Mrb arkadaşlar ben de ekim annelerinden olucam inşallah Keseleri görmeden buraya yazmak istemedim Bugün keseyi görmeye gittik Bir beklerken iki bebişimiz olcakmış Çok mutluyum ama aynı zamanda çoook tedirginim Çünkü biraz lekelenmem var Sizlerde de var mı Bu arada doğum 28 ekim görünüyor Allahım herkese bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ÖZlemcimmm çok mutlu oldum rabbim bağışlasın yavrularını aklıma seni teste zorla gönderdiğimiz gün geldiii bak utandırdı rabbim senii
Allah nazardan saklasın canım sağlıkla bağışlasın inş yavrunu
Günaydın bizde bugün 6. haftamıza girdik p.tesi ilk kontrolümüz var sizce keseyi görebilirmiyiz
Canım teşekkür ederim cevabın için Kucağımıza alıncaya kadar dikkat etmemiz gerekecek galiba İnşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın
güzellerr güzeli şekerannecikler için
allah içimizde can verdiği melekleri korusun bizlere bağışlasın inşallahhhhh
bebelerinizle allaha emanetsiniz şeker parçacıklarıı
güzellerr güzeli şekerannecikler için
allah içimizde can verdiği melekleri korusun bizlere bağışlasın inşallahhhhh
bebelerinizle allaha emanetsiniz şeker parçacıklarıı
arkadaşlar herkese merhaba. ben ufak bir şey sormak istiyorum doktor kontrolleriniz yaklaşık ne kadar sürüyor ? benim doktorum çok iyi ama çok yoğun olduğundan sanki biraz aceleye getiriliyormuşum gibi hissediyorum.. hemşire hemen ultrasona hazırlıyor doktor geliyor 5 dk bakıyor odasına geçiyoruz 5-10 dk de var mı bir sıkıntı , ilaç yazılması ve o kadarcık sürede sorabilirsen soru sor ve cevap al şeklinde geçiyor toplasan 15 dk yani ve söylemesi ayıp 250 tl ücreti var. ücretinde değilim ve eşim kesinlikle doktor değiştirmeyelim diyor tedavimizi de aynı hoca yapmıştı ve bilgisine deneyimine güvenim tam ama ikiz bekleyen bir anne adayı olarak sanki daha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. siz ne dersiniz?
hayırlı uğurlu olsun canım benim dikkat et kalp atışlarını alıncaya kadar yani hep dikkat ette benimde ikizdi biri iyi tutunamamıştı kalp atışlarını almaya 1 hafta kala biri gitti belirtiside sarı sarı lekelenme oldu ilk 4 gün sonrada kanamam oldu doktora gittiğimizde 2. keseyi göremedik inşallah sen başa kadar götürürsün ama çok dikkat et
07ESLEMCİM teşekkür ederim canım benim listen çok güzel olmuş ay çok mutlu oldum beni onur konuğu yapmışsın canım öpüyorum senide meleğinide:))))
haklısın cnm ilerde ne olur bilmem ama benim ilk randevum da 20dk falan kaldım sonra eşimi içeri aldı onada gösterdi ayrı ayrı bebekleri kalp atışlarını, bu benim kendi doktorum değildi ben bazı bilgileri hemşireye söylerken duydum. ama yinede uzun kaldım sonra bana ikiz gebeliklerdeki risklerle ilgili bi kağıt verdi ama hiç okumadım bile bana ne veren Allah korur inşallah ama bende tam bilgiyi kendi doktorum gelince 10 gün sonra alıcam
ama 250 tl gerçekten yüksek bi rakam her gidişinizde bu parayı alıyosa sizi geçiştiremez eğer doktoruna güveniyosan en azından daha fazla bilgi aktarmasını isteyebilirsin sonuçta tüp bebek vede ikiz bizi bilgilendirmeleri lazım
evet bende de eşime gösteriyor dinletiyor kalp atışlarını foto ve cd veriyor bilgi veriyor aslında bana yiyeceklerle ilgili liste verdi kanama geçirmiştim 3 hafta önce onu sordu kilo-tansiyon kontrolü yapıldı ama ben mi çok fazla şey bekliyorum bilmiyorum. her randevu 250 tl değil 1 randevuda alıyor 2 hafta sonrakinde almıyor hatta 275 olan fiyatı eski hastalara yansıtmıyor. aslında çok çok iyi bir doktor ama çok yoğun olduğundan ben böyle hissettim belki de eşime sorsanız senin kuruntun adam ilgilenmiyor değil ki diyor. off bilmiyorum buna takıldım işte. yeni bir doktora da nasıl güvenirim bilmiyorum çünkü bu doktordan önce ankara akay hastanesinde kötü bir anım var . belki bu yüzden fazla temkinli yaklaşıyorum .. walla bugün buna sıkıldım yaa:26:
arkadaşlar şuan iş yerindeyim ama heran kafam klavyenin üzerine düşüp uykuya dalabilirimm göz kapaklarımı kaldıramıyorummm sizdede böylemi
arkadaşlar herkese merhaba. ben ufak bir şey sormak istiyorum doktor kontrolleriniz yaklaşık ne kadar sürüyor ? benim doktorum çok iyi ama çok yoğun olduğundan sanki biraz aceleye getiriliyormuşum gibi hissediyorum.. hemşire hemen ultrasona hazırlıyor doktor geliyor 5 dk bakıyor odasına geçiyoruz 5-10 dk de var mı bir sıkıntı , ilaç yazılması ve o kadarcık sürede sorabilirsen soru sor ve cevap al şeklinde geçiyor toplasan 15 dk yani ve söylemesi ayıp 250 tl ücreti var. ücretinde değilim ve eşim kesinlikle doktor değiştirmeyelim diyor tedavimizi de aynı hoca yapmıştı ve bilgisine deneyimine güvenim tam ama ikiz bekleyen bir anne adayı olarak sanki daha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?