cnm benim çok sevindim bak gördünmü bebişimizi üzdün gördünmü zaten Allahın izniyle 9.haftayı atlatırsan pek bi risk kalmıyo demkki biraz sakinlik istemiş miniş hep sizinlemi uğraşacak yaaa hep belirtimi verecek
benimki abla olacak inşallah nilu teyzesi.önce biz gelcez sonra da sizi göndercez allahın izniyle.halay başı benim
tupbabycim bak bana boşuna üzdüm bebişimi.dediğin gibi canım olumlu şeyleri eleyip olumsuzları okuyup üzülüyoruz.zor bulduk tabi normal bizimki ama veren de O alacak olanda O.elden hiçbişiy gelmez.o yüzden sakin ve sabırlı olmak gerek.
bu arada alemsin valla.kaç paraymış doğum ücretleri bize de söyle.
bu arada ben 100 tlye muayene oluyorum.bi de 2 gidişte bir para alıyor.neden oralarda pahalı ki
canımmmmm çok iyiyim.bi daha kötü şeyler okumıcam,kötü şeyler düşünmicem bebeğimi de üzmicem.
doktora gittim.dayanamadın dimi dedi bana.önce karnımdan baktı.göremedi çok korktum.sonra vajınal baktı ayyyy bebişim ordaydı.nasıl atıyo kalbi pıtpıtpıt şükürler olsun rabbime
8 hafta 0 günlük çıktı teyzeleriiiii
canım benimm ne güzel yazmışsın ya ben tupbabye kızıyodum evhamından ondan beter oldum çıktım valla evet evin içinde bi turlıyorum her 2,3 saatte bir haydi ayırlısı diyorum inşallah hala idrak edemedimde hamieliği nasıl bişi acepcnm düşük oması önemli değil önemli olan değerin ikiye katlanması bitanem hiç korkma geç tutunmuştur ama ordadır Alalhın izniyle anneciğini bırakmaz sen bol bol dinlen ama arada bir yürü çünkü rahime kan gitmesi gerekiyomuş hadi çabuk senide listeye alıcaz Allah büyüktür...
ayyy bitanem tubi bpğa burcu ve 7,5 aylık sence perş.bekleyebilirmiKızlar günaydııııııııııınDün topikte kimseler yoktu biz size küstük
Tubişim hoşgeldin cnm inşş perşembe günü sorun olmayacak sen içini ferah tut
Bugün benim midem bulanıyor ve öğürüyorum erken değil mi acaba psikolojik mi bugün 5+3 olduk ama :26::26:yarın gidiyorum bi test daha yaptırıcam bunu kendim için perşembede dr istediği için yaptırıca zbakalım inşallah sorunsuz ilerlemiş değerle dönerim bu arada dondurma topiğine arad bakın yaa:84: aaaayy yerim seni ya midelermi bulanırmış amanda aman bizim şampiyon kendini gösterirmş belirtilerle maşalllaaaaaaaahhhhhh
teşekkürler canım allah miniğini korusun sizere bağışlasın bu nazarlıkta tubiş teyzesinden armağan olsun minişe
ilk değerim 110 çıkmıştı11.gün. 13.günde başka hastanede yaptırdım 147 çıktı 17.günde 364 çıkmıştı.bidahada yaptırmadım.
çok acil yardımmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlarr bugün netten hafta hesabına baktım doğru yaptıysam 4+4 diyo isterseniz sizde bi bakın son adet 20 ocak
bugün dehşet bir ağrım vardıo bütün gün karın,kasık,bel ve bacak kıvrandırdı diyebilirim
aranızda bu ağrıyı yaşayan oldumu lütfen fikir ,yardım
bu deli coştu yine :84::84:
AMİNNN canım benim sen panik yapma canım düşünürsen kafayı yiyosun senin dediğin doğru canım verende ALLAH alanda ALLAH tabiki bir şey olursa üzülürüz ama her işte bir hayır vardır demek lazım iyi düşünelim iyi olsun RABBİM meleklerimizi korusun.nilucum haklısın yaaaa bende diyorum acaba bi anormallikmi var benimde panik yapmam lazım mı?
biz elimizden geleni yaptık zaten onlar bize Allahın emaneti onun için bu saatten sonra Allahım korusun onları herşeye dikkat ettikten sonra bize bol bo ldua etmek kalıyo...Ne güzel canım ya mide bulantın yok keşke benimde olmasa tabi sende panik yap hakkın canım benim:)))Bende iyiyim bebişte iyi şükürde biraz önce tekrar kanamam başladı alıştım ben artık sizde öpüldünüz canım.iyiyim cnm fazla mide bulantısı falan yok panik olsammı acaba:)) sen nasılsın bebiş iyidir heralde deneyimli anne adayı sen bizim kıdemlimizsin cnm öpüldün Gözünaydın canım şükür RABBİM hepimizin kucağına alamyı nasip etsin.canımmmmm çok iyiyim.bi daha kötü şeyler okumıcam,kötü şeyler düşünmicem bebeğimi de üzmicem.
doktora gittim.dayanamadın dimi dedi bana.önce karnımdan baktı.göremedi çok korktum.sonra vajınal baktı ayyyy bebişim ordaydı.nasıl atıyo kalbi pıtpıtpıt şükürler olsun rabbime
8 hafta 0 günlük çıktı teyzeleriiiii
PANİK HANIM -BAHAR HANIM şükür kötü şeyleri okumamayı idrak edebildiniz tebrik ediyorum sizi burdan o kadar söyledik dinlemediniz bizi hayırdır ne oldu şekerler kafanıza taşmı düştü:)))))Ya kızlar bencede okumayalım ben sıyırıcam okumaktan hep olumsuzları okuyorum olumluları gözüm görmüyorbundan sonra KÖTÜ ŞEYLER okumak yok :95: :95: :95: çok acil yardımmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlarr bugün netten hafta hesabına baktım doğru yaptıysam 4+4 diyo isterseniz sizde bi bakın son adet 20 ocak
bugün dehşet bir ağrım vardıo bütün gün karın,kasık,bel ve bacak kıvrandırdı diyebilirim
Canım benimde oluyo ağrılarım ama senin kadar şiddetli değil bence doktorunu bir arayıp sor istersen.Geçmiş olsun.
cnm bende cuma gunüne kadar kafa takmamaya calisicaam.Acıbadem'den fiyat aldım normal dogum 7600 sezaryan 10600 uçmuşlar muayenee ücretidee 200 tl
Dora diye bir hastane var normal 1500 sez.1900 fiyatlarda istikrar yok yaniii :90:
oooooo o ne ya çok abarmışlar fiyatları.
sabır canım sabır.cuma günü seninde güzel güzel haberlerini alcaz annesi boşa sıkıştırma mercimeğini
bu arada benim fasulyecik daha 1.6cm cik
canım çok sevindim. Bebişinide kendinide üzdün boşu boşuna. Neyse bundan sonra üzülmek yok inş.
Kızlarrr bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
gunaydınnnnnnn annelerımızzzzzzzz
tup beybı pesındeyım canımsın
senı takıp edıyorum
bende subat 28 e randevu aldım bakalım hersey yolunda gıderse tedavıye baslıcam
kızlar bana bırsey ler dermısınız
ınsan tedavıye baslıcagı zman nıye vesvesler beynını yer neden olmıcak korkususarar
sızde boylemıydınız
banada dua edermısınız artık 3,tup olucak allahım dogru zman kılsın ınsalalh benıde aranıza 1 ay ıcınde koysun ısterım hep beraber bu mutlu anları yasamak ısterın bende ama ınsana hayal gıbı gelıyor dımı
çok acil yardımmmmmmmmmmmmmm
Kızlarrr bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
gunaydınnnnnnn annelerımızzzzzzzz
tup beybı pesındeyım canımsın
senı takıp edıyorum
bende subat 28 e randevu aldım bakalım hersey yolunda gıderse tedavıye baslıcam
kızlar bana bırsey ler dermısınız
ınsan tedavıye baslıcagı zman nıye vesvesler beynını yer neden olmıcak korkususarar
sızde boylemıydınız
banada dua edermısınız artık 3,tup olucak allahım dogru zman kılsın ınsalalh benıde aranıza 1 ay ıcınde koysun ısterım hep beraber bu mutlu anları yasamak ısterın bende ama ınsana hayal gıbı gelıyor dımı
günaydın kızlarrrrrrrrrnasılsınız bugün:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?