arkaaşlar allah meleklerinizi sağlıklı sıhatli kucanıza verir inşallah, tecrübelisiniz o yüzden bişey soracağım transfer işlemi ağrılı mı, dün yumurtalarım toplandı çok zordu anestezi de çarptı beni korkuyorum şimdi transferden yanıtlarsanız sevinirim
eslem çok teşekkürler, çok iyisin herkesin sıkıntısına yetişmeye çalışıyorsun. firstheaven anestezisiz yaptıranlar ağrı olmadığını söylüyor. bense o kadar cesur değilim, transferi de anesteziyle yaptırdım, spekuluma dayanamıyorum. doktorunla konuş , anesteziyle de yaptırabilirsin ama bir çok kadın anestezi olmadan yaptırıyor ve daha önce ağrılı diyen duymadım.
anestezi çok kötü yapıyor beni gece 9 a kadar mahvoldum ağzıma bişey alamadım hala ara ara bulantım var, pazartesi de transfer
teşekkürler cvbınız için
Günaydın kızlaaar
Eslemcim bendede var o gerginlik :))) iş yerinin kapısından dışarı adım atıyım geçiyor
Buarada bende ne kasık ağrısı ne akıntı var sadece midem de tuhaflık var ne yesem ağzımın içi köpürüyor ve ekşi oluyor
anestezi çok kötü yapıyor beni gece 9 a kadar mahvoldum ağzıma bişey alamadım hala ara ara bulantım var, pazartesi de transfer
teşekkürler cvbınız için
Günaydın kızlaaar
Eslemcim bendede var o gerginlik :))) iş yerinin kapısından dışarı adım atıyım geçiyor
Buarada bende ne kasık ağrısı ne akıntı var sadece midem de tuhaflık var ne yesem ağzımın içi köpürüyor ve ekşi oluyor
iş demeyin bana gerginlik demek az gelir işyerindeki herkesin boğazını sıkasım vareve gidince de pek melek gibi olduğum söylenemez ama aşkım sağolsun alttan alıyor idare ediyor beni.. hamiledir ne yapsa yeridir şeklinde
çalışan hamil arkadaşlar rabbim heopimize kolaylık versin
Eslemcim benim öyle bir planım var özellikle bugün toptan kurtulsam hepsinden tek seferde diyorum
bebişlerimi koyarlarken görecem demek
sahiden benim bebişimmi olacaklar
inanmıyorummm
Lunacım hayırlısıyla senin de hamilelik haberlerini paylaşacağız inşallah...
Kizlaar doktordan geldimmmmm kalinligim 8,5 mm olmuss:) kismetse transferim carsamba gunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?