2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım bişi sormak istiyorum ilk değerin kaç çıkmıştı benimde perşembe günü kısmetse 17.gün oluyo ve değer normal katlarsa 300lerde bişi bekliyorum yardımcı olursan sevinirim...hayırlı uğurlu olsun

ilk değerim 110 çıkmıştı11.gün. 13.günde başka hastanede yaptırdım 147 çıktı 17.günde 364 çıkmıştı.bidahada yaptırmadım.

Erken değil panik hanımefendi gayet normal merak etme:)))))
kızlarrrrrrrr günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugünnnnnnnnn

ilk muayenesini olan arkadaşlar sorum var size ilk muayene vajinal ultrasonmu???????????
Canım bazen üstten baktıklarında kese görülmediği için vajinal ultrason yapıyorlar bilgin olsun
Kızlar Dr size eşinizle şey yasak dedimi?

Bizim Dr demedi. Heralde bu kadar zor sahip oldular ben demesemde sabrederler heralde bi 9 ay dedi. Hiç bişey demedi
Kızlar 3 aylık olana kadar yasak 3 aydan sonra doktorunuza sorun. Canım hemen telaş yapma 5 haftalıkken sadece kese görünüyor.7 haftalıkken kalp atışlarını duymaya başlıyosun. Sen internette yazılana ne bakıyosun canım zaten orda yazılanları okuya okuya iyice panik oluyoruz benimde midem çok bulanıyodu sonra tak diye kesildi arada bir 5-10 dakika bulanıyo geçiyo ALLAHIMA çok şükür bebişlerde iyi sende panik yapma hemn.
Canım 3 ay dolana kadar kendine dikkat et iş güç yapma yarım gün birini çağır gelip o yapsın kendini yorma.

Ayy psikoloğum gelmiş Nilum nasılsın cnm bebişlerimiz nasıl
Beni gördüğün gibi panik vaziyette dolanıyorum bugün hemşireyi aradım geri dönecekler içim rahat etsin diye aradım :97: :97: :97: :97::97: :97: Cuma gününe de çok var :26: :26:

fıstık niye aradın anlamadım midemmi bulanıyo diye aradın öyleyse sana gülerim bak haa sen bana niye pas vermiyon küstünmü??

Bebişler iyi canım bende şükür daha iyiyim biraz mide bulantım var.Senin miden çokmu bulanıyo?Bende doktoruma sorduğumda 3 ayın sonuna kadar devam edebilir demişti yemek yiyemiyorum diyincede istarsen sabahtan akşama kadar çubuk kraker ye bişey olmaz demişti 3 aydan sonrasına bakarız demişti ben artık dayanamayıp ilaç istedim eğer çok midem bulanır artık katlanamıyacak kadar olursam ozaman 1 tane içiyorum canım.Panik yapma sakın.

Yok canım çok değil sabah afedersin ama 1 saat sürekli öğürdüm sonra geçti şimdi iyiyim bende sabah kraker yedim ay niluucum ben cuma gününü çok merak ediyorum umarım sorun olmaz :93::93:

fıstık niye aradın anlamadım midemmi bulanıyo diye aradın öyleyse sana gülerim bak haa sen bana niye pas vermiyon küstünmü??

Ay aşkolsun neden küs olalım bende neden aradığımı bilmiyorum vallahii sabah fenaydım birazda halsizliğim var ondan zaten aramadılar henüz

Son düzenleme:

ayy ssen beni öldürcen yyaaa miden bulanır panik olursun bulanmaz panik olursun değerin yüksek çıkar panik olursun Allah bilir bebişi görünceAllahın izniyle cuma günü yine panik olcan sen nickini değiştir tatlım thepanik olsun yerim seni

32 günde bir adet oluyordum. Son 3 aydır 38 günde bir adet oldum. Ocak 4'de oldum son adetim ilk günü. 18 Şubat hala adet olmadığım için kanda test yaptırdım hcg 11.1 çıktı. Doktora gittim, vajina ultrasondan baktı, bebek yok, kese de yok. 48 saat sonra tekrar kanda test istedi. Bu normal mi? Ultrasonda da görünmedi, normal mi? Ne düşünmem gerek? Hamile miyim, değil miyim? İlk defada bu kadar uzun süre adet olmadım.

cnm tekrar istmedimi beta hcg tekrar bi baktırıısan daha aydınlatıcı olur biliyosun eğer hamileysen 20 şubatta bu değerin 2ye katlanması lazım bildiğim kadarıyla yada yakın zamanda düşük yaptıysan henüz değerin 0'lanmamış olabilir.

saol canım, düşündüğün için yapmıyorum zaten

Canım sat ına göre kese değil nerdeyse kalp atışlarını duyman gerekiyor. kan tahliliini mutlaka yaptır. çünkü belkide geç döllenme olmuştur. Eğer ikiye katlıyorsa muhtemelen geç döllenme olmuştur ve pıtırcığını görebilirsin. Boş gebelikse zaten bir süre sonra kan değerleri düşüyor ve kanaman başlıyor oyy oy onlarıda yaşadım. Allah'ım her şeyin hayırlısını versin cümlemize inş.

ESLEMCİM sen nasılsın canım?Ben tupbaby PANİK HANIM adını taktım zaten canım artık doğurana bizede 9 doğurtur:)))))

ESLEMCİM sen nasılsın canım?Ben tupbaby PANİK HANIM adını taktım zaten canım artık doğurana bizede 9 doğurtur:)))))

iyiyim cnm fazla mide bulantısı falan yok panik olsammı acaba:)) sen nasılsın bebiş iyidir heralde deneyimli anne adayı sen bizim kıdemlimizsin cnm öpüldün

baharcım nasılsın biraz daha iyimisin?Üzülmüyosun değil mi?Gittinmi doktora

canm her an tedirginiz bak benimde kasıklarım çok ağrıyo şuan herşeyde korkar olduk ama Rabbime sığınalım bitanem

Son düzenleme:
baharcım nasılsın biraz daha iyimisin?Üzülmüyosun değil mi?Gittinmi doktora

canımmmmm çok iyiyim.bi daha kötü şeyler okumıcam,kötü şeyler düşünmicem bebeğimi de üzmicem.
doktora gittim.dayanamadın dimi dedi bana.önce karnımdan baktı.göremedi çok korktum.sonra vajınal baktı ayyyy bebişim ordaydı.nasıl atıyo kalbi pıtpıtpıt şükürler olsun rabbime
8 hafta 0 günlük çıktı teyzeleriiiii

cnm benim çok sevindim bak gördünmü bebişimizi üzdün gördünmü zaten Allahın izniyle 9.haftayı atlatırsan pek bi risk kalmıyo demkki biraz sakinlik istemiş miniş hep sizinlemi uğraşacak yaaa hep belirtimi verecek

Napıyım bugün ne yaptığımı söylesem herhalde benden şüphe edersiniz
teker teker hastaneleri arıyorum muayene ücretlerini-normal doğum -sezeryan ücretlerini öğreniyorum ama çok uçuk kızlar
Ben cuma günü gidicem yaa tüp bebek merkezimde ki başka doktora muayene olucam 200 tl ücreti acıbademle aynı yani

Ya kızlar bencede okumayalım ben sıyırıcam okumaktan hep olumsuzları okuyorum olumluları gözüm görmüyor bundan sonra KÖTÜ ŞEYLER okumak yok :95: :95: :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…