2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım ya sorma.ne kadar pimpirikliyiz biz böyle.boşuna üzmüşüm ben meleğimi.inşallah hep beraber atlatırız da bu zor günleri sonra sırayla doğururuz allahın izniyle.
ay ama hiç bulanmıyodu midem ya tık yoktu.gitti dedim kesin.nasıl ama 2 gündür uyumadım hiç.sürekli de ağladım.pörtlek pörtlek okula gittim bi de.alahım korusun veren rabbim inşallah kucağımıza adığımız günleri de göstersin inşallah bitanem

benimki abla olacak inşallah nilu teyzesi.önce biz gelcez sonra da sizi göndercez allahın izniyle.halay başı benim

tupbabycim bak bana boşuna üzdüm bebişimi.dediğin gibi canım olumlu şeyleri eleyip olumsuzları okuyup üzülüyoruz.zor bulduk tabi normal bizimki ama veren de O alacak olanda O.elden hiçbişiy gelmez.o yüzden sakin ve sabırlı olmak gerek.
bu arada alemsin valla.kaç paraymış doğum ücretleri bize de söyle.
bu arada ben 100 tlye muayene oluyorum.bi de 2 gidişte bir para alıyor.neden oralarda pahalı ki

Son düzenleme:

cnm bende cuma gunüne kadar kafa takmamaya calisicaam.Acıbadem'den fiyat aldım normal dogum 7600 sezaryan 10600 uçmuşlar muayenee ücretidee 200 tl
Dora diye bir hastane var normal 1500 sez.1900 fiyatlarda istikrar yok yaniii :90:

canım çok sevindim. Bebişinide kendinide üzdün boşu boşuna. Neyse bundan sonra üzülmek yok inş.

çok acil yardımmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlarr bugün netten hafta hesabına baktım doğru yaptıysam 4+4 diyo isterseniz sizde bi bakın son adet 20 ocak
bugün dehşet bir ağrım vardıo bütün gün karın,kasık,bel ve bacak kıvrandırdı diyebilirim
aranızda bu ağrıyı yaşayan oldumu lütfen fikir ,yardım
bu deli coştu yine :84::84:

Canım Dr arayıp sorsana her tarafın şiddetli ağrıyor madem. Biz ne yapabiliriziki en azından DR çağarıp durumauna bakar.

bence en mantıklısı Dr irtibata geçmen

hayırlı haberlerle gelirsin inş.

oooooo o ne ya çok abarmışlar fiyatları.
sabır canım sabır.cuma günü seninde güzel güzel haberlerini alcaz annesi boşa sıkıştırma mercimeğini
bu arada benim fasulyecik daha 1.6cm cik

oooooo o ne ya çok abarmışlar fiyatları.
sabır canım sabır.cuma günü seninde güzel güzel haberlerini alcaz annesi boşa sıkıştırma mercimeğini
bu arada benim fasulyecik daha 1.6cm cik

bu hangı acıbadem canım ekstra bıde dr a para verıcekmısın

Kızlarrr bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

Kızlarrr bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

Mirandacım gözün aydın tatlım listemizin 2. büyük mercimeği
Allah hepimize bu mutluluğu yaşatır inşşş Cnm sen tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun kontrollere ?

gunaydınnnnnnn annelerımızzzzzzzz
tup beybı pesındeyım canımsın
senı takıp edıyorum
bende subat 28 e randevu aldım bakalım hersey yolunda gıderse tedavıye baslıcam
kızlar bana bırsey ler dermısınız
ınsan tedavıye baslıcagı zman nıye vesvesler beynını yer neden olmıcak korkususarar
sızde boylemıydınız
banada dua edermısınız artık 3,tup olucak allahım dogru zman kılsın ınsalalh benıde aranıza 1 ay ıcınde koysun ısterım hep beraber bu mutlu anları yasamak ısterın bende ama ınsana hayal gıbı gelıyor dımı

Tatlım
İnş herşey güzel ilerlerde bende diğer arkadaşlarıma umut olabilirim.O korkular bende aşırı derecede vardı cnm hatta ben 3. tedavimin planını yapıyordum nasıl olsa olmadı diye hem tedaviye başladım hemde olmayacağına kendimi inandırdım.
Bunun nasıl bir psikoloji olduğunun anlatılması mümkün değil bence herşey Allahımdan biz ne yaparsak yapalım
Ama bu korkular hiç bitmiyor beni takip ediyorsan görüyorsundur yazılarımı acaba keseyi görecek miyim ?
Acaba kalp atışını duyacak mıyım ? Sanki bu aşamaları geçtimde şimdide kendi kendime diyorum ki cuma günü doktora ggittiğimde acaba bir sonraki randevuyu en yakın hangi tarihe verir diye kafama takıyorum.
Sen kafana tak takma olacağı varsa oluyor :)) İnşallah herşeyin sorunsuz ilerleyecek ve sende listemizde yer alacaksın tatlım bol bol dua et olur mu ? Transferin olduktan sonra elini karnına koyup dua oku

canım benim normal adet günüm geldiğinde adet olmadım ama olacakmış gibi ağrı çektim seninse öyle olabilir.Dikkat et kendine sakın ağır falan kaldırma kuşummm

ayyyy gözünaydın bitanem inşallah bizde görürüz yavrularımızı Allah tamamına erdirir inşallah bitanem

cnm hayırlı olsun bu tedavide en büyük etken stres bence stres yapma rahat ol bol bol dua et Rabbim geri çevirmiyo kabak çekirdeği ve transferden sonra ananas hegün 1 ince dilim bizlere bunun faydası oldu istersen sende bi araştır deneyebilirsin tekrar hayırlı olsun.

güüüüüüüüüünnnnnnaaaayyyyyddddddddıııınnnnnnn tupbaby sahaların heyecanlıve panik,güzel annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…