tatlııımmm öyle deme üzülürümmm daha önce yazmıştım galiba gözünden kaçtı ben sürekli hatta düzenli olarak evinize misafir olup okuyup çıkıyorum sessizce nedenmi çok paniğim çok evhamlıyım şükür keseyi gördüm ama içimdeki canın kalp pıt pıtını duymadan heveslenmek istemiyrums.tuğba sende hala tahmini doğum tarihini verme buralarada fazla takılma tamammı??*
Canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allahım kalan diger yavrunu sana bağışlasın Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Ben de doktor rapor verdiği için evdeyim Sürekli yatmaya çalışıyorum İnşallah bir sorun olmadan bebişlerimi kucağıma alırım
EVET canım yaaaa bende hatırlıyorum Allah razı olsun hepinizden adaşım sen nasılsın fazla giremiyosun heralde nasıl bulantı rahatsızlık durumun nedir?
Aynı sorunu birebir yaşıyorum canım, dün doktorumla transferden sonra ilk randevumdu, benimkinin muayne ücreti 150TL inan içeride 10 dakika bile kalmadım. Hemşire hazırladı doktor geldi ultrasonda kese gözüküyor dedi, 15 gün sonra yeniden gitmem geretiğini söyledi progonex iğneyi kesti ve çay kahve gazoz da dahil herşeyi yiyip içebileceğimi söyledi. Tüm bu süre inan 10 dakikayı bulmadı.
Kesenin kaç cm olduğu, kaç haftalık gebe sayıldığım, kesenin ikisini de görüp görmediğini falan hiç anlatmadı. Bende çıktığımda sinir oldum ama baştan beri herşeyi o takip ettiği için el mahkum yine ona gideceğim.
ii akşamlar kızlar.nasılsınız.
benim de doktorum tedavimi yapan doktor değil.ama yumurta takibimi yaptı kendisi.demekki doktorlar hep aynı.benimki de sen sorarsan cevaplıyor sorularını ancak.
tabi bende bebişimi görünce unutuyorum soracaklarımı falan.hani soruyor okula falan gidebiliyomusun,rapor yazayım falan diye ama....
ya biz zor bulunca bebişciklerimizi daha fazla ilgi istiyoruz....Allaha emanet bebişlerimiz artık.
bu arada ben bişey sorcam kızlar.bizim aile hekimimiz de durumumuzdan haberdar.tedaviyle olduğunu biliyor.çok ilgili biri sağolsun.bugün aradı beni kayıt yapmamız lazım gebeliği diye.gittim ben de.tansiyonumu ölçtü 2 kere 13-9 çıktı.yüksek dedi.10 gün tansiyonunu sabah akşam ölçüp kaydet bi daha kontrol edelim dedi.korktum ben de.
kendi doktoruma gittiğimde de ölçülüyodu.ozaman da 12-8 gibi falan çıkmıştı.
sizin tansiyon durumunuz nasıl
bahar ben de öyleyim sanırım doktor bir sorun var mı diyor yani yok deyince ne desin karşılıklı oturalım mı diye düşünüyorum mantıklı olunca ama bir taraftan da hamileyim hatta ikiz bekliyorum daha çok ilgi istiyorum diye düşünüyorum yani inan bilmiyorum ben de. ama şimdi bülent hoca'ya ilgisiz demek de yakışmaz çok iyi bir doktor; bir hasta tedavisini onda yaptırmış şimdi kontroller için bile eskişehirden kalkıp geliyor tabii doktor da yoğun haliyle. doğumda ben başka bir doktora güvenemem çünkü o bebeklere verilen emeği en iyi bülent hoca biliyor kendisinin de emeği var diye düşünüyorum. başka bir doktor o kadar umursamayabilir.
gebeliğin kayıt edilmesi gerektiğini ilk kez duydum ben de sorayım bizimkine. benim tansiyonum hep 8-6 , 9-7 falandır ama doktora gidince 12-9,13-10 falan çıkıyor 5 dk sonra ölçüyor normale dönüyor ister istemez heyecan oluyor sanırım o yüzden yükseliyor. önemli birşey yoktur merak etmem güzelim.
tatlııımmm öyle deme üzülürümmm daha önce yazmıştım galiba gözünden kaçtı ben sürekli hatta düzenli olarak evinize misafir olup okuyup çıkıyorum sessizce nedenmi çok paniğim çok evhamlıyım şükür keseyi gördüm ama içimdeki canın kalp pıt pıtını duymadan heveslenmek istemiyrum
e buradada taze hamişler var şimdi ben bşi sorsam belkide herkes evham yapar en azından benim gibi pimpirikpanik hanımlar onun için bekliyorumki haftaya cuma bişeyler netlesşsin kalp atışını duyayımda koşarak geleyim sizlerin yanına benden 1 ,2 hafta öndesiniz sizlere soracak çok şeyim olacak lütfen kızma darılma olurmu güzeller güzeliimmm
ha bu arada tahmini doğum tarihi sormuşunda ben kaç haftalık olduğumu anlamadımki geçen salı sağlık ocağının ebesi 5 haftalık dedi
ben netten araştırıyorum 6 ya yakın
ama ultrason kağıdının köşesinde 4hafta 6 günlük yazıyo bu durumda allah kısmet ederse ekim sonu kasım başı gibi bişi benim velette anası gibi şaşkın olucak galibaayy yerim onu ben yaaaaa
burcucum benimki kese kaç cm gebelik kaç hafta bunları bana ve eşime anlatıyor hatta monitörde gösteriyor ama sanırım ben çok fazla ilgi bekliyorum ancak senin doktorunun bu bilgileri vermesi şart ısrar et sor bence hatta foto ve cd de verse iyi olur bunu da iste foto da kesenin ve ileride bebeğim boyu ve gebelik haftası yazıyor sağ üst köşede.. mutlaka bu beklentilerini dile getir. aslında bendeki sıkıntı çok iyi bir doktor ve çok hastası var adam her hastaya 30 dk ayıracak değil haliyle ama işte benim kuruntum galiba
sanırım sen doğum yapcan hala emin olamıcan ne diyim sana hediye geldimi?Bu arada bana henüz bişey gelmedi
Eşinden hediye alan varmı kızlarrrr??
Canım ya ne hediyesi, benim eşim son 2 haftadır sanki kendi hamileymiş gibi herşeye küsüyor surat asıyor alınganlık yapıyor, çok sevindiğini biliyorum aslında ama sanırım ben sürekli bebek olacak para biriktirmemiz lazım dediçe geriliyor ve bana sarıyor :44:
bahar ben de öyleyim sanırım doktor bir sorun var mı diyor yani yok deyince ne desin karşılıklı oturalım mı diye düşünüyorum mantıklı olunca ama bir taraftan da hamileyim hatta ikiz bekliyorum daha çok ilgi istiyorum diye düşünüyorum yani inan bilmiyorum ben de. ama şimdi bülent hoca'ya ilgisiz demek de yakışmaz çok iyi bir doktor; bir hasta tedavisini onda yaptırmış şimdi kontroller için bile eskişehirden kalkıp geliyor tabii doktor da yoğun haliyle. doğumda ben başka bir doktora güvenemem çünkü o bebeklere verilen emeği en iyi bülent hoca biliyor kendisinin de emeği var diye düşünüyorum. başka bir doktor o kadar umursamayabilir.
gebeliğin kayıt edilmesi gerektiğini ilk kez duydum ben de sorayım bizimkine. benim tansiyonum hep 8-6 , 9-7 falandır ama doktora gidince 12-9,13-10 falan çıkıyor 5 dk sonra ölçüyor normale dönüyor ister istemez heyecan oluyor sanırım o yüzden yükseliyor. önemli birşey yoktur merak etmem güzelim.
hahaha :))) hamilelik sendromuna girmiştir.Allah tan daha benimkisi girmedi ama yakındır bende hediye almıcakmısın dedim doğumda dedi sonrada para biriktirmemiz lazım boşver hediyeyi dedi.Bende baktım haklı artık alsada almasada razıyım
Seninki daha insaflıymış canım.
Benim eşim motor kullanıyor, yeni motor alıcam diye tutturdu, zaten ikimizin kazancıyla ancak geçiniyoruz, 7 ay içinde 2 tüp bebek de belimizi epey büktü, özel sektörde çalışıyorum hamile olduğumu duyunca nasıl davranacaklar bilmiyorum bu nedenle temkinli olmamız lazım borca giremeyiz dedim bende, hay demez olaydım 3 gündür küs bana surat asıyor, valla bende takmıyorum bebeğimi düşünüyorum sadecegerisi boş artık benim için.
bencede yaaa boşver canım bu kadar Allah yardım ettiya inşallah Rabbim yardımcımız olur. büyük ihtimalle bende doğumdan sonra dvm edemicem çünkü mutlaka birini almaları gerekecek sıkıntı olucak ister istemez .ev kredisi falanda var artık Allah yardımcımız olsun diyorum
Kırmızı başlıklı kız videosunu izle - Çocuk - Mynet - Video
kırmızı başlıklı kız hikayesini bi de böyle dinleyin.......
arkadaşlar çalışan hamile bayan olmak çok zor.benim çalıştığım yer bana doğumdan sonra kesin geri döneceğim gözüyle bakıyor yanıma bir eleman aldılar ben yokken işleri idare etsin diye 1 işi bir kere yapıyorken şimdi bir de bilmeyene anlatmakla onun hatalarını düzeltmekle uğraşıyorum işim birken iki oldu ya neyse. tabii ikiz bebekler olunca çalışmaya nasıl devam edeceğim bilmiyorum annem ve kayınvalidem de ankarada ama onlara da zor 2 bebek birden bakmak.bakıcı deseniz hadi iyi birini buldunuz diyelim zaten bakıcıya vereceğiniz ücret neredeyse maaşa denk geliyor eh o zaman çalışmayım kendim bakayım diye düşünüyor insan.
doğrusu benim niyetim ingilizce öğretmeni olduğumdan çalışmayacak bile olsam evde özel ders vermek ve tercüme yapmak tabii en az 6 ay sonra doğumdan. böylece hem çalışıp hem bebeklerle ilgilenebilirim diye düşünüyorum tabii önce hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi kolay.
benim eşim evimize çok güzel biblolar almış melekler bebekler çok sevindim o hediyelere bir de şimdiden tish-o diye bir firmada hamile tshirtü yaptırmış tabii daha erken giymem için ama düşünmesi yeter . eşim tek çocuk olduğundan aşırı hevesli kesin birşeyler almaya başladı ama bana söylemiyor kızarım diye kayınvalidemler de alıyorlar diye tahmin ediyorum. benim de içim gidiyorama daha çok erken diye tutuyorum kendimi önce şu riskli ayları bir atlatalım
hayırlısıylaalışveriş kolay nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?