günaydın kızlar nasılsınız bugün ben düne göre biraz daha iiyim Bucucum heralde herkesin işi gücü var son zamanlarda kimse uğramıyo
Mehtap canım sanada hayırlı olsun ilk randevun problemsiz geçer inşallah
Bütün güzel annişlerimize kocaman MERHABAAAAAAAAA
Merhaba
ilk doktor randevum 7 mart inşallah hayırlısı olur hem çok heyecanlıyım bir okadarda korkuyorum hayırlısı olur inşallah
sizlerdede ara ara kasıklarda ağrı ve akıntı oluyormu kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum ve midem kusma yok ama sanki içim kalkıyor gibi tuhaf sizlerde ne gibi belirtiler var benim bu yaşadıklarım normalmi ve göz kapaklarımın üstünde tonlarca ağırlık var gibi arada feci uyku bastırıyor vitamin olarak multitabs kullanıyorum sizlerin kullandığı farklı vitanminler varmı
gebelik hesaplamaya girdim son adet 20 ocak 5+3 diyor fakat transferim 8 şubattı
transferi benimle aynı gün olan varmı
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben düne göre biraz daha iiyim Bucucum heralde herkesin işi gücü var son zamanlarda kimse uğramıyo
Mehtap canım sanada hayırlı olsun ilk randevun problemsiz geçer inşallah
Bütün güzel annişlerimize kocaman MERHABAAAAAAAAA
Lunacım inşallah bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutunur canım RABBİM yardımcın olsun canım inşallah burdan güzel haberlerini alırız canım.3 günde sürekli yatma ara ara yürü çünkü rahimede kan gitmesi lazım.Transferden sonra buraya yaz bilgi ver merak ederim canım seni kendine iyi bak.Dualarım seninlecanlarim cok tesekkur ederim cok heyecanliyim yarın son kontrolum var ve kısmetse carsamba saat 11.00 de transferim gerceklesecek..
sizden dua bekliyorummm... bana son kez bi yazarsanız kim ne yaptı transferden sonra herkesin tecrubesini pekistirmis olurummm :13::13:
ben gecen sefer inanın ne yaptıgımı hatırlamıyorum.. sonu kotu bitti diye herhalde kafam allak bullak bir de sehir dısına cıktıgım icin herhalde sildim hafızadan :79:
sevgilerrr
Canım benim geçmiş olsun kullandığımız hormon ilaçlarını bırakınca biraz yorgunluk ve mide bulantıları gidiyo canım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.kızlarr çok kötüyüm bugün şuraya yazcak halim bile yok halsiz bulantılı yorgun çalışmak eziyetttt
ayy Allah yardımcım olsun
Amin canım inşallah RABBİM gönlüne göre versin.RABBİM yardımcın olsun.eslemcım allahım sıfa versın canımsın
ınsallah duzelır
bende stard verdım ınsalalh dua edın bana hamıs anneler
hersey guzel gelıssın bende kasın annelerıne gırerım ınsallah arkanızdan canlarım
Merhaba arkadaşlar bende epeydir girmiyordum ,çok fena grip oldum yatıyorum.Benimde yarın ultrasonum var,bakalım ne olacak.Benim birkaç gündür hiç midem bulanmaz oldu uykum falan da gelmiyor.Hiç olumlu şeyler hissedemiyorum nedense.Yarın neredeyse 7. hafta olucam ve bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyiz.Geçen perşembe sadece keseyi görmüştük,neden bilmiyorum çok olumsuzum. Allah yardımcım olsun diyorum artık beklemekten ruhum sıkıldı.Ne olacaksa olsun bu belirsizlik beni çok yordu.Yarın olsun şu sonucu alayım ve önüme bakayım artık.Neyse işte böyle bir ruh hali içndeyim ve artık moral bulmak istiyorum.benim için de dua edin neolur.Allah hepinizin yardımcısı olsun...
Merhaba arkadaşlar bende epeydir girmiyordum ,çok fena grip oldum yatıyorum.Benimde yarın ultrasonum var,bakalım ne olacak.Benim birkaç gündür hiç midem bulanmaz oldu uykum falan da gelmiyor.Hiç olumlu şeyler hissedemiyorum nedense.Yarın neredeyse 7. hafta olucam ve bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyiz.Geçen perşembe sadece keseyi görmüştük,neden bilmiyorum çok olumsuzum. Allah yardımcım olsun diyorum artık beklemekten ruhum sıkıldı.Ne olacaksa olsun bu belirsizlik beni çok yordu.Yarın olsun şu sonucu alayım ve önüme bakayım artık.Neyse işte böyle bir ruh hali içndeyim ve artık moral bulmak istiyorum.benim için de dua edin neolur.Allah hepinizin yardımcısı olsun...
BAHARCIM gitmedim daha öğleden sonra gidicem yarın inşallah güzel haberlerle gelirim .felaket heyecanlıyım yaaa kalbim pır pır
Evdeki arkadaşlar hep yatıyodur ohh ne güzel ondan giremiyolardır biz yatamıyoruz buralardayız ayyy şu 4 ay geçsede şöyle cinsiyetleri konuşmaya başlasak Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
kızlar yarın sabah saat 11 de transferim var ne olur benim icin dua edin..
ben sanırım baya bir uzun sure giremem foruma eşim dolayısıyla (kızıyor)..
size sevgilerimi yolluyorum bebişlerini goren gormeyen tum arkadaslarıma Allah'tan sifa diliyorum, hepinizi Allah nazarlardan saklasın..
asırı derecede nezleyim insallah yarına kadar biraz olsun gecer
ilk 3 gun full yatmayı planlıyorum kısmetse, ananas , kabak cekirdegi ve muşmula (miranda'cıgım turuncu olanından degil mi?) yiyecegim.. bol bol c vitamini , balık yemeyi planlıyorum Allah kısmet ederse.. sizlerin de bana bir tavsiyesi olursa cok sevinirim.. simdien hepinize bol sanslarrrr:13::13:
canım sakın moralini bozma.benim de 6.5 haftalıkken falan mide bulantım tak diye kesilmişti.uykum da gelmiyordu eskisi gibi.dedim kesin bişey oldu.2 gün oturdum ağladım.dayanamadım doktora erken gittim allaha şükür pıtpıt bebişim benimleydi.sonra dedimki bi daha olumsuz düşünmicem bebişimi de boş yere üzmicem.sakın sen de olumsuz düşünme ve bebişini üzme annesi tamammı.inşallah hersey yolundadır ve kalp atışlarını da duyarsınız allahın izniyle.yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım
merhaba benim transferim 8 şubatta oldu 21 şubatta test tarihi verdiler 340 çıktı ii bi değer mi?
7 martta ilk doktor kontrolumuz var benim kasıklarımda ağrım oluyor bazende başım dönüyor ama midem bulantım kusmam olmadı ama bazen içim kalkıyor sabahları gözümü açar açmaz karnım aç kalkıyorum ama çok iştahlı değilim benim gibi şubatta transfer olan varmı ve kesesini gören cevap verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar , günün yarısı geçti ama iş güç doktor randevusu derken ancak vakit bulabildim. umarım herkes iyidir.
ben doktordan yeni geldim Rabbime binlerce kere şükürler olsun ikisi de çok iyi bonibonlarımınbir tanesi 2.2 cm diğeri 2.4 olmuş herşey yolunda kalp atışlarını da dinledim. hiç bitmesin istedim beni bıraksalar akşama kadar dinlemek isterim miniklerimin pıt pıt atan kalplerini.
Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?