2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

iştahı açık olan arkadaşlar maaşallah size ne güzel. bende iştah falan kalmadı hani canım farklı birşeyler yemek istemiyor olsa iyi ama benim canım hiiççç yemek istemiyor zorla yiyorum resmen içim dışıma çıkıyor hani yemek yemesem bulanmayacak midem ama yiyince kötü oluyorum bir de mide yanması var felaket ama bebişler için değer 1 hafta sonra 3.kontrolüm var inşallah yolundadır herşey

cok sagol eslem allah kabul etsın ınsallah
ben sana ısmımı demıstım dımı
bu arada 41 yasını hep baskabırımı okumalı canım

Sen şimdi bunada panik yaparsın şekerim merak etme gayet normal aynı şeyleri bende yaşadım mide bulantısı olduğu zaman birde bastırmak için sürekli bişey yeme ihtiyacı hissediyoruz canım ondan kaynaklanıyo.
Heyyyyyyy melaba hamişler nasılsınız?

ben iyiyim sabahları çok midem bulanıyo bide acıkıyorum ama hiçbişey yemek istemiyorum bilmiyorum nolcek

Canım merhaba biz iyiyiz midenin bulanması normal canım doktorum bana istersen sabahtan akşama kadar grissini ye dedi 3 ayın sonuna kadar bir problem yok dedi ondan sonra miden bulanır bir şey yemezsen çaresine o zaman bakarız dedi yemek yemiyorum diye üzlme bebişleri etkilemiyomuş bu durum canım.Tuzlu mısır -elma-ayva-muz yiyebilirisn bunlar birazda olsun bastırıyo.

Canım merhaba ne güzel miden bulanmıyo keşke benimde bulanmasa emin ol en son isteyeceğin şey mide bulantısı olsun.Doktoruna sor b vitamini ama zaten bir sürü ilaç alıyoruz onun yerine b vitamini olan bakliyatları seçebilirisn canım.

cok sagol eslem allah kabul etsın ınsallah
ben sana ısmımı demıstım dımı
bu arada 41 yasını hep baskabırımı okumalı canım

cnm benim bildiğim kadarıyla öyle hani ne kadar çok insan aynı niyet için dua ederse gibi bişey heralde bize öyle söylediler bizde öyle yaptık

cnm doktor süt içeceksin falan dedimi ben gitmedim daha doktoruma ama herkes süt iç yumurta ye falan diyo bende aklıma gelince bile midem bulanıyo

senin öbür randevunda söylerler rutin gebelik testleriydi herhal..senin tek kesemii...diger randevun hangi tarihte...

bana 15 gün sonraya yani 9 marta randevu verdiler tek kese gördü hatta ben sordum başka yokmu diye 15 gün içinde 2 de olabilir 3 de kanaman olursada aspirini bırak ve yat dedi ben ilaçlara aynen devam ediyorum sende alıyomusun estrofem 5,progestan fitil günde 3 defa 3 er tane ,vitamin ve asprin bana sanki çok ilaç alıyomuşum gb geliyo neyse yarın kontrolde ne diycek dr yaz merak ediyorum bende

benim öyle oldu işte.önce ikiz çıktı..sonra kanamam oldu gittik üçüz oldu.aspirini bıraktırdılar.estrofem günde 5 tane..prognyx igne.günde iki defa....bide elevitt..bu kadar..çok heycanlıyım.ayrıvca hala kahve lekem devam dediyor..biliyosun dimi eger 3.sü çıkarsa meydana sonlandırmak için istanbula gönderiyolar.burda yokmuşş böyle işlemm..sen bizim doktorlamı devam etcenn...

eslemmm...bence bu topik çok güzel olduu..herkesi biliyoruz...kafa karıştırmaya gerek yokkk...

Teşekkür ederim cnm zaten karışık ve kalabalık bi topik isteseydik zaten ekim anneleri diye açıktı ama çok kalabalık ve bizim sorunlarımız çok farklı diye düşündüm bende böyle seviyorum

ben girnede bi dr la devam ederim heralde ama halil beye soracam olu derse

Ayyyyyyyyyyy noluyoooooooooooooooooooooooooor burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Eslemcim TOPİĞİMİZ BU ŞEKİLDE KALSIN
sadece listemizi biraz geliştirebiliriz daha sonraa

cnm doktor süt içeceksin falan dedimi ben gitmedim daha doktoruma ama herkes süt iç yumurta ye falan diyo bende aklıma gelince bile midem bulanıyo

ben 2 hafta kadar süt içebildim ama artık şişesini görmeye bile dayanamıyorum. ben de doktoruma söyledim süt ürünleri ile takviye edersin dedi. yarım yağlı beyaz peynir,ev yoğurdu ayran az yağlı kaşar peynir ve krem peynir şeklinde. bu şekilde yiyorum ben de ama süt içemiyorum mümkün değil. yumurta haftada 2-3 kere iyice katı olarak yiyorum . bir de kuru üzüm fındık badem ve ceviz demişti ceviz hariç diğerlerini atıştırmalık yiyorum ama genelde yemek yemek bir işkence bana bu aralar.

aslında 2 gündür banada öyle çok canım isteyerek bi yemek yapıyorum masaya oturuyorum midem bulanıyo sadece aç kalmamak için az bişey yiyorum ama karnımda aç doymuyorum ama meyve haricinde herşey midemi bulandırıyo bende bol bol kuru üzüm ve leblebi yiyorum:))

eslemmm...bence bu topik çok güzel olduu..herkesi biliyoruz...kafa karıştırmaya gerek yokkk...

Ayyyyyyyyyyy noluyoooooooooooooooooooooooooor burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Eslemcim TOPİĞİMİZ BU ŞEKİLDE KALSIN
sadece listemizi biraz geliştirebiliriz daha sonraa

arkadaşlar kimse topiğin kapanmasını istemedi eslem arkadaşımız yanlış anladı beni okursanız dikkatli anlarsınız bizde heralde bu topiği sevmesek burda olmazdık dimi neyse bişey istedim sonuçta imkanı yokmuş bunu uzatmaya gerek yok kapatalım ve polemik haline dönüşmesin lütfen.

yok cnm konu seninle ilgili değil sende geçmişte bazı arkadaşların yazılarını okursan konunun seninle ve söylediklerinle ilgisi olmadığını görürsün tabiki kapatalım böyle bi aşamada bebişlerimizi düşünelim onlar için dua edelim değilmi?

tabikiiii

Kızlar, benim yeme içme düzenimde herhangi bir değişiklik yok, fakat inanılmaz derece de uyku halim var, sürekli uyumak istiyorum akşam 9 da uyuya kalıyorum, eşim dalga geçiyor benimle

Sizlerde aynı sorun oluyormu?

bir hafta önce vardı ama şimdi iyiyim şükür geçiyo cnm

meraba selincim.iyiyiz biz de allaha şükür.
demekki önden gidiyor ultrasona göre.bana da doktor doğum tarihi 4 ekim dedi.bakalım artık hayırlısı olsun.
canım sağlıklı bi şekilde doğsunlar da inşallah tarih önemli değil.:13:
öpüyorum hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…