Kızlarrr hami$lerrrrrr
ben de yarın kontrole gidiyorum endometrium um olculecek kısmetse ne zaman transfer yapılacagı soylenecekkkk ayy cok heyecanlıııı
rhndm naptın cnm doktora gittinmi?
Evet gittim.Demiştim ya yarın akşam yazıcam diye ama yine yazamadım nedense.Çünkü kese yine göründü ama içinde yolk salk denen bir kese daha oluyomuş sanırım onu yine göremedik ve kalp atışını duyamadık ama kese büyümüş iyi görünüyor dedi doktor ,kese bu boydayken zaten görünmez dedi tekrar kan tahlili yaptık bugün onun sonucunu aldım 34900 olmuş.Doktora sordum hala emin olamıyorum artık hamileyim diyebilirmiyim dedim tabiki hamilesin dedi ve pzrt gününe tekrar bakalım dedi.Bende o yüzden yazamadım .Kalp atışlarınıda duyunca haykırıcam burda inşallah şimdilik temkinli davranıyorum.
Coooook tesekkurler canımmmmmmm sizi dondurulmuslarda bulamayınca buralara saldırıyorummmHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzhaberlerini en kısa sürede alırız inşallah.
Evet gittim.Demiştim ya yarın akşam yazıcam diye ama yine yazamadım nedense.Çünkü kese yine göründü ama içinde yolk salk denen bir kese daha oluyomuş sanırım onu yine göremedik ve kalp atışını duyamadık ama kese büyümüş iyi görünüyor dedi doktor ,kese bu boydayken zaten görünmez dedi tekrar kan tahlili yaptık bugün onun sonucunu aldım 34900 olmuş.Doktora sordum hala emin olamıyorum artık hamileyim diyebilirmiyim dedim tabiki hamilesin dedi ve pzrt gününe tekrar bakalım dedi.Bende o yüzden yazamadım .Kalp atışlarınıda duyunca haykırıcam burda inşallah şimdilik temkinli davranıyorum.
Kızlarrr hami$lerrrrrr
ben de yarın kontrole gidiyorum endometrium um olculecek kısmetse ne zaman transfer yapılacagı soylenecekkkk ayy cok heyecanlıııı
cnm inşallah güzel haberlerle gel bitanem transfer gününle ilgilide bilgilendir merak ederiz.
Hadi hayırlısı inşallah.transferin ne zaman olmuştu, yani kaç haftalıkken gittin doktora? Ben 5+4 de gideceğim de acaba kese gözükürmü o zaman ?
transferim 28 şubat.sanırım 6+2 ydi dün gittiğimde kese göründü ama kalp atışı ve embriyo görünmedi.Bu arada ben pzrt gitmekten vazgeçtim çarşamba falan gidicem sürekli gidip görememekte kötü en iyisi iyice büyüsün değilmi..
O güne kadar sabredebileceksen daha iyi tabi, bende netten araştırıyorum sürekli, herkesde değişik sürelerde olabiliyormuş kese gözükmesi kalp atışı duyumu falan, seninbiraz nazlı olacak herhalde
aminn...haydi salı bizim günümüz olsun inşallahh güzel haberlerle gelelim el mübdi tesbih çekmeye bayılırım iyiki söledin sebep oldun sevap kazandın teşekkürler canımm....saol cnm olur hem salı günü bende ilk randevuma gidicem bende düşük riskine karşı El-Mübdi'yi duymuştum gün içinde sürekli Ayetel Kürsiyi okuyorum ve bunu Allahım korusun onları
kızlar bende bugün 3.ultrasona girdim.biliyosunuz benim üçüz muhabbetini.bebişler büyümüş dr.ikisinin kalbini net gördüü.3.sünü baktı baktı evt bununda kalbi atıyor dedi.zaten doktor okadar yogunki...5 dakka sürdü muayene.2 haftta sonraya randevu verdi..ama bebişler büyümüşşş...eger böyle devam ederse bizim istanbul olayı gerçekleşecek..galiba..hala muayeneye giderken yürek çarpıntısıyla gidiyorum...belki sizdede oluyodur.artık hayırlısıyla şu aşamaları geçsekde sohbetlerimiz bebeklerin kilosu boyu şeklinde degişse ne güzel olur...umarım ALLAHIM HERKESİNKİNİ TAMAMINA ERDİRİR...
Kızlarrr hami$lerrrrrr
canım gözünaydın.pıtpıtları gördün demek,maşallah.senin istanbul işini hatırlıyorum sanki.üçüz olduğundan gidecektin dimi.
kızlar bende bugün 3.ultrasona girdim.biliyosunuz benim üçüz muhabbetini.bebişler büyümüş dr.ikisinin kalbini net gördüü.3.sünü baktı baktı evt bununda kalbi atıyor dedi.zaten doktor okadar yogunki...5 dakka sürdü muayene.2 haftta sonraya randevu verdi..ama bebişler büyümüşşş...eger böyle devam ederse bizim istanbul olayı gerçekleşecek..galiba..hala muayeneye giderken yürek çarpıntısıyla gidiyorum...belki sizdede oluyodur.artık hayırlısıyla şu aşamaları geçsekde sohbetlerimiz bebeklerin kilosu boyu şeklinde degişse ne güzel olur...umarım ALLAHIM HERKESİNKİNİ TAMAMINA ERDİRİR...
Merhaba
benim transferim 8 şubatta oldu doktorum 7 mart kontrol tarihi verdi bir kaç kişiye sordum son adet tarihinden hesapla dediler hesaplarken neyi dikkate alayım bilemiyorum kafam karıştı
test tarihim 21 şubattı değerim 340 çıktı bide kasıklarında ağrı olan varmı ara ara bide çok akıntı oluyor cevap verirseniz sevinirim
aminn...haydi salı bizim günümüz olsun inşallahh güzel haberlerle gelelim el mübdi tesbih çekmeye bayılırım iyiki söledin sebep oldun sevap kazandın teşekkürler canımm....
haydi şimdilik allaha emanetsiniz cici annecikler
Günaydın arkadaşlar. şu bulantılarla ilgili kıdemli arkadaşlara sorum var. bu bulantılar her sabah olacak diye şartmı. benim önceki iki gün kahvaltıdan önce 2-3 öğürtü şeklindeydi. bugün olmadı yada çok hafif oldu. böylesi doğal mı.yoksa aksi giden bir şey mi var. yardmcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?