2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

"sahaların heyecanlıve panik,güzel annesi " sevdim bunu
Günaydın eslemciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Kızlarrr bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

ultrason hiç bitmesin istiyorsun dimi mirandacım.bakmaya doyamıyorsun hızlı hızlı atışlarına.
hayırlı olsun canım rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Ohh annesi süt iç sabahları :)) yarım kırmızı biber yee bol c vitamini
Cnm sen nerde yaşıyorsun ?

canım ya hiç süt sevmem ben ama çikolatalı sütlerden falan içiyorum.inşallah faydalıdır onlar da.hımmm
teşekkür ederim tatlım hemen gidiyorum biber yemeğe
ıspartada oturuyorum canım,sen?

Kızlr bu gün benim doğum günüm.

Bi haftadır ev leş gibiydi eşim akşam geldi. Yeme yedik. Az bi işim var dedi onu halledeyim süpürcem tamam dedim, sonra çok yorgunum bi saat uyuyum süpürcem tamam dedim. uyudu kalktı çay demlemedinmi dedi bende evi süpürene kadar bayatlar die demlemedim sen süpürmeye başla demlerim dedim o sırda sinirlendi demlemiş olsaydım çay içiekti ve ev yine kalcaktı büyük itimal ve kızdı bende demledim çayı evi süpürdü bende banyoyu yıkadım. viledaladım toz aldım. konuşmadık başkada pek

bu gün annesine gidecekmiş.. Bende anneme gidicem dedim. Doğum günüm olduğunu bile unuttu. Sabahta küs gibi kahvaltı yaptık gitti bide bana istersen annende kal diyor. ne yapıcamı şaşırdım yaa. Sanki biz bu çocuğu millet gibi evlendiğimiz aylardamı bulduk anlamıyorum. Tamam yorgundu uyudu yemeğini yedi vs. vs. beni kırmaya ne hakkı vardı.

Zaten elimden gelse ben ona demem kendim süpürürüm. Ama beli zorlayan bişey hepiniz beni çok iyi anlarsınız insan normal hayatında çok basit gelen işleri bile korkarak yapar oluyor.

inanın yolda yürürken bile tırsar oldum. Biri bana çarpıcak, bri yanlışlıkla düşürcek die. Anlamıyor

o kadar kalbim kırıkki...büyük ihtimal doğum günümüde hatırlamıycak

cnm bence hatırlar üzme sen kendini bazen benimkide böyle davranıyor yani erkekler bizim kadar hassas olmuyor ve inan ki bu bebkler onları bizim kadar heyecenlandırmıyor ama şuda olabilir eğer ağır bi işi varsa yorgun olabilir sonuçta hamilede olsan tüm gün evde olduğunu düşünüyor çalışsan bile kadınsınya sonuçta ev işi yapmak senin görevin diye düşünüyor.Bence karşına al ve konuş hassasiyetini ve korkularını anlat ona haa bide kendi yaptığın gibi sık sıkta süpürge falan yaptırmaya kalkma azına razı ol boşver kirlensin evde evi her zaman temizlersin ama bebişlerimize zor kavuştuk unutma fazla kafana takma ev işlerini hamileliğin tadını çıkar...

canım ya hiç süt sevmem ben ama çikolatalı sütlerden falan içiyorum.inşallah faydalıdır onlar da.hımmm
teşekkür ederim tatlım hemen gidiyorum biber yemeğe
ıspartada oturuyorum canım,sen?

Bende İstanbuldayım cnm =))) aramızla uzun yollar var

yorucu bir işi var ama beyin olarak. Yemeği yeyince bi sat uyuyyum dedi uyudu. Bden yorgunluğu yok.

hamile olduğumu ailemizden hiç kimse bilmiyr. Aniden eve biri misafir gelse ne der bana. Eşim söylememizi istemedi. Millet hamile olduumu bilse yadırgamaz zaten.

bende bundan sonra umursamıycam ne yaparsa yapsın. Gerçekten biizm kadar önemsemiyorlar sanırım. osa yıllarca bekledik yavrularımızı

Cnm nice mutlu seneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bak ne güzel yeni yaşına bebişnle giriyorsun inşş seneye beraber mumlarını üflersiniz Lütfen kendine stres yapma bunca senelik eşin hiç doğum gününü unuttu mu ?
Erkekler çocuk gibi he he deyip geçmek lazım sen nasıl duygusal olarak gel gitler yaşıyorsan eşinde yaşıyordur birbirinizi alttan almanız lazım

Teş. ederim canım

hep alttanalıyorum inanınki. Ben çayı demliycektim zaten, bayatlamasın diye felan diyordumki kes sesini! kes sesini diyorum sana dedi. çok kırıldım. Yüzüne bile bakmak istemiyorum

Son düzenleme:
Bu konu gerçekmii yoksa hayalmi görüyorumm içimden geçirip duruyordum bende sadece tüp bebek hamişlerinin konusu olsa diye
Kendi adıma çok teşekkür ederim konuyu açanlara bende katılmak istiyorum aranıza.. 5 şubatta 2. transferim oldu şükürler olsun hamileyim...Allah izin verirse tahmini doğumda 25 ekim

canım benim doğum günün kutlu olsun.daha nice güzel yıllara bebişinle ve sonra da bebişlerinle inşallah.
ama nolur üzme kendini.eslemin de dediği gibi erkekler hep aynı.bin bir nazla yapıyo benimkisi de.yarın yapalım,olmadı öbürgün,yoruldum akşam yapalım........yaptıktan sonra da ooooo şımartıyorum artık bi dahaki sefere daha bi şevkle yapsın diye.
sen yorulıyosun söylemekten ama napcaz elimiz mahkum.bu durumda olmasak onlara minnet edermiydik.boşver olduğu kadar olsun yorma sen kafanı bunlarla.fıtratlarında yok tabi onlara da zor geliyor ama ne kadar olsa da bizi anlamıyorlar.benim de ödüm patlıyor hele okulda öğrenciler çarpacak bişiy olacak diye çok korkuyorum ama benimkisi arabayı tümseklerden gecerken falan pat küt diye geciyor.söylediğim zaman aaaaa ya özür dilerim unuttum diyo.oysa biz her anımızı bebişimizi düşünerek geciriyoruz.bi de bu dönemlerde çok hassasız daha mı çok ilgi alaka bekliyoruz acaba.

ama sen üzülme hatırlar bitanem.hatırlamasa da hatıırlat canım sende nolcak.üzmeyin kendinizi de bebişinizi de.

Tebrik ederim canım. Rabbim tammaına edirsin cümlesini inş.

Rica ederim katıldın bile bitanem hayırlı olsun Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin hemen listeye ekliyorum....

Tebrik ederim canım. Rabbim tammaına edirsin cümlesini inş.

Rica ederim katıldın bile bitanem hayırlı olsun Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin hemen listeye ekliyorum....

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsun..Gerçekten bizim sorularımız ve sorunlarımız daha başka..Bizim durumumuzu sadece bizim gibi olanlar anlıyor...Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğimle

teş. ederim canım saolasın.

evet çok hassasım hmde öyleki hiç anlamıyor beni...

offf bundan sonra evi pislik götürsün bi kere bile ağzımıaçıp süpür demiycem zaten. kendiside çok titizdir oysaki görünce kendi bile dayanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…