2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

tupbebyyyyyyyy canımmmmmmmmm masalalh canımmmmmmmmmm kesenı gormussun
canım boyle cıkıp cıkıp yazı yazıyorum kızmıyon bana dımı
cevaplarınıda goremedım aslında sayfalar ılerleyınce fazla gerıye bakamıyorum
canım masalalh masallah ayy ayagınızı suruyunde arkadan bızde gelelım
ınsalahhhhhh sızler ekım bende aralık olurum ınsalllah kırklarımız karısır tabı arkadan yetısebılırsem

Uyyy canım neden kızarım aksine çok mutlu oluyorum tatlım :)))
Dün gittim doktora yüzüm güldü inşş sorun olmaz . Bak listemiz git gide kalabalıklaşıyor senide alıcaz aramıza merak etme sen :))

ayyy canımm sagolasınn bende ınan mutlu oluyorum
ınsan baskası olsa kıskanır ama aynı kader ortaklarını gorunce cok sevınıor bırısı daha kurtuldu tedavıden dıye ınanın bana
tupbeybı hatırladıgım kadarıya sızde erkek ınfertılıtesıydı dımı
ozel olmazsa sayı kactı
banada umut oluyor boyle sızlerı gebes gorunce
sende sorun yoktu dımı canımsın
alın benı aranıza alınsagol canım ınsallah
sende olumsuzluk varmıydı bende vesveseler gelıyor ıcıme korkuyorum ıster ıstemez bende cok panıgımdestres tavan yaptı ınanın bende sız nasıl astınız asmasakta gebe kalırız dımı

burcucum canım sen hem keseyı kem kalp atısını duyucaksın ondan bıraz daha gec tarıh olmus
sıkılma ayyyyyyyyyyyyyyyyy cok mutluyum sızı gorunce yaaaaaaaaaaaaa

Merhaba cnm tebrik ederim senii Valla benim 13. gün değerim 2740 çıkmıştı arkadaşlarım ikiz dedi bende ikiz sanıyordum ama şuan için tek kese göründü bakalım :)) Tek olsun benim olsun diyorum hep

Kızlar benim değerim sizinkinin yanında yavru gibi kalıyor o zaman, ikiz olması çok zor çünkü 12. gün değerim 242 çıktı.

Tek çift farketmez Rabbim hayırlısını nasip etsin.

kızlar beni aydınlatın bakem neyiyince neremize sürmüyoruz sürersek ne olur akşama kadar sürekli cnm meyve istiyo her meyve yiyişimden sonra apar topar gidip elimi yıkamaktan bıktım bebişte leke olur diye nasıl oluyo bilen bi anlatsın

Eyvah benimki mevya sepeti gibi olacak desene , her türlü meyvayı yedim elimi de kesin farkında olmadan üstüme sürmüşümdür.

burcucum o herkesın vucut tepkısı baska canımsın
benım bır arkadasım var 12,gunu 860 cıktı degerı donmus degıl taze dusun ve suan tek
bır arkadasımında 12,gun degerı 36 ıle baslamıstı ıkız gebeydı duusn herkesın aynı olmaz

eslemcım benım bıldıgım cıger yersen bırde gul koyarsan bır yerıne ız olurmus dıye bılıyorum
baskada bılmıyorum canım sen kalp atıslarını duydunmu

yok bitanem pozitif sonuçtan sonra 1 marta randevu verdiler bekliyoruz Allahın izniyle inşallah salı günü duyarım ama heyecanlanıyorum herkes tek tek anlatıyoyaa Rabbim korusun emanetini

Eyvah eyvah, Cuma günü ciğerde yedim, ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum sayılmaz di mi

ahaaaa gene yakaladıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm sobe bilin bakalım kimi?????*

hahhahahahahah burcu ne alemsın sen kızzzzz
tabıkı yıceksın ben surersen bır yerıne dedım
annem derdı kardesıme hamıleyken cıger yemıs oda merak etmıs demıs bende denıyeyım bakım olucakmı
karnına cımdık atmıs annem
sonra kardesım bacagında var hala cımdık ızı
yemek baska canım elını surmek baska
ama gulude duymustum karnına gul koymus kadın bebek dogmus tam belının ortasında gul desenı varmıs ama onu gormedım ne kadar dogru bılmıyorummm

eslemmmmmmm amınnn canım verende o alanda ona emanet tabıkı
kızlar banada dua edın vesvelerden korunayım allahıma sıgnayım daha cok

ahaaaa gene yakaladıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm sobe bilin bakalım kimi?????*

ÖFFF Napiiim :)))
e siz gelmiyorsunuz ben de gelin guvey olmamak icin sessiz sakin okuyorum vallahi insallah hamile kalırsam kasım masım dinlemem listenize dahil olurum hahah sizin de tecrubeleriniz pekismis olur

ÖFFF Napiiim :)))
e siz gelmiyorsunuz ben de gelin guvey olmamak icin sessiz sakin okuyorum vallahi insallah hamile kalırsam kasım masım dinlemem listenize dahil olurum hahah sizin de tecrubeleriniz pekismis olur

kızlarrr slm bende 4 hfta 3 gunluk hamıleyım cok sukur sonunda ptsı dr a gıdıcem kalp atısını nezaman duyucaz bılenınız varmı acaba :)))

aaaaaa luna bende hamıs degılım ozman bendemı gırmıcem buraya oyle bır yasakmı var bacım
alıstıralım kendımızı sımdıden canım valla ben sormadan daldım tup beybının pesınden

aaaaaa luna bende hamıs degılım ozman bendemı gırmıcem buraya oyle bır yasakmı var bacım
alıstıralım kendımızı sımdıden canım valla ben sormadan daldım tup beybının pesınden

ay napiim sevgili nisam83 :)) kendi kendime gelin guvey olmak istemiyorum ben de kızların hepsinin pesinden geldim dondurulmus topiginden orası bombos kimse yok :76:
sevinclerini paylasıyorum hamile arkadasların heheh sen de benim yoldasimsin demek:13:

kızlar siz anlatın biz okuruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…