2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım benim öyle kaza kurşunu değil tabi bizimkiler,zor bulduk korkularımız ondan.ama elden gelen bişey yok rabbim esirgesin bebişlerimizi.inşallah bizlerin de yüzlerini güldürür de kucağımıza aldığımız günleri gösterir RABBİM.bize dua etmek kaliyor sadece.sen de bol bol dua et,ama çok kafanı yorup üzme meleğini

Son düzenleme:
Baharcım Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin Bir dahaki randevum 16.03'te diğeri de 30.03'te. 4 aylık olana kadar iki haftada bir gideceğim.
Ama 2 kilo vermişim ona üzüldüm doktor bir liste verdi kalsiyum protein içeren besinler 100 gr. de ne kadar içerdiği yazıyor. Bunların içinden yiyebileceklerini seç dedi,kendini zorlama bebeklerin gelişimi gayet iyi dedi ama üzüldüm işte yiyemiyorum çünkü doğru düzgün hiçbirşey bakalım düzelecek inşallah.Bebeklerle bir olup annemize bir güzel kilo aldıracağız dedi doktorum bakalım inşallah.
benim elimden gelse eve ultrason alıp devamlı bebeklerimi seyretmek ve dinlemek isterim.Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Ne güzel bir duygu çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah, bakalım yarın ilk kontrol neler olacak???

canım benim bebekler iyi olsun da zamanla alırsın kilo zaten.rabbim sana da boniboncuklarına da sağlık versin canım.sakın üzülme ne güzel büyümüşler.onlar sıkıştırıyodur seni annesi ondan yiyemiyosundur eeee 3 can taşıyon sen kolaymı bitanem
bende de tam tersi ya.hiçbir kıyafetim olmuyor.göbekim benden önde gidiyor.sürekli yiyorum ama bu da kötü ya.sonra hazımsızlık yaşıyorum uyuyamıyorum sabaha kadar.
hehe sordum doktora ben de kalp atışını dinleme cihazı falan yok mu diye.güldü bana....
versin canım.rabbim hepimize akıl fikir versin bol bol da sabır versin inşallah.
benim 3 haftada bi çağırıyor doktorum.keşke her hafta gel dese bana:84::84::84:

Rabbim seninle olsun canım dualarımda seninle inşallahhh muşmula turuncu değil kuzum küçük kahverengi armutun küçüğü yada ahlat biliyorsan ona benziyor şuan zamanı geçti ama aşeren manavlarda bulabilirsin canım öptüm çok

şÜKÜRLER OLSUN RABBİME

hepinize günaydın fıstıklarrrrrr

Dün Gittim gördüm geldim Kalp atışlarınıda duydum Allahın izniyle rabbim herkese nasip etsin

Amaaaaaaaaaaaaaaaa 2 tane kalp atışı duydummmmmmmmm yaşasınnnn

neeeeeeeeeeeeeeeeeee eslemmmmmmmmmm ıkıtane mı canım ayyyyyyyy cok sevındım hadı canım allahım sonuna kadar beraber gıtmeyı hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın yavrularını
ayyyy senın degerın kac cıkmıstı 12,gun canım

aminnnnnnnnnn cnm benim darısı senin başına inşallah 724 çıkmıştı benim değerim çoook mutlu oldummmm

canım harika bir haber bu maaşallah nazar değmesin 2 kese mi var tek kese mi? çok sevindim yaşasın ikimiz de inşallah ikiz bebeklerimize kavuşacağız

benim de 11.gün 514 13.gün değerim 1260 çıkmıştı

masalah berakallah canlarım yaa ıkınızede
allahım sonuna kadar gotursun hayırlıısıyla vede kavustursun sızlerı
tek yumurta ıkızımı kızlar sızınkıler
banada olursa ınsalalh 2 embrıyo verıcekler
eslem bugun 3,gunum gonal f 375 doz vuruluyorum canım
cuma randevum var
yumosum 5 tane gozuktu az ama hayırlısı rezervım azalmıs oylededı doktor
bana dua edın canlar kalıtelı yumosum olsun vede bende ıkız hayırlısıyla cok ıstıyorum saglıcakla ınsallah

canım harika bir haber bu maaşallah nazar değmesin 2 kese mi var tek kese mi? çok sevindim yaşasın ikimiz de inşallah ikiz bebeklerimize kavuşacağız

Amin cnm çok heyecanlandım kalbim duracaktı 2 kese var yanyana herşey normal dedi doktor Alalhım korusun hepimizin bebeklerini ama 10 gün sonra tekrar gidicem gelişimleri takip edliiyormuşya sende tekmi kese???

cnm hiiiç merak etme Allah ol dedikten sonra 1 yumurtayla bile oluyor bende bu günleri görebileceğimi hiç zannetmiyodum ama bak Allahın mucizeleri çok büyük haaaaaaaaayırlısıyla transferin olur inşallah ve güzel haberlerle senide kutlarız burda cnm merak etme

ınsallah canlarım ınsallah
dogru zman olur benımde sızler gıbı ınsallah
allahım mutlulugunaz mutluluk katsın ınsallahhhhhhhhhhh
saglıklı sıhhatlı ve hayırlı uzun omurlu evlat versın canlarımmm

günaydın arkadaşlar bende şuan tüp bebek yaptırıorum iğne kullanıorum bakalım hayırlısıyla cuma günü yumurtalarım toplancak.....çok heyecanlıyım ilk defa olcak ve son olsun inşallah ilkinde hemen hamile kalırım

nisam benimkiler çift yumurta ikizleri inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Yarabbim. Herkes bebişlerine hayırlıyla kavuşur inşallah.

Eslemcim çift kese bende de, ikiz olduğu için ben 2 haftada 1 gidiyorum kontrole. hayırlısıyla 9.haftamızdayız inşallah böyle sağlıkla devam eder. eşin nasıl sevinmiştir di mi size sürpriz oldu sanırım beklemeiyordunuz galiba? benim değerler çok yüksek çıktığından ve 2 embriyo transfer edildiğinden bekliyorduk ikiz olmasını
Tabii Allahtan herşeyin hayırlısı , Rabbim ne derse o olur . Tekrar gözünüzaydın canım...

selınecım masalah canım ayyyyyy hayırlıısıyla beınımde oyle olsa ama hayırlısıyla dıyorum
amınn canım amınnnnnn
senın kacıncı denemen
ınsallah bende bu 3,denememde yavrularıma hayırlısıyla kavusurm canım
sızlerın arasında bunları yazmak ıstemem ama sızı gorunce motıve oluyorum ınanın yaaaa
tup beybıden haber varmı kızlar goremıyorum onu bu aralar

nisam benim ilk denemem Allaha şükür olumlu oldu. Bizde sorun eşimde bende hiç sorun yok o yüzden aşılama falan olmadan direkt tüp bebek yaptırdık.

eslem sana kac tane verdıler embrıyo canım
suprızler guzeldır ay kut kut degıl kutte kutte kutte dıye ses gelmıstır dımııkı tane olunca masallah nazar degmesın hepınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…