2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

leones hayırlı olsun canımmmm
allah tamamına erdırsın
hamıslr varken bıze cevap vermek dusmez bacım:2:bız arkadan gelenlerden

ÖFFF Napiiim :)))
e siz gelmiyorsunuz ben de gelin guvey olmamak icin sessiz sakin okuyorum vallahi insallah hamile kalırsam kasım masım dinlemem listenize dahil olurum hahah sizin de tecrubeleriniz pekismis olur

aaaaaa luna bende hamıs degılım ozman bendemı gırmıcem buraya oyle bır yasakmı var bacım
alıstıralım kendımızı sımdıden canım valla ben sormadan daldım tup beybının pesınden

şenlendiriyosunuz topicimizi hemde hepimizin birbirinden öğreneceği çok şey var bilgilerimizi paylaşıyoruzz....

LUNA artık gelmeyeksin seni yakalıyorum diye sakın sessiz sessiz gitme tamammı gelince bişeyler yaz öyle çıkk nisanıda senide en kısa zamanda bekliyoruz hep söylüyorum Allah izin verirse hepimiz yaşayacağız o duyguyu sizde böyle olun inşallah

kızlar transfer günleriniz yaklaşınca yazın sizin için yasin okuycam

Son düzenleme:
leones hayırlı olsun canımmmm
allah tamamına erdırsın
hamıslr varken bıze cevap vermek dusmez bacım:2:bız arkadan gelenlerden

tesekkur ederım canım cok heyecanlıyım ben daha ıdrak edemedık esımle kıme soyledıysek havalara ucup agladı bızde tepkı yok:))sızlerde durum nedır pekı

eslemcım canımm allah razı olsunnnnnnn
canım okumak ıstersen sımdıde okurmusun
ben daha hapımı yarın bıtırıcem pazartesı gorusmemm var doktorumla korkuyorum gecen ay ertelenmıstı tedavın bu aya yanı
bakalım bu ayda hersey ıyı olursa baslıcaz bana yıne bır yasın okurmusun tedavıye hayırlısıysa baslayayım ve dogru zaman olsun dıye

okurum cnm akşam eve gidince okuycam ama sende oku mutlaka eşin ve sen sürekli Ayet-el Kürsiyi okuyun bide ismini yaz başkası için dua ederken isim zikretmek daha hayırlı diye biliyorum.

Nisamcım ve Lunacım inşş sizlerde yanımıza geleceksiniz buna gönülden inanıyorum :))

Nisamcım eşimin sayısını bilmiyorum desem ama şunu söyleyebilirim doktor bana bu değerlerle normal yoldanda hamile kalabilirsin demişti tabii şansım düşüktü. Eşim testisinde rahatsızlık vardı ameliyat olmuştu biz ondan korktuk ve denedik.
Bende sorun yoktu canım hatta ilk tedavim negatif olunca laparoskopi bile yaptırdım çok şükür temiz çıkmıştı.

canım benım ısmım gulcan
aman aramızda kalsın
canım bende yasın okutmak ıstıyorum 41 yasın
313 ayatel kursu okunurmus onu denemek ıstıyorum ama bakalım ınsalalh
eslem sende calısıyormusun canımsın
bende ısteyımde
sızler sorun yok hamdolsun amanda olmasın da haklarıınızı alıpte cıkarsınız ınsallah

tupbeybı canım demek yeterlı sperm var ama ılkınde gebe kalamadın evet vok ıyı hatırlıyorum
canım yaa nasıp ya nasıp
sende tedavıden once korkular vesveselr oldumu hanı sende ben gıbı streslısın telaslısınya ondan soruyorum:)
ınsalalh bunu tuple kardesınıde dogal olarak dunyaya getırırırsın bacım
sagol bana kucak actıgın ıcın
bende hısteroskopı oldum 2,de kımyasal denmıstı gebe kalmıstım ama sonra hısteroskopıde rahım kalp seklındeymıs usttan traslandı canım ve kılcal damarlar gıbı rahımde ıltıhap varmıs onlar ıcın baya antıbıyotık aldım ınsallah bukez hersey ıyı olucak dıye umuyorum

yaptır cnm hatta bende yaptırcaan zaman bende bitane okuyabilirim 40 yasin kalır:) canım sana tavsiyem kesinlikle eğer problem varsa sende her türlü tedavini yapıp öyle transfer yapsınlar çünkü bunlar madden ve manen çok yıpratıcı aşamalar kesinlikle sende araştır ve yapılmayan bişeyler olduğunu düşünüyosan doktorunu uyar.

Allahın izniyle bu defa olur inşallah ben bu akşam bitane okurum senin için Allah kabul etsin

Herkese merhabaSelin ben. ikizlerime hamileyim lİsteye beni de ekleyin. ikiz olduğundan erken olabilir ama olsun yine de yazın
Selin----------> 05.Ekim

Herkese merhabaSelin ben. ikizlerime hamileyim lİsteye beni de ekleyin. ikiz olduğundan erken olabilir ama olsun yine de yazın
Selin----------> 05.Ekim

cnm hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bebişlerini ve seni korusun Allahım

Son düzenleme:
kızlar merhabalar benide eklermisiniz benimde 24 ekim inşallahh sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah rabbim.ben henüz keseyi görmedim 28 inde ilk muanemiz inşallah herşey yolunda gider bu arada listeye tlyvz yanına tülay yazarsanız sevinirim adım tülay

Son düzenleme:
Arkadaşlar kullandığınız ilaçları okuyorum da,içime kurt düştü ben sadece folidoce (folik asit+b12 vitamini) alıyorum sabah 1 ve crinone jel kullanıyorum sabah 1 başka bir ilaç yok doktorumun verdiği merak ettim şimdi 1 hafta sonra 3.kontrolüm var sorsam mı acaba ?

tülaycım ekledim senide yukarıdaki listeye bakabilirsinn

merhaba arkadaşlar. öncelikle hepimizin bebişleri hayırlı olsun. beni de aranıza alırmısınız. benim de şimdilik ikiz. dr üçüncü kese de belli belirsiz dedi . pazartesi usg de keseler göründü ancak kalp atışı duyulmadı . önümüzdeki pazartesi kalp atışı için gidicem. inşallah rabbim onları korur. cümlemizinkini korusun. benim de bir aksilik olmazsa 21 ekim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…