2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

şimdi konunun suçlusu tamamen benmi oldum. Arkadaşlar bi öneride bulundu biri yapsın dedi. Bende iyi niyetle ben yaparım dedim. Suçlu oldum.

valla başka bişey diyemiyorum

Altı üstü bi topik yaa insan kalbini kırmaya ne gerek var. alın topiğiniz szin olsun

07ESLEM-TUPBABY kızlar doktoruma gidince sizin sorduğunuz tahllilleri yarın gidince soracaktım ama malesef akşam çok yoğun bir kanamam başladı inanılmaz bel ağrısıyla birlikte apar topar hastaneye gittik o arada aklıma gelmedi kızlar kusura bakmayın soramadım.

S.TUGBA canım çok sevindim RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleğini
çok tşk.ler canımmmm senin meleğinide inşallaaaaaaaahhhh
Altı üstü bi topik yaa insan kalbini kırmaya ne gerek var. alın topiğiniz szin olsun

mihriii aşkol emii geçmişi okudumda siz birbirinizi yanlış anlamışsınız canım böyle kırıcı olmaya gerek yokkiiii hem durun bi ya salıdan sonra belki listeye eklenebilirim o zaman hepinize ayrı ayrı soruarım olucak malum siz tecrübesiniz ya onun için o mesajı yok et kızgınlık anında yazdığını belirt hiiç gerek yok böle bozuşmalara şuan dünyanın en mutlu kişileriyken böle eftirik şeylerle kırmaya kırılmaya değermi
hem eslem gerçekten çok iyi niyetli bi arkadaş oda kendi uslubunca yazmış yanlış anlaşılmış hmm sizler anlaşılan hamilelik sendromu yaşıypnuz bacım bu ne gerginlik beyawwwwwww

damarlarımda kan kalmadıı artık vermekten eslem bana kızıcak ama ben dayanamıyorum dr güzel dedide tubi idrak edemedi işte
270 den
567 olan değer uygunmudur normalmidir ne dersiniz taze anneciklerr bu arada salı ve perş.yapıldı

tubişim boşver cnm yaa gerçekten uzadı gitti bu konu doktor sana normal dedi heralde değerlerin için cnm sen niye pazartesiyi bekliyosunki alalım listeye cnm senide bi şenlendir ortalığı :)))

canım ben seni yada herhangi birini kırmak istemedim sana msj attım kusura bakma diye ama sen hala kırıcısın bence biliyorum hepimizin hormonları farklı şu anda ama uzatmayalım istersen..

cnm umarım bişey yoktur iyisin değilmi bitanem dikkat et kendine niluşummm

günaydın kızlarr hepinize hayırlı cumalarrr güzel bir gün diliyorum

mihri gitme güzelim boş ver yanlış anlaşılma oldu unutalım gitsin olurmu canım

pazartesi bebeğimizle ilk randevümuz çok heyecanlıyım vede geçmiyor vakit gerçi transfer sonrası beklemek daha zordu ama olsun buda farklı bi heyecan herşeyi ile güzel yaaa

Kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar yine cuma olması sebebiyle isteyen ve tadavi aşamasında olan bütün arkadaşlarımız için bugünde dua edelim.

Allahım bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Tedavide olan ve bebek isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah Rabbim.

AMİNN..

Günaydın kızlar Nasılsınız bugün

Ben akşamları hemen uyuyorum iş falan yapacak güç bile bulamıyorum kilo alıcam diye korkuyorum

benim yuku halim geçti ilk zamanlar çok kötüydüm son 1 haftadır geçti ama mide bulantılarım başladı sabahları işe gelirken arkadaşları bezdiriyorum öğürmekten :))

benim yuku halim geçti ilk zamanlar çok kötüydüm son 1 haftadır geçti ama mide bulantılarım başladı sabahları işe gelirken arkadaşları bezdiriyorum öğürmekten :))

İnşallah bulantılarında çabuk geçer. Kusma oluyormu yokssa sadece kuru kuru öğürtümü ?

Annem bana hamileyken 4 ay boyunca kafasını yastıktan kaldıramamış ona çekmem inşallah

İnşallah bulantılarında çabuk geçer. Kusma oluyormu yokssa sadece kuru kuru öğürtümü ?

Annem bana hamileyken 4 ay boyunca kafasını yastıktan kaldıramamış ona çekmem inşallah

cnm yok kussam rahatlarım heralde ama olmuyor annen ağır geçiriyosa seninde öyle olabilir genetikten:)) inşallah rahat geçiririz yaaa Allah büyüktür.

Bu arada çizelgen güzel olmuş benimkide çok minik biraz büyüteyim bari

Son düzenleme:
herkese günaydın . nilu sana geçmiş olsun. umarım her şey yolundadır. ben de 2-3 gün öncesine kadar çok uyuyordum. günde 2-3 kezdi ama bugünlerde uykum azaldı ama sabah bulantılarım başladı. kokulara karşı sabah duyarlılığım artıyor, bir kaç kez öğürüyorum sonra da az da olsa kahvaltımı yapıyorum. herkese hayırlı cumalar

Teşekkürler sen anlattığında çok karışık gibi gelmişti ama kolaymış. Hep özeniyordum çizelge yapanlara Rabbim bana da gösterdi, İnşallah bütün isteyenlere de nasip etsin.

Demekki genelde aynı belirtiler oluyor, bakalım daha ilerledikçe neler göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…