ben daha bi kere gittim. Vajinal bakmadı canım. İçin rahat olsun bakmaz heralde. onlar bizden daha iyi biliyor herşeyi
Kızlar Dr size eşinizle şey yasak dedimi?
Valla ben 9 ay düşünmüyorum riske atamam
Bizim Dr demedi. Heralde bu kadar zor sahip oldular ben demesemde sabrederler heralde bi 9 ay dedi. Hiç bişey demedi
yaaa ben vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum bazılarının ilk muayenesi vajinalmiiş bilmemki bende hiç sormadım bizim merkezde nasıldır..
Bana eğer gebelik olursa ilk 3 ay yasak denildi cnm
Ya korkmayın vajinal usg den herkese hemen hemen o şekilde bakılıyor
bencede canım kaç yıldır kurcalıyolar zaten
hele o tüp filmi çektirmek kadar kötüsü yok :85:
bizimki 6-7 haftadır kötü haberin ta kendisiyle yaşıyor, garibimm
bitek omu garip olan hem yaww
bizimkide öyle ama yinede doktora sorarız umudu vardı amaaan oh be biraz rahat ederiz yav her anlamda vücut dinlenir bebişlere tam hazırlanırız..
Arkadaşlar merhaba.Sanırım bende ekim annelerinden olucam.Ama daha emin değiliz,o yüzden çok eminde konuşmak istemiyorum.Kan değerlerim gayet güzel katlayarak yükseldi artık tahlil yaptırmanıza gerek yok dendi bu perşembe ultrasona gimem gerekiyor.Ama ben merakıma yenik düşerek 3 gün önce ultrasona girdim ve maalesef sadece kese göründü henüz içinde olması gereken bebişim görünmüyor doktor erken sonra görünebilirdedi ama tabi siz beni iyi anlarsınız perşembe nasıl olur bilemiyorum.Stresliyim ya boş olursa diye.Bu benim üçüncü denemem.Benim için dua edin ne olur ve eğer benim gibi bir durumla karşılaşan varsa söylesinde biraz içimi rahatlatayım olurmu?Bu arada ultrasona baktırdığımda tam 5 haftalıktı.
Arkadaşlar merhaba.Sanırım bende ekim annelerinden olucam.Ama daha emin değiliz,o yüzden çok eminde konuşmak istemiyorum.Kan değerlerim gayet güzel katlayarak yükseldi artık tahlil yaptırmanıza gerek yok dendi bu perşembe ultrasona gimem gerekiyor.Ama ben merakıma yenik düşerek 3 gün önce ultrasona girdim ve maalesef sadece kese göründü henüz içinde olması gereken bebişim görünmüyor doktor erken sonra görünebilirdedi ama tabi siz beni iyi anlarsınız perşembe nasıl olur bilemiyorum.Stresliyim ya boş olursa diye.Bu benim üçüncü denemem.Benim için dua edin ne olur ve eğer benim gibi bir durumla karşılaşan varsa söylesinde biraz içimi rahatlatayım olurmu?Bu arada ultrasona baktırdığımda tam 5 haftalıktı.
Kızlar yaa bu arada. Bizim ailede hiç kimse tüp bebek yaptırdığımızıda hamile olduğumuda bilmiyor.
Ben ev felan süpürmüyorum. arada eşim süpürüyor. Ev yine battı aniden bi misafir gelse rezil olcam valla. Şeytan diyor al eline süpürgeyi süpür. Biri gelse hamile olduğumu bilse hak verir ama bilmediğinden şuna bak evde oturuyor bi süpürge tutmamış eve der.
şu temizlik konusu beni iyice sıkıyor. zaten viledayı banyoyu temizlemeyi vs. ben yapıyorum yavaş yavaş. Bitek ev süpürüyor. Ondada yok yok belim, yok başım sızlanıyorda sızlanıyor.
napıcam iyice şaşırdım valla. pis evde oturmak ve başkalarına muhtac olmak ne zor. Rabbim kimselere muhtac etmesin bu günümü aratmasın inş. amin
siz temizlik konusunu ne yapıyorsunuz?
bende 5+2 de baktırdım. elbette sadece keseyi gördük elh. Normalide buydu.
Sen neyi görmeyi, yada neyi bekliyordunki canım korkuyorsun? herşey normaldir korkma inş.
Rabbim ne dilerse o olur. Çırpınmamız ve direnmemiz boşuna. O'na dayanalım inş.
cnm ben sadece yemek yapıyorum toz falan alıyorum diğer işlerden uzanma eğilme gerektirmeyenleri yapıyorum ama diğerlerini Allah razı olsun eşim yapıyor zaten kızıp duruyo öyle yapma böyle oturmadur eğilme kalkma, bikaç güne kadarda kayınvalidem gelicek o yapar. ben yardım ederim.Ama napiim şu anda sadece kendi sorumluluğumu taşımıyorum zaten bi ters hareket falan yapsam Allah korusun bişi olsa Dillerinden kurtulamam iyisimi gönüllüler nasıl olsa yapsınlar. ama gerçekten Allah razı olsun bu kadarını beklemiyordum...
meraba kızlar
nasılsınız.ben iki gündür çok kötüydüm.benim 5 haftalıkken başladı midem bulanmaya.hatta su bile içemiyordum ama yaklaşık da 5-6 gündür hiç ama hiç bulanmıyor.tak diye kesildi sanki.ben de çok korktum.internete baktım.bebeğin kalbi durduğunda öyle olurmuş.2 gündür ağlamaktan mahvoldum.doktoru aradık dün pimpiriklenmeyin o kadar diye kızdı bana.
nolur dua edin bana inşallah bebişim sağlıklıdır.bugün gitcem doktora.normalde perşembeydi randevum.
bebişim benimledir inşallah.dualarınıza ihtiyacım var
meraba kızlar
nasılsınız.ben iki gündür çok kötüydüm.benim 5 haftalıkken başladı midem bulanmaya.hatta su bile içemiyordum ama yaklaşık da 5-6 gündür hiç ama hiç bulanmıyor.tak diye kesildi sanki.ben de çok korktum.internete baktım.bebeğin kalbi durduğunda öyle olurmuş.2 gündür ağlamaktan mahvoldum.doktoru aradık dün pimpiriklenmeyin o kadar diye kızdı bana.
nolur dua edin bana inşallah bebişim sağlıklıdır.bugün gitcem doktora.normalde perşembeydi randevum.
bebişim benimledir inşallah.dualarınıza ihtiyacım var
ya ben buradaki doktoruma gitmiştim o da beni tedirgin etti biraz,içinde görünmesi lazım falan dedi, görünmezse boş gebelik olur gibi sözlerle beni korkuttu kısacası,gerçi sonra daha erken dedi ama içime kuşkuyu soktu bir kere.Hayırlısı perşembe günü kliniğe gidip baktırıcam artık merkezdeki doktorum daha iyi anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?