2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hayırlı uğurlu olsun canım benim dikkat et kalp atışlarını alıncaya kadar yani hep dikkat ette benimde ikizdi biri iyi tutunamamıştı kalp atışlarını almaya 1 hafta kala biri gitti belirtiside sarı sarı lekelenme oldu ilk 4 gün sonrada kanamam oldu doktora gittiğimizde 2. keseyi göremedik inşallah sen başa kadar götürürsün ama çok dikkat et

güzellerr güzeli şekerannecikler için
allah içimizde can verdiği melekleri korusun bizlere bağışlasın inşallahhhhh
bebelerinizle allaha emanetsiniz şeker parçacıklarıı

..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

NİLU******************KIDEMLİ ONUR KONUĞU***İKİZ

SELİN********************5 EKİM*******İKİZ

BAHAR 32*****************6 EKİM

MİRANDA*****************8 EKİM

ANNELER(MİNE)************11 EKİM

SWEETGIRL***************12 EKİM

PITIRCIKKKK**************15 EKİM

07 ESLEM****************20 EKİM*******İKİZ

ALEV 16******************21 EKİM

TUPBABY*****************21 EKİM

GİZEM80*****************21 EKİM

SYDEM*******************21 EKİM

TLYVZ(TÜLAY)*************24 EKİM

TURUNCU 86**************25 EKİM

FULYA41*****************28EKİM*******İKİZ

BURCUDOĞAN*************29 EKİM

LEONES22****************31 EKİM

HHAPPYY****************31 EKİM

günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr annecikler başka ikiz olan varmı hatırlayamadım.
İkiz tek hepimizin yavrusunu Rabbim korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Fulyacım senide tebrik ederim Rabbim korusun

s.tuğba sende hala tahmini doğum tarihini verme buralarada fazla takılma tamammı??*

EVET canım yaaaa bende hatırlıyorum Allah razı olsun hepinizden adaşım sen nasılsın fazla giremiyosun heralde nasıl bulantı rahatsızlık durumun nedir?

07ESLEMCİM teşekkür ederim canım benim listen çok güzel olmuş ay çok mutlu oldum beni onur konuğu yapmışsın canım öpüyorum senide meleğinide:))))

Canım teşekkür ederim cevabın için Kucağımıza alıncaya kadar dikkat etmemiz gerekecek galiba İnşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın

AMİN canım hepimizin meleklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

maşallah ne güzel oldu nazar boncukları, Rabbim hepimizi nazarlardaan korusun, bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

arkadaşlar herkese merhaba. ben ufak bir şey sormak istiyorum doktor kontrolleriniz yaklaşık ne kadar sürüyor ? benim doktorum çok iyi ama çok yoğun olduğundan sanki biraz aceleye getiriliyormuşum gibi hissediyorum.. hemşire hemen ultrasona hazırlıyor doktor geliyor 5 dk bakıyor odasına geçiyoruz 5-10 dk de var mı bir sıkıntı , ilaç yazılması ve o kadarcık sürede sorabilirsen soru sor ve cevap al şeklinde geçiyor toplasan 15 dk yani ve söylemesi ayıp 250 tl ücreti var. ücretinde değilim ve eşim kesinlikle doktor değiştirmeyelim diyor tedavimizi de aynı hoca yapmıştı ve bilgisine deneyimine güvenim tam ama ikiz bekleyen bir anne adayı olarak sanki daha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. siz ne dersiniz?

haklısın cnm ilerde ne olur bilmem ama benim ilk randevum da 20dk falan kaldım sonra eşimi içeri aldı onada gösterdi ayrı ayrı bebekleri kalp atışlarını, bu benim kendi doktorum değildi ben bazı bilgileri hemşireye söylerken duydum. ama yinede uzun kaldım sonra bana ikiz gebeliklerdeki risklerle ilgili bi kağıt verdi ama hiç okumadım bile bana ne veren Allah korur inşallah ama bende tam bilgiyi kendi doktorum gelince 10 gün sonra alıcam
ama 250 tl gerçekten yüksek bi rakam her gidişinizde bu parayı alıyosa sizi geçiştiremez eğer doktoruna güveniyosan en azından daha fazla bilgi aktarmasını isteyebilirsin sonuçta tüp bebek vede ikiz bizi bilgilendirmeleri lazım

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allahım kalan diger yavrunu sana bağışlasın Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Ben de doktor rapor verdiği için evdeyim Sürekli yatmaya çalışıyorum İnşallah bir sorun olmadan bebişlerimi kucağıma alırım

07ESLEMCİM teşekkür ederim canım benim listen çok güzel olmuş ay çok mutlu oldum beni onur konuğu yapmışsın canım öpüyorum senide meleğinide:))))

tabiki niluşum sen bizim deneyimli annemizsin bitanem ve herşeye rağmen pozitifsin hepimize destek oluyosun bende sizin üçünüzü kocaman öpüyorummm

evet bende de eşime gösteriyor dinletiyor kalp atışlarını foto ve cd veriyor bilgi veriyor aslında bana yiyeceklerle ilgili liste verdi kanama geçirmiştim 3 hafta önce onu sordu kilo-tansiyon kontrolü yapıldı ama ben mi çok fazla şey bekliyorum bilmiyorum. her randevu 250 tl değil 1 randevuda alıyor 2 hafta sonrakinde almıyor hatta 275 olan fiyatı eski hastalara yansıtmıyor. aslında çok çok iyi bir doktor ama çok yoğun olduğundan ben böyle hissettim belki de eşime sorsanız senin kuruntun adam ilgilenmiyor değil ki diyor. off bilmiyorum buna takıldım işte. yeni bir doktora da nasıl güvenirim bilmiyorum çünkü bu doktordan önce ankara akay hastanesinde kötü bir anım var . belki bu yüzden fazla temkinli yaklaşıyorum .. walla bugün buna sıkıldım yaa:26:

arkadaşlar şuan iş yerindeyim ama heran kafam klavyenin üzerine düşüp uykuya dalabilirimm göz kapaklarımı kaldıramıyorummm sizdede böylemi

cnım zaten başka napabilirki demekki herşey yolunda ters giden bişeyler olsa size açıklama yapar boşver bunlara takılma ama sormak istediklerini doktoruna sor bence aklında soru işareti kalmasın

arkadaşlar şuan iş yerindeyim ama heran kafam klavyenin üzerine düşüp uykuya dalabilirimm göz kapaklarımı kaldıramıyorummm sizdede böylemi

ooooo ben 2 hafta önce kafamı yazıcıya dayayıp gayet rahatsız bi şekilde uyuduğumu bilirim gözümü açamıyodum ama ilerleyen haftalarda geçiyor şükür vitamin kullanıyosun değilmi?

happy ben de felakettim uykum bir geliyordu anlatamam hala arada sırada bastırıyor valla koyup kafayı yatıyorum odamda yalnızım kapıyı kapatıp şekerleme yapıyorum bazen:86: zaman ilerledikçe azalıyor uyku bastırması ilk başlarda sarhoş gibiydim ve uyumayınca başım dönüyordu ama giderek azalıyor canım .Allah kolaylık versin.

crinone jel kullanıyorum folik asit birde fraksiparin kullanıyorum artık ilaçların etkisimi yoksa bebişinmi bilemiyorum hafta sonunu iple çekiyorum burnumu çıkarmayı düşünmüyorum evden

Aynı sorunu birebir yaşıyorum canım, dün doktorumla transferden sonra ilk randevumdu, benimkinin muayne ücreti 150TL inan içeride 10 dakika bile kalmadım. Hemşire hazırladı doktor geldi ultrasonda kese gözüküyor dedi, 15 gün sonra yeniden gitmem geretiğini söyledi progonex iğneyi kesti ve çay kahve gazoz da dahil herşeyi yiyip içebileceğimi söyledi. Tüm bu süre inan 10 dakikayı bulmadı.

Kesenin kaç cm olduğu, kaç haftalık gebe sayıldığım, kesenin ikisini de görüp görmediğini falan hiç anlatmadı. Bende çıktığımda sinir oldum ama baştan beri herşeyi o takip ettiği için el mahkum yine ona gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…