arkadaşlar çalışan hamile bayan olmak çok zor.benim çalıştığım yer bana doğumdan sonra kesin geri döneceğim gözüyle bakıyor yanıma bir eleman aldılar ben yokken işleri idare etsin diye 1 işi bir kere yapıyorken şimdi bir de bilmeyene anlatmakla onun hatalarını düzeltmekle uğraşıyorum işim birken iki oldu ya neyse. tabii ikiz bebekler olunca çalışmaya nasıl devam edeceğim bilmiyorum annem ve kayınvalidem de ankarada ama onlara da zor 2 bebek birden bakmak.bakıcı deseniz hadi iyi birini buldunuz diyelim zaten bakıcıya vereceğiniz ücret neredeyse maaşa denk geliyor eh o zaman çalışmayım kendim bakayım diye düşünüyor insan.
doğrusu benim niyetim ingilizce öğretmeni olduğumdan çalışmayacak bile olsam evde özel ders vermek ve tercüme yapmak tabii en az 6 ay sonra doğumdan. böylece hem çalışıp hem bebeklerle ilgilenebilirim diye düşünüyorum tabii önce hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi kolay.
benim eşim evimize çok güzel biblolar almış melekler bebekler çok sevindim o hediyelere bir de şimdiden tish-o diye bir firmada hamile tshirtü yaptırmış tabii daha erken giymem için ama düşünmesi yeter . eşim tek çocuk olduğundan aşırı hevesli kesin birşeyler almaya başladı ama bana söylemiyor kızarım diye kayınvalidemler de alıyorlar diye tahmin ediyorum. benim de içim gidiyorama daha çok erken diye tutuyorum kendimi önce şu riskli ayları bir atlatalım hayırlısıyla alışveriş kolay nasılsa.
Canım sen mesleğin açısından şanslısın, gerçekten evde çalışabilirsin, hem bebeklerinden ayrılmaz hemde para kazanmış olursunBakalım bizde düşünücez artık birşeyler. Buarada eşini de tebrik ettiğimi söyle lütfen, örnek olsun tüm beylere
kızlarrr....ben ultrason resmine baktım.sag tarafında boyu kilosu falan yazıyo demişsiniz yaaa.ben baktım.sanki bişeyler yazıyor ama anlamadım.örnek yazabilirmisiniz sizinkilerden.ayın 11 de randevum var yine heyecan bastı...
sanırım sen doğum yapcan hala emin olamıcan ne diyim sana hediye geldimi?Bu arada bana henüz bişey gelmedi
Eşinden hediye alan varmı kızlarrrr??
Seninki daha insaflıymış canım.
Benim eşim motor kullanıyor, yeni motor alıcam diye tutturdu, zaten ikimizin kazancıyla ancak geçiniyoruz, 7 ay içinde 2 tüp bebek de belimizi epey büktü, özel sektörde çalışıyorum hamile olduğumu duyunca nasıl davranacaklar bilmiyorum bu nedenle temkinli olmamız lazım borca giremeyiz dedim bende, hay demez olaydım 3 gündür küs bana surat asıyor, valla bende takmıyorum bebeğimi düşünüyorum sadecegerisi boş artık benim için.
kızlar günaydın herkese
yaaa bu jel kalıntıları geri gelen varmı kahverengi kahverengi kalıntılar geliyo jelle karışık tehlikeli bi durummu acaba ayyy lütfen cvp yazın
günaydın eslemcim.
korkma benim de kahverengi pembemsi kalıntıları geliyordu.normal bi durum heralde.sonradan tamamen beyaza döndü.
ayy inşallah normale döner korktum 2 gündür üstüste geliyo ama akşam erken uyuyup kaldığım için gece saat 11 gibi falan uyanıyorum jelimi sürüp hemen yatıyorum doktor normalde yatma demişti ama belkide ondandır ama insanı tedirgin ediyo senin mide bulantıların tamamen geçtimi cnm nasılsın şimdi 9 hafta olmuş maaşallah tehlikeyi atlatmışsın Allahın izniyle
hııımmm.bak benim de öyle oluyo şimdi bile.jeli kullanıp hemen yatınca kırıntı gibi değil hepsi birden geri geliyo nerdeyse.ama korkulacak bi durum yoktur inşallah canım.sen içini ferah tut.
sabahları çok hafif mide bulantım oluyo.ama bişeyler atıştırınca geçiyor canım.allaha şükür hiç çıkarmadan atlatcaz heralde hamişliği.ama hiç bir et türünü yiyemiyorum bi de yemek yapamıyorum.ama hazır yemek olunca yiyebiliyorum.bunları da atlatırız inşallah.
inşallah canım ya tehlike geçti gibi ama benim de 2 gündür kasık ağrım var.o korkutuyo beni.adet ağrısı gibi de değil.değişik bi ağrı.hayırlısı.
sen napıyon minişlerinle.iyisini dimi üçünüz de
Allaha şükürler olsun cnm bi problem yok benimde sabahları kötü oluyorum çok şükür başka bişey yok ama kasık ağrısı zaten ara ara hep oluyo merkezde bi bauanla karşılaşmıştım bayan hasta yakınıydı normal yolla hamile kaldığında kasık ağrısının hep olduğunu söylemişti.
Yaaa inşallah minişler iyidir keşke böyle tansiyon aleti falan gibi bi ultrason aleti olsa evde canımız isteyince baksak kontrol etsek ne güzel olur kontrol günlerini beklemek çok zor geliyo daha bir hafta varrr.Artık elimizden geleni yapıyoruz Rabbim yavrularımızı korusun inşallah.....
Anne Olmak..
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne ......olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
......Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olrak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir
süperrrrrAnne Olmak..
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne ......olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
......Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olrak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir
süperrrrr
rabbim hepimize bu duyguları yaşamayı nasip etsin..amiiiiiiiiiiiiin
gözünaydın selincim.kendine dikkat et canım.bak mide bulantın da azalmış ne güzel.yiyemediğin için düşmüştür belki tansiyonun.düzelir inşallah.
biz de bugün kayınvalideme yemeğe gitcez.eltimle tanışcam.
gecen hafta nişanlandılar ama ben gidemedim.ilçede oturuyorlar.yol gidemem diye eşim götürmedi.bakalım bugün ilk randevu.kayınvalidem de beni yemek yapmaya çağırdı.ben kendime yemek yapamıyorum ki o kadar kişiye nasıl yapayım.yağ soğan kokusunu kaldırmıyo midem.yazık eşim yapıyo bezen evde kapıları falan sıkı sıkıya kapatıp.ben pişince yemeğe giriyorum mutfağa sadece.
kızdım içimden ben de.aslında biliyo halimi ama ya ben çok alıngan oldum.zaten sinirliyim de.
hayırlısı artık.
ayyy allahtan eltim falan yok çok kötüysen gitme cnm bende çok sinirliydim geçen hafta hatta selinle işyerindekileri öldürmek istiyoduk ama biraz geçti heralde kendini çok yorma biliyosun bebeğin eltinde yada kayınvalidenden çok daha önemli dikkat et
baharcım benim eşim tek çocukevet ne görümce ne elti hiçbir sıkıntı yok ama en kıymetli varlığını seninle paylaştığı için pek memnun olmayan bir anne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?