çok güzel.dondurulmuş olunca 17.gün mü bakılıyor değere.yani ilk değerin mi 364?
tşk.canım.11.gün 110 13.gün 147 17.günde364 çıktı.bugünde gitmem gerekiyodu aslında.burdaki doktorum gel keseye bakarız dedi.tüp bebeği yaptığımız doktorda 15 gün sonra gel dedi.çalıştığım için gidemedim bugün.
Arkadaşlar merhaba;
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************20 EKİM
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
ayy bilmiyorum aslında canım çekmedi ama aldık eşimde zorla günlük meyve koyuyo yanıma ama yerken bi tatlı geliyo sanki ilk defa yiyorum tuhaf bişey ya diyorumya midem bulanmadığı sürece benim işim çok zor:)))
Amiiin cnm şükürler olsun ben 11.günde akşam tahlil yaptım negatif çıktı ben eşim eşimin annesi o kadar çok üzüldükki ben ertesi gün ilaçlarımı falan bıraktım evde bi yas havası merkezden aradılar gelmiyomusunuz tahlile diye ben evde yaptım negatif çıktı dedim biz kan tahlili istiyoruz dediler.Saolsunlar burdaki arkadaşlarda uyardı beni 13.gün gidip yaptırdım değerim 724 çıktı yanlış hatırlamıyosam doktor arayıp gebesiniz gözünüzaydın dedi ama beni ikna etmek için baya bi uğraştı sonra ağlaya ağlaya herkesi tek tek arayıp hbr verdim.İnanılmaz bişeydi anlatamam Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın kimseyi başkalarına baktırıp boyun büktürmesin ben çok iyi bilirim o duyguyu...
Ay hepiniz yaşadıkları çok güzel bende anlatayım :))
Eşime transferin ilk zamanları idrar testi almasını istedim ( çok pahalı olmasın dedim ucuz olanından al)
Transferin 13. gününe kadar sürekli yapıcam yapıcam dedim ama cesaret edemedim.
Sonra 14 şubat akşamı işten eve geldim o gün kandil di elimde telefon bütün büyüklerimin kandilini kutlamak için aradım ( hemen aradım çünkü testi yaparsam ve negatif çıkarsa sesim kötü olacağı için insanlar etkilenmesin dedim )
Sonra eşim kapıyı açtı işten geldi bana hadi git test yap dedibende hemen koşa koşa yaptım hatta testin üstünde 4 damla damlatın diyordu bende 4. damlayı damlattım içeri fırladım
bakamam bakamam diye bağırıyorum 15 saniye sonra eşim arkamdan banyoya girdi testin başında duruyor
"hemen çıkmazmış 5 dk beklemen lazım sende bakma çık" dememe kalmadı ee çıktı dedi bende"saçmalama çift görmek istediğin için öyle diyorsun hemen çıkmaz çıkarsa bile sen anlamazsın silik çıkar diyorum ama testin yanına yaklaşmıyorum
Bana "çok koyu 2 çizgide kabak gibi gel bak" dedi. Bir baktım inanamadım şok oldum . Hemen Ameikan hastanesine koşup test yaptırdık. İdrar testimi ekliyim size
Eki Görüntüle 143690
ÇOK güzel ya şimdi okuyunca gözlerim doluyo ben bişey itiraf ediyim o hain 2. çizgiyi görmek için dün aldım yaptım gördümya içimde kalmadı eşimi aradım :) dedimki ben test yaptım pozitif çıktı dedim sen iyimisin diye gülmeye başladı aşkamda eve götürdüm baaaak baaaaaak diye dolanıyorum yazık dedi hala şoku atlatamadı gül gül bi hal olduk
kızlarrrrrrrr ben geldim çok şükür bebeğimi gördüm ama daha 2,5 mm :))))) o yüzden kalp atışını göstermedi bize ama herşey yolunda yol sac falan gayet iyi dedi 2 hafta sonra tekrar randavum var
bahar gelicekmisin antalyaya senin dktr kimdi?
kızlarrrrrrrr ben geldim çok şükür bebeğimi gördüm ama daha 2,5 mm :))))) o yüzden kalp atışını göstermedi bize ama herşey yolunda yol sac falan gayet iyi dedi 2 hafta sonra tekrar randavum var
07 eslem hani ben((((((((((((((((((((((((((( 15 ekimmmmmmmmmmmmm
doktorum kemal beydi canım.
ama antalyaya gelip gitmek yerine burda başka bi doktora gidiyorum.zaten yumurta takibimi de burda kendisine yaptırmıştım.
Arkadaşlar merhaba;
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
07 ESLEM****************20 EKİM
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
Günaydınnn kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Eslemcim nasılsın cnm ?
güüüüüüüüüüüüüüüünnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim bebeğim sen nasılsın
güzel anneelerrrrrrrrrr
İyiyiz cnm iğnemizi olduk geldik :))) Evim çok kirlendi ama birşey yapmaya cesaretiim yok korkuyorum.Annemde tembihledi sakın birşey yapma diyee bizde yatıyoruz
sakın bişey yapma benimde öyle ama bede dokunmuyorum haftasonu annem yapar napalım olduğu kadar kendine dikkat et
Yok cnm yapmıyorum zaten eşimde yaptırmaz ben sadece ne yemekyapsam onu düşünüyoorum aklıma birşey gelmiyor :97:
Ne güzel cumartesi çalışmıyosun işyerine söyledinmi?çıkacakmısın işten napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?