KIZLARRRRRRRRR
herkese selaammmm...
Luna kulunuz sizi devamlı takip ediyor ama gündeminizi bozmak istemiyorum.. bugun 8. gunum transferin ertesi gununden itibaren.. ben dayanamayıp cumartesi yani 10. gun test yaptırıcam kanda, nilu'cugum senin 10. gunde cıkmıstı di mi daha evvelden yazmıstın sanki.. pazar gunu aslında yaptırsam daha iyi olacak ama sanırım laboratuvar lar kapalı oluyor pazar gunu.. of cok heyecanlıyım... bugun de bitti sayılır.. bir yarınım kaldı beklemek icin..
sizce erken mi yaptırıyorum??? ama asıl test gunum olan pazartesiye kadar dayanamayacagım sanırım..
belirtim yok canlar, ama ara ara kasıklarımda bir dolgunluk hissi var ara ara bi kıpırtılar boyle nabız atar gibi, ara ara ishal gibi agrım oluyor ama ishal degilim...gobegim şişti ama tabii ki ilaçlar nedeniyle.. göğüslerimde de dolgunluk var ama rahatsız edici derecede degil..
bir de afedersiniz o bölgem de biraz şiş arkadaslar..
bu arada tavsiyeleriniz icin tesekkurler crinone icin, ufak bi delik acınca sıkma yerinde, alt kısmı kırdıgımda artık ucuna hic krem gelmiyor boylelikle de ziyan olmuyor..
saglıcakla kalın.. tavsiyelerinize ihtiyacım var test günü konusunda
:13:
Şükür iyiymişsin bende seni merak etmiştim evet canım 10.günümde yaptırmıştım inşallah buradan güzel haberlerini alırız canım RABBİM yardımcın olsun kendine dikkat et canım.
hamişler nerelerdesiniz herkes kardan dolayı sıcacık evnide yatıyo heralde kızzzzzzzzzlllllllllllllllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
arkadaşlar benim bi problemim var süt-balık ve yumurtadan midem bulanmış durumda biliyorum herkes ısrarla yememi söylüyo ama yiyemiyorum sütün yerine yoğurt peynir sütlaç gibi şeyler alıyorum ama diğer ikisini napıcaz bilmiyorum böyle yiyemedikçe kendimi suçlu hissediyorum benim gibi olanlar varmıı çokmu kötü bişey yapıyorum
mehtapcımm kaç aylık hamilesin bu testlernezaman istendiii
canımm merkezime sordummurat bey bugün 7 haftalıksın ilaçları 4 hafta daha kullandedi amaburdaki drda 6 haftalıksundedi neye göre dedi anlamadım ben dondurulmuş hesaplayıcıdan yapıyorum 6hafta 5 günlük diyoCNM BENİM 8 HAFTALIK Allahın izniyle sen merkeze sorsana kaç haftalık olduğunu en iyi onlar bilirler benim int.hesapladığımla merkez arasında sadece bigün oynuyo yani biliyolar zaten ama senin 4 haftalık falan olabileceğini hiç düşünmüyorum.banada ilk muyanede dr. hasan bişey söylemedi Kemal Beyde yoktu kızlara sordum zaten ekranda kayıtlıymış hemen söylediler.
herkese merhabalar kızlar bende öksürük başladı sanırım ciğerleri üşüttüm ilaç kullanmak yerine sıcak suya 4-5 damla limon sıktım içine tarçın ve karabiber attım içiyorum umarım bi zararı olmaz öksürüğümü hafifletti ama önemli olan bebeğe zararı olmaması
Hepimizin minik meleklerini Allahım korusun inşallah
Minik meleklerinin yolunu gözleyenlerede bu duyguyu biran önce yaşatsın Rabbim inşallahhh
haydi luna haydi luna haydiiiiiiiiiiiiii
öheyecanla dualarla bekliyorum hayırlı haberiniii
Bugün topiği ilk açan biz olalım günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın cici bebişlerin güzel anneleriiii günaydıııııın
selincim geçmiş olsun canım.aman yat dinlen dikkat et kendine hiçbişey senden ve bebişlerinden önemli değil ki bitanem.hem niye ayrıcalık olsunki durumun malum.keyfi değilki.kafan rahat olsun canım.şimdi iyidsin dimi.yolunda hersey.sen kendine ii bak.yorma kendini de çok fazla.öpüyorummmaynı durumdayız canım ya merak etme süt yerine yoğurt ve ayran balık yerine ceviz brokoli bakliyat idare ediyorm bir de ton balığı biraz yiyebiliyorum ama yumurta haşlanmış yerine omlet gibi denicem midem biraz
daha düzelince.
pazartesi gece kanamam oldu o karda hastane aradık iğne oldum ertesi gün doktora gittim bebeklerim iyiler Allaha şükür. rahim ağzına yakın da değiller içerde kanama da gözükmüyor ama işte o gün çok yorulmuştum. ilk defa çok kızdı doktorum ve 2 hafta rapor verdi şimdilik 10 gün evdeyim çarşamba tekrar kontrolüm var o zaman rapora devam mı değil mi karar verecek. ben de işleri evden halletmeye çalışıyorum ama içimde de bir huzursuzluk var iştekilere karşı yani çok ayrıcalıklı davranılıyor gibi geliyor. firma sahibimden Allah razı olsun çok anlayışlı aa ben yine de kendimi rahat hissetmiyorum off off
limonun kanı sulandırdığını bilmiyodum beeeennn.hergün şapur şupur limon yiyorum.canım ekşi istiyor.midemi de yatıştırıyo.ii geliyo diye habire yiyodum valla.ii oldu söylediğin canım.dikkat edeyim ben decanımm merkezime sordummurat bey bugün 7 haftalıksın ilaçları 4 hafta daha kullandedi amaburdaki drda 6 haftalıksundedi neye göre dedi anlamadım ben dondurulmuş hesaplayıcıdan yapıyorum 6hafta 5 günlük diyo
son adetten itibarense 7 hafta 1 günlük diyo iksindede büyük fark yok bende 7 olayım madem
canımm geçmiş olsun üşüttünmü seeen allahbebeni seni korusun canımm
limon kan sulandırıyo ama biliyosun zaten coraspinde alıyoruz bari bikaç damlayo arttırma aman yani günde bir kaç damla demek istiyorum allah ifanı versin acilenn canım ya geçmiş olsunnn
Lunacım mübarek günde dualarımız seninle canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gel sen de aramıza allahın izniyle.ay canım insallah insallaaaahh!!! bu arada kan testimi pazar gunu yaptırmaya karar verdim acıkmıs laboratuvar, yarın da idrar yapıcam oylesine..
kızlarrrr gunaydın!! nasılsınız bakalım herkes bir anlatsın durumunu da neselenelim..
vallahi test gununu bekleyenler diye bir topik var orada herkes negatif sonuc aliyor moralim bozuldu sizlerle moralim duzelsin
bu topicte herkes bebisini duydu kalbini di mi? ohh sukurr
bu arada kimlerin ikizdi kızlar bi hatırlatsanız ya vallahi unuttum.. nilu ikizdi.. eslem .. eylul hatta 3 ama sanırım iki olacak..selinemre..baska?
hatırlayamadımmm bi hatırlatsanızzz
:82::82:
bebişlerinizi ve sizi Allah nazarlardan saklasın..
canımm merkezime sordummurat bey bugün 7 haftalıksın ilaçları 4 hafta daha kullandedi amaburdaki drda 6 haftalıksundedi neye göre dedi anlamadım ben dondurulmuş hesaplayıcıdan yapıyorum 6hafta 5 günlük diyo
son adetten itibarense 7 hafta 1 günlük diyo iksindede büyük fark yok bende 7 olayım madem
canımm geçmiş olsun üşüttünmü seeen allahbebeni seni korusun canımm
limon kan sulandırıyo ama biliyosun zaten coraspinde alıyoruz bari bikaç damlayo arttırma aman yani günde bir kaç damla demek istiyorum allah ifanı versin acilenn canım ya geçmiş olsunnn
aynı durumdayız canım ya merak etme süt yerine yoğurt ve ayran balık yerine ceviz brokoli bakliyat idare ediyorm bir de ton balığı biraz yiyebiliyorum ama yumurta haşlanmış yerine omlet gibi denicem midem biraz daha düzelince.
pazartesi gece kanamam oldu o karda hastane aradık iğne oldum ertesi gün doktora gittim bebeklerim iyiler Allaha şükür. rahim ağzına yakın da değiller içerde kanama da gözükmüyor ama işte o gün çok yorulmuştum. ilk defa çok kızdı doktorum ve 2 hafta rapor verdi şimdilik 10 gün evdeyim çarşamba tekrar kontrolüm var o zaman rapora devam mı değil mi karar verecek. ben de işleri evden halletmeye çalışıyorum ama içimde de bir huzursuzluk var iştekilere karşı yani çok ayrıcalıklı davranılıyor gibi geliyor. firma sahibimden Allah razı olsun çok anlayışlı aa ben yine de kendimi rahat hissetmiyorum off off
Bugün topiği ilk açan biz olalım günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın cici bebişlerin güzel anneleriiii günaydıııııın
günaydın kıslaaar sizede günaydın 2.de ben olayım :90::90::90::90:
herkese günaydınlarrrr....hayırlı cumalar kızlarr...herkes iyidir umarım..
selincim geçmiş olsun canım.aman yat dinlen dikkat et kendine hiçbişey senden ve bebişlerinden önemli değil ki bitanem.hem niye ayrıcalık olsunki durumun malum.keyfi değilki.kafan rahat olsun canım.şimdi iyidsin dimi.yolunda hersey.sen kendine ii bak.yorma kendini de çok fazla.öpüyorummm
limonun kanı sulandırdığını bilmiyodum beeeennn.hergün şapur şupur limon yiyorum.canım ekşi istiyor.midemi de yatıştırıyo.ii geliyo diye habire yiyodum valla.ii oldu söylediğin canım.dikkat edeyim ben de
Lunacım mübarek günde dualarımız seninle canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gel sen de aramıza allahın izniyle.
ama bence sık dişini idrar testi yapma canım.belli olmuyo boşuna moralin bozuluyor.
zaten pazara ne kaldı şurda (demesi kolay diyosun dimi:84::84::84:)
eslemin durumunu hatırlamıyormusun.ama bak bebişciklerini bekliyor şimdi.
Canım gözünaydın inşallah her şey yolunda gider bundan sonrada operasyona gerek kalmaz.slm.dün muayeneye gittik...3.sü yavaş yavaş küçülüyomuş galiba..yani şimdilik istanbul olayı kaldı.ikisinin durumu iyi gözüküyor...ama kalp sesini dinleyemedik bende diyorum niye dinleyemiyoruz diye...meger alet yokmuş.şaşırdım..ama dr gösterdii.kalplerin atdıgını.23 de yine gitcez.yani 12.hafta olunca.bakalım hayırlısı....
Günaydın panik hanım arada bir gelde topiğe haber alalım sendenBugün topiği ilk açan biz olalım günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın cici bebişlerin güzel anneleriiii günaydıııııın
Canm doktordan gelince haber etmeyi untma.haydi luna haydi luna haydiiiiiiiiiiiiii
öheyecanla dualarla bekliyorum hayırlı haberiniii
günaydın kıslaaar sizede günaydın 2.de ben olayım :90::90::90::90:
aynı durumdayız canım ya merak etme süt yerine yoğurt ve ayran balık yerine ceviz brokoli bakliyat idare ediyorm bir de ton balığı biraz yiyebiliyorum ama yumurta haşlanmış yerine omlet gibi denicem midem biraz daha düzelince.
sagol canım benim Allah razı olsun.. evet bir gun daha dayanacagım ve pazar gunu direkt kan testi yaptıracagımm.. off cok heyecanlı...Lunacım mübarek günde dualarımız seninle canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gel sen de aramıza allahın izniyle.
ama bence sık dişini idrar testi yapma canım.belli olmuyo boşuna moralin bozuluyor.
zaten pazara ne kaldı şurda (demesi kolay diyosun dimi:84::84::84:)
eslemin durumunu hatırlamıyormusun.ama bak bebişciklerini bekliyor şimdi.
sagolasın canım Allah razı olsun.. benim de dualarım sizlerleeeeeeeeherkese hayırlı cumalar Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn cicişler
luna ve transfer yatıran yaptıracak olan bütün arkadaşlarımada Rabbim hayırlı müjdeler duymayı nasip etsin.
AMİNNN
bekleyecegim canım artık yapacak bir sey yok .. yarın da azıcık gezeyim tozayım eşimle.. bari kafa dagıtmıs olurummm..LUNACIM idrar tahlili yapma canım bak az kaldı bu kadar sabrettin 2 gün daha sabret biliyorum çok zor beklemesi ama gel seni bizi dinle bekle canım.
KIZLARRRRRRRRR
herkese selaammmm...
Luna kulunuz sizi devamlı takip ediyor ama gündeminizi bozmak istemiyorum.. bugun 8. gunum transferin ertesi gununden itibaren.. ben dayanamayıp cumartesi yani 10. gun test yaptırıcam kanda, nilu'cugum senin 10. gunde cıkmıstı di mi daha evvelden yazmıstın sanki.. pazar gunu aslında yaptırsam daha iyi olacak ama sanırım laboratuvar lar kapalı oluyor pazar gunu.. of cok heyecanlıyım... bugun de bitti sayılır.. bir yarınım kaldı beklemek icin..
sizce erken mi yaptırıyorum??? ama asıl test gunum olan pazartesiye kadar dayanamayacagım sanırım..
belirtim yok canlar, ama ara ara kasıklarımda bir dolgunluk hissi var ara ara bi kıpırtılar boyle nabız atar gibi, ara ara ishal gibi agrım oluyor ama ishal degilim...gobegim şişti ama tabii ki ilaçlar nedeniyle.. göğüslerimde de dolgunluk var ama rahatsız edici derecede degil..
bir de afedersiniz o bölgem de biraz şiş arkadaslar..
bu arada tavsiyeleriniz icin tesekkurler crinone icin, ufak bi delik acınca sıkma yerinde, alt kısmı kırdıgımda artık ucuna hic krem gelmiyor boylelikle de ziyan olmuyor..
saglıcakla kalın.. tavsiyelerinize ihtiyacım var test günü konusunda
:13:
BAHAR32 canım sanada günaydın hayırlı cumalar RABBİM hepimizin gönlüne göre versin biz iyiyiz canım sen nasılsın?
Canım geçmiş olsun bende ikiz anne adayıyım benimde 7 haftalıkken başladı kanamalarım halada devam ediyo 16 haftanın sonunda kesilebilir dedi doktorum ikiz gebeliklerde rahim hızla büyüdüğü için kanamalar olabiliyo dedi.Tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?