2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

AMİN canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasınıı nasip etsin.

ayyy masallah 1,de kavusmussunuz ınsalalh sonuna kadar da guzel gıder
bızde dırekt tupculerdenız
esımde vardı basta ama sımdı benımde rezervım azaldı hamdolsun baska sorun yok

selincim eşim nasıl sevindi pek emin değildik doktorlarda 1 ihtimal demişti emin olunca çok sevindik ikisinin kalp atışınıda ayrı ayrı dinletti doktor şükürler olsun

nisamcım tek ikiz Allahım sağlıklı versin inşallah bitanem duam bütün isteyenlere bekleyenle nasip etsin cnmmm

eslemmmmm çok sevindim..burda bayagıı ikiz anne adayları olduuuu..inşallah ALLAHIM HEPİMİZİNKİNİ SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE TAMAMINA ERDİRİR.

Canım gözünaydın senin bebişler tam kinder süpriz oldu sana çok sevindim RABBİM sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım tedavin hayırlı olsun RABBİM gönlüne göre versin inşallah ilk denemende tutar buradan güzel haberlerini alırız.

eslemmmmm çok sevindim..burda bayagıı ikiz anne adayları olduuuu..inşallah ALLAHIM HEPİMİZİNKİNİ SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE TAMAMINA ERDİRİR.

saolun canlarım ciddi sürpriz oldu Rabbim herkese nasip etsin inşallah

İnşallah problem olmaz ikizlerin riski daha fazla oluyoya Allah Korusun

saolun canlarım ciddi sürpriz oldu Rabbim herkese nasip etsin inşallah

İnşallah problem olmaz ikizlerin riski daha fazla oluyoya Allah Korusun

ALLAHIM korusun canım inşallah olmaz biliyosun benim yaşadıklarımı RABBİM kimselere yaşatmasın.RABBİM sağ salim hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun eslem çok sevindim.İnş. sonuna kadar sağlıkla devam eder.Bu arada senin dün kaçıncı haftandı acaba.Bende bugün öğlen gidicem artık varsa da belii olur umarım.

Hayırlı olsun eslem çok sevindim.İnş. sonuna kadar sağlıkla devam eder.Bu arada senin dün kaçıncı haftandı acaba.Bende bugün öğlen gidicem artık varsa da belii olur umarım.

saol canım dün 6+5 di İnşallah Rabbim korusun emanetini hiç merak etme cnm inşallah bugün bebeğini görüceksin Allahın izniyle senin bugün kaç olucak biraz nazlı heralde kendini göstermiyo:)

saol canım dün 6+5 di İnşallah Rabbim korusun emanetini hiç merak etme cnm inşallah bugün bebeğini görüceksin Allahın izniyle senin bugün kaç olucak biraz nazlı heralde kendini göstermiyo:)

benimde bugün 6+5 oldu.Sende bugün ilk defa mı gördün acaba.En son geçen hafta perşembe gitmiştim görünmemişti.İnş. banada senin gibi 6+5 de görmek nasip olur.

benimde bugün 6+5 oldu.Sende bugün ilk defa mı gördün acaba.En son geçen hafta perşembe gitmiştim görünmemişti.İnş. banada senin gibi 6+5 de görmek nasip olur.

ilk defa gördüm ben keseyi falanda görmeye gitmemiştim dün hem keseyi gördük hem kalp atışlarını duyduk inşallah cnm zaten kan tahlillerin normal bi problem olmayacağını düşünüyorum inşallah yoktur kötü şeyler düşünme bizide haberdar et

Aman allahımmm bu ne güzeeel bir habeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tebrik ederimm tatlım inan bana çoook sevindim

evet kızdım sana kaç gündür yoksun:))

Ben büyük cadı sen küçük cadı

Cnm haklısın vallahi ama psikolojim çok bozuldu olumsuz şeyler okuyunca uzak kalmak istedim.Bizde bugün kalp atışlarımızı duyduk :))

CNM sen olumsuz şeyleri nerden bulup okuyosun Allahım bizlere birer mücize nasip etti sen hala olumsuz yazılarmı okuyosun merak etme verdiği mucizeleride korur rabbim biraz güvenin bak ben 6+5 e kadar hiç doktora gitmedim bunu hiç sorunda etmedim şükür herşey normal bunun kıymetini bilelim tatlım

slm arkadaşlar yazılarınızı başta sona okudum allah hepimizin meleklerini kucağına almayı nasip etsin benide aranıza alırsanız sevinirim ,7 şubatta transferim yapılmıştı şu anda 5+2 günlük hamileyim ve tahmini doğum tarihim 31 ekim pazartesi günü ilk ultrasonum vardı 9mm lik bir kese gördük ama kalp atışlarını duyabilmemiz için haftaya tekrar çağırdı heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor yani ,bu benim ilk tüp bebek denemem fakat daha önce aşılama yöntemiyle hamile kalmıştım ne yazıkki 2 aylıkken kalbi durdu allahım bu sefer sağ salim kucağıma almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…