2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

NİHAYET İŞTE NİHAYET BEKLEDİĞİM SONUÇ. arkadaşlar bebişlerimin kalp atışlarını gördüm.farkındaysanız bebişlerim diyorum çünkü iki taneler.Bu bir mucize bir tanesi için endişe ederken iki tanesi annelerine göründüler bugün.çok ama çok mutluyum.Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.sizlerede destekleriniz için çok teşekkür ederim.Ve artık bende ekim annesiyim diyebilirim gönül rahatlığıyla...

cnm hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah kalp atışlarınıda duyarsın biran önce bitanem

yaaaa bak okadar üzdün kendini bebişlerini hep söylüyorum Rabbim emanetlerini korur inşallah hadi gözünaydın bide ikiz yaaaa inanamıyorummm

.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SELİN********************5 EKİM

BAHAR 32*****************6 EKİM

MİRANDA*****************8 EKİM

ANNELER(MİNE)************11 EKİM

SWEETGIRL***************12 EKİM

PITIRCIKKKK**************15 EKİM

07 ESLEM****************20 EKİM

ALEV 16******************21 EKİM

TUPBABY*****************21 EKİM

GİZEM80*****************21 EKİM

SYDEM*******************21 EKİM

TLYVZ(TÜLAY)*************24 EKİM

TURUNCU 86**************25 EKİM

BURCUDOĞAN*************29 EKİM

LEONES22****************31 EKİM

HHAPPYY****************31 EKİM

ayyyyy bugün ne güzel haberler var maşallah kızlar
eslemcim çok sevindim canım.süpriz mi yapmış senin mercimekler annelerine.RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki meleğini de inşallah.

ayyyyy bugün ne güzel haberler var maşallah kızlar
eslemcim çok sevindim canım.süpriz mi yapmış senin mercimekler annelerine.RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki meleğini de inşallah.

aminn kuzum yaaa hemde ne sürprizzz

Canım RABBİM tamamına erdirsin RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah her şey istediğin gibi olur canım.
Gözünaydın canım seninkide eslem gibi kinder süpriz oldu RABBİM bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.

canım senin de gözünaydın.bugün o kadar güzel haberler,sürprizler varki allahım hepinizi nazarlardan saklasın inşallah
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim meleklerini inşallah

ne güzel bir haber allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almayıda nasip etsin minişlerini

Kızlar ne güzel ya bugün hep güzel haberler aldık

Allah inşallah hep böyle devam ettirir. Bende bugün ilk kontrolüme gittim kesemizi gördük hayırlısıyla, 15 gün sonra kalp atıışları için yeniden çağırdı doktorum.

Herkese tüm dilekleri için çoook teşekkürler.Allah inş. hepimizinde bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Artık stres yok sadece mutluluk ve bebişleri beslemek var.

Mrb arkadaşlar ben de ekim annelerinden olucam inşallah Keseleri görmeden buraya yazmak istemedim Bugün keseyi görmeye gittik Bir beklerken iki bebişimiz olcakmış Çok mutluyum ama aynı zamanda çoook tedirginim Çünkü biraz lekelenmem var Sizlerde de var mı Bu arada doğum 28 ekim görünüyor Allahım herkese bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Canım gözünaydın keseleri görmüşsün RABBİM nazarlardan saklasın meleğini kıyamam ben sana şimdi 15 gün geçmek bilmez sana.

Canım gözünaydın keseleri görmüşsün RABBİM nazarlardan saklasın meleğini kıyamam ben sana şimdi 15 gün geçmek bilmez sana.

Aynen öyle valla nilu , bekle bekle günler çok zor geçiyor, hamileliğin keyfine pek varamıyoruz çünkü bugüne büyük zorluklarla geldik, birşey olmasın diye hep korkuyla yaşıyorum.

Gözünaydın canım keseleri görmüşsün bende ikiz anne adayıyım panik yapma kullandığımız ilaçlardan birde ikiz gebeliklerde rahim hızla büyüdüğü için lekelenmeler yaşabilirsin hatta ben 3 kere yoğun olmak üzere ve 2 gün arayla hemen hemen kanamada yaşıyorum benim 7 haftalıkken başladı doktorum 16 haftanın sonuna kadar kanaman olabilir dedi.RABBİM sağ salim meleklerini kucağına almayı nasip etsin canım.

Aynen öyle valla nilu , bekle bekle günler çok zor geçiyor, hamileliğin keyfine pek varamıyoruz çünkü bugüne büyük zorluklarla geldik, birşey olmasın diye hep korkuyla yaşıyorum.

Hepimiz öyle yaşıyoruz canım benim RABBİM hepimizin meleklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ÖZlemcimmm çok mutlu oldum rabbim bağışlasın yavrularını aklıma seni teste zorla gönderdiğimiz gün geldiii bak utandırdı rabbim senii
Cnm haklısın vallahi ama psikolojim çok bozuldu olumsuz şeyler okuyunca uzak kalmak istedim.Bizde bugün kalp atışlarımızı duyduk :))
Allah nazardan saklasın canım sağlıkla bağışlasın inş yavrunu

ikiz hamiş olarak aramıza tekrar hoşgeldin canım Allah nazarlardan saklasın

Canım teşekkür ederim cevabın için Kucağımıza alıncaya kadar dikkat etmemiz gerekecek galiba İnşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın

ayy maşallahh sizlere canımmm çok sevindim adına rabbim o güzel gönlünce verdi çok şükür inşallah sorunsuz bir bekleyiş süresindne sonra sağlıkla kucağına alırsın sen dahil tüm şeker anne adaylarıı
Cnm haklısın vallahi ama psikolojim çok bozuldu olumsuz şeyler okuyunca uzak kalmak istedim.Bizde bugün kalp atışlarımızı duyduk :))
bende yazmasamda sürekli takipçinizim hatunlar seni göremeyince merak ediyodum nerde nesi var diye neyseki güzel haberle döndünohh beaa şükür demek pıtpıtta pıt pıt ded,i mercimek sana
bu arada senin tekmi ikizmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…