2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Amin canm yumyurta toplama işlemi biraz ağrılı ama transferde ağrı ve acı yok korkma anestezi yapıyorlarmı bilmiyorum doktorlar tercihen yapmıyorlar diye biliyorumm Allah yardımcın olsun cnm

Ev sahibi gibi oldukya ondan heralde cnm:)))

Kızlar bu arada ben işyerinde çok sinirliyim evde çok huzurluyum ama herhalde hormonlardan benim gibi olanlar varsa tavsiye ediyorum Klasik müzik önerdiler çalışırken dinliyorum gerçekten insanı dinginleştiriyo normalde klasik müzik dinlemem ama aşeriyorum heralde klasik müziğe:))))

anestezi çok kötü yapıyor beni gece 9 a kadar mahvoldum ağzıma bişey alamadım hala ara ara bulantım var, pazartesi de transfer
teşekkürler cvbınız için

anestezi çok kötü yapıyor beni gece 9 a kadar mahvoldum ağzıma bişey alamadım hala ara ara bulantım var, pazartesi de transfer
teşekkürler cvbınız için

meraba canım.tedavin hayırlı olsun inşallah.
ama hiç korkma transfer işlemi çok kolay acısız ve kısa süren bi işlem.kendini kasma ve korkutma canım.bebişlerimiz için herşeye değer bunu düşün rahatla

Günaydın kızlaaar
Eslemcim bendede var o gerginlik :))) iş yerinin kapısından dışarı adım atıyım geçiyor
Buarada bende ne kasık ağrısı ne akıntı var sadece midem de tuhaflık var ne yesem ağzımın içi köpürüyor ve ekşi oluyor

Transfer anestezi olmadan yapılıyor en azından benim gittiğim merkezde o şekilde yapıldı kolay bir işlem hem monitörden içine yerleştirilen embriyolara da bakabiliyorsun.Bir de tuvalete sıkışık olmanı istiyorlar valla benim için en zor kısmı oydu çatladım nerdeyse hemşire hanım halime acıdı , istersen git tuvalete ama hepsini yapma dedi de ben ya hepsini yaparsam diye gitmedim :26:
belki tuvalete sıkışık olmanız gerektiğinden anestezide sıkıntı olabilir kazalar yaşanabilir :93:, toplamada da mutlaka önce tuvalete gidin demişlerdi.
ama sonuçta transfer toplamaya göre daha basit ve ağrısız bir işlem.

iş demeyin bana gerginlik demek az gelir işyerindeki herkesin boğazını sıkasım var eve gidince de pek melek gibi olduğum söylenemez ama aşkım sağolsun alttan alıyor idare ediyor beni.. hamiledir ne yapsa yeridir şeklinde

teşekkürler cvbınız için

evt bencede...ben ilk tedavimde türkiyede yumurta toplamada anestesi almadım..20 küsür tane yumurta toplandı ve okadar rahatdımki hiççç agrım olmadıı.yürüyerek çıktım...transferde zaten vermiyolarr..sadece çok tuvaletim gelmişti..amaaa kıbrısda 2.tedavimde anestezili yumurta toplama oldu..34 yumurta toplandıı veee beni o anestezi ugundurdu..arka arkaya agrı kesici verdiler..hiç böyle bi acı görmemiştim.dedilerki yumurtan çok o yüzden oldu dediler..neyse transferde rahatdım hatta girmeden önce ultrasondan bakıp sıkışıklık durumunu ayarladılar.vee ilk defa burdan duydum transferde anestezi olayını ne gerek varkii hiçç agrı olmuyo ayrıca bebişleri görüyosun ultrasonda koyduklarını çok güzel bi duygu..bence yaptırma her aşamayı gör derimmm...

yaaa aynen 8.aya kadar çalışıyım dedim ama noluyo bana bilmiyorum gerçekten herkesin boğazını sıkmak istiyorum hepsinee gıcık oluyorum ya tahammül edemiyorum ayyy böyle 8 ay geçermi yaaaa
Allahım Bana yardım et buranın tam aksine evdede kuzu gibiyim bi görseniz...

Napsam şunlar için bi plan yapıp hepsini havayamı uçursam acaba

Eslemcim benim öyle bir planım var özellikle bugün toptan kurtulsam hepsinden tek seferde diyorum

bebişlerimi koyarlarken görecem demek
sahiden benim bebişimmi olacaklar
inanmıyorummm

evet canım yerleştirdikten sonra monitörde gösteriyorlar sana noktacık şeklinde... harika bir duygu tabii ondan sonra tüm tedavi sürecinin bence en zor kısmı olan beklemek geliyor ;Allah tüm bekleyenlere sabır versin iyi haberler almasını nasip etsin.

Kizlaar doktordan geldimmmmm kalinligim 8,5 mm olmuss:) kismetse transferim carsamba gunuuu

ooo yaşasın kendine dikkat et cnm ne yiyip ne içmen gerektiğini zaten diğer topıcten bşlşyosun Allahım yardımcın olsun Duacınız Lunacımmmm

Tecrübeli arkadaşlar salı günü 6+5 oluyorum ilk randevum var.Kalp atışlarını duyarmıyım Allahım inşallah duyarımmmmm

canım bence duyarsın .. benim randevum 7+2 ye denk gelmişti ama normalde 6.hafta içinde duyuluyor galiba bahar o zamanlarda duymuştu pıpıt kalp atışlarını.
inşallah hayırlısı çok güzel bir duygu inanılmaz birşey

kızlarr eger bizim sonlandırma işlemi olursa istanbulda bahçecide olcakmış..orada tedavi olan varmı nasıl bi yer doktorları hakkında bilgisi olan varmıııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…