slm arkadaşlar yazılarınızı başta sona okudum allah hepimizin meleklerini kucağına almayı nasip etsin benide aranıza alırsanız sevinirim ,7 şubatta transferim yapılmıştı şu anda 5+2 günlük hamileyim ve tahmini doğum tarihim 31 ekim pazartesi günü ilk ultrasonum vardı 9mm lik bir kese gördük ama kalp atışlarını duyabilmemiz için haftaya tekrar çağırdı heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor yani ,bu benim ilk tüp bebek denemem fakat daha önce aşılama yöntemiyle hamile kalmıştım ne yazıkki 2 aylıkken kalbi durdu allahım bu sefer sağ salim kucağıma almayı nasip etsin
NİHAYET İŞTE NİHAYET BEKLEDİĞİM SONUÇ. arkadaşlar bebişlerimin kalp atışlarını gördüm.farkındaysanız bebişlerim diyorum çünkü iki taneler.Bu bir mucize bir tanesi için endişe ederken iki tanesi annelerine göründüler bugün.çok ama çok mutluyum.Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.sizlerede destekleriniz için çok teşekkür ederim.Ve artık bende ekim annesiyim diyebilirim gönül rahatlığıyla...
ayyyyy bugün ne güzel haberler var maşallah kızlar
eslemcim çok sevindim canım.süpriz mi yapmış senin mercimekler annelerine.RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki meleğini de inşallah.
Canım RABBİM tamamına erdirsin RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah her şey istediğin gibi olur canım.slm arkadaşlar yazılarınızı başta sona okudum allah hepimizin meleklerini kucağına almayı nasip etsin benide aranıza alırsanız sevinirim ,7 şubatta transferim yapılmıştı şu anda 5+2 günlük hamileyim ve tahmini doğum tarihim 31 ekim pazartesi günü ilk ultrasonum vardı 9mm lik bir kese gördük ama kalp atışlarını duyabilmemiz için haftaya tekrar çağırdı heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor yani ,bu benim ilk tüp bebek denemem fakat daha önce aşılama yöntemiyle hamile kalmıştım ne yazıkki 2 aylıkken kalbi durdu allahım bu sefer sağ salim kucağıma almayı nasip etsin
NİHAYET İŞTE NİHAYET BEKLEDİĞİM SONUÇ. arkadaşlar bebişlerimin kalp atışlarını gördüm.farkındaysanız bebişlerim diyorum çünkü iki taneler.Bu bir mucize bir tanesi için endişe ederken iki tanesi annelerine göründüler bugün.çok ama çok mutluyum.Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.sizlerede destekleriniz için çok teşekkür ederim.Ve artık bende ekim annesiyim diyebilirim gönül rahatlığıyla...
Kızlar ne güzel ya bugün hep güzel haberler aldık
Allah inşallah hep böyle devam ettirir. Bende bugün ilk kontrolüme gittim kesemizi gördük hayırlısıyla, 15 gün sonra kalp atıışları için yeniden çağırdı doktorum.
Canım gözünaydın keseleri görmüşsün RABBİM nazarlardan saklasın meleğini kıyamam ben sana şimdi 15 gün geçmek bilmez sana.
Mrb arkadaşlar ben de ekim annelerinden olucam inşallah Keseleri görmeden buraya yazmak istemedim Bugün keseyi görmeye gittik Bir beklerken iki bebişimiz olcakmış Çok mutluyum ama aynı zamanda çoook tedirginim Çünkü biraz lekelenmem var Sizlerde de var mı Bu arada doğum 28 ekim görünüyor Allahım herkese bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle valla nilu , bekle bekle günler çok zor geçiyor, hamileliğin keyfine pek varamıyoruz çünkü bugüne büyük zorluklarla geldik, birşey olmasın diye hep korkuyla yaşıyorum.
ÖZlemcimmm çok mutlu oldum rabbim bağışlasın yavrularını aklıma seni teste zorla gönderdiğimiz gün geldiii bak utandırdı rabbim seniişÜKÜRLER OLSUN RABBİME
hepinize günaydın fıstıklarrrrrr
Dün Gittim gördüm geldim Kalp atışlarınıda duydum Allahın izniyle rabbim herkese nasip etsin
Amaaaaaaaaaaaaaaaa 2 tane kalp atışı duydummmmmmmmm yaşasınnnn
Allah nazardan saklasın canım sağlıkla bağışlasın inş yavrunuCnm haklısın vallahi ama psikolojim çok bozuldu olumsuz şeyler okuyunca uzak kalmak istedim.Bizde bugün kalp atışlarımızı duyduk :))
Gözünaydın canım keseleri görmüşsün bende ikiz anne adayıyım panik yapma kullandığımız ilaçlardan birde ikiz gebeliklerde rahim hızla büyüdüğü için lekelenmeler yaşabilirsin hatta ben 3 kere yoğun olmak üzere ve 2 gün arayla hemen hemen kanamada yaşıyorum benim 7 haftalıkken başladı doktorum 16 haftanın sonuna kadar kanaman olabilir dedi.RABBİM sağ salim meleklerini kucağına almayı nasip etsin canım.
şÜKÜRLER OLSUN RABBİME
hepinize günaydın fıstıklarrrrrr
Dün Gittim gördüm geldim Kalp atışlarınıda duydum Allahın izniyle rabbim herkese nasip etsin
Amaaaaaaaaaaaaaaaa 2 tane kalp atışı duydummmmmmmmm yaşasınnnn
bende yazmasamda sürekli takipçinizim hatunlar seni göremeyince merak ediyodum nerde nesi var diye neyseki güzel haberle döndünohh beaa şükür demek pıtpıtta pıt pıt ded,i mercimek sanaCnm haklısın vallahi ama psikolojim çok bozuldu olumsuz şeyler okuyunca uzak kalmak istedim.Bizde bugün kalp atışlarımızı duyduk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?