2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

MiHRiMaH24 doğum günün kulu olsun canım.. meleğinle sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim

[http://www.resimlersokagi.com/data/media/233/havai_fisek_04.jpg[/IMG]

MİHRİMAH DOĞUM GÜNNNNNNNNNNNNNÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNN KUTTTTTTTLUUUUUUUUUU OLSUN BEBİŞİN VE KOCİŞİNLE Bİ ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI HUZURLU YAŞA

Son düzenleme:
MiHRiMaH24 doğum günün kulu olsun canım.. meleğinle sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim

çok teş. ederim kızlar. Çok saolunn

yakladım seni diğer topikte mirandaya yorum yaparken oğlun demişsin nasıl tahmin ettin banada tahmin yapsana:))))9
ay canım sizi takip edesim var ne yapayım senin dısında cok kisi yazmıyor dondurulmusa :)))

simdi icimden boyle gecmez sekerim ben sana haber veririm tatlım gecince kız mı olacak erkek mi, pat diye doguyor birden icime.. kuzenlerimden tut eltime kadar hepsini bildim ruyama bile girdi zamanında.. ama boyle sorunca olmuyor.. biraz icleneyim

tmm bekliyorum cnm unutma takip et tabi bizi zaten yakında sende gelcen Allahın izinlye onun için rahat ol

tmm bekliyorum cnm unutma takip et tabi bizi zaten yakında sende gelcen Allahın izinlye onun için rahat ol

ay sagol canımmmmmm insallaaaaahh

yalnız bence biraz arada bi yenileyin listeden ziyade kim ne zaman doktora gidecek kim ikiz kim degil biraz bilgi verin azıcıkk ben unutuyorum herkesin ne yaptıgını.. yazmasam da okuyorum seviniyorum.. Butun Ekim annelerini Allah'ım nazarlardan korusunnn

öyle tembelliğe alışmayın yenileyelim bi bakın çıkın dimi geçmişi okuyun neler olup bitiyo şahit olun:)))sadece listeye yenileri ekliyorum cnm onuda ilk sayfada güncelliyorum

öyle tembelliğe alışmayın yenileyelim bi bakın çıkın dimi geçmişi okuyun neler olup bitiyo şahit olun:)))sadece listeye yenileri ekliyorum cnm onuda ilk sayfada güncelliyorum

yok yok onu okuyorum da kimin ikiz kimin degil kim doktora gidecek edecek kalp atısı duyacak onları bilesim var

Eslemcim bencede listemizi düzenleyelim :)) hani sana bir tablo göztermiştim o nasıl yapılıyor aacaba onu yapalım

kızçeler luna ve tupbaby bu işi size bırakıyorum çünkü sadece girip cvp yazmaya vakit buluyorum biraz yoğunlaşıyo işlerim nasıl bi tablo yapmak istiyosanız ekleyin bende onu alır ilk sayfaya eklerim ordan güncelleriz

hehehe ben bilmiyorum ki yapmayı

Canım Dr arayıp sorsana her tarafın şiddetli ağrıyor madem. Biz ne yapabiliriziki en azından DR çağarıp durumauna bakar.

bence en mantıklısı Dr irtibata geçmen

hayırlı haberlerle gelirsin inş.
canım biliyorum bişey yapamayacağınızı dr sortum tabiki o normal olduğunu bebeğin yerleşmeye çalışabileceğini söledi ama belki aranızda bu durumu yaşayan vardır diye fikir istemiştim sadece..ayrıca dr çağırma benimde gitme gibi bi durumum yok dr antalya ben ise erzurumdayım
hayırlısı olsun bakalım

canım benim normal adet günüm geldiğinde adet olmadım ama olacakmış gibi ağrı çektim seninse öyle olabilir.Dikkat et kendine sakın ağır falan kaldırma kuşummm
pazar günü adet günümdü ama ağrıı dün oldu neyseki bugün çok daha hafif sağol canımmm..istirahat halindeyim zaten

mihrimah24 mutlu yıllar canm sevdiklerinle birikte
haydi söndür mumlarını

tubiş bugün bidaha yaptırsaydın bakalım kaç çıkmış sen erzurumdan burayı antalyayı nerden buldun kuzum sen hiç üzme kendini zaten her türlü tetkiki yaptırmışsın Allah izin verirse olmaması için bi sebep yok sen böylesin işte

Mirandacım gözün aydın tatlım listemizin 2. büyük mercimeği
Allah hepimize bu mutluluğu yaşatır inşşş Cnm sen tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun kontrollere ?

ultrason hiç bitmesin istiyorsun dimi mirandacım.bakmaya doyamıyorsun hızlı hızlı atışlarına.
hayırlı olsun canım rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Kızlarr allah razı olsun hepinizden ne kadar güzel bir duyguydu anlatamam bahar ın da dediği gibi hiç bitmesin istedim yavrumun kalbi nasıl atıyordu dondum kaldım eşimle yolda konuştuk daha düne kadar nasıl olacak bu sefer olacakmı diyorduk bebeğimizi gördük zaman öyle çabuk ageçtiki inşallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallahhhh
tüpbaby cim aynı dr uma gidiyorum ben çok memnunum çünkü dr umdan hastanemde çok iyi kısmet olursa doğumumuda orada yapacağım
lunacım bakalım tahminin doğru çıkıcakmı dün bende görünce ilk kez içime erkek diye doğdu neden bilmiyorum öyle hissettim allahım hayırlı ve sağlıklısını versin inşallahhh hepimize

[video]http://www.izlesene.com/video/bebis-video/963112[/video]

miniişşşş doğum zamanı yaklaşmış heralde iyice sıkışmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…