aynen neyseki bana lazım olan kişi iyi çok şükür ıspartada bir gül vardı onuda ben aldım diyorumaayy nasılda aşka geldim beyaww demek sen 6+1 de kalp atılşını duydun ben kaç haftalıkolduğumu bi bilsem ona göre duyar yada duymam diycemde muallaktayım hala ya
hmm bende orda oldum konukevindemi kaldınız
BAHAR32 sen nasılsın canım bebiş nasıl?
canım sizde bizde söylemeyecektik ama dayanamıyosunki osevinci paylaşmak istiyosun eylülcüm merak ett,m senin bu üçüncü minişin gelişimi nasılmış yani aldırmasan olmuyomu risklimi dediler bide alınma işlemi çokmu zahmetli acaba neden istanbula yolluyorlar keşke riski olmasada kalsa ayyy hiç kıyamıyorum...
merhaba
bugün ilk kontroluümüze gittik 6+1 dedi kesesini gördük kalbide pıt pıttı çok mutluyuzzz allahım bebişlerimizi sağsağlim kucaklarımaza almayı nasip etsin yanlız bir sürü test istedi klinikteki labratura sordum tutarını 730 dedi birde dışrıda arştırıcam bakim sizdende bu kadar erken test istendimi
günaydın kızlar biliyorsunuz dün dr kontrolümüz vardı çok şükür meleğimizi gördük kalbinide duydukherşey yolunda gözüküyor inşallah öylede devam eder bendende birsürü test istedi muayneden sonra kan verdik , biz burda özel bir hastaneye gidiyoruz ama sgk ile anlaşması olduğu için hiç para ödemedik testlere muayene ücretinin bile sadece 35 lirasını biz ödüyoruz çokda kaliteli bir hastane bu yöden şanslıyız
Daha iyiyim canım teşekkür ederim cumaya az kaldı sabret biraz daha doktoruna gidince sor bende 4 haftalık diye hesaplamıştım ama gittiğimde doktorum 7 haftalık deyince şaşırmıştım AMİN canım hepimiz inşallah sağlıklı ve sorunsuz hamilelik geçiririz.canım dr ayın 1 inde keseyi gösterdi 10 gün sonra gel dedi yani cuma gidiyorum ama nee olucakbilmiyourm yani, kaç haftalık olduğumu bilmediğim için avare bi haldeyim anlayacağın sen nasılsın kanaman olmuş allah yardımcın olsun meleklerine biiolmasında annesi bu kanamalarda nazar boncuğunuz olsun sağlıklıo sorunsuz bi hamilelik geçirmen dileğiyle...
Canım kanamam azaldı biz bugün 13+4 günlük olduk çizelge yapmayı beceremedim ikide bir internet koptu bende gıcık oldum uğraşmadım canım az kalmış senin bebişini görmeye benim daha çok var martın sonunda gideceğim bu gidişimde inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirim.Kendine ve bebişine dikkat et canım.nilucum iyiyiz allaha şükürler olsun canım.ama ösledim ben bebişimi.2 hafta oldu göreli.açıp cdyi sürekli izliyorum ama doyamıyorumkihaftaya pazartesi randevumuz var inşallah.
bu arada sen kaç haftalıksın canım.bizden kıdemlisin heralde.çizelge yapmamışsın.senin nasıl gidiyor.kanaman durdu mu?
merhaba
bugün ilk kontroluümüze gittik 6+1 dedi kesesini gördük kalbide pıt pıttı çok mutluyuzzz allahım bebişlerimizi sağsağlim kucaklarımaza almayı nasip etsin yanlız bir sürü test istedi klinikteki labratura sordum tutarını 730 dedi birde dışrıda arştırıcam bakim sizdende bu kadar erken test istendimi
günaydın kızlar biliyorsunuz dün dr kontrolümüz vardı çok şükür meleğimizi gördük kalbinide duydukherşey yolunda gözüküyor inşallah öylede devam eder bendende birsürü test istedi muayneden sonra kan verdik , biz burda özel bir hastaneye gidiyoruz ama sgk ile anlaşması olduğu için hiç para ödemedik testlere muayene ücretinin bile sadece 35 lirasını biz ödüyoruz çokda kaliteli bir hastane bu yöden şanslıyız
merhaba bayanlar benimde son sat tarihim 4 şubat...
ilk tüp bebk denemem ve test pozitifti. hesaplarıma göre 4 hafta 5 günlük hamileyim,
ama dün akşamdan beri inanılmaz bir bel ve kasık ağrısı var sanki heran adet olacakmışım gibi
gerçi transfer gününden beri aynı ama dünden beri arttı iyice
bu durumu yaşayan var mı??? ve benim mide bulantım falan da yok...
Daha iyiyim canım teşekkür ederim cumaya az kaldı sabret biraz daha doktoruna gidince sor bende 4 haftalık diye hesaplamıştım ama gittiğimde doktorum 7 haftalık deyince şaşırmıştım AMİN canım hepimiz inşallah sağlıklı ve sorunsuz hamilelik geçiririz.
Canım kanamam azaldı biz bugün 13+4 günlük olduk çizelge yapmayı beceremedim ikide bir internet koptu bende gıcık oldum uğraşmadım canım az kalmış senin bebişini görmeye benim daha çok var martın sonunda gideceğim bu gidişimde inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirim.Kendine ve bebişine dikkat et canım.
Kızlar gözünüzaydın bebişlerin kalp atışlarını duymuşsunuz RABBİM sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Mehtapcım ve Hhappyy cim sizden istenen tahlilleri yazarmısınız.
Daha iyiyim canım teşekkür ederim cumaya az kaldı sabret biraz daha doktoruna gidince sor bende 4 haftalık diye hesaplamıştım ama gittiğimde doktorum 7 haftalık deyince şaşırmıştım AMİN canım hepimiz inşallah sağlıklı ve sorunsuz hamilelik geçiririz.
Canım kanamam azaldı biz bugün 13+4 günlük olduk çizelge yapmayı beceremedim ikide bir internet koptu bende gıcık oldum uğraşmadım canım az kalmış senin bebişini görmeye benim daha çok var martın sonunda gideceğim bu gidişimde inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirim.Kendine ve bebişine dikkat et canım.
Kızlar gözünüzaydın bebişlerin kalp atışlarını duymuşsunuz RABBİM sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Mehtapcım ve Hhappyy cim sizden istenen tahlilleri yazarmısınız.
MAİ VE SEDAC hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasüp etsin bel ve kasık ağrıları normaldir ara ara hala olur bendede
baharcım saol iyiyiz Allaha şükürler olsun dün miigrenim tuttu çok fenaydım bugün şükür iyiyim sanki bulantılar hafifledi gibi bakalım şu 3 Ayı Allahın izniyle bi atlatsaydım cuma 2.kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?