2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

şekerim buradan da yakaladım
benim icime bastan beri erkekmiş gibi geliyor .. bakalım saglıklı ve hayırlısı olsun

Kızla Merhaba, bende aranıza katılmak istiyorum. Transfer günüm 8 Şubat'dı. Cuma günü test yaptırdım değerim 86 çıktı Pazar bir daha yaptırdım 240 bugün yine dayanamayıp yaptırdım 425 çıktı herhalde artık inanabilirim hamile olduğuma Doktorumu aradım 2 Mart'a gün verdi sanırım keseyi görecekmişiz, çookk ama çook heyecanlıyım. İnternetden baktım tahmini doğum tarihi 29 Ekim

Son düzenleme:
Canlarım bizde bugün hem kesemizi gördük hemde kalp atışlarımızın yanıp yanıp söndüğünü gördük ( duymadık gördük ) nasıl mutluyum anlatamam haftaya tekrar gidicez
Buarada doktor tarafından da panik biri olduğum tescillendi bilginizeee

canım çok sevindim.allah kucağımıza da aldığımız günleri gösterir inşallah. kaç günlük oldun sen şimdi.transferin ne zaman yapılmıştı.bende perşembe gidecem.inşallah bende görürüm bebeğimi.

Cnm sat 14 ocak transferim 2 şubatta yapıldı çok teşekkür ederim. Normalde benim cuma günüydü randevum ama ben dayanamadım :18: :18: :18:

Ne güzel darısı başıma inşallah

merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı kesemizi gördük minicik bişey çok mutlu olduk eşimle halen daha inanamıyoruz 15 gün sonraya gün verdi tupbaby sende görmüssün canım maşallah Allah kucağımızada almayı nasip etsin eylülcüm senden de haber bekliyorum

bende seni merak ediyordum...çok sevindim..seninki kaç haftalıkdıı..benim kontrol cuma günü.ben aynı doktorda devam edicegim için benden bayagı bi tahlil istediler.bugün onlar çıkmış aradılar.güzel çıkmışş..bende merakla cumayı bekliyorum...tupbaby senin adınada sevindim.umarım ALLAH tamamına erdirir...hepimizinkini..

canım gözünaydınsüper bi duygu dimi.rabbim nazarlardan korusun bebişlerimizi

inan canım inan.hoşgeldin sen de aramıza.allah tamamına erdirsin inşallah.2 bayramı birden kutlayacan 29 ekimde inşallah

burdan hamilelik haberlerinizi alınca resmen içim açıldı Allah nazarlardan saklasın

darısı bizim başımıza inşallah....tadını çıkarın hamileliğinizin emeklerin boşa gitmemesi çok güzellll.....Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi umarım...

Sevgilerimle

Mihrimah24 doğum günün kutlu olsun.Bebeğinle nice mutlu senelere inşallah...

anladım canım. Çok şidddetli oluyor dediğin için korktum bişey diyemedim aslında. Yoksa normalde adet olucak gibi karnın belin vs. ağrıyorsa o normalmiş zaten. Dr dediği gibi yerleşme ağrılarıymış ve herkezde oluyor korkma

Pasta için çok teş. ederimm canım allah razı olsun

Kızlarrr bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
Canım gözünaydın RABBİM tamamına erdirisin meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Canım tedavin hayırlı olsun inşallah buradan güzel haberleriniz alırız merak etme bizde senin gibi aynı şeyleri yaşadık ve bebişimizi sağ salim kucaklarımıza alana kadar yaşayacağız canım. Canım benim doğum günün kutlu olsun bak sen bu sene en güzel doğum günü hediyeni aldın.Sakın üzülme canım ne kendini ne bebişini üzme biliyosun erkekler bizim gibi değil bizim gibi düşünmüyorlar sen haklısın canım ama boş verrrr Canım hoşgeldin aramıza gözünaydın RABBİM sağ salim bebişini kucağına alamayı nasip etsin. Canım sende hoşgeldin aramıza RABBİM seninde bebişini kucağına sağ salim almayı etsin. Sen ömrümüzü yedin zaten ne diyim sana ben artık daha az panik yaparsın diyecem ama nerde :))))bu arada gözünaydın tatlımmmm.
Canım gözünaydın RABBİM sağ salim kucağına alamayıda nasip etsin canım.AMİNNN

canım ben aslen erzincanlıyım eşim ıspartalı erzurumda görev icabı bulunuyoruz antalyaa larada babamın yazlığı vardı her sene 2 3 ay orda olurdum
eşimlede evlendikten sonra yaz tatilleri orda geçer o vesile oldu kemal beyin ismini çok yerden duyuncada orada karar kıldık ama işin garip yanı kemal bey için yola çıktık bi kere görüşmek kısmet olmadı ilkini hasan bey ikincisini murat bey yaptı
aşkol eslem yaptırmazmı hiç sabırsız meraklı tubiii
eveeet sırayla yazıyorum
8 şubat transfer normalde 12 gün sonra yani 20 şubat test günümdü ben dayanamayıp 18 şubatta yaptırdım
31,8
20 şubat asıl test günümde
71,68
dr perşembe tekrar istedi ben yine dayanamayıp bugün yaptırdım bugünkğde
270 çıktııı
ne dersiniz normalmi şükürler olsun bu günü gördümya
hayırlı olsun tebrikler canım seninle transfer günlerimiz aynı bende cuma yaptırdım 31,8 çıkmıştı
pazar 71,68
bugünse 270 kıyaslama yaparsak benim miniş nazlımı ne inşallah geç tutunmuşturda ondandır bu düşükilerleme aksini kaldıracak gücüm yok çünkü allah korusun bana bağışlasın miniğimi

maşallah tebriklerrrr haftayada pıt pıt diye duy inşallaaaaaaahhhh
evet öleymişte ben bir evhamlıyımki sorma tupbabye bak beni gör yani
rica ederim afiyet olsun pastan ömründe o pasta kadar tatlı olsun

Hiç merak etme canım mühim olan değerinin yükseliyor olması, Allah hepimizin yüzüne gülsün herşey sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.

canım gözünaydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Aramıza hoşgeldin senide listeye ekliyorum..

seni panik seni bravo sana yinede gününden önce gördün bebişi helal olsun darısı başıma tatlım inşallah salı gününe bende tanışıcam bebişimle

Allahım korusun seni ve bebeğini hepimizin bebeğini cnm sanada gözünaydın

aslıhancım sağol inşallah en kısa zamanda darısı seninde başına biz herzaman diğer arkadaşlarımıza dua ediyoruz.

tubişim maşaşallah değerine çok güzel bitanem geç olsun güç olmasın bebeğim seinki yavaş ve emin adımlarla ilerliyo..

bütün arkadaşlarımın ve benim bebişlerimizi korusun Allahım bu yolda ilerleyen arkadaşlarımızada bu güzel duyguları nasip etsin inşallah
AMİİİİİİİNN

tupbaby bu arada tekmi ikizmi seninkisi değerlerimiz yakındı bana büyük ihtimal ikiz olaiblir demişlerdi sende durum neymiş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…