2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Teşekkür ederim canım sağol bebişler iyi şükür kanamam dahada azaldı.Umarım en kısa zamanda seninde mide bulantıların geçer canım.
cnm umarım bişey yoktur iyisin değilmi bitanem dikkat et kendine niluşummm

Canım benin sağol daha iyiyim kanamam azaldı bebişlerde iyi şükür ama halsiz ve yorgun oluyorum canımcım sen nasılsın?

kızlarr eger bizim sonlandırma işlemi olursa istanbulda bahçecide olcakmış..orada tedavi olan varmı nasıl bi yer doktorları hakkında bilgisi olan varmıııı...

Canım Bahcecinin İstanbul da 3-4 tane merkezi var, ben Bahceci Umut'ta tedavimi oluyorum, merkezden de doktorumdan da menunum.

Tecrübeli arkadaşlar salı günü 6+5 oluyorum ilk randevum var.Kalp atışlarını duyarmıyım Allahım inşallah duyarımmmmm

canım bazen duyuluyor bazen duyulmuyormuş 6.haftalarda.ama ben 6+1 günlükken duymuştık pıtpıtcıklarımızı.inşallah sen de duyarsun canım.müthiş bişey

arkadaşalr merhaba ben neden böyle bişey yaptım bilmem ama doğum tarihimi yanlış yazmışım şimdi konrtol ettimde doğrusu 11.10.2011 olacaktı ay olarak 11 demişim düzeltiyorum onu:82:

şÜKÜR CNM iyi olduğuna sevindim bende iyiyim Allaha şükürler olsun heyecanla yarını bekliyoruz.

canım bazen duyuluyor bazen duyulmuyormuş 6.haftalarda.ama ben 6+1 günlükken duymuştık pıtpıtcıklarımızı.inşallah sen de duyarsun canım.müthiş bişey

inşallah cnm dua edin.

arkadaşalr merhaba ben neden böyle bişey yaptım bilmem ama doğum tarihimi yanlış yazmışım şimdi konrtol ettimde doğrusu 11.10.2011 olacaktı ay olarak 11 demişim düzeltiyorum onu:82:

tmm cnm hemen düzeltelim....

büyük ihtimalle duyarsın canım bende 5+ 6 duymuştum tabii her bünye farklıdır ama duyarsın diye diliyorum

inşallah cnm benim ilk randevum umarım duyarımmm

Lunacım hayırlısıyla senin de hamilelik haberlerini paylaşacağız inşallah...

ooo yaşasın kendine dikkat et cnm ne yiyip ne içmen gerektiğini zaten diğer topıcten bşlşyosun Allahım yardımcın olsun Duacınız Lunacımmmm

Hadi canım gözünaydın allahım hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin inşallahhh

canlarim cok tesekkur ederim cok heyecanliyim yarın son kontrolum var ve kısmetse carsamba saat 11.00 de transferim gerceklesecek..
sizden dua bekliyorummm... bana son kez bi yazarsanız kim ne yaptı transferden sonra herkesin tecrubesini pekistirmis olurummm :13::13:
ben gecen sefer inanın ne yaptıgımı hatırlamıyorum.. sonu kotu bitti diye herhalde kafam allak bullak bir de sehir dısına cıktıgım icin herhalde sildim hafızadan :79:
sevgilerrr

lunacım hayırlı olsun tekrar cnm

kızlarr çok kötüyüm bugün şuraya yazcak halim bile yok halsiz bulantılı yorgun çalışmak eziyetttt

ayy Allah yardımcım olsun

kızlarr çok kötüyüm bugün şuraya yazcak halim bile yok halsiz bulantılı yorgun çalışmak eziyetttt

canım gecmis olsun kendine dikkat et .. bende de bir halsizlik var ki sorma ne yapıcam carsambaya kadar bilmiyorum almadıgım ilac ve vitamin kalmadi..
sen yarın mı gidiyordun ilk muayeneye?
hadi hayırlısı insallahhh

canm benim çok geçmiş olsun hafta bir an önce biter inşallah. hamileyken çalışmak gerçekten zor daha bu kadar başlarda böyleyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben Elevit diye vitamine başlayınca hem bulantılarım biraz azaldı hem de kendimi daha dinç hissediyorum. doktor randevunda bir konuş olmazsa rapor al canım iş sağlığından ve bebeklerinden önemli değil sonuçta.Dikkat et kendine

eslemcım allahım sıfa versın canımsın
ınsallah duzelır
bende stard verdım ınsalalh dua edın bana hamıs anneler
hersey guzel gelıssın bende kasın annelerıne gırerım ınsallah arkanızdan canlarım

nisam inşallah sen de hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun tedavin hayırlı olsun Rabbim dualarını kabul etsin canım

canım gecmis olsun kendine dikkat et .. bende de bir halsizlik var ki sorma ne yapıcam carsambaya kadar bilmiyorum almadıgım ilac ve vitamin kalmadi..
sen yarın mı gidiyordun ilk muayeneye?
hadi hayırlısı insallahhh

eslem canım geçmiş olsun. yarın iyi haberlerini alırız inşallah. peki rapor falan alamaz mısın?

Teşekkür ederim canlarım sanırım hastalıktan değil bulantım oluyodu ama ilk defa bugün baya kustum(afedersiniz)
Bakalım böyle giderse alabilirim rapor ilk randevuma bi gideyim bakalım daha hiç görüşmedim doktorlarla bi sorarım ne kullanmam gerekiyo öpüyorum hepinizi canlar

eslemcim benim de yarın 3. randevum var hayırlısı bakalım ikimiz de iyi haberler veririz inşallah buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…