2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

cnm çizelge yapsana bizde takip edelim ordan yaaa ne güzel sana hemen söylemişler ben 5+6 olmama rağmen daha randevuma 1 hafta varrr

cnm çizelge yapsana bizde takip edelim ordan yaaa ne güzel sana hemen söylemişler ben 5+6 olmama rağmen daha randevuma 1 hafta varrr

Merhaba bende yeni pazartesi hamile olduğumu öğrendeim transferim 8 şubattı test tarihimdde 21 şubat değirim340 normalmidir bide 7 marta randevu verdiler geç değilmi

bende fena değilim canım valla bu kanama benim ömrümü yiyecek canım bi başlıyo bi kesiliyo bende anlamadım birde ben alışkın değilim sürekli yatmaya kanamalarım başlamadan önce çalışıyodum kanamaalrım başlayınca doktorum işten ayrıl dedi mecbur ayrıldım şimdede evde yat yat nereye kadar bende bilmiyorum çok sıkıldım valla evde vakitte geçmiyo bizimkiler benle dalga geçiyo önceden it ayağı yemiş gibi geziyodun oh iyi oldu sana diyorlar ama ben sıkıntıdan patlıyacağım.Doktorum 16 haftalık olana kadar devam edebilir dedi canımcım.

canım benim tam test günümde kanamam oldu değerimde çok iyiydi ve dr 4 gün sonra tekrar gel demişti..gittiğimizde kanama kesilmişti şükür verdiği iğne sayesinde karnımdan baktı ultrasonla göremedi alttan bakıyım dedi ve keseyi gördü nokta gibiydi..2 hafta sonrasına yani 7 marttada kalp atışları için gidicez inşallahh
çizelgeye gelince bugün yarın yapmayı düşünüyodum bende

Merhaba bende yeni pazartesi hamile olduğumu öğrendeim transferim 8 şubattı test tarihimdde 21 şubat değirim340 normalmidir bide 7 marta randevu verdiler geç değilmi

cnm geç değil transfer tarihlerimiz arasındada 1 hafta var randevularımız arasındada değerin çok iyi maaşallah Rabbim sanada beişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin muhtemel doğum tarihin hesapla senide listeye ekleeyelim

sağlıklı olsunda cnm evde yat hiç önemli değil gez gez nereye kadar cnm artık evinde otur çoluklu çocuklu kadın oldun aaaaa:)))))

tmm bekliyoruz.

bunlarda üçünüze nazar değmesin size

Canım sende aramıza hoşgeldin RABBİM sağ salim bebişini kucağına alamyı nasip etsin tahlil sonucun iyi verdikleri randevu geç değil canım gayet normal .

ESLEMCİM haklısın evde oturmaya alışmak lazım bebişler doğunca ne yapcaz hep evdeyiz RABBİM sağ salim kucağımıza alamayı nasip etsinde biz evde oturmaya razıyız.Sanada bebişinide

ESLEMCİM haklısın evde oturmaya alışmak lazım bebişler doğunca ne yapcaz hep evdeyiz RABBİM sağ salim kucağımıza alamayı nasip etsinde biz evde oturmaya razıyız.Sanada bebişinide

merhaba kızlar ben mine bende 11.11.2011 de doğum yapacağım nasipse topiğinize katılayım dedimmm herkeze sağlıklı hamilelikler diliyorummm

Son düzenleme:
Topiğimize yeni katılan arkadaşlarımıza kucak dolusu sevgiler hoşgeldiniz
eslemcim listemiz kabarıyor :))))

Buarada kızlar test için en uygun yer 432 tl istiyor. Araştıra araştıra bu fiyatı buldum inş hemen yaptırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…