2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

slm kıslar nasılsınız görüşmeeyeli ben hafta sonumu sabah akşam yatarak geçirdim uyumasam bile vücudum yataktan kalkmak istemiyor bir türlü buna birde mide bulantısı ve kasık ağrısıda eklenince resmen çakıldım yatağa şua iş yerindeyim ama gözü açık uyukluyorum resmen ,saat 4:00 de dr kontrolümüz var bugün kalp atışları için çağırmıştı dr ay çok heyecanlıyım benim kalbim çift atıyor sanki 6+0 bugün sizce duyulurmu bana biraz erken gibi geldi ama hayırlısı dua edin ne olur herşey yolunda gitsininşallah

Şükür canım iyiymişsin çok merak etmiştim ama sen demiştin kociş yüzünden yazamam diye bende sonucu 10.günde öğrenmiştim bekleyemedim gününü çünkü tekrar katlanmışmı diye gününde yaptırmıştım canım RABBİM bu sefer yardımcın olsun canım gönlüne göre versin cumaratesi günü burdan güzel habrelerini alırız inşallah RABBİM hepimizin sesini duysun canım sağ salim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Kendine dikkat et canım.

Şükür canım iyiymişsin en azından haftada 1 kere yazda seni merak etmiyelim kendine beişide iyi bak canım.

Canım benim RABBİM gönlüne göre versin inşallah bu gittiğinde duyarsın bebişin kalp atışlarını canım 6+0 haftalıkken duyanlar var ben başka topiklerde okumuştum her şey yolunda gidecek merak etme ay kıyamam ben sana ya kalp atışlarını duyunca heyecanın daha çok artacak doktordan gelinca yaz buraya seni merak ederim.

Şükür cnm Allahın izniyle senide buraya bekliyoruz bebişinide al gel en kısa zamanda

yok yaptırmadım cnm ama şeker falan hepsine baktırmam gerekiyo çünkü doktor daha önce gizli şeker olabilir demişti bazı belirsizlikler var onlar hallolunca hepsini yaptırıcam inşallah

iyi olduğuna sevindim cnm ha bu arada jeli problem çıkarmadan yazıyolarmı ben hiç duymamıştım sağlık ocağında yazdıklarını

07ESLEMCİM bazı sorunlar var demişsin inşallah kötü bir şey yoktur canımcım.Sağlık ocağındaki doktorun uzmansa yazabiliyo canım eğer uzman değilse ilaç yazdığında reçeteye tüp bebek tedavisi diye not düşerse eczaneden alabiliyosun birde eczaneye sor tekrar almak istediğinde ne kadar süre sonra yazdırabilirim diye canım onlar sana söylüyorlar.

Son düzenleme:

yok cnm kötü bişey değil inşallah sonucuda hayırlı ve güzel olur sağlık ocağı işine bi bakayım bu jelde sürekli bitiyo ya her haftaaa ayyy ya bide nilu sen bilirsin vajinal muayene kaçıncı haftaya kadar dvm edecek resmen eziyet çekiyorum yaaa

canlarım cok ama coook tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin insallaaaaaahhhh hayırlısını versin Rabbimmm.. buyuk gun cumartesi!!!!!

bu arada bu crinone krem (bana hic jel gibi gelmedi) her ucunu kırdıgımda baş asagı oldugu icin muhakkak bir kısmı dısarı fırlıyor ziyan oluyor, size de oyle oluyor mu hami$lerr??

Son düzenleme:

CNM UCUNU KIRARKEN YUKARI DOĞRU TUT KIRMA UCUNU ÇEVİR BÖYLECE müthiş jelimiz ziyan olmaz:))))

ayy demeyen o zaman bizimkilerin milleti geniş akraba filan çıkarız ben korkarım kaynanaın şerrinden sıcakkanlılarmıdır bilmem ama ben sengetliler için değil sadece eimin ailesi için söleyeyimde genellememiş olayım övünme kasılma çok var artık buna sıcak kanlımı itici kansızmı ne dersen de şekercim ama genel olarak sevdim yani şiveleri özellikle çok hoşuma gidiyo... gari filan arada muhabbetine diyorum eşiminde pek hoşuna gidiyo sengetli oldun sen diyoo hııı biraz beklersin diyorum bendeevet kesinlikle sabretmeyi öğrendim bu sıkıcı süreçte yinede çok şükür bu günleri gördük ya hamdolsun dediğin gibi allaha emanet bu arada senin tedavi nerede oldu canım

hmm benimede o iğneden bir tane kaldı accayip yakıyo çok yağlı aman faydası olsunda katlanıyoruz işte ...iyi senin iğne b,mtiş haydi geçmiş olsun

çok şükür transferin güzel geçmiş luna haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz ben çok inanıyorum müjdenle geliceksin arkadaşım d,ğer taraftada yazdım olucak inşallahhh
kız cadı seniiii arada bi selam verip çık bari merakediyoruz maşallah size maşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhh

evet uzmansa aile hekimi yazıyo yada sen dr gittiğinde yazdır paraylanmı alıyodun sen hayatım :26:
bu arada bu crinone krem (bana hic jel gibi gelmedi) her ucunu kırdıgımda baş asagı oldugu icin muhakkak bir kısmı dısarı fırlıyor ziyan oluyor, size de oyle oluyor mu hami$lerr??
canımmm jel önemli aman ziyuan olmasın bak o jelin sıkma yeriş varya azaltına küçük dikiş iğnesini, batır havasını al öle çıkar ucunu bir damla desen çıkmaz o zaman sıkarkende o iğneyle açtığın deliği parmağınla kapat.pratik ve etkili bi yöntem

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. soğuk ve karlı bir pazartesi gününü Allaha şükür bitirmek üzereyim. 10.haftamız itibariyle mide bulantılarım 1-2 gündür azaldı gibi, yemek gördükçe tiksinmiyorum en azından ama hala genel bir iştahsızlığım var,9 gün sonra kontrolümüz var ve artık en en en kısa sürede mümkünse vajinal yerine normal ultrasona geçmeyi diliyorum. sanırım bir sonraki kontrolüm normal ultrason olacak...
sizler nasılsınız güzel hamişler herşey yolunda keyifler yerindedir inşallah. YARIN KADINLAR GÜNÜ HEPİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

eslem sorma nefret birşey artık istemiyorum. Benim doktorum sanırım 10-12.hafta arası normale geçiyormuş inşallah bir sonraki kontrolümde normal ultrason olacağım. darısı başına canım ( ben jeli günde 1 kullanıyorum 15 gün gidiyor ama o şekilde bile çabuk bitiyor )

Son düzenleme:

Canım benim doktorum 2 kere vajinal ultrason yaptı ilkinde keseleri görmeye gittiğimde birde kalp atışlarını duymaya gittiğimde ondan sonrakilerde hep karnımdan ultrason yaptı canım ama benim duyduğum kadarıyla doktoruna göre değişiyo herkes farklı bakıyo inşallah en kısa zamanda normal ultrasona dönersin canım.

Canım SENİNDE VE HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.İnşallah en kısa zamanda mide bulantıların geçer.

ben 6+1 de duymuştum canım inşallah sende duymuşsundur.haber et mutlaka.merak ederiz biz.

sorma canım ya hem ne eziyet ,benim doktor ikinci gidişimde 8+1 de karnımdan baktı ama göremedi.çok su içip idrara sıkışık olmam gerekiyomuş.benim de ödüm patlıyor bişey oluverir diye.jeli bile o kadar hassas kullanıyorum ki.
lunacım hayırlı haberlerini bekliyoruz allahın izniyle canım.
tuğbanın dediği gibi bana da hemşire anlatmıştı.jeli kullanırken sıktığımız kısmı bi kaç kere iğne ile delip kullanırsan dışına çıkıp ziyan olmuyo canım

hımmm....
yok kız nerden bilcem zati.ben de şivelerini çok severim senketlilerin.iyi mi kötümü içine girince anlıyosun tabi.farklı olabilirler canımcım.
ben antalya tüp bebekte tedavi oldum.

selincim teşekkürler senin de kadınlar günün kutlu olsunn canım....
ohhh maşallah azalsın canım bulantıların inşallah.tabi alıştı senin mide az yemeğe.zamanla düzelir inşallah iştahın canımcım

S.TUGBA canım sen bu hafta gidecektin demi kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin?

S.TUGBA canım sen bu hafta gidecektin demi kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin?
canım dr ayın 1 inde keseyi gösterdi 10 gün sonra gel dedi yani cuma gidiyorum ama nee olucakbilmiyourm yani, kaç haftalık olduğumu bilmediğim için avare bi haldeyim anlayacağın sen nasılsın kanaman olmuş allah yardımcın olsun meleklerine biiolmasında annesi bu kanamalarda nazar boncuğunuz olsun sağlıklıo sorunsuz bi hamilelik geçirmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…