Naber kuzucum? Nerde yaptıracaksın testi?
432 ne kadan pahalı
tupbebyyyyyyyy canımmmmmmmmm masalalh canımmmmmmmmmm kesenı gormussun
canım boyle cıkıp cıkıp yazı yazıyorum kızmıyon bana dımı
cevaplarınıda goremedım aslında sayfalar ılerleyınce fazla gerıye bakamıyorum
canım masalalh masallah ayy ayagınızı suruyunde arkadan bızde gelelım
ınsalahhhhhh sızler ekım bende aralık olurum ınsalllah kırklarımız karısır tabı arkadan yetısebılırsem
Merhaba bende yeni pazartesi hamile olduğumu öğrendeim transferim 8 şubattı test tarihimdde 21 şubat değirim340 normalmidir bide 7 marta randevu verdiler geç değilmi[/QUOTE
Hayırlısı olsun inşallah, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Benimde transferim 8 Şubattı Pazartesi değerim 242 çıktı, bana randevuyu 2 Mart' a verdiler. Acaba hangimizinki daha sağlıklı bir tarih
cnm normalde eğer 5.gün embriyosu değilse yani blastosist değilse 12.gün değerin 30-300 arasında değişir ama bunu üzerindeyse kesin olmamakla birlikte ikiz olabilirz diyorlar.benim 724 dü bakalım heralde ilk muayenede ortaya çıkar Allahım sağlıklı versinde inşallah problem çıkmaz tek ikiz hiç farketmez
Merhaba cnm tebrik ederim seniiValla benim 13. gün değerim 2740 çıkmıştı arkadaşlarım ikiz dedi bende ikiz sanıyordum ama şuan için tek kese göründü bakalım :)) Tek olsun benim olsun diyorum hep
burcucum canım sen hem keseyı kem kalp atısını duyucaksın ondan bıraz daha gec tarıh olmus
sıkılma ayyyyyyyyyyyyyyyyy cok mutluyum sızı gorunce yaaaaaaaaaaaaa
kızlar beni aydınlatın bakem neyiyince neremize sürmüyoruz sürersek ne olur akşama kadar sürekli cnm meyve istiyo her meyve yiyişimden sonra apar topar gidip elimi yıkamaktan bıktım bebişte leke olur diye nasıl oluyo bilen bi anlatsın
burcucum o herkesın vucut tepkısı baska canımsın
benım bır arkadasım var 12,gunu 860 cıktı degerı donmus degıl taze dusun ve suan tek
bır arkadasımında 12,gun degerı 36 ıle baslamıstı ıkız gebeydı duusn herkesın aynı olmaz
eslemcım benım bıldıgım cıger yersen bırde gul koyarsan bır yerıne ız olurmus dıye bılıyorum
baskada bılmıyorum canım sen kalp atıslarını duydunmu
burcucum o herkesın vucut tepkısı baska canımsın
benım bır arkadasım var 12,gunu 860 cıktı degerı donmus degıl taze dusun ve suan tek
bır arkadasımında 12,gun degerı 36 ıle baslamıstı ıkız gebeydı duusn herkesın aynı olmaz
eslemcım benım bıldıgım cıger yersen bırde gul koyarsan bır yerıne ız olurmus dıye bılıyorum
baskada bılmıyorum canım sen kalp atıslarını duydunmu
ahaaaa gene yakaladıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm sobe bilin bakalım kimi?????*
ÖFFF Napiiim :)))
e siz gelmiyorsunuz ben de gelin guvey olmamak icin sessiz sakin okuyorum vallahi insallah hamile kalırsam kasım masım dinlemem listenize dahil olurum hahah sizin de tecrubeleriniz pekismis olur
aaaaaa luna bende hamıs degılım ozman bendemı gırmıcem buraya oyle bır yasakmı var bacım
alıstıralım kendımızı sımdıden canım valla ben sormadan daldım tup beybının pesınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?