2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bencede canım kaç yıldır kurcalıyolar zaten

hele o tüp filmi çektirmek kadar kötüsü yok :85:

Kızlar Dr size eşinizle şey yasak dedimi?

Valla ben 9 ay düşünmüyorum riske atamam

Bizim Dr demedi. Heralde bu kadar zor sahip oldular ben demesemde sabrederler heralde bi 9 ay dedi. Hiç bişey demedi

Bana eğer gebelik olursa ilk 3 ay yasak denildi cnm

yaaa ben vajinal ultrason yaptırmak istemiyorum bazılarının ilk muayenesi vajinalmiiş bilmemki bende hiç sormadım bizim merkezde nasıldır..

Ya korkmayın vajinal usg den herkese hemen hemen o şekilde bakılıyor

bizimki 6-7 haftadır kötü haberin ta kendisiyle yaşıyor, garibimm

bitek omu garip olan hem yaww

Arkadaşlar merhaba.Sanırım bende ekim annelerinden olucam.Ama daha emin değiliz,o yüzden çok eminde konuşmak istemiyorum.Kan değerlerim gayet güzel katlayarak yükseldi artık tahlil yaptırmanıza gerek yok dendi bu perşembe ultrasona gimem gerekiyor.Ama ben merakıma yenik düşerek 3 gün önce ultrasona girdim ve maalesef sadece kese göründü henüz içinde olması gereken bebişim görünmüyor doktor erken sonra görünebilirdedi ama tabi siz beni iyi anlarsınız perşembe nasıl olur bilemiyorum.Stresliyim ya boş olursa diye.Bu benim üçüncü denemem.Benim için dua edin ne olur ve eğer benim gibi bir durumla karşılaşan varsa söylesinde biraz içimi rahatlatayım olurmu?Bu arada ultrasona baktırdığımda tam 5 haftalıktı.

canım hiç üzülme benim araştırdığım kadarıyla 5 haftalıkken zaten sadece kese gözüküyor kalp atışları içiiiin 7-8.haftada çağırıyorlar diye biliyorum sen içini ferah tut zaten değerlerin katlandıysa Allahın izinyle bi aksilik yoktur.

Malesef bu tereddütleri 9 ay boyunca yaşayacağız kızlaar çünkü bu küçük melekleri birer mucize gibi verdi Allah bize inşallah bundan sonrada ona emanet Rabbim korusun

bende 5+2 de baktırdım. elbette sadece keseyi gördük elh. Normalide buydu.

Sen neyi görmeyi, yada neyi bekliyordunki canım korkuyorsun? herşey normaldir korkma inş.

Rabbim ne dilerse o olur. Çırpınmamız ve direnmemiz boşuna. O'na dayanalım inş.

Kızlar yaa bu arada. Bizim ailede hiç kimse tüp bebek yaptırdığımızıda hamile olduğumuda bilmiyor.

Ben ev felan süpürmüyorum. arada eşim süpürüyor. Ev yine battı aniden bi misafir gelse rezil olcam valla. Şeytan diyor al eline süpürgeyi süpür. Biri gelse hamile olduğumu bilse hak verir ama bilmediğinden şuna bak evde oturuyor bi süpürge tutmamış eve der.

şu temizlik konusu beni iyice sıkıyor. zaten viledayı banyoyu temizlemeyi vs. ben yapıyorum yavaş yavaş. Bitek ev süpürüyor. Ondada yok yok belim, yok başım sızlanıyorda sızlanıyor.

napıcam iyice şaşırdım valla. pis evde oturmak ve başkalarına muhtac olmak ne zor. Rabbim kimselere muhtac etmesin bu günümü aratmasın inş. amin

siz temizlik konusunu ne yapıyorsunuz?

cnm ben sadece yemek yapıyorum toz falan alıyorum diğer işlerden uzanma eğilme gerektirmeyenleri yapıyorum ama diğerlerini Allah razı olsun eşim yapıyor zaten kızıp duruyo öyle yapma böyle oturmadur eğilme kalkma, bikaç güne kadarda kayınvalidem gelicek o yapar. ben yardım ederim.Ama napiim şu anda sadece kendi sorumluluğumu taşımıyorum zaten bi ters hareket falan yapsam Allah korusun bişi olsa Dillerinden kurtulamam iyisimi gönüllüler nasıl olsa yapsınlar. ama gerçekten Allah razı olsun bu kadarını beklemiyordum...

ya ben buradaki doktoruma gitmiştim o da beni tedirgin etti biraz,içinde görünmesi lazım falan dedi, görünmezse boş gebelik olur gibi sözlerle beni korkuttu kısacası,gerçi sonra daha erken dedi ama içime kuşkuyu soktu bir kere.Hayırlısı perşembe günü kliniğe gidip baktırıcam artık merkezdeki doktorum daha iyi anlar.

Bu arada ben anasınıfı öğretmeniyim halimi düşünün çocuklarla hergün bir arada oturmak mümkün değil hep bir koşturmaca.Öğleden sonrada evde iş yapıyorum doğrusu,misafir bile ağırladım ,allah kerim bunca şeye rağmen tutundu bebişler inşallah bırakmazlar.Dikkat etmek lazım tabi ama edemiyorum işte oturamıyorum hastalık benimki .

meraba kızlar
nasılsınız.ben iki gündür çok kötüydüm.benim 5 haftalıkken başladı midem bulanmaya.hatta su bile içemiyordum ama yaklaşık da 5-6 gündür hiç ama hiç bulanmıyor.tak diye kesildi sanki.ben de çok korktum.internete baktım.bebeğin kalbi durduğunda öyle olurmuş.2 gündür ağlamaktan mahvoldum.doktoru aradık dün pimpiriklenmeyin o kadar diye kızdı bana.
nolur dua edin bana inşallah bebişim sağlıklıdır.bugün gitcem doktora.normalde perşembeydi randevum.
bebişim benimledir inşallah.dualarınıza ihtiyacım var

Benim eşim ıhlıya tıslıya yapıyor yaa. bu gidişle yarım günlük biri gelcek sanırım.

benim annem rahatsız bacaklarından felan kendi işini bile zor yapıyor. Kayınvalideminde yapmasını hiç istemiyorum. onun bana hakkı geçsin istemiyorum. Zaten aramız pek yok kendisiyle. Benim ona gesinde onun bana geçmesin.

ay canım benim yoktur inş. bişeyi korkma. Kalbini ferah tut. Belki çok az bulanıcaktır senin ne malum değilmi?

Haber ver mutlaka çok merak ederiz

cnmııımmmmm rahat ol sen asıl ağlayarak bebişi tehlikeye atarsın kötü şeyler düşünme kötüyü çekersin dua ediyorum bitanem bak minişini koruyacakAllah merak etme bak bende daha dürüst başlamadı bile bulantı falan bendemi ağlıyım şimdi....Sen bbeğini hissediyosan emin ol seninledir...

Perş. kadar iyi düşünki bebişin iyi olsun canım. Üzülme her şey yolundadır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…