arkadaşlar benim bugün 5+3 oldu. göğüslerimin sertliğinde biraz azalma var. bu kötüye mi işaret. bu sertleşme hep kalıyormu zamanla azalıyormu. azalıyorsa ne zaman. tecrübelerinizi paylaşırmısınız.lütfen
Denedimde beceremedim canım.nilu sen neden hamile çubuğu yapmıyorsun canım?
arkadaşlar benim bugün 5+3 oldu. göğüslerimin sertliğinde biraz azalma var. bu kötüye mi işaret. bu sertleşme hep kalıyormu zamanla azalıyormu. azalıyorsa ne zaman. tecrübelerinizi paylaşırmısınız.lütfen
korkma canım ilaçlar çok etkiliyor göğüslerimizi ondan çok acıyor. İlaçların etkisi geçtikçe onlarda hafifliyor. korkulacak bişey yok.
benimkilerde çok acıyordu hafifledi baya. ama maş. 1 beden büyüdüler
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting. sitesine giriyoruz...
resimleri takip ederek işlemimizi yapıyoruz...
maternity olan ilk seçeneği seçiyoruz...
çıkan pencerede resimdeki kırmızı kare içinde ki yeri seçiyoruz..
çıkan penrecede büyük mü küçük mü onu seçip daha sonra şekilleri belirliyoruz..
çizelgemizi ve bebeğimizi seçip next diyoruz
seçtikten sonra bilgileri giriyoruz...
expected olan yere bebeğin tahmini doğum tarihini yazıyoruz...
sonra işaretli olan yere basıyoruz.. image URL
altta çıkan adresi kopyalıyoruz..
ve bu adresi.kadınlar kulübüne giriyoruz..
kullancı paneline giriyoruz ordan profil ayarlarına düzenlemeye girip en alta çekiyoruz..
aşağıda çizelge yazan yere yapıştırıyoruz. işte bu kadar..
cnm bu talimatlatı izle yaparsın
gunaydınnnnnnnnnnnn gebes hanımlarrrrrrrrrr
allahım sızlere surtuneyım soyle masallah masallahhh masallahhhhhh
tupbeybıcım psıkolojıkte olabılır canım dıkkat et ama doktora gıttınmı sorarsın
eslemmmmmmm sagol canım 1 yasın senden gerı kaldı 40 yasın
dagıtıcam ınsallah dua edın bana kızlarrrrrrrrrr ne olurrrrr
teşekkürler hepinize arkadaşlarYeni hamişler gelmişlerr, hoşgeldmişlerrr
Rabbim hayırla, eli ayağı düzgün sağlıkla kucaklarımıza aldığımız ve nice güzel günlerinide gördüğümüz güzeeeeel güzeeel günler nasib etsin. Acılarını göstermesin inş.
ya banada klinikten perşembe günü bak demişlerdi ama buradaki bir doktor tanıdığımız gel bakalım görünür belki dedi bizde meraktan gittik işte ama gitmeseydim keşke moralim bozuldu çünkü.Neyse artık yarın bi dahaa bakıcaz hayırlısı olsun...
Günaydın güzel hamiş arkadaşlarım
Ya kızlar sizinde iştahınız açık mı ? Ben doymuyorum sanki midem kuyu ve ne yesem midemi doldurmuyor. Dün canım inanılmaz birşey istedi neyse aldım eve gittim yedim ve doymadım napıcam ben sürekli birşey yemek istiyorum.
Teşekkürler canım, şu bir kaç günde estrofem günde 3 kez den 2 ye sonrada 1 e indirdim ondan da olur heralde değilmi. iyiki varsınız.
meraba kızlar.....
bigünde ne kadar ilerlemiş maşallahokuyamadm bile hepsini.
yeni hamişler hoşgeldiniz,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
selincim minecim nasılsınız.
bu arada liderlik bayrağını kaptırdık
selincim bişey sorcam ultrasonda benim hesapladığm günden daha önde gidiyor gebelik haftamız.seninki nasıl.
öpüyorum ii geceler
Heyyyyyyy melaba hamişler nasılsınız?
ben iyiyim sabahları çok midem bulanıyo bide acıkıyorumama hiçbişey yemek istemiyorum bilmiyorum nolcek
canım o ne rahatsızlıgı cok gecmıs olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmmm
Heyyyyyyy melaba hamişler nasılsınız?
ben iyiyim sabahları çok midem bulanıyo bide acıkıyorumama hiçbişey yemek istemiyorum bilmiyorum nolcek
kızlar yaa listeye şeyde ekleseniz hani kaçıncı haftada kese görüldü kaçıncı haftada kalp atışı görüldü olurmu ben merak ediyorumda
merhaba benim transferim 8 şubatta oldu 21 şubatta teset yaptım değerim 340 çıktı doktorum7 marta kontrol verdi ama benim kasıklarımda bazen ara ara ağrı oluyo midem çok yanıyo ama bulanmıyor sizlerin benzer durumları varmı
canım benim Allah razı olsun ben cumartesi kontrole gidecegim o zaman belli olacak ne zaman olacagi soylerim.. bak artık yazıyorum topic inize ama fazla kalabalık yapmak istemiyorum , herkes bir seyler bilgiler isterken ben geyik yapmayayim diyorum.. sakin sakin okuyorum cıkıyorum.. ara ara yazarım..:13:şenlendiriyosunuz topicimizi hemde hepimizin birbirinden öğreneceği çok şey var bilgilerimizi paylaşıyoruzz....
LUNA artık gelmeyeksin seni yakalıyorum diye sakın sessiz sessiz gitme tamammı gelince bişeyler yaz öyle çıkk nisanıda senide en kısa zamanda bekliyoruz hep söylüyorum Allah izin verirse hepimiz yaşayacağız o duyguyu sizde böyle olun inşallah
kızlar transfer günleriniz yaklaşınca yazın sizin için yasin okuycam
Nisamcım ve Lunacım inşş sizlerde yanımıza geleceksiniz buna gönülden inanıyorum :))
Nisamcım eşimin sayısını bilmiyorum desem ama şunu söyleyebilirim doktor bana bu değerlerle normal yoldanda hamile kalabilirsin demişti tabii şansım düşüktü. Eşim testisinde rahatsızlık vardı ameliyat olmuştu biz ondan korktuk ve denedik.
Bende sorun yoktu canım hatta ilk tedavim negatif olunca laparoskopi bile yaptırdım çok şükür temiz çıkmıştı.
güzelim gecmis olsun zaten senin ayrı bir sekilde takip edilmen lazım tatlım hele hamilelik doneminde, muhakkak bir endikronoloğa git canım, zaten doktor yollar seni buyuk ihtimalle, aman dikkat et ..once senin saglıgın bunu unutmaGünaydın canım
Psikolojik değil onu biliyorum ben hipoglisemi hastasıyım ve gebelikte oluşunca doğal olarak çabuk acıkıyorum ama doymuyorum. Doktora sormadım haftaya gidince sorarım
cnm mide yanması zaman zaman oluyo ama dikkat et reflü yada benzeri bi rahatsızlığın varsa asitli şeylere ve akşam belli bi saatten sonra yemek yememeye dikkat et bunlar çok önemli kasık batmaları ve ağrılar normalmiş bebişlerimiz kendilerine yer hazırlıyor ondan kaynaklanıyor ama mide yanmasının mutlaka önlemini almanı tavsşye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?