2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ben yapardım ama ilk sayfada olması gerekiyor kızlar. Nasıl yapsakki benim ilk sayfada yazım yok sanırım

ben yaparım seve seve. Ekim kasımda tüp bebek yaptırıp hamle kalanlar giibilerinden bi başlıkmı açsam ki napayım siz söyleyin. bu topiğimizde güzel...

napalım kızlar?

nasıl olcak o canım. Ben oraya biri gelip ekleme istediği zaman yine senin düzeltmen gerekicek. yapamam diyorsun yine sen uğraşmış olucaksın:44:

sen listeyi oluştur şu andaki herkesi ekle yeni eklenenleri güncellerim yada seni bilirsin istersen ayrı bi topik aç

sen listeyi oluştur şu andaki herkesi ekle yeni eklenenleri güncellerim yada seni bilirsin istersen ayrı bi topik aç

Herkez fikrini söylesin ona göre hareket edelimo halde. Ben bide kullandığımız ilaçlarıda yazmak istiyorum. biraz daha ayrıntılı olsun istiyorum herkez ne diyorsa o olsun inş.

meraba kızlarrrrr.nasılsınız bugünnnn
biz okuldayız.saldım çocukları bilgisayara biraz dinleneyim dedim.sizde durumlar nasıl.

mihrimahcım sorma canım ya keşke bulansa azıcık midem.o zaman korkum azalır belki.tık yok hala bende.hapur hupur herşeyi yiyorum.birazcık yanma oluyor sadece o da çok yediğim zamanlarda.sadece tavuk ve kırmızı eti yiyemiyorum.bunun için ayrı bi vitamin almama gerek var mı acaba.

Herkez fikrini söylesin ona göre hareket edelimo halde. Ben bide kullandığımız ilaçlarıda yazmak istiyorum. biraz daha ayrıntılı olsun istiyorum herkez ne diyorsa o olsun inş.

cnm sen aç açacaksan isteyen katılır isteyen katılmaz benim fikrimce çok fazla ayrıntıya girmek herkesin kafasını karıştırır mesela 1 kişi 6.haftada duyacak kalp atışını 1 kişi 8. haftada ,biri 3 ilaç kullanacak biri 5 ilaç biri dicek bana neden 3 ilaç verdiler benim burayı açmamdaki asıl amaç bu tür ayrıntılardan çok gün gün yaşadıklarımızı paylaşarak üzüntülerimizi azaltıp sevinçlerimizi çoğaltmak bilgileri paylaşmaktı zaten kullandığımız ilaçları kısa bi sğre sonra bırakıcaz

Yani bu benim fikrim diğer arkadaşlarla konuşursunuz ben konuyu hemen kapatabilirim...

Canım neden kızıyorsun ben topik açmak istemiyorum aslında. Tamam ben yazarım iyi kötü bi liste. Adminden felan rica ederiz yazımı ilk sayfaya alır, bu fikirde şimdi aklıma geldi.

Sanırım topiği sen açtın, kapatma yada başka bir topiğe geçme gibi bir düşüncemiz yok tatlım.

yok kızmıyorumki açabilrsin ama kafa karıştırmasın diye burayı kapatırız dedim hep birlikte oraya geçeriz farketmez bana aslında iyide olur işler yoğunlaşıyo çok girme imkanım olmayacak en azından sen ilgilenebilrisin....

yanlış anladın heralde canım konu kapatılsın istemedik sen gönüllü yapacak olan varsa yapsın diyince arkadaşta gönüllü yani sonuçta bizler kendiliğinden hamile kalan kişiler değiliz burdaki kişilerde kullanılan ilaçların kişiye göre bireye göre farklı olduğunu biliyolardır cahil değillerdir.ilaç ismi yazılmaz belki ama hani vitamin kullanıyorum yada kan sulandırıcı yada düşük olmaması için iğne ilaç gibi şeyler paylaşılabilir bence.ve elbette herkesin gebeliği aynı olmucak kimisi 5.haftada duyar kimisi 9.haftada duyar herkeste aynı olmaz ve ben sanmıyorum bunun bilincinde olmayan en azından bizim gibi tüp bebekle anne adayı olanlar bu kadar bilgiye sahiptirler.diğer topiklerde bunun gibi liste var benim hoşuma gitmişti sizede sormak istedim olmazsa mümkün değilse olmaz ben fikrimi söledim.

Neyse ben gdiyorum bayanlar...herkez ne istiyorsa onu yapsın

Son düzenleme:
eslem canım sen nasılsın buguun
takılmayın boyle basıt konulara canlarımmm sızlergebessınızzzzzzz bebeklerınzı uzmeyın emı canlarımm

selam baharcım iyiyiz bebişlerle sen ve mercimek de iyisiniz inşallah .
walla benimkine de doktorun verdiği tarih 05.10.2011 internette baktığımda 08.10.2011 ben de anlamadım ama zaten ben o günü dolduramayacağım malum ikizler genelde erken doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…