2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım ben ikiz bekliyorum. 11.gün değerim 514,13.gün değerim 1260 çıkmıştı . ama forumdan okuduğum kadarıyla bazen yüksek değerde tek bebek de oluyormuş. hayırlısı herşeyin

Son düzenleme:
cnm değişiyo 6-7 haftalıkken duyuluyormuş ama bende daha duymadığım için tam bilemiyorum

ben 5.hafta kontrole gittiğimde duyamadım bebeklerimin kalp atışlarını 7+2'de gittiğimde hem kendilerini gördük kesenin içinde hem de kalp atışlarını duyduk canım

cnm senide ekledim yukarıdaki son listede Allahım yar ve yardımcın olsun seninle aramızda bigün var:9

hayır eslemcim 3.gün transferiydi ama ikiz olduğunda değerlerim yüksek çıktı ,8+2 günlük olduk şu an kalp atışlarını duyduk bebecikleri gördük yolunda herşey inşallah da hep böyle devam eder.

Yarın ultrasona giriyorum,inş. her şey yolunda gider,geçen cuma küçük bir kese görünmüştü ama içi henüz boştu yani birşey görünmüyordu.Yarınki sonucu görmeden hamileyim diyemiyorum nedense büyüsü bozulacak gibi geliyor.o yüzden listeye kendimi inş. yarın akşam ekleticem.Yarın 5+6 oluyorum umarım bir sorun çıkmazda görürüz bişeyler yoksa ben hala ağız tadıyla sevinemiyorum bu işe.
Ne garip değilmi kızlar önce yumurta olacakmı ,kaç tanesi döllenecek diye endişelendik,sonra kan tahlilimiz yüksek çıkacakmı ,katlanacakmı diye.arkasından keseyi görürmüyüz,kalp atışlarını duyarmıyız velhasıl sanırım 9 ay böyle beklemek ve endişe ile geçecek,Hayırlısı ile bir doğursaydık iyiydi.

canım endişeler hayatta bitmez helede şimdi bi can taşırken bu daha fazla olacak hepimizde.üstelik büyük mücadele sonucu çıktığımız bu yolda rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.canım kese için erken gitmişsin heralde ben 5+2 olduğum halde gitmedim halen druma değeri söyledikten sonra 10 gün sonra gel dedi bi çok arkadaşım git çok geç felan dedi görülür dediler.ama drum kesenin içini rahat görebilmek için değer daha artsın diye 10 gün sonra çağırdı.o yüzden drumu dinliyorum.sende bence erken gitmişsin yarın güzel güzel bebeğini görüceksin inşallah

Kızlar bu cetvel nereden ekleniyor, bende eklemek istiyorum yardım please...

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting. sitesine giriyoruz...

resimleri takip ederek işlemimizi yapıyoruz...

maternity olan ilk seçeneği seçiyoruz...
çıkan pencerede resimdeki kırmızı kare içinde ki yeri seçiyoruz..
çıkan penrecede büyük mü küçük mü onu seçip daha sonra şekilleri belirliyoruz..
çizelgemizi ve bebeğimizi seçip next diyoruz
seçtikten sonra bilgileri giriyoruz...
expected olan yere bebeğin tahmini doğum tarihini yazıyoruz...
sonra işaretli olan yere basıyoruz.. image URL
altta çıkan adresi kopyalıyoruz..
ve bu adresi.kadınlar kulübüne giriyoruz..
kullancı paneline giriyoruz ordan profil ayarlarına düzenlemeye girip en alta çekiyoruz..
aşağıda çizelge yazan yere yapıştırıyoruz. işte bu kadar..

cnm bu talimatlatı izle yaparsın

ben 5+5 oldum bugün benden test istemedi neden acaba sen ne testi yaptırdınki valla hiç bitmiyo endişelerimiz

Hiç merak etme canım mühim olan değerinin yükseliyor olması, Allah hepimizin yüzüne gülsün herşey sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.

tubişim maşaşallah değerine çok güzel bitanem geç olsun güç olmasın bebeğim seinki yavaş ve emin adımlarla ilerliyo..

Tubiiiminn değeri maşallah bebişimiiiiz nazlıııı gördün mü annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yarın da tekrar edeceksin di mi cnm :)) seni en kocamanından tebrik ediyorum cnm
teşekkür ederim canlarımm inşallah yarın dr gidiyorum bakalım neler olucak şaşkın gibi dolaşıyorum öyle heyecanlı ve endişeliyim hayırlısını diliyorum...
bu arada bugün boğaz ağrısıyla uyandım halada devam ediyo az ateşim yükseldi şidide yutkununca acı hissediyorum inşallah rüyamdan uyanmam ben çok sevdim bu rüyayı kucağıma laınca gerçek olucak inşalllaaaaaahhh hepimizin bebeleri kucağımıza konsun öpüyrum herkesiii

[ı]niluş sen kıdemlisin daha iyi bilirsin cnm bu testi yaptırmak şartmı [/ı]

Canım benim tupbaby söylediği testi doktoruma soracağım cuma günü öğleden sonra randevum var gidince soracağım bu testle ilgili seni bilgilendiririm canımcım.Meyva için sormuşsun onunla ilgili bir şey duymadımda ama sakın ciğere elleme canım onu biliyorum keserken ellerini yıkamadan sağına soluna ellersen eğer bebişin vücudunda lekeler oluyo canım.

Topiğe yeni gelen hamişler hepiniz hoşgeldiniz RABBİM sağ salim meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

S.TUGBA canım çok sevindim RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleğini

Yeni hamişler gelmişlerr, hoşgeldmişlerrr

Rabbim hayırla, eli ayağı düzgün sağlıkla kucaklarımıza aldığımız ve nice güzel günlerinide gördüğümüz güzeeeeel güzeeel günler nasib etsin. Acılarını göstermesin inş.

ya banada klinikten perşembe günü bak demişlerdi ama buradaki bir doktor tanıdığımız gel bakalım görünür belki dedi bizde meraktan gittik işte ama gitmeseydim keşke moralim bozuldu çünkü.Neyse artık yarın bi dahaa bakıcaz hayırlısı olsun...

arkadaşlar benim bugün 5+3 oldu. göğüslerimin sertliğinde biraz azalma var. bu kötüye mi işaret. bu sertleşme hep kalıyormu zamanla azalıyormu. azalıyorsa ne zaman. tecrübelerinizi paylaşırmısınız.lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…