cnm daha öncede bu istekte bulunan arkadaşlar oldu ama açıkçası benim tek tek hazırlayıp güncelleyecek vaktim yok ama gönüllü biri varsa böyle bi liste yapsın ben sürekli ilk sayfada güncellerim biraz zor geliyo açıkçası:))9
Ben yapardım ama ilk sayfada olması gerekiyor kızlar. Nasıl yapsakki benim ilk sayfada yazım yok sanırım
sen yap cnm ben senin yazını ilk sayfaya alırım
cnm bir şey sormak istiyorum 8 şubatta transferim oldu bebeğim transfer işlemine göre 17 günlük fakat son adet tarihinimi dikkatte almam gerekiyor öyle ise 4 hafta 7 günlük diyor ne kadar doğru
nasıl olcak o canım. Ben oraya biri gelip ekleme istediği zaman yine senin düzeltmen gerekicek. yapamam diyorsun yine sen uğraşmış olucaksın:44:
sen listeyi oluştur şu andaki herkesi ekle yeni eklenenleri güncellerim yada seni bilirsin istersen ayrı bi topik aç
Ben yapardım ama ilk sayfada olması gerekiyor kızlar. Nasıl yapsakki benim ilk sayfada yazım yok sanırım
meraba kızlarrrrr.nasılsınız bugünnnnabboowww hemde ne açılma çanakkale boğazı insan boğazı değil sankihemde pis boğaz her gördüğünü canı isteyen bi boğaz. Her canımın istediğinide almıyorum çocukta pis boğaz olmasın. Benimki resmen pis boğazlık ya
tabiki o dediğin ilaç yapışkan bi jelmiydi yaa öyle hatırlıyorum. Bende onu kestim 1.5 haftadır
ohh maş.. maş..yalnız söyleme öyle her yerde nazar değmesin miniğe. Mide bulantıların tamamen kesildimi canım? benimki son sürrat devam ediyor şikayetçi değilim elh. bu gnleri çok bekledik
Herkez fikrini söylesin ona göre hareket edelimo halde. Ben bide kullandığımız ilaçlarıda yazmak istiyorum. biraz daha ayrıntılı olsun istiyorum herkez ne diyorsa o olsun inş.
cnm sen aç açacaksan isteyen katılır isteyen katılmaz benim fikrimce çok fazla ayrıntıya girmek herkesin kafasını karıştırır mesela 1 kişi 6.haftada duyacak kalp atışını 1 kişi 8. haftada ,biri 3 ilaç kullanacak biri 5 ilaç biri dicek bana neden 3 ilaç verdiler benim burayı açmamdaki asıl amaç bu tür ayrıntılardan çok gün gün yaşadıklarımızı paylaşarak üzüntülerimizi azaltıp sevinçlerimizi çoğaltmak bilgileri paylaşmaktı zaten kullandığımız ilaçları kısa bi sğre sonra bırakıcaz
Yani bu benim fikrim diğer arkadaşlarla konuşursunuz ben konuyu hemen kapatabilirim...
Canım neden kızıyorsun ben topik açmak istemiyorum aslında. Tamam ben yazarım iyi kötü bi liste. Adminden felan rica ederiz yazımı ilk sayfaya alır, bu fikirde şimdi aklıma geldi.
Sanırım topiği sen açtın, kapatma yada başka bir topiğe geçme gibi bir düşüncemiz yok tatlım.
cnm sen aç açacaksan isteyen katılır isteyen katılmaz benim fikrimce çok fazla ayrıntıya girmek herkesin kafasını karıştırır mesela 1 kişi 6.haftada duyacak kalp atışını 1 kişi 8. haftada ,biri 3 ilaç kullanacak biri 5 ilaç biri dicek bana neden 3 ilaç verdiler benim burayı açmamdaki asıl amaç bu tür ayrıntılardan çok gün gün yaşadıklarımızı paylaşarak üzüntülerimizi azaltıp sevinçlerimizi çoğaltmak bilgileri paylaşmaktı zaten kullandığımız ilaçları kısa bi sğre sonra bırakıcaz
Yani bu benim fikrim diğer arkadaşlarla konuşursunuz ben konuyu hemen kapatabilirim...
Neyse ben gdiyorum bayanlar...herkez ne istiyorsa onu yapsın
meraba kızlar.....
bigünde ne kadar ilerlemiş maşallahokuyamadm bile hepsini.
yeni hamişler hoşgeldiniz,hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
selincim minecim nasılsınız.
bu arada liderlik bayrağını kaptırdık
selincim bişey sorcam ultrasonda benim hesapladığm günden daha önde gidiyor gebelik haftamız.seninki nasıl.
öpüyorum ii geceler
eslem canım sen nasılsın buguun
takılmayın boyle basıt konulara canlarımmm sızlergebessınızzzzzzz bebeklerınzı uzmeyın emı canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?