yok cnm konu seninle ilgili değil sende geçmişte bazı arkadaşların yazılarını okursan konunun seninle ve söylediklerinle ilgisi olmadığını görürsün tabiki kapatalım böyle bi aşamada bebişlerimizi düşünelim onlar için dua edelim değilmi?
çok tşk.ler canımmmm senin meleğinide inşallaaaaaaaahhhhS.TUGBA canım çok sevindim RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleğini
Altı üstü bi topik yaa insan kalbini kırmaya ne gerek var. alın topiğiniz szin olsun
çok tşk.ler canımmmm senin meleğinide inşallaaaaaaaahhhh
mihriii aşkol emii geçmişi okudumda siz birbirinizi yanlış anlamışsınız canım böyle kırıcı olmaya gerek yokkiiii hem durun bi ya salıdan sonra belki listeye eklenebilirim o zaman hepinize ayrı ayrı soruarım olucak malum siz tecrübesiniz ya onun için o mesajı yok et kızgınlık anında yazdığını belirt hiiç gerek yok böle bozuşmalara şuan dünyanın en mutlu kişileriyken böle eftirik şeylerle kırmaya kırılmaya değermi
hem eslem gerçekten çok iyi niyetli bi arkadaş oda kendi uslubunca yazmış yanlış anlaşılmış hmm sizler anlaşılan hamilelik sendromu yaşıypnuz bacım bu ne gerginlik beyawwwwwww
Altı üstü bi topik yaa insan kalbini kırmaya ne gerek var. alın topiğiniz szin olsun
07ESLEM-TUPBABY kızlar doktoruma gidince sizin sorduğunuz tahllilleri yarın gidince soracaktım ama malesef akşam çok yoğun bir kanamam başladı inanılmaz bel ağrısıyla birlikte apar topar hastaneye gittik o arada aklıma gelmedi kızlar kusura bakmayın soramadım.
Kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar yine cuma olması sebebiyle isteyen ve tadavi aşamasında olan bütün arkadaşlarımız için bugünde dua edelim.
Allahım bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Tedavide olan ve bebek isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah Rabbim.
AMİNN..
benim yuku halim geçti ilk zamanlar çok kötüydüm son 1 haftadır geçti ama mide bulantılarım başladı sabahları işe gelirken arkadaşları bezdiriyorum öğürmekten :))
İnşallah bulantılarında çabuk geçer. Kusma oluyormu yokssa sadece kuru kuru öğürtümü ?
Annem bana hamileyken 4 ay boyunca kafasını yastıktan kaldıramamış ona çekmem inşallah
cnm yok kussam rahatlarım heralde ama olmuyor annen ağır geçiriyosa seninde öyle olabilir genetikten:)) inşallah rahat geçiririz yaaa Allah büyüktür.
Bu arada çizelgen güzel olmuş benimkide çok minik biraz büyüteyim bari
herkese günaydın . nilu sana geçmiş olsun. umarım her şey yolundadır. ben de 2-3 gün öncesine kadar çok uyuyordum. günde 2-3 kezdi ama bugünlerde uykum azaldı ama sabah bulantılarım başladı. kokulara karşı sabah duyarlılığım artıyor, bir kaç kez öğürüyorum sonra da az da olsa kahvaltımı yapıyorum. herkese hayırlı cumalar
bayanlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
allahım dualarımızı kabu letsın
cumanız mubarek olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?