2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

tupbaby bu arada tekmi ikizmi seninkisi değerlerimiz yakındı bana büyük ihtimal ikiz olaiblir demişlerdi sende durum neymiş??

Cnm günaydın teşekkür ederim benim tek gebelik göründü süpriz olmaazsa . 1 tane kese vardı içinde 1 bebiş vardı.
Ben pıhtılaşma testi yaptırmak istedim doktorda çok iyi olur dedii şimdiden yaptırırsanız ona göre önlem alırız dedi. Kardiyovasküler risk paneli fiyat araştırıyorum şimdi .

ikiz olunca değerler kaç oluyor??? merak ettim bende de öyle bir durum olabilirmi acaba

cnm normalde eğer 5.gün embriyosu değilse yani blastosist değilse 12.gün değerin 30-300 arasında değişir ama bunu üzerindeyse kesin olmamakla birlikte ikiz olabilirz diyorlar.benim 724 dü bakalım heralde ilk muayenede ortaya çıkar Allahım sağlıklı versinde inşallah problem çıkmaz tek ikiz hiç farketmez

ikiz olunca değerler kaç oluyor??? merak ettim bende de öyle bir durum olabilirmi acaba

Merhaba cnm tebrik ederim senii Valla benim 13. gün değerim 2740 çıkmıştı arkadaşlarım ikiz dedi bende ikiz sanıyordum ama şuan için tek kese göründü bakalım :)) Tek olsun benim olsun diyorum hep

anladım cnm eee madem bunu yapabiliryorlar neden daha önce yapmıyolarki yada bizi uyarmıyolar herşeyi bizim araştırıp sormamızmı lazım??

Tubiiiminn değeri maşallah bebişimiiiiz nazlıııı gördün mü annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yarın da tekrar edeceksin di mi cnm :)) seni en kocamanından tebrik ediyorum cnm

anladım cnm eee madem bunu yapabiliryorlar neden daha önce yapmıyolarki yada bizi uyarmıyolar herşeyi bizim araştırıp sormamızmı lazım??

Cnm tüp bebek doktorum istemedi. Kadın doğumcu istedi ben teklif sundum diye iyi olur dedi. Bakalım yaptırayım da içim rahat etsin kanda pıhtılaşma varsa şimdiden önlem alınabiliyormuşş iğnelerle :85::85:

Son düzenleme:

işte bende tam bunu söylüyorum biz bu merkezlere dünyanın parasını veriyoruz.inşallah burada yazdıklarımız bizden sonraki arkadaşlara yol gösterir bi faydamız olur hayırlısı olsun bakalım bende bi ilk randevuya gideyimde sonra konuşup belki yaptırırım sen bi yaptır sonucu bize bildir cnm

Kızlar Allah razı olsun. Ben pazrtresi günü Dr gidicem sorucam. kan pıhtılaşmasını. Gerçi ben şimdi iğne kullanıyorum o önlüyor bildiğim kadarıyla. ama Dr onu bıraktırırmı ilerde bilmem.

Benim ark. kan pıhtılaşması vardı 6.5 aylık bebeğini zorla doğum yaptırdılar. Eğer doğum olmasaydı o gece annenin beyin ölümü gerçekleşir dedi 7 prof ve doğum yaptı. Doğduktan sonra hemen öldü bebeği.

ya neyse kızlar böyle kötü şeyleri konuşmayalım iyi düşünelim iyi olsun naptın sen eşin hatırladımı doğumgününü mrk ettim

Ben hatırlattım ama o bana kırgınmış hala vs vs. sonra barıştık sana hediye alamadım kusra bakma dedi. sağlık olsun dedim

yatarkende hediye almayı unutma dedim gülerek tamam dedi

evet canım tahlilin adı tromboli paneli doktoruna gidince sor.Bu arada eşinle barışmışsın canım gözünaydın.

saol canım teş. ederim. Ayy napcaz yaa barışmayıpta. Bekara karı boşamak kolay...sen gelde evliye sor

Gerçekten eşimi seviyorum ve onun istediği gibi bir insan olmak istiyorum. Bazen onu üzüyorum. oda beklemiyor benden oda kırılıyor bende ayy ay çok karışık:78:

mrblar herkes iyidir umarım
ben bikaçgündür başağrısından gözümü açamıyorum inş. normaldir..normalde hiç ağrımaz başım ama yaklaşık 1 haftadır aralıksız gece gündüz ağrıyo :18:
Benimde 12. gün değerim 1394 tü 16. günde 6776 olmuştu ikiz sandık bukadar yüksek değere ama dr um tek bebek var dedi..Hayırlısı olsun meleğim sağlıkla gelsin inşallah..
buarada bugün 5+1 oldum

Erkekler çocuk gibi canım şimdi senin ikincisi yolda 2 tane birden büyüteceksin bide bu hamişlik hormonları varya canım benim biraz da ondan biz daha hassas oluyoruz normal zamanda takılmadığımız şeylere takılıyoruz onun için boş ver sen hamişliğin tadını çıkar.
Canım baş ağrıların gayet normal çünkü bu kullandığımız hormon ilaçlarından kaynaklanıyo ben 2005 yılından deniyorum bende yan etkisi migren oldu şimdi ikiz anne adayıyım benimde başım çok ağrıyo bunun için ilaç kullanmak istersen sadece parol içebilirsin birde başına patates yada turp sarabilirisin turp daha iyi baş ağrısını alıyor birazda olsa rahatlıyosun geçmiş olsun canım.

canım çok teşekkür ederim hemen deniyim ozaman..

Ben hatırlattım ama o bana kırgınmış hala vs vs. sonra barıştık sana hediye alamadım kusra bakma dedi. sağlık olsun dedim

yatarkende hediye almayı unutma dedim gülerek tamam dedi

hahaha nilunun dediği doğru hem eşini hemde bebeğini büyütcen bide bunlarda kıskançlıkta olur bebek olunca onunla ilgileniyosun benimle ilgilenmiyosun diye oooo daha neler görcez bakalım

Topiğimizin güzel anneleri bugün nasılsınız bakalım?

iyiyiz niluşum sen nasılsın senin kanaman tekrar başlamıştı naptın cnm doktor ne dedi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…