benim ilk kontrol tarihim 22 şubat canım hayırlısıyla ilk keseleri sonrada kalp atışını duyarız inşallah benim 12, gün değerim 435 di sizce ikiz olabilirmi bana ikinci bi teste gerek yok dediler bende yaptırmadım ayrıca bende hiç belirti yok uyku var ama ilaçtandır diye düşünüyorum keşke belirtiler başlasa ozaman daha çok inanıcam hamile olduğuma
cnm değişiyo 6-7 haftalıkken duyuluyormuş ama bende daha duymadığım için tam bilemiyorum
tülaycım ekledim senide yukarıdaki listeye bakabilirsinn
merhaba arkadaşlar. öncelikle hepimizin bebişleri hayırlı olsun. beni de aranıza alırmısınız. benim de şimdilik ikiz. dr üçüncü kese de belli belirsiz dedi . pazartesi usg de keseler göründü ancak kalp atışı duyulmadı . önümüzdeki pazartesi kalp atışı için gidicem. inşallah rabbim onları korur. cümlemizinkini korusun. benim de bir aksilik olmazsa 21 ekim.
canım ben ikiz bekliyorum. 11.gün değerim 514,13.gün değerim 1260 çıkmıştı . ama forumdan okuduğum kadarıyla bazen yüksek değerde tek bebek de oluyormuş. hayırlısı herşeyin
Yarın ultrasona giriyorum,inş. her şey yolunda gider,geçen cuma küçük bir kese görünmüştü ama içi henüz boştu yani birşey görünmüyordu.Yarınki sonucu görmeden hamileyim diyemiyorum nedense büyüsü bozulacak gibi geliyor.o yüzden listeye kendimi inş. yarın akşam ekleticem.Yarın 5+6 oluyorum umarım bir sorun çıkmazda görürüz bişeyler yoksa ben hala ağız tadıyla sevinemiyorum bu işe.
Ne garip değilmi kızlar önce yumurta olacakmı ,kaç tanesi döllenecek diye endişelendik,sonra kan tahlilimiz yüksek çıkacakmı ,katlanacakmı diye.arkasından keseyi görürmüyüz,kalp atışlarını duyarmıyız velhasıl sanırım 9 ay böyle beklemek ve endişe ile geçecek,Hayırlısı ile bir doğursaydık iyiydi.
Kızlar bu cetvel nereden ekleniyor, bende eklemek istiyorum yardım please...
bende seni merak ediyordum...çok sevindim..seninki kaç haftalıkdıı..benim kontrol cuma günü.ben aynı doktorda devam edicegim için benden bayagı bi tahlil istediler.bugün onlar çıkmış aradılar.güzel çıkmışş..bende merakla cumayı bekliyorum...tupbaby senin adınada sevindim.umarım ALLAH tamamına erdirir...hepimizinkini..
Hiç merak etme canım mühim olan değerinin yükseliyor olması, Allah hepimizin yüzüne gülsünherşey sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.
tubişim maşaşallah değerine çok güzel bitanem geç olsun güç olmasın bebeğim seinki yavaş ve emin adımlarla ilerliyo..
teşekkür ederim canlarımm inşallah yarın dr gidiyorum bakalım neler olucak şaşkın gibi dolaşıyorum öyle heyecanlı ve endişeliyim hayırlısını diliyorum...Tubiiiminn değeri maşallahbebişimiiiiz nazlıııı gördün mü annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yarın da tekrar edeceksin di mi cnm :)) seni en kocamanından tebrik ediyorum cnm
[ı]niluş sen kıdemlisin daha iyi bilirsin cnm bu testi yaptırmak şartmı [/ı]
kızlar beni aydınlatın bakem neyiyince neremize sürmüyoruz sürersek ne olur akşama kadar sürekli cnm meyve istiyo her meyve yiyişimden sonra apar topar gidip elimi yıkamaktan bıktım bebişte leke olur diye nasıl oluyo bilen bi anlatsın
ben 5+5 oldum bugün benden test istemedi neden acaba sen ne testi yaptırdınki valla hiç bitmiyo endişelerimiz
canım endişeler hayatta bitmez helede şimdi bi can taşırken bu daha fazla olacak hepimizde.üstelik büyük mücadele sonucu çıktığımız bu yolda rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.canım kese için erken gitmişsin heralde ben 5+2 olduğum halde gitmedim halen druma değeri söyledikten sonra 10 gün sonra gel dedi bi çok arkadaşım git çok geç felan dedi görülür dediler.ama drum kesenin içini rahat görebilmek için değer daha artsın diye 10 gün sonra çağırdı.o yüzden drumu dinliyorum.sende bence erken gitmişsin yarın güzel güzel bebeğini görüceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?