2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım bu testlerin bi kısmını benden tedavi öncesinde istemişlerdi.ben devlet hastanesinde yaptırdım.sen de bi sor istersen yaptırabildiklerini devlet hastanesinde ücretsiz yaptırırsın.geri kalanını dışarıdan tamamlarsın.

gözünaydın canım.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah.

Canım merhaba sağol seninde kadınlar gün kutlu olsun.Anneler gününü kutlamak bizim bayramımız olur RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Benim kanamamın haricinde bir problemim yok bebişlerde iyi şükür.Sen nasılsın canım AMİNNN canım inşallah güzel haberlerle gelirsin hastaneden RABBİM yardımcın olsun. Canım merhaba hamişliğin hayırlı uğurlu olsun RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin yaşadığın ağrıların hepsini bnde yaşadım canım gayet normal ayaklarını üşütmemeye çalış.Mide bulantına gelince herkesin midesi bulanacak diye bir şey yok panik yapma . Canım tahlillerini devlet hastanesinde yaptıramıyosan sağlık ocağında yapılanları yaptırabilirisn geri kalanınıda dışarda yaptırabilirisn. AMİN canım seninde hamişliğin hayırlı uğurlu olsun RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Canım bebişin öncelikle hayırlı olsun...Bendede bulantı yok...Bel ve kasık ağrısına gelince ilk ay oluyormuş korkma Bende de var
Canım gözünaydın RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin. Canım teşekkür ederim sağol.

Canım geçmiş olsun benimde migrenim var bir tuttumu zaten gitmek bilmiyo bugun sabah ender saraç migrenle ilgili nane yağı kullanın diyodu şakaklarınıza sürün diyodu belki iyi gelir birde benim doktorum bana parol verdi ağrısını hissettiğin an 2 tane içebilirisin dedi canım cuma günü doktoruna gittiğinde sormayı sakın unutma.Knedine dikkat et.

saol bebeğimmm ben nane yağını hamile kalmadan önce suyla karıitırıp burnuma damlatıyodum harika bi yöntem ama şmdi herşeyden tedirgin oluyoruzya hiçbişey yapamıyorum ben bu yöntem sayesinde ilaç almaktan kurtulmuştum yindede sorucam cuma günü

hayırlı olsun seninde bebeğin cnm allah kucağıa almayıda nasip etsin inşallah bende 6+2 hamileyim halen devam ediyor bel ve çoğunlukla kasık ağrılarım halen kalbim ağzımda drum ormal dedi ama yinede içimiz rahat etmiyor işte

benden istenen testlerde bunlar ben yaptırdım ama herhangi bir ücret ödemedim sgk ile anlaşması olan özel bir hastaneye gidiyorum devlet karşılıyor devlet hastaeleride yapıyor ücretsiz sosyal güvenceniz varsa 730 lira çok pahalı hakkaten

hayırlı olsun bebişin cnm seninde allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende pazartesi duydum kalp atışlarını mütiş bir heyecan allahım güzel yüzlerinide görmeyi nasip eder inşallah

benimde bugün kasık ağrım miğde bulantım ve şiddetli uykum yoğun bir şekilde devam ediyor birde şu kahverengi şekilde gelen krinon jelden nefret ediyorum her gördüğümde yüreğim ağzıma geliyor dr uma göre herşey normal ama ben yinede korkmaktan alamıyorum kendimi

hamişler nerelerdesiniz herkes kardan dolayı sıcacık evnide yatıyo heralde kızzzzzzzzzlllllllllllllllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

arkadaşlar benim bi problemim var süt-balık ve yumurtadan midem bulanmış durumda biliyorum herkes ısrarla yememi söylüyo ama yiyemiyorum sütün yerine yoğurt peynir sütlaç gibi şeyler alıyorum ama diğer ikisini napıcaz bilmiyorum böyle yiyemedikçe kendimi suçlu hissediyorum benim gibi olanlar varmıı çokmu kötü bişey yapıyorum

sorma canım ben de öyleyim normalde midem bulanmıyor ama et,balık,tavuk ve yumurta görünce mahvoluyorum.asıl yememiz gereken şeyler ama napcaz bilmiyorum.
sütün yerini yoğurt,peynir falan da tutuyor ama diğerlerini bilmiyorumki ben de.
pazartesi doktora gidince sorcam ben de belki extra bi ilaç falan verir.

KURU BAKLİYAT TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99

TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217

ET TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25

SEBZE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79

MEYVE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
İncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41

DİĞER BAZI GIDALARIN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90

Arkadaşlar merhaba.Epeydir yazmıyordum.Öğlen işten gelince hep uyuyorum,hiç içimden bilgisayar açmak bile gelmedi.Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.Bende mide bulantısı falan yok hala. Hamile olduğumu hissedemiyorum valla herşey eskisi gibi.Haftaya kontrol var umarım herşey yolundadır.Herkese sevgiler,mide bulantıları olanlar umarım en kısa zamanda düzelirsiniz...

canımmm siz zaten oralısınız güllerin hası oluyonuz ben aslen erzincanlıyım eşim oralı olunca oranın gülünü aldım dememdeki sebep o...biz şark nedeniyle erzurumdayız soğuğun merkezi yani bekarken yaz tatillerim antalyada geçerdi eşimin memleketed eyakın olduğu için antalyadatedaviye başlamayı uygun gördük ilk denememiz negatifti şükür ikincide yüzümüz güldü rabbim devamını nasip eder inşallahhepimize...ben transferden sonra 6 gün yattım merkezin konukevinde daha sonra uçakla geldim sadece telde iletişim sağlayabiliriyoruz doktorla...evet allah ol dedimi engel yok
şükür ben çok panikevham biriyim aman ddedim dikkatedeyimde kendimi suçlamayayım sonra onun için sana sormuştumkaldınmı transferdensonra diye...

hafta muhabbetine gelince şimdi şubat 22 de sağlık ocağının ebesi bana 5 haftalık demişti ultrason çıktısının altında 4hafta 6 günlük yazıyodu netten bakıyorum oda bugün 6 hafta 3 günlük diyo onun için şaşkınım dokktora neden keseniniçind ebişi yok dediğimde bana evhamlanma daha 4 hafta 3 günlük görememen normal demişti ama bu işte bi karışıklık var bence son adet 20 ocak transfer 8 şubat dondurulmuş embriyo
ayy şişirdim gözünü demi ne çok yazdımya af buyur lütfen

keşke bende öle bi sürprizle karşılaşsam ne hoş olur valla 5 hafta sanıyoken 7 hafta diyomuş derin bi ooohderim valla
maşallah size büyümüşsünüz allah bağışlasıninşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alıpta o mis kokularını ciğerlerine çekeceğin günüde görürüz
kızlar 8. haftadfayım ama ağrılarım var sizde de oldu mu çok korkuyorum

benim kaç haftalık olduğum hala belisiz ama 5+bilmemkaç olduğum kesin ve o ağrıları neredeyse hergün yaşıyorum doktorumbol su içip dinlenmemiönermişti umarım seninde kısa sürede geçerdeartıkderin bi oh çekersin çünkü şuan benim en çok ihtiyaç duyduğum şey bu
geçmiş olsun canımm seninle kontrollerimiz aynı günlerde haydi güzel sonuçlarla gel inşallah..bu arada eslemcim sen kaç haftalık oldun yanılmıyosam benden bir yada iki hafta öndesin dimi :26:yaaaaaaaa bende artık şu kadar haftalığım demek istiyoruuummmm bilmek istiyorum içimdeki minik ne kadarlıkkkkk:84::84::84::84:
canım bulunduğun yerde hıfzısıhha varsa ücretsiz yaptırabilrsin orada

Son düzenleme:

mehtapcımm kaç aylık hamilesin bu testlernezaman istendiii

CNM BENİM 8 HAFTALIK Allahın izniyle sen merkeze sorsana kaç haftalık olduğunu en iyi onlar bilirler benim int.hesapladığımla merkez arasında sadece bigün oynuyo yani biliyolar zaten ama senin 4 haftalık falan olabileceğini hiç düşünmüyorum.banada ilk muyanede dr. hasan bişey söylemedi Kemal Beyde yoktu kızlara sordum zaten ekranda kayıtlıymış hemen söylediler.

herkese merhabalar kızlar bende öksürük başladı sanırım ciğerleri üşüttüm ilaç kullanmak yerine sıcak suya 4-5 damla limon sıktım içine tarçın ve karabiber attım içiyorum umarım bi zararı olmaz öksürüğümü hafifletti ama önemli olan bebeğe zararı olmaması
Hepimizin minik meleklerini Allahım korusun inşallah
Minik meleklerinin yolunu gözleyenlerede bu duyguyu biran önce yaşatsın Rabbim inşallahhh

kızlarr merhabalar
eslem bende de var öksürük 2 haftadır çekiyorum boğazla başladı antibiyotik kullandım ama grip içe akıntı yaptı bu defa öksürük özellikle gece uyutmuyo gece tutuyo neler yapmadımki ama en son 2 gündür süt karabiber bide pekmez sıcak şekilde bunu içince kesiyo sanada şifa olur inşalalh ama devam ediyo tabi bakalım geçer heralde.

süt karabiber pekmez tmm cnm akşam bide onu deniyim sende tarçın karabiber sıcaksu ve 4-5damla limonu dene en azından yumuşatıyo şükür sanırım biraz iyi geldi ilaçda kullanmak istemyorum inşallah geçer bazen çok kötü tutuyo bulantıyla birlikte geliyo berbatt ama bunada şükürler olsun

evet onuda dedi arkadaşım birde şey dedi kara turpun içini oyup içine bal koyuyomuşsun bardağa oturtup dibine iğne ile delik açıyomuşsun o sabaha kadar sızıyomuş sızan bal çok iyi geliyomuş bunu yapcam bende biri 3 şişe şurup bitirmiş geçmemiş bununla geçirmiş öksürüğü bakarsın şifa olur.bende arkadaşım eczacı sordum içebileceğimiz hamilelerin varmı şurup yok dedi drunla konuş dedi önerilmiyo dedi.mecbur böle şeyler denicez.

07eslem-tlyvz kızlar geçmiş olsun kara turpun için oyup bal koyuyosunuz kızlar sabaha kadar bekliyo içinde sulanıyo zaten dibini delmenize gerek yok onu içebilirisiniz.Birde süt-pekmez-tarçın -çörek otu-karabiber-zencefil bunları az az sütün içine koyup pişirin sonra süzün biraz ılıdıktan sonra içine bal koyup için oda iyi geliyor birde pekmezin içine bir kaç damla limon damlatıp bir yemek kaşığı olacak için ama üstüne bir süre su içmeyeinki boğazınızı yumuşatsın birde akşam yatarken bal yutabilirsiniz kızlar tekrar geçmiş olsun.

merhaba kızlar haftalardır sizinleyim topiginizi takip ediyorum ancak bir türlü yazmaya cesaret edemedim sonsuz korkular içinde yaşıyorum bebegim benimle kalacakmı? dünyaya gelip beni bu dünyanın en mutlu annesi yapacakmı bilmiyorum hesaplayıcılara göre 14 ekimde dünyaya gelecek dün doktor randevum vardı 8 haftalık oldu melegimi gördüm kalp atışlarını duydum hala düşük tehlikem devam ediyormuş o yüzden hala yatıyorum beni terketmesin diye elimden ne geliyorsa onu yapıyorum rabbim dileyen herkeze evladını kucagına almayı nasip eylesin

teşekkür ederim cnm çok kötü öksürürken korkuyorum bişey olucak diye

cnm içini ferah tut bu mucizeyi veren Allahım korur inşallah bide sürekli sen ve eşin EL-Mübdi okuyun Rabbim yanında olsun

AMİNNNN canım RABBİM gönlüne göre versin ve meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah her şey güzel olcak canım kendine ve meleğine çok dikkat et bol bol dua oku canım RABBİM yardımcın olsun.

slm.dün muayeneye gittik...3.sü yavaş yavaş küçülüyomuş galiba..yani şimdilik istanbul olayı kaldı.ikisinin durumu iyi gözüküyor...ama kalp sesini dinleyemedik bende diyorum niye dinleyemiyoruz diye...meger alet yokmuş.şaşırdım..ama dr gösterdii.kalplerin atdıgını.23 de yine gitcez.yani 12.hafta olunca.bakalım hayırlısı....

KIZLARRRRRRRRR
herkese selaammmm...

Luna kulunuz sizi devamlı takip ediyor ama gündeminizi bozmak istemiyorum.. bugun 8. gunum transferin ertesi gununden itibaren.. ben dayanamayıp cumartesi yani 10. gun test yaptırıcam kanda, nilu'cugum senin 10. gunde cıkmıstı di mi daha evvelden yazmıstın sanki.. pazar gunu aslında yaptırsam daha iyi olacak ama sanırım laboratuvar lar kapalı oluyor pazar gunu.. of cok heyecanlıyım... bugun de bitti sayılır.. bir yarınım kaldı beklemek icin..

sizce erken mi yaptırıyorum??? ama asıl test gunum olan pazartesiye kadar dayanamayacagım sanırım..

belirtim yok canlar, ama ara ara kasıklarımda bir dolgunluk hissi var ara ara bi kıpırtılar boyle nabız atar gibi, ara ara ishal gibi agrım oluyor ama ishal degilim...gobegim şişti ama tabii ki ilaçlar nedeniyle.. göğüslerimde de dolgunluk var ama rahatsız edici derecede degil..
bir de afedersiniz o bölgem de biraz şiş arkadaslar..

bu arada tavsiyeleriniz icin tesekkurler crinone icin, ufak bi delik acınca sıkma yerinde, alt kısmı kırdıgımda artık ucuna hic krem gelmiyor boylelikle de ziyan olmuyor..

saglıcakla kalın.. tavsiyelerinize ihtiyacım var test günü konusunda
:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…