Sen şimdi bunada panik yaparsın şekerim merak etme gayet normal aynı şeyleri bende yaşadım mide bulantısı olduğu zaman birde bastırmak için sürekli bişey yeme ihtiyacı hissediyoruz canım ondan kaynaklanıyo.Günaydın güzel hamiş arkadaşlarım
Ya kızlar sizinde iştahınız açık mı ? Ben doymuyorum sanki midem kuyu ve ne yesem midemi doldurmuyor. Dün canım inanılmaz birşey istedi neyse aldım eve gittim yedim ve doymadım napıcam ben sürekli birşey yemek istiyorum.
Canım merhaba biz iyiyiz midenin bulanması normal canım doktorum bana istersen sabahtan akşama kadar grissini ye dedi 3 ayın sonuna kadar bir problem yok dedi ondan sonra miden bulanır bir şey yemezsen çaresine o zaman bakarız dedi yemek yemiyorum diye üzlme bebişleri etkilemiyomuş bu durum canım.Tuzlu mısır -elma-ayva-muz yiyebilirisn bunlar birazda olsun bastırıyo.Heyyyyyyy melaba hamişler nasılsınız?
ben iyiyim sabahları çok midem bulanıyo bide acıkıyorumama hiçbişey yemek istemiyorum bilmiyorum nolcek
meraba kızlarrrrr.nasılsınız bugünnnn
biz okuldayız.saldım çocukları bilgisayara biraz dinleneyim dedim.sizde durumlar nasıl.
mihrimahcım sorma canım ya keşke bulansa azıcık midem.o zaman korkum azalır belki.tık yok hala bende.hapur hupur herşeyi yiyorum.birazcık yanma oluyor sadece o da çok yediğim zamanlarda.sadece tavuk ve kırmızı eti yiyemiyorum.bunun için ayrı bi vitamin almama gerek var mı acaba.
cok sagol eslem allah kabul etsın ınsallah
ben sana ısmımı demıstım dımı
bu arada 41 yasını hep baskabırımı okumalı canım
iştahı açık olan arkadaşlar maaşallahsize ne güzel. bende iştah falan kalmadı hani canım farklı birşeyler yemek istemiyor olsa iyi ama benim canım hiiççç yemek istemiyor zorla yiyorum resmen içim dışıma çıkıyor hani yemek yemesem bulanmayacak midem ama yiyince kötü oluyorum bir de mide yanması var felaket ama bebişler için değer 1 hafta sonra 3.kontrolüm var inşallah yolundadır herşey
senin öbür randevunda söylerler rutin gebelik testleriydi herhal..senin tek kesemii...diger randevun hangi tarihte...
bana 15 gün sonraya yani 9 marta randevu verdiler tek kese gördü hatta ben sordum başka yokmu diye 15 gün içinde 2 de olabilir 3 de kanaman olursada aspirini bırak ve yat dedi ben ilaçlara aynen devam ediyorum sende alıyomusun estrofem 5,progestan fitil günde 3 defa 3 er tane ,vitamin ve asprin bana sanki çok ilaç alıyomuşum gb geliyo neyse yarın kontrolde ne diycek dr yaz merak ediyorum bende
eslemmm...bence bu topik çok güzel olduu..herkesi biliyoruz...kafa karıştırmaya gerek yokkk...
benim öyle oldu işte.önce ikiz çıktı..sonra kanamam oldu gittik üçüz oldu.aspirini bıraktırdılar.estrofem günde 5 tane..prognyx igne.günde iki defa....bide elevitt..bu kadar..çok heycanlıyım.ayrıvca hala kahve lekem devam dediyor..biliyosun dimi eger 3.sü çıkarsa meydana sonlandırmak için istanbula gönderiyolar.burda yokmuşş böyle işlemm..sen bizim doktorlamı devam etcenn...
cnm doktor süt içeceksin falan dedimi ben gitmedim daha doktoruma ama herkes süt iç yumurta ye falan diyo bende aklıma gelince bile midem bulanıyo
ben 2 hafta kadar süt içebildim ama artık şişesini görmeye bile dayanamıyorum. ben de doktoruma söyledim süt ürünleri ile takviye edersin dedi. yarım yağlı beyaz peynir,ev yoğurdu ayran az yağlı kaşar peynir ve krem peynir şeklinde. bu şekilde yiyorum ben de ama süt içemiyorum mümkün değil. yumurta haftada 2-3 kere iyice katı olarak yiyorum . bir de kuru üzüm fındık badem ve ceviz demişti ceviz hariç diğerlerini atıştırmalık yiyorum ama genelde yemek yemek bir işkence bana bu aralar.
eslemmm...bence bu topik çok güzel olduu..herkesi biliyoruz...kafa karıştırmaya gerek yokkk...
Ayyyyyyyyyyy noluyoooooooooooooooooooooooooor burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEslemcim TOPİĞİMİZ BU ŞEKİLDE KALSIN
sadece listemizi biraz geliştirebiliriz daha sonraa
arkadaşlar kimse topiğin kapanmasını istemedi eslem arkadaşımız yanlış anladı beni okursanız dikkatli anlarsınız bizde heralde bu topiği sevmesek burda olmazdık dimi neyse bişey istedim sonuçta imkanı yokmuş bunu uzatmaya gerek yok kapatalım ve polemik haline dönüşmesin lütfen.
yok cnm konu seninle ilgili değil sende geçmişte bazı arkadaşların yazılarını okursan konunun seninle ve söylediklerinle ilgisi olmadığını görürsün tabiki kapatalım böyle bi aşamada bebişlerimizi düşünelim onlar için dua edelim değilmi?
Kızlar, benim yeme içme düzenimde herhangi bir değişiklik yok, fakat inanılmaz derece de uyku halim var, sürekli uyumak istiyorum akşam 9 da uyuya kalıyorum, eşim dalga geçiyor benimle
Sizlerde aynı sorun oluyormu?
selam baharcım iyiyiz bebişlerle sen ve mercimek de iyisiniz inşallah .
walla benimkine de doktorun verdiği tarih 05.10.2011 internette baktığımda 08.10.2011 ben de anlamadım ama zaten ben o günü dolduramayacağım malum ikizler genelde erken doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?