teşekkür ederim,böyle sözler moralimi yükseltiyor tabi ama insan ne kadar da uğraşsa olumsuz düşünmekten alıkoyamıyor kendini artık yarın herşey belli oacak inş.Size güzel haberler verebilmeyi çok isterim ve umarım da veririm.Destekleriniz için teşekkürler.
merhaba arkadaşlar , günün yarısı geçti ama iş güç doktor randevusu derken ancak vakit bulabildim. umarım herkes iyidir.
ben doktordan yeni geldim Rabbime binlerce kere şükürler olsun ikisi de çok iyi bonibonlarımınbir tanesi 2.2 cm diğeri 2.4 olmuş herşey yolunda kalp atışlarını da dinledim. hiç bitmesin istedim beni bıraksalar akşama kadar dinlemek isterim miniklerimin pıt pıt atan kalplerini.
Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Baharcım Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsinBir dahaki randevum 16.03'te diğeri de 30.03'te. 4 aylık olana kadar iki haftada bir gideceğim.
Ama 2 kilo vermişim ona üzüldüm doktor bir liste verdi kalsiyum protein içeren besinler 100 gr. de ne kadar içerdiği yazıyor. Bunların içinden yiyebileceklerini seç dedi,kendini zorlama bebeklerin gelişimi gayet iyi dedi ama üzüldüm işte yiyemiyorum çünkü doğru düzgün hiçbirşey bakalım düzelecek inşallah.Bebeklerle bir olup annemize bir güzel kilo aldıracağız dedi doktorumbakalım inşallah.
benim elimden gelse eve ultrason alıp devamlı bebeklerimi seyretmek ve dinlemek isterim.Allah akıl fikir versin ne diyeyim
kızlar yarın sabah saat 11 de transferim var ne olur benim icin dua edin..
ben sanırım baya bir uzun sure giremem foruma eşim dolayısıyla (kızıyor)..
size sevgilerimi yolluyorum bebişlerini goren gormeyen tum arkadaslarıma Allah'tan sifa diliyorum, hepinizi Allah nazarlardan saklasın..
asırı derecede nezleyim insallah yarına kadar biraz olsun gecer
ilk 3 gun full yatmayı planlıyorum kısmetse, ananas , kabak cekirdegi ve muşmula (miranda'cıgım turuncu olanından degil mi?) yiyecegim.. bol bol c vitamini , balık yemeyi planlıyorum Allah kısmet ederse.. sizlerin de bana bir tavsiyesi olursa cok sevinirim.. simdien hepinize bol sanslarrrr:13::13:
neeeeeeeeeeeeeeeeeee eslemmmmmmmmmm ıkıtane mı canım ayyyyyyyy cok sevındım hadı canım allahım sonuna kadar beraber gıtmeyı hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın yavrularını
ayyyy senın degerın kac cıkmıstı 12,gun canım
şÜKÜRLER OLSUN RABBİME
hepinize günaydın fıstıklarrrrrr
Dün Gittim gördüm geldim Kalp atışlarınıda duydum Allahın izniyle rabbim herkese nasip etsin
Amaaaaaaaaaaaaaaaa 2 tane kalp atışı duydummmmmmmmm yaşasınnnn
neeeeeeeeeeeeeeeeeee eslemmmmmmmmmm ıkıtane mı canım ayyyyyyyy cok sevındım hadı canım allahım sonuna kadar beraber gıtmeyı hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın yavrularını
ayyyy senın degerın kac cıkmıstı 12,gun canım
canım harika bir haber bu maaşallah nazar değmesin2 kese mi var tek kese mi? çok sevindim yaşasın ikimiz de inşallah ikiz bebeklerimize kavuşacağız
masalah berakallah canlarım yaa ıkınızede
allahım sonuna kadar gotursun hayırlıısıyla vede kavustursun sızlerı
tek yumurta ıkızımı kızlar sızınkıler
banada olursa ınsalalh 2 embrıyo verıcekler
eslem bugun 3,gunum gonal f 375 doz vuruluyorum canım
cuma randevum var
yumosum 5 tane gozuktu az ama hayırlısı rezervım azalmıs oylededı doktor
bana dua edın canlar kalıtelı yumosum olsun vede bende ıkız hayırlısıyla cok ıstıyorum saglıcakla ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?