Kızlarr allah razı olsun hepinizden ne kadar güzel bir duyguydu anlatamam bahar ın da dediği gibi hiç bitmesin istedim yavrumun kalbi nasıl atıyordu dondum kaldım eşimle yolda konuştuk daha düne kadar nasıl olacak bu sefer olacakmı diyorduk bebeğimizi gördük zaman öyle çabuk ageçtiki inşallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallahhhh
tüpbaby cim aynı dr uma gidiyorum ben çok memnunum çünkü dr umdan hastanemde çok iyi kısmet olursa doğumumuda orada yapacağım
lunacım bakalım tahminin doğru çıkıcakmıdün bende görünce ilk kez içime erkek diye doğdu neden bilmiyorum öyle hissettim allahım hayırlı ve sağlıklısını versin inşallahhh hepimize
Canlarım bizde bugün hem kesemizi gördük hemde kalp atışlarımızın yanıp yanıp söndüğünü gördük ( duymadık gördük ) nasıl mutluyum anlatamam haftaya tekrar gidicez
Buarada doktor tarafından da panik biri olduğum tescillendi bilginizeee
canım çok sevindim.allah kucağımıza da aldığımız günleri gösterir inşallah. kaç günlük oldun sen şimdi.transferin ne zaman yapılmıştı.bende perşembe gidecem.inşallah bende görürüm bebeğimi.
Canlarım bizde bugün hem kesemizi gördük hemde kalp atışlarımızın yanıp yanıp söndüğünü gördük ( duymadık gördük ) nasıl mutluyum anlatamam haftaya tekrar gidicez
merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı kesemizi gördük minicik bişey çok mutlu olduk eşimle halen daha inanamıyoruz 15 gün sonraya gün verdi tupbaby sende görmüssün canım maşallah Allah kucağımızada almayı nasip etsin eylülcüm senden de haber bekliyorum
Kızla Merhaba, bende aranıza katılmak istiyorum. Transfer günüm 8 Şubat'dı. Cuma günü test yaptırdım değerim 86 çıktı Pazar bir daha yaptırdım 240 bugün yine dayanamayıp yaptırdım 425 çıktı herhalde artık inanabilirim hamile olduğumaDoktorumu aradım 2 Mart'a gün verdi sanırım keseyi görecekmişiz, çookk ama çook heyecanlıyım. İnternetden baktım tahmini doğum tarihi 29 Ekim
canım biliyorum bişey yapamayacağınızı dr sortum tabiki o normal olduğunu bebeğin yerleşmeye çalışabileceğini söledi ama belki aranızda bu durumu yaşayan vardır diye fikir istemiştim sadece..ayrıca dr çağırma benimde gitme gibi bi durumum yok dr antalya ben ise erzurumdayım
hayırlısı olsun bakalım
pazar günü adet günümdü ama ağrıı dün oldu neyseki bugün çok daha hafif sağol canımmm..istirahat halindeyim zaten
mihrimah24 mutlu yıllar canm sevdiklerinle birikte
haydi söndür mumlarını
Mihrimah24 doğum günün kutlu olsun.Bebeğinle nice mutlu senelere inşallah...
Canım gözünaydın RABBİM tamamına erdirisin meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Kızlarrr bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah buradan güzel haberleriniz alırız merak etme bizde senin gibi aynı şeyleri yaşadık ve bebişimizi sağ salim kucaklarımıza alana kadar yaşayacağız canım.gunaydınnnnnnn annelerımızzzzzzzz
tup beybı pesındeyım canımsın
senı takıp edıyorum
bende subat 28 e randevu aldım bakalım hersey yolunda gıderse tedavıye baslıcam
kızlar bana bırsey ler dermısınız
ınsan tedavıye baslıcagı zman nıye vesvesler beynını yer neden olmıcak korkususarar
sızde boylemıydınız
banada dua edermısınız artık 3,tup olucak allahım dogru zman kılsın ınsalalh benıde aranıza 1 ay ıcınde koysun ısterım hep beraber bu mutlu anları yasamak ısterın bende ama ınsana hayal gıbı gelıyor dımı
Canım benim doğum günün kutlu olsun bak sen bu sene en güzel doğum günü hediyeni aldın.Sakın üzülme canım ne kendini ne bebişini üzme biliyosun erkekler bizim gibi değil bizim gibi düşünmüyorlar sen haklısın canım ama boş verrrrKızlr bu gün benim doğum günüm.
Bi haftadır ev leş gibiydi eşim akşam geldi. Yeme yedik. Az bi işim var dedi onu halledeyim süpürcem tamam dedim, sonra çok yorgunum bi saat uyuyum süpürcem tamam dedim. uyudu kalktı çay demlemedinmi dedi bende evi süpürene kadar bayatlar die demlemedim sen süpürmeye başla demlerim dedim o sırda sinirlendi demlemiş olsaydım çay içiekti ve ev yine kalcaktı büyük itimal ve kızdı bende demledim çayı evi süpürdü bende banyoyu yıkadım. viledaladım toz aldım. konuşmadık başkada pek
bu gün annesine gidecekmiş.. Bende anneme gidicem dedim. Doğum günüm olduğunu bile unuttu. Sabahta küs gibi kahvaltı yaptık gitti bide bana istersen annende kal diyor.ne yapıcamı şaşırdım yaa. Sanki biz bu çocuğu millet gibi evlendiğimiz aylardamı bulduk anlamıyorum. Tamam yorgundu uyudu yemeğini yedi vs. vs. beni kırmaya ne hakkı vardı.
Zaten elimden gelse ben ona demem kendim süpürürüm. Ama beli zorlayan bişey hepiniz beni çok iyi anlarsınız insan normal hayatında çok basit gelen işleri bile korkarak yapar oluyor.
inanın yolda yürürken bile tırsar oldum. Biri bana çarpıcak, bri yanlışlıkla düşürcek die. Anlamıyor
o kadar kalbim kırıkki...büyük ihtimal doğum günümüde hatırlamıycak
Canım hoşgeldin aramıza gözünaydın RABBİM sağ salim bebişini kucağına alamayı nasip etsin.Bu konu gerçekmii yoksa hayalmi görüyorummiçimden geçirip duruyordum bende sadece tüp bebek hamişlerinin konusu olsa diye
Kendi adıma çok teşekkür ederim konuyu açanlarabende katılmak istiyorum aranıza.. 5 şubatta 2. transferim oldu şükürler olsun hamileyim...Allah izin verirse tahmini doğumda 25 ekim
Canım sende hoşgeldin aramıza RABBİM seninde bebişini kucağına sağ salim almayı etsin.Kızla Merhaba, bende aranıza katılmak istiyorum. Transfer günüm 8 Şubat'dı. Cuma günü test yaptırdım değerim 86 çıktı Pazar bir daha yaptırdım 240 bugün yine dayanamayıp yaptırdım 425 çıktı herhalde artık inanabilirim hamile olduğumaDoktorumu aradım 2 Mart'a gün verdi sanırım keseyi görecekmişiz, çookk ama çook heyecanlıyım. İnternetden baktım tahmini doğum tarihi 29 Ekim
Sen ömrümüzü yedin zaten ne diyim sana ben artık daha az panik yaparsın diyecem ama nerde :))))bu arada gözünaydın tatlımmmm.Canlarım bizde bugün hem kesemizi gördük hemde kalp atışlarımızın yanıp yanıp söndüğünü gördük ( duymadık gördük ) nasıl mutluyum anlatamam haftaya tekrar gidicez
merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı kesemizi gördük minicik bişey çok mutlu olduk eşimle halen daha inanamıyoruz 15 gün sonraya gün verdi tupbaby sende görmüssün canım maşallah Allah kucağımızada almayı nasip etsin eylülcüm senden de haber bekliyorum
canım ben aslen erzincanlıyım eşim ıspartalı erzurumda görev icabı bulunuyoruz antalyaa larada babamın yazlığı vardı her sene 2 3 ay orda olurdumtubiş bugün bidaha yaptırsaydın bakalım kaç çıkmış sen erzurumdan burayı antalyayı nerden buldun kuzum sen hiç üzme kendini zaten her türlü tetkiki yaptırmışsın Allah izin verirse olmaması için bi sebep yoksen böylesin işte
hayırlı olsun tebrikler canım seninle transfer günlerimiz aynı bende cuma yaptırdım 31,8 çıkmıştıKızla Merhaba, bende aranıza katılmak istiyorum. Transfer günüm 8 Şubat'dı. Cuma günü test yaptırdım değerim 86 çıktı Pazar bir daha yaptırdım 240 bugün yine dayanamayıp yaptırdım 425 çıktı herhalde artık inanabilirim hamile olduğumaDoktorumu aradım 2 Mart'a gün verdi sanırım keseyi görecekmişiz, çookk ama çook heyecanlıyım. İnternetden baktım tahmini doğum tarihi 29 Ekim
evet öleymişte ben bir evhamlıyımki sorma tupbabye bak beni gör yanianladım canım. Çok şidddetli oluyor dediğin için korktum bişey diyemedim aslında. Yoksa normalde adet olucak gibi karnın belin vs. ağrıyorsa o normalmiş zaten. Dr dediği gibi yerleşme ağrılarıymış ve herkezde oluyor korkma
Pasta için çok teş. ederimm canım allah razı olsun
[B .!.:hayırlı olsun tebrikler canım seninle transfer günlerimiz aynı bende cuma yaptırdım 31,8 çıkmıştı [/B]
pazar 71,68
bugünse 270 kıyaslama yaparsak benim miniş nazlımı ne inşallah geç tutunmuşturda ondandır bu düşükilerleme aksini kaldıracak gücüm yok çünkü allah korusun bana bağışlasın miniğimi:
inan canım inan.hoşgeldin sen de aramıza.allah tamamına erdirsin inşallah. 2 bayramı birden kutlayacan 29 ekimde inşallah
Kızla Merhaba, bende aranıza katılmak istiyorum. Transfer günüm 8 Şubat'dı. Cuma günü test yaptırdım değerim 86 çıktı Pazar bir daha yaptırdım 240 bugün yine dayanamayıp yaptırdım 425 çıktı herhalde artık inanabilirim hamile olduğumaDoktorumu aradım 2 Mart'a gün verdi sanırım keseyi görecekmişiz, çookk ama çook heyecanlıyım. İnternetden baktım tahmini doğum tarihi 29 Ekim
burdan hamilelik haberlerinizi alınca resmen içim açıldı Allah nazarlardan saklasın
darısı bizim başımıza inşallah....tadını çıkarın hamileliğinizin emeklerin boşa gitmemesi çok güzellll.....Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi umarım...
Sevgilerimle
canım ben aslen erzincanlıyım eşim ıspartalı erzurumda görev icabı bulunuyoruz antalyaa larada babamın yazlığı vardı her sene 2 3 ay orda olurdum
eşimlede evlendikten sonra yaz tatilleri orda geçer o vesile oldu kemal beyin ismini çok yerden duyuncada orada karar kıldık ama işin garip yanı kemal bey için yola çıktık bi kere görüşmek kısmet olmadıilkini hasan bey ikincisini murat bey yaptı
aşkol eslem yaptırmazmı hiç sabırsız meraklı tubiii
eveeet sırayla yazıyorum
8 şubat transfer normalde 12 gün sonra yani 20 şubat test günümdü ben dayanamayıp 18 şubatta yaptırdım
31,8
20 şubat asıl test günümde
71,68
dr perşembe tekrar istedi ben yine dayanamayıp bugün yaptırdım bugünkğde
270 çıktııı
ne dersiniz normalmi şükürler olsun bu günü gördümya
hayırlı olsun tebrikler canım seninle transfer günlerimiz aynı bende cuma yaptırdım 31,8 çıkmıştı
pazar 71,68
bugünse 270 kıyaslama yaparsak benim miniş nazlımı ne inşallah geç tutunmuşturda ondandır bu düşükilerleme aksini kaldıracak gücüm yok çünkü allah korusun bana bağışlasın miniğimi
maşallah tebriklerrrr haftayada pıt pıt diye duy inşallaaaaaaahhhh
evet öleymişte ben bir evhamlıyımki sorma tupbabye bak beni gör yani
rica ederim afiyet olsun pastan ömründe o pasta kadar tatlı olsun
Arkadaşlar merhaba;
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
07 ESLEM****************20 EKİM
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
TURUNCU 86**************25 EKİM
BURCUDOĞAN*************29 EKİM
Arkadaşlar merhaba;
..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
PITIRCIKKKK**************15 EKİM
07 ESLEM****************20 EKİM
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
TURUNCU 86**************25 EKİM
BURCUDOĞAN*************29 EKİM
Bende sonunda hamişler listesine girdim, Allahım sana şükürler olsun, teşekkürler 07eslem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?