korkma canım bendende geliyo hattaserçe parmağım boyunda gelmişti bi defasında yuh deidm kaldımkızlar günaydın herkese
yaaa bu jel kalıntıları geri gelen varmı kahverengi kahverengi kalıntılar geliyo jelle karışık tehlikeli bi durummu acaba ayyy lütfen cvp yazın
evet varmışama şimdi bişey anlaşılmaz değilmi:26:ayy keşke kadın doğumcuyla evlenseydim hergün yanına gider bakardımsorma canım ya en azından şöyle kalp atışlarını duyabileceğimiz bi alet falan olsa.sordum ben doktora yok mu öle bi alet diye.güldü bana ama varmış gerçekten.tabi 6 aylıkken falan işe yarıyomuş o zaman da senin ihtiyacın olmayacak zaten.hareketlerini hisstceksin sürekli dedi bana.ben de 15 martta gidecem inşallah doktora ama zaman geçmek bilmiyoki
Anne Olmak..
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne ......olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
......Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olrak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir
baharcım benim eşim tek çocukevet ne görümce ne elti hiçbir sıkıntı yok ama en kıymetli varlığını seninle paylaştığı için pek memnun olmayan bir anne var
kızlar siz hamilelik durumunu hemen söyledinizmi..ben ilkinden sonra belirli bir süre bekliycem.sadece ailem biliyor eşimin ailesi daha bilmiyoo.kayınvalidem yaşlı ilkinde çok yıkıldı.o yüzden şu ikili test geçsin diyorum daha sonra söylüycez...şimdi benimki 10 haftalık oldu.int. göre 8 martdan itibaren ikili test diyoo.içim bir garip hiçç bitmiycek bu içimizdeki şüpee..heyacann.arkadaş gurubumuzdanda bi kaç kişi biliyor.okadar..hiç kimse anlamadı zaten...ama annemler çok heveslenmiş battaniye ve hırka şapka ne bulursa örmeye başlamışlar.daha erken dedim..ama herkes seferber olmuşş..bende korkuyorum heveslenemiyorumm..varmı benim gibi olan..söylemek için bekleyenn..
canım zaten bizim iki taraf da tedaviden haberdardı.biliyolar durumu yani.ama ben de çevremdeki insanlara söyleyemiyorum daha.en yakın arkadaşlarım bile bilmiyolar.dediğin gibi şu tehlikeleri iyice atlatalım inşallah ondan sonra biz söylemesek de göbişimiz söyleyecek inşallah.o korku evlatlarımızı kucağımıza alana kadar hiç bitmeyecek canım heralde.ama rabbim o günleri gösterir inşallah hepimize.
sen naptın bu arada istanbula gittinmi.
evt yaaa bide benim o iş var valla salı günü randevu varr..ozaman belli olcakk..içimizde korku var tabiii.ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİNN..senin kaç haftalık..oldu.
korkma canım bendende geliyo hattaserçe parmağım boyunda gelmişti bi defasında yuh deidm kaldımsıktıktan sonra 2,3 dk uzan sonra kalk bi kaç tur dolaş evde demişti murat bey bu arada eslem sen iğne kullanıyomusun
evet varmışama şimdi bişey anlaşılmaz değilmi:26:ayy keşke kadın doğumcuyla evlenseydim hergün yanına gider bakardımyanlış oldu keşke çoook sevdiğim eşim kadın doğumcu olsaymış heh şimdi oldu
çok güzeeell inşallah anne diyenimiz olur bizlerinde... rabbim içimizde can verdiği, yavrucukları bizlere bağışlasın
iyiymiş arkadaşının durumu valla yine size maşallah kalp sesleirnide duydunuzayyy tuğba çok hoşsun yaaa.
bi arkadaşım var hastanede çalışıyo muhasebeci.
canım sıkıldıkça gidiyom rica ediyom doktora bakıyom bebişişme diyo.
ben de niyeti bozuyom arada başka bi doktora gideyim bakayım diye ama sabrediyoz bakalım şimdilik
iyiymiş arkadaşının durumu valla yine size maşallah kalp sesleirnide duydunuzya ben ne edem başım hangi taşa vurayım annem daha kalp atışını bile duymadım sadece minicik 10.6 mm lik bi kese gördük cumayı bekliyorum senin fikrin benide yokluyo ama çare yok başka dr gitsemde görünecek bişey yok şimdilik hayırlısı olsun allah bizlere bağışlasında sabretmeyi öğrendik nasılda bunca zaman beklemişiz demi yani
bu arada ıspartalısın galiba benim eşimde oralı senirkent ilçesinden gaarialdım sizin gülünüzü
korkma canım bendende geliyo hattaserçe parmağım boyunda gelmişti bi defasında yuh deidm kaldımsıktıktan sonra 2,3 dk uzan sonra kalk bi kaç tur dolaş evde demişti murat bey bu arada eslem sen iğne kullanıyomusun
evet varmışama şimdi bişey anlaşılmaz değilmi:26:ayy keşke kadın doğumcuyla evlenseydim hergün yanına gider bakardımyanlış oldu keşke çoook sevdiğim eşim kadın doğumcu olsaymış heh şimdi oldu
çok güzeeell inşallah anne diyenimiz olur bizlerinde... rabbim içimizde can verdiği, yavrucukları bizlere bağışlasın
kızlar siz hamilelik durumunu hemen söyledinizmi..ben ilkinden sonra belirli bir süre bekliycem.sadece ailem biliyor eşimin ailesi daha bilmiyoo.kayınvalidem yaşlı ilkinde çok yıkıldı.o yüzden şu ikili test geçsin diyorum daha sonra söylüycez...şimdi benimki 10 haftalık oldu.int. göre 8 martdan itibaren ikili test diyoo.içim bir garip hiçç bitmiycek bu içimizdeki şüpee..heyacann.arkadaş gurubumuzdanda bi kaç kişi biliyor.okadar..hiç kimse anlamadı zaten...ama annemler çok heveslenmiş battaniye ve hırka şapka ne bulursa örmeye başlamışlar.daha erken dedim..ama herkes seferber olmuşş..bende korkuyorum heveslenemiyorumm..varmı benim gibi olan..söylemek için bekleyenn..
[SIZE="3"]tupbaby
nilu
luna
nisam[/SIZE]
merak ediliyosunuz çabuk koordinat bildirin habersiz bırakmayın bizi kızlarrrr
Canımcım merhaba benim kaç gündür yine kanamam vardı o yüzden giremedim bugün şükür azaldı daha iyiyim geçmişi okudum şükür sizde bebişlerde iyisiniz.
şükür cnm iyiyiz yaaa sana kan flan veriyolarmı tatlım yaaa kan kalmadı kanamam yok şükür ama kansızlık var heralde donuyorum doktorda ikizlerde olabilir kansızlık dedi sen napıyosun bu kanamayla Allahım yardımsın olsun senin minikler pek nazlı kız heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?