kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nihayet geldimmmm.. cok sukur transferi de de atlattık..
carsambadan beri evdeydim ve esimin goz hapsinde oldugum icin yazamadım ama hep okudum sizlerin haberlerinizi herkese maşallahh
beni merak eden tum arkadaslarıma cok tesekkur ederim kızlar. cok sukur iyiyim.. transferim sorunsuz gecti cok sukur..
carsambadan beri yattım belli aralıklarla evde gezindim yedim ictim yedim ictim
bir tek ctesi gunu dısarı cıktım onda da icim sıkıldı cunku artık bi yemege gidip geldim kocişle..
bugun de ofise geri donus yaptım malumunuz ben ailemle calısıyorum ve rapor falan alamıyorum yani yemezler hep hastayım dedim olay oldu zaten eve gelenler gidenler gecmis olsuna
zaten gecen hafta 3 gun ise gidemedim simdi islere konsantre oldum cok birikmis dosyalar
vallahi ara ara kasıgımda batmalar oluyor kızlar boyle bir agırlık var kasıgımda bir doluluk , gecen hamileligimden tanıdıgım seyler ama tabi oldu diye dusunmuyorum.. hep hayırlısı olsun diyorum... resmen icimde bir kıpırtılar mucadeler var kasıklarımda hissedebiliorum, hep dua ediyorum her ezanda her aklıma geldikce.. arada elimi karnıma konusup konusuyorum..
Hamiş arkadaslar benim icin ne olur dua edin test gunum 14 mart ama ben dayanamayıp cumartesi 12 mart ta yaptırıcam kanda, 10. gun cıkar mı sizce eger varsa bebiş?
gozum doldu bu ilaclar beni mahvetti(estrofem, crinone)
Nilucum , Tubişim, Eslemcim kızlar özür dilerim sizide merakta bırakıyorum ama inanın sitede olumsuz şeyler okuduğumda çok üzülüyorum onun için girmiyorum ama topiğimizi takip ediyorum merak etmeyin
Biz çok iyiyiz sadece ağzımızda ekşilik oluyor ve karnımız çok çabuk acıkıyor ama öyle herşeyide yiyemiyoruz bazı şeyleri seçerek yiyoruz .
Hergün 1 tane iğne vuruluyordum biliyorsunuz o iğneyi bıraktık onun yerine doktor jel verdi buarada belki bilmeyen arkadaşlar vardır jelin fiyatı normalde 74 tl ama sağlık ocağı o jeli yazıyor ve ücret ödemiyorsunuz ( ben bilmiyordum 1 kutu aldım sonra yazdırdım )
Haftaya Salı kontrolümüz var.
Sizleri okuyorum boniboncuklarımız maşallah çok iyi allahım onları korusun
slm kıslar nasılsınız görüşmeeyeli ben hafta sonumu sabah akşam yatarak geçirdim uyumasam bile vücudum yataktan kalkmak istemiyor bir türlü buna birde mide bulantısı ve kasık ağrısıda eklenince resmen çakıldım yatağa şua iş yerindeyim ama gözü açık uyukluyorum resmen ,saat 4:00 de dr kontrolümüz var bugün kalp atışları için çağırmıştı dr ay çok heyecanlıyım benim kalbim çift atıyor sanki 6+0 bugün sizce duyulurmu bana biraz erken gibi geldi ama hayırlısı dua edin ne olur herşey yolunda gitsininşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
carsambadan beri evdeydim ve esimin goz hapsinde oldugum icin yazamadım ama hep okudum sizlerin haberlerinizi herkese maşallahh
beni merak eden tum arkadaslarıma cok tesekkur ederim kızlar. cok sukur iyiyim.. transferim sorunsuz gecti cok sukur..
bir tek ctesi gunu dısarı cıktım onda da icim sıkıldı cunku artık bi yemege gidip geldim kocişle..
bugun de ofise geri donus yaptım malumunuz ben ailemle calısıyorum ve rapor falan alamıyorum yani yemezler hep hastayım dedim olay oldu zaten eve gelenler gidenler gecmis olsuna
zaten gecen hafta 3 gun ise gidemedim simdi islere konsantre oldum cok birikmis dosyalar
vallahi ara ara kasıgımda batmalar oluyor kızlar boyle bir agırlık var kasıgımda bir doluluk , gecen hamileligimden tanıdıgım seyler ama tabi oldu diye dusunmuyorum.. hep hayırlısı olsun diyorum... resmen icimde bir kıpırtılar mucadeler var kasıklarımda hissedebiliorum, hep dua ediyorum her ezanda her aklıma geldikce.. arada elimi karnıma konusup konusuyorum..
Hamiş arkadaslar benim icin ne olur dua edin test gunum 14 mart ama ben dayanamayıp cumartesi 12 mart ta yaptırıcam kanda, 10. gun cıkar mı sizce eger varsa bebiş?
Canım bu kanamamda değilde geçen sefer kan sayımı yaptırdım ama ben sabahları pekmez içiyorum kanım çok düşük çıkmadı normal çıktı benimde üşümelerim oluyo canım sonra yanıyorum bir garibim yani anlıyacağın.AMİN canım hepimizin yardımcısı olsun bu ay sonunda gideceğim doktora bakalım cinsiyetlerini görebilecekmiyiz.Sen kan sayımı yaptırdınmı peki?
Nilucum , Tubişim, Eslemcim kızlar özür dilerim sizide merakta bırakıyorum ama inanın sitede olumsuz şeyler okuduğumda çok üzülüyorum onun için girmiyorum ama topiğimizi takip ediyorum merak etmeyin
Biz çok iyiyiz sadece ağzımızda ekşilik oluyor ve karnımız çok çabuk acıkıyor ama öyle herşeyide yiyemiyoruz bazı şeyleri seçerek yiyoruz .
Hergün 1 tane iğne vuruluyordum biliyorsunuz o iğneyi bıraktık onun yerine doktor jel verdi buarada belki bilmeyen arkadaşlar vardır jelin fiyatı normalde 74 tl ama sağlık ocağı o jeli yazıyor ve ücret ödemiyorsunuz ( ben bilmiyordum 1 kutu aldım sonra yazdırdım )
07ESLEMCİM bazı sorunlar var demişsin inşallah kötü bir şey yoktur canımcım.Sağlık ocağındaki doktorun uzmansa yazabiliyo canım eğer uzman değilse ilaç yazdığında reçeteye tüp bebek tedavisi diye not düşerse eczaneden alabiliyosun birde eczaneye sor tekrar almak istediğinde ne kadar süre sonra yazdırabilirim diye canım onlar sana söylüyorlar.
canlarım cok ama coook tesekkur ederim guzel dilekleriniz icininsallaaaaaahhhh hayırlısını versin Rabbimmm.. buyuk gun cumartesi!!!!!
bu arada bu crinone krem (bana hic jel gibi gelmedi) her ucunu kırdıgımda baş asagı oldugu icin muhakkak bir kısmı dısarı fırlıyor ziyan oluyor, size de oyle oluyor mu hami$lerr??
oooo sen de senkentli olmuşsun gari mariii...
kimlerden bakem bi seni eşin.(sanki biliverecekmişin gibi)biz de çok vardır senkentli.
hatta kardeşimde orda öğretmendi geçen sene.
ama çok sıcakkanlı olurlar dimi senirkentliler.
annesi az kalmış görmene.oy ooy büyümüştür şimdiye senin minik mercimek.inşallah pıtpıtlarını da duyuverirsin.ona doyum olmuyo zaten ya hayırlısı artık.dediğin gibi bu tedavinin bize kattığı tek şey sabretmeyi öğrenmek oldu heralde.Allaha emanet artık bebişlerimiz.
hmm benimede o iğneden bir tane kaldı accayip yakıyo çok yağlı aman faydası olsunda katlanıyoruz işte ...iyi senin iğne b,mtiş haydi geçmiş olsunAMİİİİİİİİİİİİİİİNNNN
günaydııııııııın ciciş anneler herkes nasıl bakalım bugün;
Tubiş ben 4 hafta üstüste proluton depot iğne yaptırdım sonuncusunu dün vurdurdum başka bi iğne kullanmıyorum.
Yaa bu arada tupbabyi bende merak ediyorum faceden bi türlü birbirimizi bulamadık burdan bazen bağlantı kopabiliyo faceden ekleyelim isterseniz eklenmek isteyen özelden mesaj atsın birbirimize özelden mesaj atıp facedeki mail adreslerimizden ekleyelim.
çok şükür transferin güzel geçmiş luna haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz ben çok inanıyorum müjdenle geliceksin arkadaşım d,ğer taraftada yazdım olucak inşallahhhkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız cadı seniiii arada bi selam verip çık bari merakediyoruz maşallah size maşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhNilucum , Tubişim, Eslemcim kızlar özür dilerim sizide merakta bırakıyorum ama inanın sitede olumsuz şeyler okuduğumda çok üzülüyorum onun için girmiyorum ama topiğimizi takip ediyorum merak etmeyin
Şükür cnm Allahın izniyle senide buraya bekliyoruz bebişinide al gel en kısa zamanda
iyi olduğuna sevindim cnm ha bu arada jeli problem çıkarmadan yazıyolarmı ben hiç duymamıştım sağlık ocağında yazdıklarını
canımmm jel önemli aman ziyuan olmasın bak o jelin sıkma yeriş varya azaltına küçük dikiş iğnesini, batır havasını al öle çıkar ucunu bir damla desen çıkmaz o zaman sıkarkende o iğneyle açtığın deliği parmağınla kapat.pratik ve etkili bi yöntembu arada bu crinone krem (bana hic jel gibi gelmedi) her ucunu kırdıgımda baş asagı oldugu icin muhakkak bir kısmı dısarı fırlıyor ziyan oluyor, size de oyle oluyor mu hami$lerr??
yok cnm kötü bişey değil inşallah sonucuda hayırlı ve güzel olur sağlık ocağı işine bi bakayım bu jelde sürekli bitiyo ya her haftaaa ayyy ya bide nilu sen bilirsin vajinal muayene kaçıncı haftaya kadar dvm edecek resmen eziyet çekiyorum yaaa
yok cnm kötü bişey değil inşallah sonucuda hayırlı ve güzel olur sağlık ocağı işine bi bakayım bu jelde sürekli bitiyo ya her haftaaa ayyy ya bide nilu sen bilirsin vajinal muayene kaçıncı haftaya kadar dvm edecek resmen eziyet çekiyorum yaaa
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. soğuk ve karlı bir pazartesi gününü Allaha şükür bitirmek üzereyim. 10.haftamız itibariyle mide bulantılarım 1-2 gündür azaldı gibi, yemek gördükçe tiksinmiyorum en azından ama hala genel bir iştahsızlığım var,9 gün sonra kontrolümüz var ve artık en en en kısa sürede mümkünse vajinal yerine normal ultrasona geçmeyi diliyorum. sanırım bir sonraki kontrolüm normal ultrason olacak...
sizler nasılsınız güzel hamişler herşey yolunda keyifler yerindedir inşallah. YARIN KADINLAR GÜNÜ HEPİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
ben 6+1 de duymuştum canım inşallah sende duymuşsundur.haber et mutlaka.merak ederiz biz.slm kıslar nasılsınız görüşmeeyeli ben hafta sonumu sabah akşam yatarak geçirdim uyumasam bile vücudum yataktan kalkmak istemiyor bir türlü buna birde mide bulantısı ve kasık ağrısıda eklenince resmen çakıldım yatağa şua iş yerindeyim ama gözü açık uyukluyorum resmen ,saat 4:00 de dr kontrolümüz var bugün kalp atışları için çağırmıştı dr ay çok heyecanlıyım benim kalbim çift atıyor sanki 6+0 bugün sizce duyulurmu bana biraz erken gibi geldi ama hayırlısı dua edin ne olur herşey yolunda gitsininşallah
sorma canım ya hem ne eziyet ,benim doktor ikinci gidişimde 8+1 de karnımdan baktı ama göremedi.çok su içip idrara sıkışık olmam gerekiyomuş.benim de ödüm patlıyor bişey oluverir diye.jeli bile o kadar hassas kullanıyorum ki.yok cnm kötü bişey değil inşallah sonucuda hayırlı ve güzel olur sağlık ocağı işine bi bakayım bu jelde sürekli bitiyo ya her haftaaa ayyy ya bide nilu sen bilirsin vajinal muayene kaçıncı haftaya kadar dvm edecek resmen eziyet çekiyorum yaaa
lunacım hayırlı haberlerini bekliyoruz allahın izniyle canım.canlarım cok ama coook tesekkur ederim guzel dilekleriniz icininsallaaaaaahhhh hayırlısını versin Rabbimmm.. buyuk gun cumartesi!!!!!
bu arada bu crinone krem (bana hic jel gibi gelmedi) her ucunu kırdıgımda baş asagı oldugu icin muhakkak bir kısmı dısarı fırlıyor ziyan oluyor, size de oyle oluyor mu hami$lerr??
hımmm....ayy demeyen o zaman bizimkilerin milleti geniş akraba filan çıkarız ben korkarım kaynanaın şerrindensıcakkanlılarmıdır bilmem ama ben sengetliler için değil sadece eimin ailesi için söleyeyimde genellememiş olayım övünme kasılma çok var artık buna sıcak kanlımı itici kansızmı ne dersen de şekercim ama genel olarak sevdim yani şiveleri özellikle çok hoşuma gidiyo... gari filan arada muhabbetine diyorum eşiminde pek hoşuna gidiyo sengetli oldun sen diyoo hııı biraz beklersin diyorum bende evet kesinlikle sabretmeyi öğrendim bu sıkıcı süreçte yinede çok şükür bu günleri gördük ya hamdolsun dediğin gibi allaha emanet bu arada senin tedavi nerede oldu canım
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. soğuk ve karlı bir pazartesi gününü Allaha şükür bitirmek üzereyim. 10.haftamız itibariyle mide bulantılarım 1-2 gündür azaldı gibi, yemek gördükçe tiksinmiyorum en azından ama hala genel bir iştahsızlığım var,9 gün sonra kontrolümüz var ve artık en en en kısa sürede mümkünse vajinal yerine normal ultrasona geçmeyi diliyorum. sanırım bir sonraki kontrolüm normal ultrason olacak...
sizler nasılsınız güzel hamişler herşey yolunda keyifler yerindedir inşallah. YARIN KADINLAR GÜNÜ HEPİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
aynen neyseki bana lazım olan kişi iyi çok şükür ıspartada bir gül vardı onuda ben aldım diyorumaayy nasılda aşka geldim beyaww demek sen 6+1 de kalp atılşını duydun ben kaç haftalıkolduğumu bi bilsem ona göre duyar yada duymam diycemde muallaktayım hala ya
hmm bende orda oldum konukevindemi kaldınız
canım dr ayın 1 inde keseyi gösterdi 10 gün sonra gel dedi yani cuma gidiyorum ama nee olucakbilmiyourm yani, kaç haftalık olduğumu bilmediğim için avare bi haldeyim anlayacağın sen nasılsın kanaman olmuş allah yardımcın olsun meleklerine biiolmasında annesi bu kanamalarda nazar boncuğunuz olsun sağlıklıo sorunsuz bi hamilelik geçirmen dileğiyle...S.TUGBA canım sen bu hafta gidecektin demi kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?