2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

şeker annecikler bana müsade eşimin gelme saati yaklaştı yavaştan soframızı hazırlayalım malum yüklüyüz ya ancak yetişir bu yüklü sözüde bi garibime gidiyoki sormayın espirisine yazdım
herkese hayırlı,mutlu akşamlar

Son düzenleme:

allahım bir ömür bi yastıkta yaşlanmayı nasip etsin canım kocişinle.bi de nazarlardan saklasın inşallah
ama öle deme.o zaman iki tane gül varmış birini ben birini sen kapmışsın
ben kaynadım arada ama olsun bakalım.ben de gül olmayıvereyim
niye hesaplamadın mı haftanızı daha.sen söyle ben bakıvereyim canım.ultrasonda çıkar zaten sen cuma gidince sor doktoruna.
yok biz gittik geldik canım.kalmadık antalyada hiç.yumurta takibini burdan bi doktor yaptı oraya yumurta toplamaya ve transfere gittik sadece.hatta transferden sonra hiç yatırmadılar beni.ardından 2 saat de yol yaptık.tangır tungur... tutmaz diyodum ama rabbimin işi işte.ol dedimi hiçbişey mani olmuyor şükürler olsun.
sen nerdesin şimdi.sonucu öğrendikten sonra gittinmi merkeze hiç

Son düzenleme:
BAHAR32 sen nasılsın canım bebiş nasıl?

nilucum iyiyiz allaha şükürler olsun canım.ama ösledim ben bebişimi.2 hafta oldu göreli.açıp cdyi sürekli izliyorum ama doyamıyorumkihaftaya pazartesi randevumuz var inşallah.
bu arada sen kaç haftalıksın canım.bizden kıdemlisin heralde.çizelge yapmamışsın.senin nasıl gidiyor.kanaman durdu mu?

valla benim iş çarşamba günü belli olcakk..keşke bazı şeyler elimizde olsaydı.dr riskli olur dedi.bende aç gözlü olmak istemiyorum.aslında sayısı hiç önemli degil saglıklı bişekilde ALLAHIM tamamına erdirsin.yeterlii...çok bekledik.şöyle içten sevinmek istiyorum.muayeneye endişelenmeden gitmek istiyorum.bebegim diyerek konuşmak istiyorum.ona birşeyler örmek istiyorum.ama henüz bu tedirginligimi üzerimden atamadım.daha kayınvalidelerin hbri yok...herşeyin zamanı var işte.aman napalım.hakkımızda hayırlısı olsun...

merhaba

bugün ilk kontroluümüze gittik 6+1 dedi kesesini gördük kalbide pıt pıttı çok mutluyuzzz allahım bebişlerimizi sağsağlim kucaklarımaza almayı nasip etsin yanlız bir sürü test istedi klinikteki labratura sordum tutarını 730 dedi birde dışrıda arştırıcam bakim sizdende bu kadar erken test istendimi

günaydın kızlar biliyorsunuz dün dr kontrolümüz vardı çok şükür meleğimizi gördük kalbinide duyduk herşey yolunda gözüküyor inşallah öylede devam eder bendende birsürü test istedi muayneden sonra kan verdik , biz burda özel bir hastaneye gidiyoruz ama sgk ile anlaşması olduğu için hiç para ödemedik testlere muayene ücretinin bile sadece 35 lirasını biz ödüyoruz çokda kaliteli bir hastane bu yöden şanslıyız

günaydın kızlarrrr...nasılsınız....

mehtapcım gözünaydın canım.tadına doyum olmuyo dimi.
merak ettim .benden hiç test falan istemediler.ne testi bunlar yazarmısın mehtapcım.

hhappyy senin de gözünaydın canım.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.canım senden de rica etsem ne testi istediler yazar mısın.
bizden tedavi öncesinde bissürü test istemişlerdi ama öğrendikten sonra hiç bişey isteyen olmadı ......

kan ve idrar aldılar şeker kolestrol kansızlık demir eksikliği troit vs gb durumların normal olup olmadığına bakıcaklar sanırım

Daha iyiyim canım teşekkür ederim cumaya az kaldı sabret biraz daha doktoruna gidince sor bende 4 haftalık diye hesaplamıştım ama gittiğimde doktorum 7 haftalık deyince şaşırmıştım AMİN canım hepimiz inşallah sağlıklı ve sorunsuz hamilelik geçiririz. Canım kanamam azaldı biz bugün 13+4 günlük olduk çizelge yapmayı beceremedim ikide bir internet koptu bende gıcık oldum uğraşmadım canım az kalmış senin bebişini görmeye benim daha çok var martın sonunda gideceğim bu gidişimde inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirim.Kendine ve bebişine dikkat et canım.

Kızlar gözünüzaydın bebişlerin kalp atışlarını duymuşsunuz RABBİM sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Mehtapcım ve Hhappyy cim sizden istenen tahlilleri yazarmısınız.

Kızlar Merhaba, iş yerimde internette problem var kaç gündür bağlanamıyorum Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

Hepinizin kadınlar gününü kutlarım, Allahın izniyle seneye ilk anneler günümüzü de kutlayacağız.

kızlar yarın muayenem varrrrrrrr..yine heyecan diz boyuu...şu aldırma olayı belli olcakk..bana şans dileyin..umarım bebeklerin durumu iyidirrr...her gidişimde tavana vuruyor heyecannn...benim şimdi burdan kimse bilmiyoo yaaa....bugün marketteki kasiyer sordu hamilemisin diyee.annemde bu konuda yalan söyleme demişti..gerçek olur sonra demişti.bende evt dedim..kaç aylık dedi.bende daha küçük o benim önceden olan göbegim dedimmm..dogal olarak ilaçlar igneler 75 kiloyum...allahdan boyum 1.68de biraz yırtıyom.neyse hayırlı olsun dedi..çıktım.marketten..tabi hemen popomu kaşıdım...ama tipimde öyle hamile tipi yok.olsa arkadaşlar sorardı.soran hiç olmadıı..kilolu olunca farkedilmiyoo...neyse ben sizlerede dua ediyorum...bu mutlulugumuz daim olur inşallahh..

merhaba bayanlar benimde son sat tarihim 4 şubat...
ilk tüp bebk denemem ve test pozitifti. hesaplarıma göre 4 hafta 5 günlük hamileyim,
ama dün akşamdan beri inanılmaz bir bel ve kasık ağrısı var sanki heran adet olacakmışım gibi
gerçi transfer gününden beri aynı ama dünden beri arttı iyice

bu durumu yaşayan var mı??? ve benim mide bulantım falan da yok...

Canım bebişin öncelikle hayırlı olsun...Bendede bulantı yok...Bel ve kasık ağrısına gelince ilk ay oluyormuş korkma Bende de var

ama sanki heran adet olacakmışım gibi çok korktum, özellikle dün akşam inanılmazdı uykudan uyandırdı beni,
uzanınca sorun yok ama ayakta veya otururken felaket sancım var
çalışınca zor oluyo,
acaba 1-2 gün izin mi alsam diye düşünüyorum

kızlar herkese günaydınlarrrr...ama kimseler yok nerelerdesiniz yafff....
herkes iyidir inşallah.biz bugün kar tatili yapıyoruz.her yer bembeyaz hala daha yağıyor,inşallah yarın da tatil olur

nilucum geçmiş olsun canım.rabbim bebişlerine sağlık versin inşallah.
senin minikler kocaman olmuş annesi.inşallah öğrenirsin cinsiyetlerini de bu gidişinde canım benim.

MAİ VE SEDAC hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasüp etsin bel ve kasık ağrıları normaldir ara ara hala olur bendede

baharcım saol iyiyiz Allaha şükürler olsun dün miigrenim tuttu çok fenaydım bugün şükür iyiyim sanki bulantılar hafifledi gibi bakalım şu 3 Ayı Allahın izniyle bi atlatsaydım cuma 2.kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

Günaydın benden 10 tane test istediler
1) tam kan
2)idrar kültürü
3)CMV ıgm,ıgG
4)toxoplazma ıgM ıgG
5)açlık kan şekeri
6)BUN
7)Kreatının
8)AST-ALT LDH

testleri daha yaptırmadım zaten testlerin bir kaçını cvbı 3 günü buluyormuş bu testlerinin tamamı tutarı730 dediler bize çok geldi dışarda fiyat araştırıcam önerebileceğiniz yerler varmı

Herkese merhaba..Benimde transferim 5 şubattı.Hep sizleri buradan takip ettim çok pozitiftiniz hepiniz ve bu çok hoşuma gitti.Bende dün bebeğimin kalp atışlarını duydum.Hepinizin hamileliği çok hayırlı çok mutlu ve çok sağlıklı geçer inşallah...

eslemcim geçmiş olsun.az kaldı canım sabret bak bulantıların da hafiflemiş maşallah.bebişlerin sağlıklı olsun da inşallah 3 ay da gecer allahın izniyle.cuma hayırlı günde hayırlı haberlerle gelirsin bize inşallah canım.iyi bak kendine ve bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…