ınsallah canlarım ınsallah
dogru zman olur benımde sızler gıbı ınsallah
allahım mutlulugunaz mutluluk katsın ınsallahhhhhhhhhhh
saglıklı sıhhatlı ve hayırlı uzun omurlu evlat versın canlarımmm
Canım gözünaydın senin bebişler tam kinder süpriz oldu sana çok sevindim RABBİM sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.şÜKÜRLER OLSUN RABBİME
hepinize günaydın fıstıklarrrrrr
Dün Gittim gördüm geldim Kalp atışlarınıda duydum Allahın izniyle rabbim herkese nasip etsin
Amaaaaaaaaaaaaaaaa 2 tane kalp atışı duydummmmmmmmm yaşasınnnn
günaydın arkadaşlar bende şuan tüp bebek yaptırıorum iğne kullanıorum bakalım hayırlısıyla cuma günü yumurtalarım toplancak.....çok heyecanlıyım ilk defa olcak ve son olsun inşallah ilkinde hemen hamile kalırım
eslemmmmm çok sevindim..burda bayagıı ikiz anne adayları olduuuu..inşallah ALLAHIM HEPİMİZİNKİNİ SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE TAMAMINA ERDİRİR.
eslemmmmm çok sevindim..burda bayagıı ikiz anne adayları olduuuu..inşallah ALLAHIM HEPİMİZİNKİNİ SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE TAMAMINA ERDİRİR.
Canım gözünaydın senin bebişler tam kinder süpriz oldu sana çok sevindim RABBİM sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım tedavin hayırlı olsun RABBİM gönlüne göre versin inşallah ilk denemende tutar buradan güzel haberlerini alırız.
saolun canlarım ciddi sürpriz oldu Rabbim herkese nasip etsin inşallah
İnşallah problem olmaz ikizlerin riski daha fazla oluyoya Allah Korusun
Hayırlı olsun eslem çok sevindim.İnş. sonuna kadar sağlıkla devam eder.Bu arada senin dün kaçıncı haftandı acaba.Bende bugün öğlen gidicem artık varsa da belii olur umarım.
saol canım dün 6+5 di İnşallah Rabbim korusun emanetini hiç merak etme cnm inşallah bugün bebeğini görüceksin Allahın izniyle senin bugün kaç olucak biraz nazlı heralde kendini göstermiyo:)
benimde bugün 6+5 oldu.Sende bugün ilk defa mı gördün acaba.En son geçen hafta perşembe gitmiştim görünmemişti.İnş. banada senin gibi 6+5 de görmek nasip olur.
ilk defa gördüm ben keseyi falanda görmeye gitmemiştim dün hem keseyi gördük hem kalp atışlarını duyduk inşallah cnm zaten kan tahlillerin normal bi problem olmayacağını düşünüyorum inşallah yoktur kötü şeyler düşünme bizide haberdar et
evet kızdım sana kaç gündür yoksun:))
Ben büyük cadı sen küçük cadı
Cnm haklısın vallahi ama psikolojim çok bozuldu olumsuz şeyler okuyunca uzak kalmak istedim.Bizde bugün kalp atışlarımızı duyduk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?