Erken değil panik hanımefendi gayet normal merak etme:)))))Kızlar günaydııııııııııınDün topikte kimseler yoktu biz size küstük
Tubişim hoşgeldin cnm inşş perşembe günü sorun olmayacak sen içini ferah tut
Bugün benim midem bulanıyor ve öğürüyorum erken değil mi acaba psikolojik mi bugün 5+3 olduk ama :26::26:
Canım bazen üstten baktıklarında kese görülmediği için vajinal ultrason yapıyorlar bilgin olsunkızlarrrrrrrr günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugünnnnnnnnn
ilk muayenesini olan arkadaşlar sorum var size ilk muayene vajinal ultrasonmu???????????
Kızlar 3 aylık olana kadar yasak 3 aydan sonra doktorunuza sorun.Kızlar Dr size eşinizle şey yasak dedimi?
Bizim Dr demedi. Heralde bu kadar zor sahip oldular ben demesemde sabrederler heralde bi 9 ay dedi. Hiç bişey demedi
Canım hemen telaş yapma 5 haftalıkken sadece kese görünüyor.7 haftalıkken kalp atışlarını duymaya başlıyosun.Arkadaşlar merhaba.Sanırım bende ekim annelerinden olucam.Ama daha emin değiliz,o yüzden çok eminde konuşmak istemiyorum.Kan değerlerim gayet güzel katlayarak yükseldi artık tahlil yaptırmanıza gerek yok dendi bu perşembe ultrasona gimem gerekiyor.Ama ben merakıma yenik düşerek 3 gün önce ultrasona girdim ve maalesef sadece kese göründü henüz içinde olması gereken bebişim görünmüyor doktor erken sonra görünebilirdedi ama tabi siz beni iyi anlarsınız perşembe nasıl olur bilemiyorum.Stresliyim ya boş olursa diye.Bu benim üçüncü denemem.Benim için dua edin ne olur ve eğer benim gibi bir durumla karşılaşan varsa söylesinde biraz içimi rahatlatayım olurmu?Bu arada ultrasona baktırdığımda tam 5 haftalıktı.
Sen internette yazılana ne bakıyosun canım zaten orda yazılanları okuya okuya iyice panik oluyoruz benimde midem çok bulanıyodu sonra tak diye kesildi arada bir 5-10 dakika bulanıyo geçiyo ALLAHIMA çok şükür bebişlerde iyi sende panik yapma hemn.meraba kızlar
nasılsınız.ben iki gündür çok kötüydüm.benim 5 haftalıkken başladı midem bulanmaya.hatta su bile içemiyordum ama yaklaşık da 5-6 gündür hiç ama hiç bulanmıyor.tak diye kesildi sanki.ben de çok korktum.internete baktım.bebeğin kalbi durduğunda öyle olurmuş.2 gündür ağlamaktan mahvoldum.doktoru aradık dün pimpiriklenmeyin o kadar diye kızdı bana.
nolur dua edin bana inşallah bebişim sağlıklıdır.bugün gitcem doktora.normalde perşembeydi randevum.
bebişim benimledir inşallah.dualarınıza ihtiyacım var
Benim eşim ıhlıya tıslıya yapıyor yaa. bu gidişle yarım günlük biri gelcek sanırım.
benim annem rahatsız bacaklarından felan kendi işini bile zor yapıyor. Kayınvalideminde yapmasını hiç istemiyorum. onun bana hakkı geçsin istemiyorum. Zaten aramız pek yok kendisiyle. Benim ona gesinde onun bana geçmesin.
Erken değil panik hanımefendi gayet normal merak etme:)))))
Canım bazen üstten baktıklarında kese görülmediği için vajinal ultrason yapıyorlar bilgin olsun
Kızlar 3 aylık olana kadar yasak 3 aydan sonra doktorunuza sorun.
Canım hemen telaş yapma 5 haftalıkken sadece kese görünüyor.7 haftalıkken kalp atışlarını duymaya başlıyosun.
Sen internette yazılana ne bakıyosun canım zaten orda yazılanları okuya okuya iyice panik oluyoruz benimde midem çok bulanıyodu sonra tak diye kesildi arada bir 5-10 dakika bulanıyo geçiyo ALLAHIMA çok şükür bebişlerde iyi sende panik yapma hemn.
Canım 3 ay dolana kadar kendine dikkat et iş güç yapma yarım gün birini çağır gelip o yapsın kendini yorma.
Ayy psikoloğum gelmişNilum nasılsın cnm bebişlerimiz nasıl
Beni gördüğün gibi panik vaziyette dolanıyorum bugün hemşireyi aradım geri dönecekler içim rahat etsin diye aradım :97: :97: :97: :97::97: :97: Cuma gününe de çok var :26: :26:
Ayy psikoloğum gelmişNilum nasılsın cnm bebişlerimiz nasıl
Beni gördüğün gibi panik vaziyette dolanıyorum bugün hemşireyi aradım geri dönecekler içim rahat etsin diye aradım :97: :97: :97: :97::97: :97: Cuma gününe de çok var :26: :26:
Bebişler iyi canım bende şükür daha iyiyim biraz mide bulantım var.Senin miden çokmu bulanıyo?Bende doktoruma sorduğumda 3 ayın sonuna kadar devam edebilir demişti yemek yiyemiyorum diyincede istarsen sabahtan akşama kadar çubuk kraker ye bişey olmaz demişti 3 aydan sonrasına bakarız demişti ben artık dayanamayıp ilaç istedim eğer çok midem bulanır artık katlanamıyacak kadar olursam ozaman 1 tane içiyorum canım.Panik yapma sakın.
fıstık niye aradın anlamadım midemmi bulanıyo diye aradın öyleyse sana gülerim bak haa sen bana niye pas vermiyon küstünmü??
Yok canım çok değil sabah afedersin ama 1 saat sürekli öğürdüm sonra geçti şimdi iyiyim bende sabah kraker yedim ay niluucum ben cuma gününü çok merak ediyorum umarım sorun olmaz :93::93:
Ay aşkolsun neden küs olalımbende neden aradığımı bilmiyorum vallahii sabah fenaydım birazda halsizliğim var ondan zaten aramadılar henüz
fıstık niye aradın anlamadım midemmi bulanıyo diye aradın öyleyse sana gülerim bak haa sen bana niye pas vermiyon küstünmü??
32 günde bir adet oluyordum. Son 3 aydır 38 günde bir adet oldum. Ocak 4'de oldum son adetim ilk günü. 18 Şubat hala adet olmadığım için kanda test yaptırdım hcg 11.1 çıktı. Doktora gittim, vajina ultrasondan baktı, bebek yok, kese de yok. 48 saat sonra tekrar kanda test istedi. Bu normal mi? Ultrasonda da görünmedi, normal mi? Ne düşünmem gerek? Hamile miyim, değil miyim? İlk defada bu kadar uzun süre adet olmadım.
Erken değil panik hanımefendi gayet normal merak etme:)))))
Canım bazen üstten baktıklarında kese görülmediği için vajinal ultrason yapıyorlar bilgin olsun
Kızlar 3 aylık olana kadar yasak 3 aydan sonra doktorunuza sorun.
Canım hemen telaş yapma 5 haftalıkken sadece kese görünüyor.7 haftalıkken kalp atışlarını duymaya başlıyosun.
Sen internette yazılana ne bakıyosun canım zaten orda yazılanları okuya okuya iyice panik oluyoruz benimde midem çok bulanıyodu sonra tak diye kesildi arada bir 5-10 dakika bulanıyo geçiyo ALLAHIMA çok şükür bebişlerde iyi sende panik yapma hemn.
Canım 3 ay dolana kadar kendine dikkat et iş güç yapma yarım gün birini çağır gelip o yapsın kendini yorma.
Yok canım çok değil sabah afedersin ama 1 saat sürekli öğürdüm sonra geçti şimdi iyiyim bende sabah kraker yedim ay niluucum ben cuma gününü çok merak ediyorum umarım sorun olmaz :93::93:
Canım merak etme gayet güzel haberler alacazda sen doğum yapana kadar bizim ömrümüzü yiyeceksin:)))))
,
32 günde bir adet oluyordum. Son 3 aydır 38 günde bir adet oldum. Ocak 4'de oldum son adetim ilk günü. 18 Şubat hala adet olmadığım için kanda test yaptırdım hcg 11.1 çıktı. Doktora gittim, vajina ultrasondan baktı, bebek yok, kese de yok. 48 saat sonra tekrar kanda test istedi. Bu normal mi? Ultrasonda da görünmedi, normal mi? Ne düşünmem gerek? Hamile miyim, değil miyim? İlk defada bu kadar uzun süre adet olmadım.
ayy ssen beni öldürcen yyaaa miden bulanır panik olursun bulanmaz panik olursun değerin yüksek çıkar panik olursun Allah bilir bebişi görünceAllahın izniyle cuma günü yine panik olcan sen nickini değiştir tatlım thepanik olsun yerim seni
Canım merak etme gayet güzel haberler alacazda sen doğum yapana kadar bizim ömrümüzü yiyeceksin:)))))
,
nilucum haklısın yaaaa bende diyorum acaba bi anormallikmi var benimde panik yapmam lazım mı?
biz elimizden geleni yaptık zaten onlar bize Allahın emaneti onun için bu saatten sonra Allahım korusun onları herşeye dikkat ettikten sonra bize bol bo ldua etmek kalıyo...
ESLEMCİM sen nasılsın canım?Ben tupbaby PANİK HANIM adını taktım zaten canım artık doğurana bizede 9 doğurtur:)))))
baharcım nasılsın biraz daha iyimisin?Üzülmüyosun değil mi?Gittinmi doktora
canımmmmm çok iyiyim.bi daha kötü şeyler okumıcam,kötü şeyler düşünmicem bebeğimi de üzmicem.
doktora gittim.dayanamadın dimi dedi bana.önce karnımdan baktı.göremedi çok korktum.sonra vajınal baktı ayyyy bebişim ordaydı.nasıl atıyo kalbi pıtpıtpıt şükürler olsun rabbime
8 hafta 0 günlük çıktı teyzeleriiiii
ayy ssen beni öldürcen yyaaa miden bulanır panik olursun bulanmaz panik olursun değerin yüksek çıkar panik olursun Allah bilir bebişi görünceAllahın izniyle cuma günü yine panik olcan sen nickini değiştir tatlım thepanik olsun yerim seni
,
Hehehe o günler gelir mi acaba :97: :97: zaten hemşire aradı. Benimki yoktu başkasıyla görüştüm değerimi sordu oyyy maşallah dedi.Bende dedimki"korkuyorum değerim düşmüşmüdür" kadının yanında olsaydım beni boğardı herhalde :76: :76:
canımmmmm çok iyiyim.bi daha kötü şeyler okumıcam,kötü şeyler düşünmicem bebeğimi de üzmicem.
doktora gittim.dayanamadın dimi dedi bana.önce karnımdan baktı.göremedi çok korktum.sonra vajınal baktı ayyyy bebişim ordaydı.nasıl atıyo kalbi pıtpıtpıt şükürler olsun rabbime
8 hafta 0 günlük çıktı teyzeleriiiii
uyyyy yerim onu beeeen annesiiii minişlerimizin arasında en büyük senin ki 8 haftalık kıyamam ben onaaallahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?