2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

korkma canım ilaçlar çok etkiliyor göğüslerimizi ondan çok acıyor. İlaçların etkisi geçtikçe onlarda hafifliyor. korkulacak bişey yok.

benimkilerde çok acıyordu hafifledi baya. ama maş. 1 beden büyüdüler

nilu sen neden hamile çubuğu yapmıyorsun canım?
Denedimde beceremedim canım.

Merak etme canım zamanla azalıyo endişe etmene gerek yok kullandığımız hormon ilaçlarından dolayı sertleşiyorlar zamanla daha az acıyorlar.

Teşekkürler canım, şu bir kaç günde estrofem günde 3 kez den 2 ye sonrada 1 e indirdim ondan da olur heralde değilmi. iyiki varsınız.

meraba kızlar.....
bigünde ne kadar ilerlemiş maşallah okuyamadm bile hepsini.
yeni hamişler hoşgeldiniz,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
selincim minecim nasılsınız.
bu arada liderlik bayrağını kaptırdık
selincim bişey sorcam ultrasonda benim hesapladığm günden daha önde gidiyor gebelik haftamız.seninki nasıl.
öpüyorum ii geceler

Son düzenleme:
Merak etme canım zamanla azalıyo endişe etmene gerek yok kullandığımız hormon ilaçlarından dolayı sertleşiyorlar zamanla daha az acıyorlar. [/QUOTE]

snradan farkettim nilu. sana da çok teşekkür ederim. beni rahatlattınız. iyi ki varsınız, hem burda endişelerimiz azalıyor hem de zaman geçiriyoruz.

Teşekkür ederim canım, dediklerini yapmaya çalıştım bakalım oldu mu

Günaydın güzel hamiş arkadaşlarım

Ya kızlar sizinde iştahınız açık mı ? Ben doymuyorum sanki midem kuyu ve ne yesem midemi doldurmuyor. Dün canım inanılmaz birşey istedi neyse aldım eve gittim yedim ve doymadım napıcam ben sürekli birşey yemek istiyorum.

gunaydınnnnnnnnnnnn gebes hanımlarrrrrrrrrr
allahım sızlere surtuneyım soyle masallah masallahhh masallahhhhhh
tupbeybıcım psıkolojıkte olabılır canım dıkkat et ama doktora gıttınmı sorarsın
eslemmmmmmm sagol canım 1 yasın senden gerı kaldı 40 yasın
dagıtıcam ınsallah dua edın bana kızlarrrrrrrrrr ne olurrrrr

Günaydın canım
Psikolojik değil onu biliyorum ben hipoglisemi hastasıyım ve gebelikte oluşunca doğal olarak çabuk acıkıyorum ama doymuyorum. Doktora sormadım haftaya gidince sorarım

teşekkürler hepinize arkadaşlar

hiç moralini bozma dua et Allah a sığın canım erken

abboowww hemde ne açılma çanakkale boğazı insan boğazı değil sanki hemde pis boğaz her gördüğünü canı isteyen bi boğaz. Her canımın istediğinide almıyorum çocukta pis boğaz olmasın. Benimki resmen pis boğazlık ya

Teşekkürler canım, şu bir kaç günde estrofem günde 3 kez den 2 ye sonrada 1 e indirdim ondan da olur heralde değilmi. iyiki varsınız.

tabiki o dediğin ilaç yapışkan bi jelmiydi yaa öyle hatırlıyorum. Bende onu kestim 1.5 haftadır

ohh maş.. maş.. yalnız söyleme öyle her yerde nazar değmesin miniğe. Mide bulantıların tamamen kesildimi canım? benimki son sürrat devam ediyor şikayetçi değilim elh. bu gnleri çok bekledik

Son düzenleme:
Heyyyyyyy melaba hamişler nasılsınız?

ben iyiyim sabahları çok midem bulanıyo bide acıkıyorum ama hiçbişey yemek istemiyorum bilmiyorum nolcek

kızlar yaa listeye şeyde ekleseniz hani kaçıncı haftada kese görüldü kaçıncı haftada kalp atışı görüldü olurmu ben merak ediyorumda

ben iyiyim sabahları çok midem bulanıyo bide acıkıyorum ama hiçbişey yemek istemiyorum bilmiyorum nolcek

Günaydın cnm benim midem bulanmıyor ama deli gibi acıkıyorum napıcaz bilmiyorum :90:

canım o ne rahatsızlıgı cok gecmıs olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmmm

sağol cnm düşük kan şekeri hamilelikte daha çok dikkat etmem gerekiyor bakalım
Mihrimah benim canım tatlı birşey istemiyor genelde limonlu, acı ve tuzlu istiyorum hamilelğin ilk 3 ayında aşerme olurmuş ama 3 aydan sonra olmazmış eğer olursa altında psikolojik nedenlerin aranması gerekiyormuş

Son düzenleme:

merhaba benim transferim 8 şubatta oldu 21 şubatta teset yaptım değerim 340 çıktı doktorum7 marta kontrol verdi ama benim kasıklarımda bazen ara ara ağrı oluyo midem çok yanıyo ama bulanmıyor sizlerin benzer durumları varmı

kızlar yaa listeye şeyde ekleseniz hani kaçıncı haftada kese görüldü kaçıncı haftada kalp atışı görüldü olurmu ben merak ediyorumda

cnm daha öncede bu istekte bulunan arkadaşlar oldu ama açıkçası benim tek tek hazırlayıp güncelleyecek vaktim yok ama gönüllü biri varsa böyle bi liste yapsın ben sürekli ilk sayfada güncellerim biraz zor geliyo açıkçası:))9

cnm mide yanması zaman zaman oluyo ama dikkat et reflü yada benzeri bi rahatsızlığın varsa asitli şeylere ve akşam belli bi saatten sonra yemek yememeye dikkat et bunlar çok önemli kasık batmaları ve ağrılar normalmiş bebişlerimiz kendilerine yer hazırlıyor ondan kaynaklanıyor ama mide yanmasının mutlaka önlemini almanı tavsşye ederim.

canım benim Allah razı olsun ben cumartesi kontrole gidecegim o zaman belli olacak ne zaman olacagi soylerim.. bak artık yazıyorum topic inize ama fazla kalabalık yapmak istemiyorum , herkes bir seyler bilgiler isterken ben geyik yapmayayim diyorum.. sakin sakin okuyorum cıkıyorum.. ara ara yazarım..:13:

sagol canım insallah insallaaah!

Günaydın canım
Psikolojik değil onu biliyorum ben hipoglisemi hastasıyım ve gebelikte oluşunca doğal olarak çabuk acıkıyorum ama doymuyorum. Doktora sormadım haftaya gidince sorarım
güzelim gecmis olsun zaten senin ayrı bir sekilde takip edilmen lazım tatlım hele hamilelik doneminde, muhakkak bir endikronoloğa git canım, zaten doktor yollar seni buyuk ihtimalle, aman dikkat et ..once senin saglıgın bunu unutma

sevgili hamile arkadaslar hepinizi Allah nazarlardan saklasın..

cnm bir şey sormak istiyorum 8 şubatta transferim oldu bebeğim transfer işlemine göre 17 günlük fakat son adet tarihinimi dikkatte almam gerekiyor öyle ise 4 hafta 7 günlük diyor ne kadar doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…