2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Şükür iyiymişsin bende seni merak etmiştim evet canım 10.günümde yaptırmıştım inşallah buradan güzel haberlerini alırız canım RABBİM yardımcın olsun kendine dikkat et canım.

Şükür iyiymişsin bende seni merak etmiştim evet canım 10.günümde yaptırmıştım inşallah buradan güzel haberlerini alırız canım RABBİM yardımcın olsun kendine dikkat et canım.

canım ne kadar temiz kalpliymissin sen bana ozel mesaj yazarken ben de buradan son durumu bildiriyordum bu kadar temiz kalplilik olurrr

cok sagol beni merak etmissin..

Vallahi ben de senden cesaret alip 10. gun yaptıracagım bakalım ne cıkacak sonuc.. biliyorsunuz haftasonu kociş engeline takılıyorum ama size cepten girip haber vermeye calısıcam sonuc ne olursa olsun.. kendinize iyi bakin hami$lerrr!!

aynı durumdayız canım ya merak etme süt yerine yoğurt ve ayran balık yerine ceviz brokoli bakliyat idare ediyorm bir de ton balığı biraz yiyebiliyorum ama yumurta haşlanmış yerine omlet gibi denicem midem biraz daha düzelince.
pazartesi gece kanamam oldu o karda hastane aradık iğne oldum ertesi gün doktora gittim bebeklerim iyiler Allaha şükür. rahim ağzına yakın da değiller içerde kanama da gözükmüyor ama işte o gün çok yorulmuştum. ilk defa çok kızdı doktorum ve 2 hafta rapor verdi şimdilik 10 gün evdeyim çarşamba tekrar kontrolüm var o zaman rapora devam mı değil mi karar verecek. ben de işleri evden halletmeye çalışıyorum ama içimde de bir huzursuzluk var iştekilere karşı yani çok ayrıcalıklı davranılıyor gibi geliyor. firma sahibimden Allah razı olsun çok anlayışlı aa ben yine de kendimi rahat hissetmiyorum off off

canımm merkezime sordummurat bey bugün 7 haftalıksın ilaçları 4 hafta daha kullandedi amaburdaki drda 6 haftalıksundedi neye göre dedi anlamadım ben dondurulmuş hesaplayıcıdan yapıyorum 6hafta 5 günlük diyo
son adetten itibarense 7 hafta 1 günlük diyo iksindede büyük fark yok bende 7 olayım madem

canımm geçmiş olsun üşüttünmü seeen allahbebeni seni korusun canımm
limon kan sulandırıyo ama biliyosun zaten coraspinde alıyoruz bari bikaç damlayo arttırma aman yani günde bir kaç damla demek istiyorum allah ifanı versin acilenn canım ya geçmiş olsunnn

haydi luna haydi luna haydiiiiiiiiiiiiii
öheyecanla dualarla bekliyorum hayırlı haberiniii

Bugün topiği ilk açan biz olalım günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın cici bebişlerin güzel anneleriiii günaydıııııın

ay canım insallah insallaaaahh!!! bu arada kan testimi pazar gunu yaptırmaya karar verdim acıkmıs laboratuvar, yarın da idrar yapıcam oylesine..

kızlarrrr gunaydın!! nasılsınız bakalım herkes bir anlatsın durumunu da neselenelim..
vallahi test gununu bekleyenler diye bir topik var orada herkes negatif sonuc aliyor moralim bozuldu sizlerle moralim duzelsin

bu topicte herkes bebisini duydu kalbini di mi? ohh sukurr

bu arada kimlerin ikizdi kızlar bi hatırlatsanız ya vallahi unuttum.. nilu ikizdi.. eslem .. eylul hatta 3 ama sanırım iki olacak..selinemre..baska?
hatırlayamadımmm bi hatırlatsanızzz
:82::82:

bebişlerinizi ve sizi Allah nazarlardan saklasın..

herkese günaydınlarrrr....hayırlı cumalar kızlarr...herkes iyidir umarım..
selincim geçmiş olsun canım.aman yat dinlen dikkat et kendine hiçbişey senden ve bebişlerinden önemli değil ki bitanem.hem niye ayrıcalık olsunki durumun malum.keyfi değilki.kafan rahat olsun canım.şimdi iyidsin dimi.yolunda hersey.sen kendine ii bak.yorma kendini de çok fazla.öpüyorummm

limonun kanı sulandırdığını bilmiyodum beeeennn.hergün şapur şupur limon yiyorum.canım ekşi istiyor.midemi de yatıştırıyo.ii geliyo diye habire yiyodum valla.ii oldu söylediğin canım.dikkat edeyim ben de
Lunacım mübarek günde dualarımız seninle canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gel sen de aramıza allahın izniyle.
ama bence sık dişini idrar testi yapma canım.belli olmuyo boşuna moralin bozuluyor.
zaten pazara ne kaldı şurda (demesi kolay diyosun dimi:84::84::84:)
eslemin durumunu hatırlamıyormusun.ama bak bebişciklerini bekliyor şimdi.

saol bitanem seni ekledim bu arada kabul edersin bebek

ayy geçmiş olsun selimcim sanırım kanama ikiz hamilelikte kaçınılmaz Allahım bebeğini ve seni korusun cnm

günaydın kaçak prenses

günaydın kıslaaar sizede günaydın 2.de ben olayım :90::90::90::90:

günaydın cnm

günaydın baharcımm

herkese hayırlı cumalar Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn cicişler
luna ve transfer yatıran yaptıracak olan bütün arkadaşlarımada Rabbim hayırlı müjdeler duymayı nasip etsin.
AMİNNN

Canım gözünaydın inşallah her şey yolunda gider bundan sonrada operasyona gerek kalmaz. Günaydın panik hanım arada bir gelde topiğe haber alalım senden
Canm doktordan gelince haber etmeyi untma.
günaydın kıslaaar sizede günaydın 2.de ben olayım :90::90::90::90:

Canım sanada günaydın.

BAHAR32 canım sanada günaydın hayırlı cumalar RABBİM hepimizin gönlüne göre versin biz iyiyiz canım sen nasılsın?

Canım geçmiş olsun bende ikiz anne adayıyım benimde 7 haftalıkken başladı kanamalarım halada devam ediyo 16 haftanın sonunda kesilebilir dedi doktorum ikiz gebeliklerde rahim hızla büyüdüğü için kanamalar olabiliyo dedi.Tekrar geçmiş olsun.

LUNACIM idrar tahlili yapma canım bak az kaldı bu kadar sabrettin 2 gün daha sabret biliyorum çok zor beklemesi ama gel seni bizi dinle bekle canım.

sagol canım benim Allah razı olsun.. evet bir gun daha dayanacagım ve pazar gunu direkt kan testi yaptıracagımm.. off cok heyecanlı...

sagolasın canım Allah razı olsun.. benim de dualarım sizlerleeeeeeee

LUNACIM idrar tahlili yapma canım bak az kaldı bu kadar sabrettin 2 gün daha sabret biliyorum çok zor beklemesi ama gel seni bizi dinle bekle canım.
bekleyecegim canım artık yapacak bir sey yok .. yarın da azıcık gezeyim tozayım eşimle.. bari kafa dagıtmıs olurummm.. artık pazar gunu yaptırırım.. eger pozitif cıkarsa sırf zevkine yapıcam o cubuktaki cift cizgiyi gormek icin hahahahaha

Mirandacım sen nasılsın canım göremiyorum ben seni uğramıyosun artık topiğe

HAydi luna cım az kaldı hayırlısıyla inşallah herşey güzel olacak senin farkettiğin o bölgenin şişmesini bende farketmiştim bu bir hamilelik belirtisiymiş meğer inşallah seninde oyüzden şişmiştir hayırlı haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun inşallahhhh

BAHAR32 canım sanada günaydın hayırlı cumalar RABBİM hepimizin gönlüne göre versin biz iyiyiz canım sen nasılsın?

amiiiiiiiiiiiin canımcım,ben de iyiym teşekkür ederim.bu arada internetten okudum benim bayan doktorum bağımsız milletvekili adayı olmuş. seçilirse nerde doğurcam bennnn

Mrb arkadaşlar Konu kanamalardan açılmışken ben de birkaç soru sormak istiyorum Benimde bebişlerim ikiz Kanamalarınız nasıl Benim pazartesi günü akşamı ayağa kalktığımda birşeyler aktığını hissettim Hemen iç çamaşıra baktım Çamaşırım kıpkırmızı olmuştu Hatta eşofmanıma bile geçmişti Hemen bir kadın doğumcuya gittik Allahıma şükür bebişlerimin kesesi duruyordu Doktor en iyi ihtimal tutunma kanaması olabilir dedi 4 gündür raporluyum ve evde sürekli yatıyorum Bir daha da öyle bir kanama olmadı Sizin kanamalar nasıl Ayrıca dünden beri karnımda kasılmalar ,adet sancısı gibi ağrılar var Sizde de böyle ağrılar var mı Bu konuda deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim Allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…