2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

yaaa o konuda bizimkiside bana zorla bişeyler alıyo hamile pantolonu yada elbiseler rahat giyin artık diyo ama hediye dediğim başka bişey ne bileyim ben bende aslında ne bekliyorum bilmiyorum.Bilmiyorum amaAllah var içimden geçen Allahın izinlye bebeklerim sağ salim dünyaya gelirse çalışmak hiç istemiyorum en azından okula başlayana kadar çünkü bunun özlemini çok çektim her anını yaşamak istiyorum inşallah hayırlısı olur.Şartlar ne gerektiriyosa öyle davranıcaz artık

Allah hepimize bir yolunu gösterir elbet gönlümüzü ferah tutalım. Yok tebrik etmeyim de şımarmasın

kızlarrr....ben ultrason resmine baktım.sag tarafında boyu kilosu falan yazıyo demişsiniz yaaa.ben baktım.sanki bişeyler yazıyor ama anlamadım.örnek yazabilirmisiniz sizinkilerden.ayın 11 de randevum var yine heyecan bastı...

canım şimdi ne hatırlamıyorum nasıl yazdığını eve gidince bakıp yazayım hemen

valla selincim ben de tebrik ederim eşini söyle söyle şımarsın haketmiş şımarmayı bence bak bizimkilere...
gerçi hak veriyorum ben kocişime...
bundan önceki gebeliğimde çok sevinmiştik.ama nasip olmadı.o yüzden şimdi temkinliyiz.ben bile alışamadım daha.şımaramıyorum bile hamileyim diye.allahım korusun inşallah ama korkuyoruz bişey oluverir diye.
memurların ücretsiz izni 2 yıla çıkmış.sonuna kadar da kullanmayı düşünüyorum ben de doğumdan sonra allah nasip ederse.şu an bile o kadar zor geliyorki çalışmak.kimse de anlamıyor halinden.
bu arada ben acayip sinirliyim ya.içimde bi sıkıntı var bitmedi gitti.eşime sarıyorum durmadan.o da geçip karşıma gülüyor bana.daha da sinirleniyorum.fokur fokur kaynıyor içim sıkıntıdan.napsam da geçmiyor.allahım sabır versin ya.

sanırım sen doğum yapcan hala emin olamıcan ne diyim sana hediye geldimi?Bu arada bana henüz bişey gelmedi

Eşinden hediye alan varmı kızlarrrr??
galiba haklısın doğumda bile inanmam ben bu kimin fiilan diyomuşum hediye konusunu dü,n diğer topicte dile getirdim gebelik netleştikten sonra eşimden çiçek beklerken gebelik testi getirerek şaşırtmıştı benibi iki kez dile getirdim daha dur bakalım dedi geçiştirdi evlki gün cebinde ufak altın kataloğu gördüm meralla heyecanla bekliyorum ayın15 i son gün biş gelmezse kredi kartı elimde nasılsa

kızlar günaydın herkese

yaaa bu jel kalıntıları geri gelen varmı kahverengi kahverengi kalıntılar geliyo jelle karışık tehlikeli bi durummu acaba ayyy lütfen cvp yazın

kızlar günaydın herkese

yaaa bu jel kalıntıları geri gelen varmı kahverengi kahverengi kalıntılar geliyo jelle karışık tehlikeli bi durummu acaba ayyy lütfen cvp yazın

günaydın eslemcim.
korkma benim de kahverengi pembemsi kalıntıları geliyordu.normal bi durum heralde.sonradan tamamen beyaza döndü.

günaydın eslemcim.
korkma benim de kahverengi pembemsi kalıntıları geliyordu.normal bi durum heralde.sonradan tamamen beyaza döndü.

ayy inşallah normale döner korktum 2 gündür üstüste geliyo ama akşam erken uyuyup kaldığım için gece saat 11 gibi falan uyanıyorum jelimi sürüp hemen yatıyorum doktor normalde yatma demişti ama belkide ondandır ama insanı tedirgin ediyo senin mide bulantıların tamamen geçtimi cnm nasılsın şimdi 9 hafta olmuş maaşallah tehlikeyi atlatmışsın Allahın izniyle

hııımmm.bak benim de öyle oluyo şimdi bile.jeli kullanıp hemen yatınca kırıntı gibi değil hepsi birden geri geliyo nerdeyse.ama korkulacak bi durum yoktur inşallah canım.sen içini ferah tut.
sabahları çok hafif mide bulantım oluyo.ama bişeyler atıştırınca geçiyor canım.allaha şükür hiç çıkarmadan atlatcaz heralde hamişliği.ama hiç bir et türünü yiyemiyorum bi de yemek yapamıyorum.ama hazır yemek olunca yiyebiliyorum.bunları da atlatırız inşallah.
inşallah canım ya tehlike geçti gibi ama benim de 2 gündür kasık ağrım var.o korkutuyo beni.adet ağrısı gibi de değil.değişik bi ağrı.hayırlısı.
sen napıyon minişlerinle.iyisini dimi üçünüz de

Allaha şükürler olsun cnm bi problem yok benimde sabahları kötü oluyorum çok şükür başka bişey yok ama kasık ağrısı zaten ara ara hep oluyo merkezde bi bauanla karşılaşmıştım bayan hasta yakınıydı normal yolla hamile kaldığında kasık ağrısının hep olduğunu söylemişti.

Yaaa inşallah minişler iyidir keşke böyle tansiyon aleti falan gibi bi ultrason aleti olsa evde canımız isteyince baksak kontrol etsek ne güzel olur kontrol günlerini beklemek çok zor geliyo daha bir hafta varrr.Artık elimizden geleni yapıyoruz Rabbim yavrularımızı korusun inşallah.....

sorma canım ya en azından şöyle kalp atışlarını duyabileceğimiz bi alet falan olsa.sordum ben doktora yok mu öle bi alet diye.güldü bana ama varmış gerçekten.tabi 6 aylıkken falan işe yarıyomuş o zaman da senin ihtiyacın olmayacak zaten.hareketlerini hisstceksin sürekli dedi bana.ben de 15 martta gidecem inşallah doktora ama zaman geçmek bilmiyoki

Son düzenleme:
eslemcim ve baharcım jel kalıntısı bende de geliyor ben sabahları yapıyorum ve hiç yatmıyorum doktor da en fazla 2-3 dk yat ama yatmasan da olur demişti.
bu hafta benim de mide bulantılarım hafifledi sanki ama sık sık tansiyonum düşüyor dün akşam 5-3'tü fır fır başım dönüyordu uzandım tuzlu ayran içtim ancak 2 saatte normale dönebildim hatta burcuya ultrason resminde ne nasıl yazıyor bilgi verecektim burada onu bile yapamadım :2:
bugün harika bir haber aldım 25 yıllık can dostum 10.nisanda türkiyeye geliyormuş 1 yıldır görmüyordum işi nedeniyle izin alamıyordu . tam 9 yıldır ingilterede yaşıyor eşi yabancı zaten. paskalya tatili varmış beni mutlaka görmek için 1 haftalığına geliyormuş biletini almış haber verdi inanılmaz sevindim
bugün bir bitse hayırlısıyla cumartesileri çalışmak işkence gibi geliyor :84::84:

Anne Olmak..
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne ......olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
......Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olrak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir

çooook güzel cnm İnşallah Rabbim bu yolda bizi üzmez sağ salim kucağımıza alırız.
Bu arada gözünaydın arkadaşın geliyomuş doping gibi olmuştur sana tansiyonun düşüyosa çok dikkatli ol cnm

süperrrrr
rabbim hepimize bu duyguları yaşamayı nasip etsin..amiiiiiiiiiiiiin
gözünaydın selincim.kendine dikkat et canım.bak mide bulantın da azalmış ne güzel.yiyemediğin için düşmüştür belki tansiyonun.düzelir inşallah.
biz de bugün kayınvalideme yemeğe gitcez.eltimle tanışcam.
gecen hafta nişanlandılar ama ben gidemedim.ilçede oturuyorlar.yol gidemem diye eşim götürmedi.bakalım bugün ilk randevu.kayınvalidem de beni yemek yapmaya çağırdı.ben kendime yemek yapamıyorum ki o kadar kişiye nasıl yapayım.yağ soğan kokusunu kaldırmıyo midem.yazık eşim yapıyo bezen evde kapıları falan sıkı sıkıya kapatıp.ben pişince yemeğe giriyorum mutfağa sadece.
kızdım içimden ben de.aslında biliyo halimi ama ya ben çok alıngan oldum.zaten sinirliyim de.
hayırlısı artık.

ayyy allahtan eltim falan yok çok kötüysen gitme cnm bende çok sinirliydim geçen hafta hatta selinle işyerindekileri öldürmek istiyoduk ama biraz geçti heralde kendini çok yorma biliyosun bebeğin eltinde yada kayınvalidenden çok daha önemli dikkat et

sorma canım ya.ben de bombalamak istiyorum herkesi herşeyi.sinir katsayım fazlasıyla yüksek.bakalım birilerini boğazlamadan gelebilirsem eve iyi.
valla ben de rahattım şimdiye kadar eltisiz ama bakalım şimdiden sonra nolacak.onu bunu bilmem tek kardeş olacak eşin,kafan da rahat olacak.
ayyyy aslında ben kaynanamı severim ama noluyo bana ya.hasbinallahhhh
ben kaçıyorum kızlar biraz erken gideyim de yine yardım edeyim.çok öptüm hepinizi.iyi tatillerr

baharcım benim eşim tek çocuk evet ne görümce ne elti hiçbir sıkıntı yok ama en kıymetli varlığını seninle paylaştığı için pek memnun olmayan bir anne var

baharcım benim eşim tek çocuk evet ne görümce ne elti hiçbir sıkıntı yok ama en kıymetli varlığını seninle paylaştığı için pek memnun olmayan bir anne var

ha haha bende bitane görümce var ama Allah razı olsun kardeş gibi hatta eşimle tartışsam bile beeni savunur haklıyımdır ama yinede kardeşi. kayınvalidemde iyidir saolsun şimdi bana bakmaya geldi her işi yapıyo evde hiçbişeye karışmıyorum onunda bi kötü huyu var ;herşeyi istediği gibi yapmak istiyo bişey diyince bozuluyo bende hiiiç karışmıyorum ev işini yemeği kendisi yapıyo ama napiiim bende mutfağa girersem sinir oluyorum 'sen onu öylemi yapıyosun ondan o kadarmı koyuyosun ben hiç koymam' falan bende o gidene kadar hiçbirşeye karışmıyorumm takılsın kafasına göre ama yinede Allah razı olsun yanımda olduğu için..

Yapımda ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…