2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar günaydın herkese

yaaa bu jel kalıntıları geri gelen varmı kahverengi kahverengi kalıntılar geliyo jelle karışık tehlikeli bi durummu acaba ayyy lütfen cvp yazın
korkma canım bendende geliyo hattaserçe parmağım boyunda gelmişti bi defasında yuh deidm kaldım sıktıktan sonra 2,3 dk uzan sonra kalk bi kaç tur dolaş evde demişti murat bey bu arada eslem sen iğne kullanıyomusun
evet varmışama şimdi bişey anlaşılmaz değilmi:26:ayy keşke kadın doğumcuyla evlenseydim hergün yanına gider bakardım yanlış oldu keşke çoook sevdiğim eşim kadın doğumcu olsaymış heh şimdi oldu

çok güzeeell inşallah anne diyenimiz olur bizlerinde... rabbim içimizde can verdiği, yavrucukları bizlere bağışlasın

arkadaşlar tupbaby bikaç gün önce faceden iyi olduğunu yazmıştı ama buralarda göremiyorum artık gelmicekmi yoksa birazcık aramı verdi bizim sayın bayeen panik hanım

Son düzenleme:
baharcım benim eşim tek çocuk evet ne görümce ne elti hiçbir sıkıntı yok ama en kıymetli varlığını seninle paylaştığı için pek memnun olmayan bir anne var

olsun olsun ne güsel işte elti yok görümce yok.çünkü o anne tek çocuk da olsa 10 çocuk da olsa hep aynı be selincimbizimki 4 yıl olacak nerdeyse ama daha alışamadı bizim evli olduğumuza ve oğlunu paylaşmaya.ama yine de iyidir benim kaynana sağolsun.

kızlar siz hamilelik durumunu hemen söyledinizmi..ben ilkinden sonra belirli bir süre bekliycem.sadece ailem biliyor eşimin ailesi daha bilmiyoo.kayınvalidem yaşlı ilkinde çok yıkıldı.o yüzden şu ikili test geçsin diyorum daha sonra söylüycez...şimdi benimki 10 haftalık oldu.int. göre 8 martdan itibaren ikili test diyoo.içim bir garip hiçç bitmiycek bu içimizdeki şüpee..heyacann.arkadaş gurubumuzdanda bi kaç kişi biliyor.okadar..hiç kimse anlamadı zaten...ama annemler çok heveslenmiş battaniye ve hırka şapka ne bulursa örmeye başlamışlar.daha erken dedim..ama herkes seferber olmuşş..bende korkuyorum heveslenemiyorumm..varmı benim gibi olan..söylemek için bekleyenn..

canım zaten bizim iki taraf da tedaviden haberdardı.biliyolar durumu yani.ama ben de çevremdeki insanlara söyleyemiyorum daha.en yakın arkadaşlarım bile bilmiyolar.dediğin gibi şu tehlikeleri iyice atlatalım inşallah ondan sonra biz söylemesek de göbişimiz söyleyecek inşallah.o korku evlatlarımızı kucağımıza alana kadar hiç bitmeyecek canım heralde.ama rabbim o günleri gösterir inşallah hepimize.
sen naptın bu arada istanbula gittinmi.

evt yaaa bide benim o iş var valla salı günü randevu varr..ozaman belli olcakk..içimizde korku var tabiii.ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİNN..senin kaç haftalık..oldu.

evt yaaa bide benim o iş var valla salı günü randevu varr..ozaman belli olcakk..içimizde korku var tabiii.ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİNN..senin kaç haftalık..oldu.

hakkında hayırlısı olsun canım belki de gerek kalmaz.herşey gönlünüzce olsun inşallah
10.haftadayız biz de hayırlısıyla.güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah salı günü

ayyy tuğba çok hoşsun yaaa.
bi arkadaşım var hastanede çalışıyo muhasebeci.
canım sıkıldıkça gidiyom rica ediyom doktora bakıyom bebişişme diyo.
ben de niyeti bozuyom arada başka bi doktora gideyim bakayım diye ama sabrediyoz bakalım şimdilik

iyiymiş arkadaşının durumu valla yine size maşallah kalp sesleirnide duydunuz ya ben ne edem başım hangi taşa vurayım annem daha kalp atışını bile duymadım sadece minicik 10.6 mm lik bi kese gördük cumayı bekliyorum senin fikrin benide yokluyo ama çare yok başka dr gitsemde görünecek bişey yok şimdilik hayırlısı olsun allah bizlere bağışlasında sabretmeyi öğrendik nasılda bunca zaman beklemişiz demi yani
bu arada ıspartalısın galiba benim eşimde oralı senirkent ilçesinden gaari aldım sizin gülünüzü

oooo sen de senkentli olmuşsun gari mariii...
kimlerden bakem bi seni eşin.(sanki biliverecekmişin gibi)biz de çok vardır senkentli.
hatta kardeşimde orda öğretmendi geçen sene.
ama çok sıcakkanlı olurlar dimi senirkentliler.

annesi az kalmış görmene.oy ooy büyümüştür şimdiye senin minik mercimek.inşallah pıtpıtlarını da duyuverirsin.ona doyum olmuyo zaten ya hayırlısı artık.dediğin gibi bu tedavinin bize kattığı tek şey sabretmeyi öğrenmek oldu heralde.Allaha emanet artık bebişlerimiz.

AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNN

günaydııııııııın ciciş anneler herkes nasıl bakalım bugün;

Tubiş ben 4 hafta üstüste proluton depot iğne yaptırdım sonuncusunu dün vurdurdum başka bi iğne kullanmıyorum.

Yaa bu arada tupbabyi bende merak ediyorum faceden bi türlü birbirimizi bulamadık burdan bazen bağlantı kopabiliyo faceden ekleyelim isterseniz eklenmek isteyen özelden mesaj atsın birbirimize özelden mesaj atıp facedeki mail adreslerimizden ekleyelim.

canım sizde bizde söylemeyecektik ama dayanamıyosunki osevinci paylaşmak istiyosun eylülcüm merak ett,m senin bu üçüncü minişin gelişimi nasılmış yani aldırmasan olmuyomu risklimi dediler bide alınma işlemi çokmu zahmetli acaba neden istanbula yolluyorlar keşke riski olmasada kalsa ayyy hiç kıyamıyorum...

[SIZE="3"]tupbaby

nilu

luna

nisam[/SIZE
]

merak ediliyosunuz çabuk koordinat bildirin habersiz bırakmayın bizi kızlarrrr

[SIZE="3"]tupbaby

nilu

luna

nisam[/SIZE
]

merak ediliyosunuz çabuk koordinat bildirin habersiz bırakmayın bizi kızlarrrr

Canımcım merhaba benim kaç gündür yine kanamam vardı o yüzden giremedim bugün şükür azaldı daha iyiyim geçmişi okudum şükür sizde bebişlerde iyisiniz.

Canımcım merhaba benim kaç gündür yine kanamam vardı o yüzden giremedim bugün şükür azaldı daha iyiyim geçmişi okudum şükür sizde bebişlerde iyisiniz.

şükür cnm iyiyiz yaaa sana kan flan veriyolarmı tatlım yaaa kan kalmadı kanamam yok şükür ama kansızlık var heralde donuyorum doktorda ikizlerde olabilir kansızlık dedi sen napıyosun bu kanamayla Allahım yardımsın olsun senin minikler pek nazlı kız heralde

slm kızlarrr nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik çookk uyumak dışında şükür benim bir problemim yok hatta hamile olduğumu dahi unuttum diyebilirim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nihayet geldimmmm.. cok sukur transferi de de atlattık..
carsambadan beri evdeydim ve esimin goz hapsinde oldugum icin yazamadım ama hep okudum sizlerin haberlerinizi herkese maşallahh

beni merak eden tum arkadaslarıma cok tesekkur ederim kızlar. cok sukur iyiyim.. transferim sorunsuz gecti cok sukur..
carsambadan beri yattım belli aralıklarla evde gezindim yedim ictim yedim ictim
bir tek ctesi gunu dısarı cıktım onda da icim sıkıldı cunku artık bi yemege gidip geldim kocişle..
bugun de ofise geri donus yaptım malumunuz ben ailemle calısıyorum ve rapor falan alamıyorum yani yemezler hep hastayım dedim olay oldu zaten eve gelenler gidenler gecmis olsuna
zaten gecen hafta 3 gun ise gidemedim simdi islere konsantre oldum cok birikmis dosyalar

vallahi ara ara kasıgımda batmalar oluyor kızlar boyle bir agırlık var kasıgımda bir doluluk , gecen hamileligimden tanıdıgım seyler ama tabi oldu diye dusunmuyorum.. hep hayırlısı olsun diyorum... resmen icimde bir kıpırtılar mucadeler var kasıklarımda hissedebiliorum, hep dua ediyorum her ezanda her aklıma geldikce.. arada elimi karnıma konusup konusuyorum..
Hamiş arkadaslar benim icin ne olur dua edin test gunum 14 mart ama ben dayanamayıp cumartesi 12 mart ta yaptırıcam kanda, 10. gun cıkar mı sizce eger varsa bebiş?

gozum doldu bu ilaclar beni mahvetti (estrofem, crinone)

Canım bu kanamamda değilde geçen sefer kan sayımı yaptırdım ama ben sabahları pekmez içiyorum kanım çok düşük çıkmadı normal çıktı benimde üşümelerim oluyo canım sonra yanıyorum bir garibim yani anlıyacağın.AMİN canım hepimizin yardımcısı olsun bu ay sonunda gideceğim doktora bakalım cinsiyetlerini görebilecekmiyiz.Sen kan sayımı yaptırdınmı peki?

Nilucum , Tubişim, Eslemcim kızlar özür dilerim sizide merakta bırakıyorum ama inanın sitede olumsuz şeyler okuduğumda çok üzülüyorum onun için girmiyorum ama topiğimizi takip ediyorum merak etmeyin
Biz çok iyiyiz sadece ağzımızda ekşilik oluyor ve karnımız çok çabuk acıkıyor ama öyle herşeyide yiyemiyoruz bazı şeyleri seçerek yiyoruz .
Hergün 1 tane iğne vuruluyordum biliyorsunuz o iğneyi bıraktık onun yerine doktor jel verdi buarada belki bilmeyen arkadaşlar vardır jelin fiyatı normalde 74 tl ama sağlık ocağı o jeli yazıyor ve ücret ödemiyorsunuz ( ben bilmiyordum 1 kutu aldım sonra yazdırdım )
Haftaya Salı kontrolümüz var.
Sizleri okuyorum boniboncuklarımız maşallah çok iyi allahım onları korusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…